![]() |
re: Oltcit Club 12TRS - DJ 03 TZH -The Beast Is Back!
gata se rezolvaram si problema cu mirosul de benzina !!! avea aiurea relglat carburatorul si avansu cam mic!!!
|
1 Attachment(s)
interiorul lui TZH
|
Sunt superbe scaunele!
Sa le tocesti cu placere! |
3 Attachment(s)
Poze cu coropca,azi ii facui rost de niste oglinzi de urs,maine sau poimaine le pun pe masina;)
|
Bara spate a luat aripi si a fugit sau unde a disparut?
|
ar merge sa vopsesti jantele albe........dar nu stiu cat de bine ar da cu culoarea de pe masina
|
Quote:
Moderator edit: Nu mai fi așa acid în replici, te rog!;) |
super masinutele...se vede ca se pune suflet...
bravo! |
Asa concentratie si asta-i tot ce poate o masina tunata? :shock:
|
Cred ca acolo mergea la consum:lol: sau avea restrictie 70...:D
|
:lol:sunteti tari...era drumu prost acolo...
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Da eram pe undeva intre Severin si Orsova,acolo chiar mergeam tare era drumul foarte prost si cum eu am masina mai lasata trebuia sa fiu precaut sa nu-i sparg baia de ulei,pentru ca nu am nici scut.In fine a fost un week-end reusit care o sa se mai repete. PS: pe drumurile bune am mers si cu 160;).Poze de la intalnirea de azi
|
Frumoasa intalnirea!Ce mi-ar place sa particip si eu.
Data viitoare sa-i faci poze si Oltcitului pick-up. |
:oTi-ai luat oglinzi de urs,ce bine ai sta!!;)
|
Quote:
Si acum serios...Ar fi foarte jmechere jantele alea vopsite alb !! |
ms baieti ca m-ati invitat si pe mine la intalnire. sau eu nu mai am oltcit???
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Gata,mi se pusa pata astazi,ii luai gpl la coaja.Prefer sa merg mai incet pe gpl decat sa fie pe benzina si sa stea in fata blocului.Dadui pe toata instalatia 500 de mii fara plamane.E luata dupa un oltcit asa ca nu trebuie sa ii mai fac eu adaptari:lol:
|
Quote:
|
Hai mai Alex GPL da ce dracu.
Deci nam cuvinte....... O sa-ti las un Mp. |
Quote:
Quote:
|
Sincer asta nu e un motiv dar asta e.
Pacat de motorul acela. |
Quote:
|
firar mama ei de criza...si pana la urma chestia cu infundatu carburatorului cade pentru ca daca ai totul in regula , rar ti se intaplma sa ia cate un gunoi!!! insa chestia cu pretul carburantului...indradevar asa e , dar gandeste-te si la motor ca n-o sa mai traga la fel si nici n-o sa-l mai pastrezi in conditii bune!
|
Quote:
|
Quote:
|
bine ai spus,decat sa stea in fata blocului mai bine pe gaz,daca e reglat bine cu un consum de 10-11% de gpl,ai sa vezi ca se tine foarte bine olteanu ;)
singura chestie naspa e ca se incalzeste mai tare motorul,in rest merge foarte bine,ca o masina pe injectie ;) |
Quote:
2.cand o sa o treci pe benzina o sa vezi ca nu o sa iti mai mearga bine. :lol: fa si tu cum crezi. |
Quote:
|
de incins se incinge,asta e adevarul,dar gandeste-te ca daca faci multi km cu oltcitul in general,pe gpl iesi mult mai ieftin si in plus de asta consumu o sa fie mereu acelasi,nu mai variaza ca pe benzina ;)
eu cu un plin de gpl(42litri) merg cam 450-500km(in conditiile in care un plin costa ~70lei) pe benzina bagi de 30 de lei si din 3-4 ture prin oras ai terminat-o,pe gpl daca bagi de 30 de lei te plimbi de-ti sar capacele ;) alta chestie care multi nu cred ca o stiu,motorul accelereaza liniar(ce-i drept mai greu) dar nu mai ai suturi,poti merge la 2000 de ture si sa o calci foarte putin si in loc sa dea in nas o sa se accelereze foarte frumos; despre siguranta,in aproape 50 de mii de km de cand am gpl pe oltcit,n-am luat foc,n-am facut plimbari gratis pe luna,nici macar pe aproape de asa ceva cand se opreste motorul se inchid cele 3 supape care le are instalatia(butelie,supapa pe conducta+supapa in vaporizator) asa ca nici un pericol de bumm :P iar butelia de gpl pentru cine nu stie este mai sigura decat orice rezervor de masina de strada vreti voi https://www.youtube.com/watch?v=7fVN-AEqz6c asta evident daca e montata instalatia corect,si tubulatura de refulare e pusa corect ;) |
O sa pun gpl pe ea orice ar fi,stiu mai multe oltcituri pe gpl si merg bine mersi,nu are rost sa o las pe benzina si sa rugineasca in fata blocului,pentru ca hai sa fim seriosi nu ai cum sa scoti in oras cu un oltcit pe benzina sub 10:% orice ati spune voi,si pe gaz cu 100 de mii fac 40 de km de voie.In loc sa bag banii in benzina degeaba mai bine fac alte lucruri mai utile;)
|
Aici iti dau dreptate. Dar daca vrei sa iti pui muzica in portbagaj ??
|
Ai gaurit undeva pe exterior pentru a monta GPL-u?
|
Nu gauresc absolut nimic,vreau sa fac cumva cand deschizi capota sa nu se observe ca am gpl
|
si io vreau cand deschid busonu de la benzina sa nu mai am unde baga...sa fie mereu plin...sa nu se observe ca nu am nevoie de benzina...:lol:. on topic poti pune gura de umplere in interiorul masinii. undeva in portbagaj. in podeaua masinii de exemplu. daca ai face rost de butelie de gpl de se pune in locul rotii de rezerva ar fi extraordinar. ai putea sa o montezi in locul rezervorului. ai rezolva problema cu spatiul si plus nu si-ar da seama oricine ca ai gpl..;)
|
Quote:
|
o butelie gpl in forma de roata care intra in locul rotii de rezerva am eu..
uita-te in semnatura mea la alfa romeo si citeste topicul ;) |
politia nu are voie sa iti deschida nici capota nici portbagajul numai cu mandat de perchizitie.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning