Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

Marian20 17-11-08 21:36

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

mda... probleme ceva? cursa a fost aranjata frumos... nu organizata... bine lucrul asta nu m-a afectat pe mine ci pe altii... eu sunt tot cu o masina a lu mami cum zic unii si cum ziceau... s-max-ul alb

U_TUNING 17-11-08 21:38

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1870612)
de ce nu ai intrebat asta la curse, ma tot invarteam pe langa masina ta sa imi explici cum e treaba cu semnatura ta si nu te gaseam pe acolo

care sunt mai aia care se dau cu masinile parintilor dintre cei despre care vbea Yoda!?

si eu de fiecare data cand am vb live ne-am inteles f bine, dar nu intelegeam de ce vrea sa faca asa ceva pe forum (mi-a explicat in prv, dar tot nu ii dau dreptate pt ca ar trebui sa demonstreze altfel daca are ceva)

nici nu a zis cineva ca Dragos a refuzat o cursa ... :rolleyes2

concluziile sunt:

1. UGA e o masina f tare, mult peste celelalte prezente la grupa D duminica
2. nu cred ca vreuna din masinile din D se facea de ras daca manca bataie de la o asemenea masina, dar ca fapt divers, cand eram la start si UGA era in spatele meu (deci nu in paralel) nu a vrut nimeni in afara de mine sa se aseze langa el (desi stiam ce ma asteapta) ...
3. UGA vs. Cupra ar fi fost o cursa frumoasa daca se tineau liberele
4. Cupra din DreamSquad cu soft RBN a batut Cupra din Looney Tuned si soft Dimsport ...
5. Cupra gri din DreamSquad merge mai tare decat mergea Cupra alba la Brasov
6. Cupra galbena e provocata de Cupra alba cand si cum vrea ;)
7. Daca o sa am ocazia mi-ar placea sa vad cum statea treaba cu Leon'ul si Bertone'le din Iasi ;)

Ce sa iti explic .....e o prescurtare la care m-am gandit eu ca asa ar cam suna daca ai face putina disimulare din Honda Motorsport.............asa cum Nissan Motorsport e Nismo!!!!

Imi cer scuze daca te-am ofensat pe tine sau pe vreun baiat cu Honda!!!!

App .....super tari jantele!!!!

Achim 17-11-08 21:40

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1870678)
Ce sa iti explic .....e o prescurtare la care m-am gandit eu ca asa ar cam suna daca ai face putina disimulare din Honda Motorsport.............asa cum Nissan Motorsport e Nismo!!!!

Imi cer scuze daca te-am ofensat pe tine sau pe vreun baiat cu Honda!!!!

App .....super tari jantele!!!!

m-am prins dar daca algoritmul ar functiona perfect ar fi Honmo si cred ca daca esti pasionat stii care sunt firmele de motorsport ale lui Honda nu ;)

e funny dar nu o sa aduca decat discutii inutile sau anumite idei preconcepute din partea celor care il citesc pt prima oara

iti multumesc frumos :oops:

SpeedeR 17-11-08 21:40

ioda si Lucian.... cred k voi sunteti mai tristi...la ce varste aveti amandoi si ce comentarii/aberatii scoateti din voi :)
Romani adevarati... ii roade invidia fata de ce are "vecinul" in curte...

fiti fericiti, din cauza voastra nu se misca nimic in tara asta :D

Lucian 17-11-08 21:41

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 1870673)
Daca ai vreo problema personala cu mine spre exmplu poti sa o spui direct... nu mai face afirmatii de genul asta ca eu nu ma iau de masina ta care ar putea apartine oricui din familie... pana una alta daca tu crezi ca mami si-ar lua un st un pic mai mare... atunci sa stii ca te inseli amarnic... eu zic sa te abtii pe viitor de la astfel de precizari total off-topic despre masini care nu ai habar cu ce se mananca da? am avut si urs cu motorul de 2.7 pe care se cearta lumea pe aici ca are 122 de cp... dar cu chiulasa de 2.5 care se potriveste de minune... injectoare cu debit marit, debitmetru de 3.5 si diverse... care impreuna cu pistoanele drepte in cap de la 2.7 dau o compresie de 14:1 fata de 10:1 cat este original pe un motor de 2.5 cu pistoanele scobite... si inca cate ceva...ce te duc lejer pe la 200+cp ... ma rog... chestii care le-am vazut si eu prin nfs si vb de ele acum... iar cand o sa te vad la grupa mea de acum atunci mai discutam da? ah da.... eu sunt cu masina lu mami care zici tu... vin cu ce vreau si cu ce-mi place... cum tu prezinti un gunoi de dacie nova sau supernova sau ce o fi asa vin si eu cu o masina de familie care bate multe masini cu pretentii.... poate nu in clasa la care am fost incadrat... dar adevaraul e ca pana la mine s-au dat foarte multe masini si de toate natiile... care poate multe erau peste si foarte multe sub... asa ca ciocu mic si joc de glezne te rog!

Amice ... nici tu nu erai vizat ! Dar daca te-ai simtit ... nah ... asta e . Si ... nu stiu care e grupa ta .. dar cand eu faceam curse cu gunoiul ala de dacie cu masini gen BOH (inca nu era turbo pe vremea aia ce-i drept) ... tu nu stiai ca se fac curse si la noi ... aici .. in Romania !

P.S. - Promit ca in primavara sa ma dau cu tine cu alt gunoi de masina ... la grupa la care esti tu .

Lucian 17-11-08 21:46

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1870690)
ioda si Lucian.... cred k voi sunteti mai tristi...la ce varste aveti amandoi si ce comentarii/aberatii scoateti din voi :)
Romani adevarati... ii roade invidia fata de ce are "vecinul" in curte...

fiti fericiti, din cauza voastra nu se misca nimic in tara asta :D

Uite-l cat e de perspicac ... a gasit el solutia ! Daca nu ai fi asa urat te-as pupa ! O intrebare am ... daca ne facem amandoi fanii tai iese Romania din criza ? :lol: :lol: :lol:
Haios asta mic ! Hai ca mi-ai devenit simpatic dupa asta cu miscatul in Romania !
Te pup mai pitic urat ! Ai prietena vie ?

yoda 17-11-08 21:47

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1870697)
Amice ... nici tu nu erai vizat ! Dar daca te-ai simtit ... nah ... asta e . Si ... nu stiu care e grupa ta .. dar cand eu faceam curse cu gunoiul ala de dacie cu masini gen BOH (inca nu era turbo pe vremea aia ce-i drept) ... tu nu stiai ca se fac curse si la noi ... aici .. in Romania !

P.S. - Promit ca in primavara sa ma dau cu tine cu alt gunoi de masina ... la grupa la care esti tu .

frate lasa-i in pace amandoi stim, si nu numai, cine faceau cursele !;)

Marian20 17-11-08 21:49

Quote:

2 probleme... eu zic sa mai cauti comment-ul ala care l-ai citat inca o data... a fost editat tot de mine pt ca am cautat intre timp ca sa nu ma lasa luat de val doar din prima impresie... dar uite ca aici nu te mai cred... eu zic sa te mai interesezi asa un pic... numele de aici e de pe vremea cand faceam curse... adik acum aproape 6 ani.,.. deci daca nu ma insel cam 2003 vine... pe la policolor si in continuare autovit si tot asa.... nu cred ca are rost sa intram in polemici... cum spuneam... m-am lasat luat de val... comment-ul nu mai exista...

yoda 17-11-08 21:50

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1870707)
Uite-l cat e de perspicac ... a gasit el solutia ! Daca nu ai fi asa urat te-as pupa ! O intrebare am ... daca ne facem amandoi fanii tai iese Romania din criza ? :lol: :lol: :lol:
Haios asta mic ! Hai ca mi-ai devenit simpatic dupa asta cu miscatul in Romania !
Te pup mai pitic urat ! Ai prietena vie ?

:lol::lol::lol: rad cu lacrimi, m-ai binedispus!spidare, noapte buna si vezi ca s-au bagat gagici proaspete la mina minovici!

Lucian 17-11-08 21:51

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870709)
frate lasa-i in pace amandoi stim, si nu numai, cine faceau cursele !;)

Nu e stres ... nu sunt comedii la tv ! :lol:

SpeedeR 17-11-08 21:53

Lucian, kiar nu inteleg de ce te bagi si tu in discutia asta "aprinsa" inceputa de "batranul" cu masina cumparata din cariile mirosite de'a lungul timpului (ca sa fiu si eu in ton cu exprimarea voastra matura, k tot sunt un copil) si de ce iar te tii de mistouri ieftine, dar ma rog...fiecare cu ce poate nu?!
Si nu, nu vreau sa am fani :) deveniti fanii unei mentalitati mai deschise si a unui stil de viata care sa va faca sa fiti mai buni prin fapte, nu prin vorbe...dai un cico pt pont, k pt bere nu am varsta legala inca:))

Lucian 17-11-08 21:53

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 1870721)
2 probleme... eu zic sa mai cauti comment-ul ala care l-ai citat inca o data... a fost editat tot de mine pt ca am cautat intre timp ca sa nu ma lasa luat de val doar din prima impresie... dar uite ca aici nu te mai cred... eu zic sa te mai interesezi asa un pic... numele de aici e de pe vremea cand faceam curse... adik acum aproape 6 ani.,.. deci daca nu ma insel cam 2003 vine... pe la policolor si in continuare autovit si tot asa.... nu cred ca are rost sa intram in polemici... cum spuneam... m-am lasat luat de val... comment-ul nu mai exista...

Ok ... e bine ca ne-am lamurit macar ca nu erai vizat. Ce nu crezi ? Ca ma dadeam cu BOH ? Sau ce ?

Floris 17-11-08 21:54

Quote:

Originally Posted by raduku_1.5dCI (Post 1867933)
a fost bine azi ceea ce nu mi-a placut si nu o zzic ca un repros o zic pentru ca poate pe viitor o sa fie remediat la finish nu a fost trasata o linie sa stim exact unde se termina iar publicul intrase mult pe carosabil acolo la sfarsit si asta m-a facut sa franez inainte...oricum felicitari si poate veniti si la galati...

orice nemultumire spusa, nu poate decat sa imbunatatesca calitatea competitiilor viitoare
dar... tonul face muzica

am retinut si o sa incercam sa tinem cont la urmatoarele

Marian20 17-11-08 21:55

Quote:

... tu nu stiai ca se fac curse si la noi ... aici .. in Romania !

asta nu o cred ;)
P.S.: Atunci eram cu un urs de BR in 2 culori.. verde cu argintiu... nu Verde inchis cu deschis care era NSL-ul

SpeedeR 17-11-08 21:56

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870727)
:lol::lol::lol: rad cu lacrimi, m-ai binedispus!spidare, noapte buna si vezi ca s-au bagat gagici proaspete la mina minovici!

E si mai trist daca tu de acolo iti iei gagicile... din nou,asta e...fiecare cu ce poate :lol:

sincer...imi pare rau pt tine :)

doru_mwe 17-11-08 21:57

Quote:

Originally Posted by yuli EBX (Post 1869612)
referitor la honda aia... si io am renuntat la treapta a 3a ... ceea c m-a uimit e faptul k desi masina aia se prezenta cu un talon scris intr-o limba sraina ( si pt cei care au avut curiozitatea ca mine sa se uite sub capota avea un motor ce mie mi s-a parut mai mult a 1.6-1.8 k dimensiuni nu 1.4 cum era in talon si vreo 110-120 de cai nu 75... ) nici un organizator nu s-a gandit sa o verifice... d c ar face una k asta (...doar contestatia era 100 lei) doar masina era suspect d puternik:x... k si comparatie sa luam loganu rosu al krui propritar a fost invins d honda tot cu o lungime d tir si kre a recunoscut k avea un mic resoft d vreo 120 d cai dar care nu prea i-a mers da tot a tras la vreo 100 de cai ( bv lui pt tuning e meritu lui )...
oricum mia placut smartu tau da sa stii k nu prea conteaza grupa A1 pt organizatori kci "ascutitorile" d pana la 75 cai nu fac show... asta e... ne facem noi mari
a fost frig dar neau inklzit cursele rapide...
organizarea din nou a lasat d dorit la linii...la tehnico aplicativ desi am fost spectator a fost OK
scuze pt neplacerile provocate de KMINISTII din braila care au confundat aceasta competitie cu un concurs de baut bere, spart seminte, scuipat si injurat

salut.spre uimirea ta hondele alea chiar au motor de 1.4 asa mare cum il vezi tu si spre mai marea ta uimire si a baiatului cu smartu chiar au 74,8 cai....la baza.ce am facut noi la ele se cheama tuning!caci asta e si ideea nu ? sa ai motor mic la baza si sa scoti cat mai mult din el.eu la tulcea ce puteam sai zic lu iulian baiatul cu GTO? ca nu ma dau cu el ca stiu ce are pe masina?fati si tu ceva la masina ca sa fii competitiv cu noi nu ca noi am fi cei mai cei.SI PT ORGANIZATORI........DC MAI FACETI GRUPA A1 DACA NIMENI NU PUNE POZE SI FILMULETTE CU NOI? nu avem aceleasi drepturi cu ceilalti participanti?????????????:twisted:

kidu2006 17-11-08 21:58

Bai baieti,spuneti NU DROGURILOR...Luciane..mai urma sa-i spui "date-n puii mei mai":lol::lol::lol:N-am putut sa ma abtin,era prea tare postu:oops:
In fine,aveti de gand sa terminati?sau vreti sa va tai netu sa va linistesc ?:)):)):))
SA VINA POZELE & FILMELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :pistoles:

yoda 17-11-08 21:59

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1870735)
Lucian, kiar nu inteleg de ce te bagi si tu in discutia asta "aprinsa" inceputa de "batranul" cu masina cumparata din cariile mirosite de'a lungul timpului (ca sa fiu si eu in ton cu exprimarea voastra matura, k tot sunt un copil) si de ce iar te tii de mistouri ieftine, dar ma rog...fiecare cu ce poate nu?!
Si nu, nu vreau sa am fani :) deveniti fanii unei mentalitati mai deschise si a unui stil de viata care sa va faca sa fiti mai buni prin fapte, nu prin vorbe...dai un cico pt pont, k pt bere nu am varsta legala inca:))

asta ar trebui sa-ti dea de gandit!si poti sa ne spui nenea pt ca atunci cand unii dintre noi mergeau la curse altii se incaltau cu fesul si treceau in picioare pe sub pat!iar ref la carii.....da am mirosit si carii da am facut si fac operatii pt ca asta e specializarea mea, da Lucian si multi altii au muncit pt tot NU E RUSINE din contra...tu ce ai facut?ai cheltuit banii parintilor si ai tras de o cola la victoriei?!te face mare pisicher?nope, ci doar putin fericit in nefericirea ta!

B 19 D E Z 17-11-08 22:01

dar pana la urma dece va mai certati si va luati la misto k eu tot nu inteleg pentru ce atata haz....
filmulete si poze grupa A1 si A are kreva multumesc

Marian20 17-11-08 22:07

mda--- hai sa trec si eu la lucruri mai serioase... yoda... rx8-ul in comparatie cu monovolumul/van-ul si toate celelalte expresii care de fapt e sav-ul ala s-max s-a tinut bine sau am sperante? :)

yoda 17-11-08 22:11

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 1870791)
mda--- hai sa trec si eu la lucruri mai serioase... yoda... rx8-ul in comparatie cu monovolumul/van-ul si toate celelalte expresii care de fapt e sav-ul ala s-max s-a tinut bine sau am sperante? :)

s-a tinut fff tare!nu are nicio legatura cu rx8.vezi ca e si un filmulet 5536 pe pagina 23.pacat ca e cam grea masina ta in rest felicitari!:-)

B 19 D E Z 17-11-08 22:13

Quote:

Originally Posted by doru_mwe (Post 1870752)
salut.spre uimirea ta hondele alea chiar au motor de 1.4 asa mare cum il vezi tu si spre mai marea ta uimire si a baiatului cu smartu chiar au 74,8 cai....la baza.ce am facut noi la ele se cheama tuning!caci asta e si ideea nu ? sa ai motor mic la baza si sa scoti cat mai mult din el.eu la tulcea ce puteam sai zic lu iulian baiatul cu GTO? ca nu ma dau cu el ca stiu ce are pe masina?fati si tu ceva la masina ca sa fii competitiv cu noi nu ca noi am fi cei mai cei.SI PT ORGANIZATORI........DC MAI FACETI GRUPA A1 DACA NIMENI NU PUNE POZE SI FILMULETTE CU NOI? nu avem aceleasi drepturi cu ceilalti participanti?????????????:twisted:

sall dar tovarasu k honda civic verde castigatorul A1 vip-uri "ascutitorile" cu cat cp avea mai multi k tine ;)

yoda 17-11-08 22:14

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1870748)
E si mai trist daca tu de acolo iti iei gagicile... din nou,asta e...fiecare cu ce poate :lol:

sincer...imi pare rau pt tine :)

vezi ca ai devenit f nesimtit!cred ca am gasit explicatia la ce a zis Lucian ...nondisjunctia cromozomiala a perechii 21....de-aia ai iesit asa!

Floris 17-11-08 22:16

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1868122)
Felicitari organizatorilor
intr-adevar o cursa foarte reusita .... au fost cateva neplaceri ...
mai ales la inceput cand toata lumea ingheta de frig si astepta sa inceapa cursa si ea nu incepea ... probabil ceva probleme pe acolo ...
cred ca anumite masini au fost din greseala in grupele in care nu trebuiau sa fie ...
si ar mai fi cateva de comentat in legatura cu organizare dar nu ma intind .. probabil nu sunt in masura sa comentez...
insa s-a vazut lipsa de educatie a catorva tarani din braila, animalele alea care au inceput sa scuipe pe masinile baietilor care asteptau la start...
se stiu ei care sunt .... TARANI, IDIOTI, ANIMALE ... si inca ma abtin ...
nu am facut referire in special la cei din braila ... ci doar la animalele alea care au dat dovada de CIOBANISM....
unii chiar nu merita sa li se serveasca asemenea spectacol, nu stiu sa aprecieze....
poate acel baiat care a fost scuipat a venit de la distanta mare ca sa se dea si sa faca spectacol ... insa el este tratat cu "respect" de niste zdrente de oameni...
in fine ...
sanatate!

oricat te-ai chinui, tu , eu, sau altii cei 7 ani de acasa nu se pot inghesui in ghiolbaneala unora
ma refer chiar si la cei care m-au huiduit si pe mine ca nu incepea cursa, de ... sincer imi venea sa-mi bag picioarele si sa o declar inchisa inainte de a o incepe
dar am prea mult respect pentru participanti

nu stiu cat dintre participanti citesc aceste randuri, dar daca o fac si se regasesc in cele ce urmeaza... sa am scuze aceia la care am tipat, am zbierat in parcul inchis
eram nervos ca nu aveam cum sa-i organizez, sa-i parchez,. imi venea sa ii fun supraetajati.
ati venit peste cele mai optimiste asteptari

MULTUMESC TUTUROR (mai putin ciobanilor)

ne vedem la anul in aprilie sau....
poate de craciun la un drift pe gheata?
ce ziceti?
tenteaza?

SpeedeR 17-11-08 22:16

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870762)
asta ar trebui sa-ti dea de gandit!si poti sa ne spui nenea pt ca atunci cand unii dintre noi mergeau la curse altii se incaltau cu fesul si treceau in picioare pe sub pat!iar ref la carii.....da am mirosit si carii da am facut si fac operatii pt ca asta e specializarea mea, da Lucian si multi altii au muncit pt tot NU E RUSINE din contra...tu ce ai facut?ai cheltuit banii parintilor si ai tras de o cola la victoriei?!te face mare pisicher?nope, ci doar putin fericit in nefericirea ta!

WOW...e primul post in care ai vorbit kiar ok, fara sa iti folosesti stilul tau :)
kiar sunt de acord cu tine, nu e nici o rusine dar nici nu ne cunoastem sa stii tu ce fac eu :) se pare ca nici la varsta voastra, nu ati invatat ca aparentele insala :)

totusi, te felicit pt ca poti vorbi normal...pacat ca nu o faci tot timpul

yoda 17-11-08 22:17

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870800)
s-a tinut fff tare!nu are nicio legatura cu rx8.vezi ca e si un filmulet 5536 pe pagina 23.pacat ca e cam grea masina ta in rest felicitari!:-)

am o exprimare aiurea.....masina ta s-a tinut f tare nu rx8

ZerO_CooL 17-11-08 22:17

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 1870746)
asta nu o cred ;)
P.S.: Atunci eram cu un urs de BR in 2 culori.. verde cu argintiu... nu Verde inchis cu deschis care era NSL-ul

https://www.4tuning.ro/gal/albums/leg...normal_acc.jpg

Marian20 17-11-08 22:22

Quote:

Originally Posted by ZerO_CooL (Post 1870820)

ms ZerO_CooL :)

doru_mwe 17-11-08 22:22

Quote:

Originally Posted by B 19 D E Z (Post 1870803)
sall dar tovarasu k honda civic verde castigatorul A1 vip-uri "ascutitorile" cu cat cp avea mai multi k tine ;)

nu stiu nici eu si nici el cati cai avem pe ascutitoarele noastre dar cert e ca imi da o masina pe 402 deci nui prea mare diferentza dar destula incat sa ma faca.stiam ca unul din noi va ajunge in finala si uite ca am ajuns amandoi:twisted:app o sa vin si cu supernova la urmatoarele legale sa ne dam asa ca intre dacii:D

B 19 D E Z 17-11-08 22:24

Quote:

Originally Posted by Floris (Post 1870813)
oricat te-ai chinui, tu , eu, sau altii cei 7 ani de acasa nu se pot inghesui in ghiolbaneala unora
ma refer chiar si la cei care m-au huiduit si pe mine ca nu incepea cursa, de ... sincer imi venea sa-mi bag picioarele si sa o declar inchisa inainte de a o incepe

nu stiu cat dintre participanti citesc aceste randuri, dar daca o fac si se regasesc in cele ce urmeaza... sa am scuze aceia la care am tipat, am zbierat in parcul inchis
eram nervos ca nu aveam cum sa-i organizez, sa-i parchez,. imi venea sa ii fun supraetajati.

ce ziceti?
tenteaza?

cele mai mari respecte pentru dumnevoastra si sper sa facem si niste drift pe gheata sa inchidem anu k un eveniment frumos si ar fii de vis dak ati face lucru asta de craciun va salut si va respect :D

B39738 17-11-08 22:29

respectele mele,Domnule Florin, si la mai mare!

BR85SHU 17-11-08 22:29

Quote:

Originally Posted by Floris (Post 1870813)

ce ziceti?
tenteaza?

tenteaza ... si uite cat de mici am fi unii dintre participanti chiar citim aceste randuri .... cu cel mai mare respect BR_85_SHU

B 19 D E Z 17-11-08 22:30

Quote:

Originally Posted by doru_mwe (Post 1870843)
nu stiu nici eu si nici el cati cai avem pe ascutitoarele noastre dar cert e ca imi da o masina pe 402 deci nui prea mare diferentza dar destula incat sa ma faca.stiam ca unul din noi va ajunge in finala si uite ca am ajuns amandoi:twisted:app o sa vin si cu supernova la urmatoarele legale sa ne dam asa ca intre dacii:D

k cea mai mare placere te astept nu dau inapoi :D
si felicitari pentru locu 2 multa bafta incontinuare 8)

doru_mwe 17-11-08 22:32

Quote:

Originally Posted by B 19 D E Z (Post 1870862)
k cea mai mare placere te astept nu dau inapoi :D
si felicitari pentru locu 2 multa bafta incontinuare 8)

lasami in pv un nr de telefon ca vin saptamana asta sau viitoare pe la bucuressti si poate o comitem de una mica:D(vin cu honda)

BR85SHU 17-11-08 22:35

cum ziceai si u ceva mai sus ... B 19 DEZ ... nijte filmuletze de la A1 ceva ?

doru_mwe 17-11-08 22:36

Quote:

Originally Posted by BR85SHU (Post 1870877)
cum ziceai si u ceva mai sus ... B 19 DEZ ... nijte filmuletze de la A1 ceva ?

suntem prea mici ca sa fim bagati in seama asta ma enerveaza pe mine cel mai mult desfiintati fratilor grupa A1 daca nu avem aceleasi drepturi cu ceilalti

leonard 17-11-08 22:39

pacat ca nu se baga filme nici de la gr. b c d e etc. :)

kidu2006 17-11-08 22:41

Da asa e,stati linistiti ca nu sunt filme sau poze nici de la alte grupe..au inghetat filmele cu frigu ala:???:

Marian20 17-11-08 22:41

Quote:

Originally Posted by doru_mwe (Post 1870883)
suntem prea mici ca sa fim bagati in seama asta ma enerveaza pe mine cel mai mult desfiintati fratilor grupa A1 daca nu avem aceleasi drepturi cu ceilalti

ouch... stati linistiti... tinand cont ca a-ti fost primii cred ca aveti cele mai multe filmulete facute... dar inca nu or fi apucat sa le descarce... se dezgheata camerele inca cred... :)

doru_mwe 17-11-08 22:43

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1870901)
Da asa e,stati linistiti ca nu sunt filme sau poze nici de la alte grupe..au inghetat filmele cu frigu ala:???:

tu esti baiatu cu celica aia alba?

All times are GMT +2. The time now is 21:04.

- Copyright 2026 4Tuning