![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
sall,ma bucur pt. tine:D bv;) cred ca ai avut o senzatie ce nu se poate descrie :-)... ce tare e bara fata!!imi place mult+pragurile alea rasucite;)meserie,asa ceva vreau si eu pe calibra...
|
bravo man...dai bataie in continuare
|
toata ziua am stat si am citit topicul, fiecare post in parte. foarte multi carcotasi, si invidiosi! ma bucur enorm ca ai terminat, parca as fi terminat eu ceva... (as vrea eu). mult succes in continuare, si sa auzim numa de bine. te felicit pt rabdare si pasiune, daruire.. banii vin si pleaca, daca ai facut atatea sun sigur ca nu regreti niciun ban investit!
PS: cand e gata si ajungi pe la o intalnire, zi-ne si noua ca vrem sa o vedem live! |
Suuuuuper tare!
Bravo, ai reusit ceva ce multi doar viseaza! Se vede expresia fetei in poze :P. Arata super si body kit-ul, jantele la fel... Un singur lucru mi se pare ca ii lipseste masinii : o suspensie mai joasa un pic. Probabil nu se vede bine din poze, dar cred ca ar mai merge un pic lasata. Sau poate se mai lasa pe parcurs de la sine...;) Bafta in continuare si asteptam si alte poze/video ! |
Scz de dublu post, net de calitate inferioara :(. Rog un moderator sa stearga postul asta :(
|
cu pasi repezi se apropie de finalizare.. :D felicitari inca o data pentru munca depusa si rabdarea de care ai dat dovada :D o adevarata bestie pe sosele
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Bafta multa si tie ! Quote:
Quote:
Quote:
In seara asta am mai facut una-doua ture, ceva mai domol; se pare ca urmeaza o luuuunga perioada de acomodare, reglaje, studiu, etc. |
Nu se mai lasa niciodata suspensia, asa ramane , doar 1 cm la inceput dupa ce coboara dupa elevator .
Felicitari pt masina, iti urmaresc topicu de ceva vreme :) |
Quote:
Quote:
3.Aici te cred, stiu si eu cum e, si sincer, nu prea se merita sa o cobori prea mult ca la ce strazi avem noi, sunt prea multi bani bagati in masina ca sa strici ceva pe sub ea de la gropi! De abia astept sa vad un video ceva cu masina cum se comporta! Imi imaginez cum se aude Espero turbo! Spor la treaba in continuare!!! |
[QUOTE=KAY_;Felicitari pt masina, iti urmaresc topicu de ceva vreme :)[/QUOTE]
Multumesc; si eu tie masina ... pe la Turda, nu ? ;) |
Quote:
E vorba de garda la sol care ti o da arcu , un arc sport nu se va mai lasa niciodata , asa ramane .Mai moale da dupa un anumit nr de km ca se uzeaza amortizoarele , dar masina tot aceasi garda la sol o va avea . Arcurile stock intradevar dupa o folosinta indelungata isi pierd din rezistenta , mai ales cele din spate Quote:
|
Esperache tot respectul pentru realizari si multa bafta in continuare . Cat mai multi km fara nici un incident si drumuri uscate ;).
|
Felicitari pt proiectul dus la capat! Bafta in continuare si sa o stapanesti sanatos si fara incidente !!!
|
Felicitari Esperache. In sfarsit ai reusit sa scoti masina pe strada. Iti doresc doar bine cu ea , si numai victorii & zambete cu ea :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ieri am facut curatenie generala in interior (era jale !!!! .. pana si panza de paianjen aveam :rolleyes2) si am mai scos-o pt. 20 de minute la o plimbare pe langa casa ... asa ... de pofta ;); DOAMNE ce repede urca in ture !!! :D |
daca mai pui si 4x4 nu-ti mai trebuie nimic.
cu FWD cred ca patineaza rau in primele trepte. |
Ai sa ramai surprins, dar sa stii ca autoblocantul ala face minuni; bine ... nici n-am mers foarte tare cu ea ... deh ... rodajul !
|
cati km faci rodajul?
|
macar 1000 ?
|
Cel putin 1000.
|
pfff ma dor ochii ma jur cat am citit de la primul post pana la ultimul... dar a meritat totul, felicitarile mele nu cred ca isi mai au rostul ptr ca 80% din topic doar felicitari ai primit dar fie felicitari si din partea mea , si carcotasi sa se uite pe prima tv la huidu si gainusa :D. Dupa atata timp in care ai asteptat sper sa tratezi rodajul cum se cuvine. Stima
|
Multumesc. :)
|
WOOOW de cand asteptam momentul asta :D. FELICITARI ! Ma bucur ca in sfarsit ai reusit sa o scoti pe strazi. Foarte tare ! si inca te astept la Valcea :). Bafta !
|
Multumesc frumos :-) ... numai ca e o mica mare problema : de-abia am facut 100 de km si am bulit turbina :sadblinky (blestemele astea :poke:); din cauza suspensiei joase am lovit evacuarea care cred ca a dus la strambarea axului ... trebuie demontata si vazut exact; asta e : greseala se plateste.
|
Offf...Cum ai reusit sa o lovesti pe sub? Si eu primele dati am dat cu ea de pamant peste tot, pana m-am obisnuit cu ea, insa in anumite locuri nu intru , nu ma bag :D .
Ce ghinion...Pai la cata lume te invidiaza ... |
Nu o sa poti sa te bucuri niciodata pe deplin de ea daca astia nu fac strazile... sau macar sa-ti gasesti undeva un drum de vreo 10 km unde sa-ti testezi frica de viteza :). Masina o vei repara. asa cum ai stat 2 ani sa termini proiectul asta mai rezisti cateva zile. Multa bafta !
|
Quote:
|
Ori invidia, ori e ceva legat de daewoo, vreun blestem :-)
Si eu eram gata, iesisem in rodaj si sa dau cateva ture si a inceput sa bata linia deci cuzineti - vibrochen - garnitura chiuloasa ... adio :???: Asta e, venim noi din urma ;) dar macar venim TARE de tot 8) |
Quote:
Legat de această săgeată daewoo-eană... mai rar așa ceva ! Wow... aș vrea să o văd și eu "în acțiune".... și, Felicitări ! |
Poti spune si pretul la fiecare piesa(toata afacerea)?daca se poate?
.............. |
Quote:
|
Quote:
Esperache, asteptam sa scoti masina! si sa ne scoti pe fiecare in parte la cate o tura sa vedem cum merge :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
O da, ne-ai si speriat :P . Bine ca nu s-a intamplat ce ai scris, deja ma durea pe mine sufletul de banii bagati si munca investita! Astept mai multe poze si , eventual , video cu masina! Spor la treaba si fara probleme in continuare!
|
Fuge?:lol:
|
1 Attachment(s)
pur si simplu ...
|
Doar se invart rotile ...
|
de ce a-ti sarit asa?doar am zis "'daca se poate''!!!!!!!!!!!!Scuze!
|
bv tie frate tot respectu eu mam imbolnavit de espero in armata dar nu am bani acum am si eu unul dar nu imi permit nici sa il intretin asaq cum trebuie si imi pare rau sper sa apuce si zile mai bune pe la mine
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning