![]() |
Re: Delta Racing Crew
Ai ca se poate :D,in primul rand ar trebuii sa punem o data in care sa ne intalnim totii-totii membri si sa vb.
|
Quote:
|
Am vorbit cu Denis... e dispus sa primeasca chiar de azi cotizatia sa nu fie aglomerat in zilele de 9 si 10
|
vin si eu la 8.30 la Metalu
|
Quote:
|
sej: ti-a mscris pe mess in caz de nu vezi iti las aici:
https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/119113-vand-3-jante-oz-racing-white-4x100-eagle-gsd.html |
Alea banuiesc ca le-a bunghit si el, zicea ceva la intalnire de 3 OZ la 200 euro .
|
Da le-am bunghit, mi le-a aratat Maus nu le da fara 230 euro... nu-i chiar super oferta ca jantele is tavalite bine totusi, una e ciupita... oricum le-as fi luat dar acum nu cred ca mai pot.
|
Eu cred ca ar trebui sa te interesezi de a4-a janta daca se mai fabrica intai. Sa nu te trezesti cu marfa in sacosa si sa lasi masina doar pe o parte la expozitii. Partea stanga :)
|
omu vrea 130euro doar pe jante, si le demontezi tu. Iar eu cred ca mai exista modelul, parca am vazut la cat am cautat saptamana asta! Ma imprumutam si le luam daca nu aveam bani sau daca nu comandam pe cele noi.
|
Masina are patru roti nu?! :)) Deci cumperi 3 si una o lasi libera ?!
|
in magazin se vbinde si la bucata daca nu stiai! tu poti merge in magazin sa scoti35mil pe set..daca 3 la 130 euro plus una noua 7 mil nu-ti convine ;)
deci total cu 12 mil aprox are 4 jante meserie. nici cele mai urate jante nu-s 12 mil setu doar alea turcesti. |
Aha si vrei sami spui ca la magazin o sa gaseasca identica cu alea 3? Pai cat o sa aiba de umblat!!
|
lol. pe pariu ca la orice magazin care aduce OZ ii poate aduce o bucata? pe comanda daca nu e in stoc! eu pe comanda mi-am luat jante, nu erau in stoc. O cmoanda am anulato pt ca avea doar 3 bucati si pt a4a trebuia sa mai stau pana la sf lunii si n-am vrut. Deci se poate
|
Ovy....se vede ca nu prea te uiti la dintr-astea. SEJ chiar ar face o super afacere cu jantele astea. Uite un mic ajutor :
http://www.jante-aliaj.ro/jante_aliaj_oz_racing.html - ultimile http://www.*****************/wheels_details.php?id=84 http://www.coastadeest.ro/detalii_ja...p?idprodus=557 http://www.coastadeest.ro/detalii_ja...p?idprodus=558 http://www.autosperas.ro/produse.php...9&id_product=0 Si lista poate continua. Sper sa te ajute site-urile vali |
dc mai vad Oz mor de inima :shock: si de ciuda ca n-am :cry:
|
Nu muriiiiiii....s-apuc sa te iau la o tura cu 190 :P :)))))
|
Mersi de ajutor! Difera de la caz la caz dupa parerea mea e ca nu e normal sa vinzi doar trei, in loc de patru!
|
Pei daca nu mai are baiatu 4 jante...ce sa-i faci :) . Putea sa vinda doar 1 daca vroia sau cate 1.
|
Fiecare face cum vrea. Mi-am dat cu pararea.
|
Vineri 5.06.'09; orele 20:00 la metalu' in parcare intalnire obligatorie si sa nu uitati, astept vineri si cotizatiile.
O sa fac un tabel pentru cotizatii si o sa il inmanez lui Denis,care se ocupa de asta. Dupa cum vedeti nu s-a stat de geaba, poate ca modificarea numelui topicului va da de gandit, mai multe vorbim la intalnire. |
Re: A.C.S. Auto-Karting Delta Racing Crew Tulcea
Vineri nu pot veni pentru ca am banchetu! Ramane pe sambata!
|
Quote:
|
Mersi mult!
|
Quote:
Ps:Bun Venit si noului memebru:-P |
Quote:
|
Quote:
Il cheama Bogdan,e un tip super de treaba unii din voi l-ati cunoscut deja, iar masina urmeaza sa o prezentam si aici pe forum. |
1 Attachment(s)
Aaaaa:lol:
|
Nu pot ajunge, sunt la facultate in plina sesiune, numai ce am inceput-o.
|
Quote:
|
La intalnire toti membri care sunt de acord cu conditiile care vor fi spuse la fata locului sa aduceti copii dupa buletin, pentru a va inregistra.
In afara de cotizatiile lunare de 20 ron,tot in cursul lunii acesteia, ca sa nu va fortam aveti obligatia de a mai plati 50 ron o suma modesta specificata ca taxa de inscriere. Ve-ti primi si chitanta pentru cotizatii si taxa de inscriere care am negociat, pentru a fi una modesta avand un avantaj,deoarece pe viitor se vor schimba lucrurile la aderare, devenind un club legal cresc si pretentiile. Nu uitati copiile dupa buletin. Cine nu aduce copia se considera ca s-a retras din club,cine aduce are obligatia de a plati cotizatia lunara de 20 ron(ce trebuie platita pana pe data de 10),iar pana la sfarsitul lunii taxa de 50ron, aceasta taxa se plateste o singura data. Mai multe discutam cand ne intalnim. |
50 ron ti se pare o suma modesta??!!!
|
50 ron e taxa de inscriere in club , se plateste 1 singura data .
20 ron e cotizatia lunara . fara bani nu putem face nimic . nu este o suma mare , fiecare face cum crede de cuviinta . eu sunt dispus sa platesc si 100 ron pe luna doar sa ne ridicam , sa avem forma legala etc. |
Mda,cunosc foarte bine ce inseamna sumele astea si ca trebuie stranse!Imi pare rau dar eu va trebui sa ma retrag din treaba asta,pana la vremuri mai bune.Mai doresc doar sa imi spuneti daca pot lasa parasolarul pe masina sau nu...
|
Quote:
Iti zic fara sa dau nume de cluburi, 100euro taxa lunara, la altul 300ron la fiecare 2 luni sau altul care fac chete inainte de evenimente care pot ajunge la 1000ron lejer. Nu ne comparam cu aceste cluburi si de aceea avem aceasta cotizatie si taxa de inscriere modesta. Pe viitor cotizatia v-a ramane la fel sau se v-a plati pe an,dar taxa de inscriere in maxim 2 luni v-a fi undeva la 100ron sau 150ron. Sa vedem pe viitor daca se merita sau nu acesti bani ;) Nu spun cheltuiala care o are membrii fondatori care nu o vom scoate inapoi sub nici o forma. Cotizatiile le vom plati toti incepand cu mine. Sa spunem mersi ca avem sediu la care nu platim chirie. Urmeaza un site sa facem, urmeaza evenimente la care participantii nu vor mai scoate bani din buzunar pentru taxe de participare, sau amenajari standuri la diferite evenimente expozitii,tricouri sigle etc pentru care nu mai stam sa ne tziganim hai sa facem tricouri... hai sa mai stiu eu ce... Nu putem ramane doar cu intalnirile in parcare, trebuie sa evoluam, cine nu vrea asta e dreptul si decizia lui daca se retrage sau merge inainte cu noi. |
Stiu vali ce inseamna banii astia,nu e nevoie sa imi explici,si nu a zis nimeni ca nu trebuie sa evolueze lucrurile!Insa eu unul nu pot deocamdata sa bag acesti bani...Asta e!!!Sunt curios insa din toti cati o sa fie consecventi...
|
Speram ca un numar mare or sa isi dea seama ca este benefica miscarea asta si ca vor renunta daca este cazul , luna asta ,la o suma de bani egala cu 9 pachete de tigari sau 3 pizza sau o plimbare de duminica cu masina.
|
Membrii DRC:
1. Sej – Dacia Logan 2. PIT – VW Passat 3. Denis – Mitsubishi Colt 4. Moise – Ford Escord 5. Geox – (Design Team) 6. BJR – Ford Focus 7. Ovy – Dacia Logan 8. Ghitun – Suzuki GSX-R 9. TEN – Toyota Celica 10. Alex URS – BMW E 30 11. Mihai Lancer – Mitsubishi Lancer 12. Damy – VW Golf IV 13. Radu Bertone – Opel Astra Bertone 14. Magnifiqo – Opel Tigra 15. Bogdan - VW Golf R32 300 Ron in total pe luna,taxa la alte cluburi de membru:???: |
Quote:
|
Vali azi nu vin ca pleca la tara,ma intorc luni seara,denis ramane pe sapt viitoare scuze:oops:
Daca vrei intra pe mess sa-ti trimit copie dupa buletin. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning