![]() |
nu :lol:
|
hint please. europa de vest/est?
|
Vest.
|
totusi, masina pare sa fie mini cooperu'.. acuma nu-mi zi k vrei denumirea ei originala eu stiu ce fel de rover era..
|
moris miner
|
Pare, da' nu e!
E diferita, totusi. http://vis-a-vis.zapto.org/4tuning/Morris_Mini_1.jpg ________________ P.S. Nu este Mini, nu este englezeasca. |
Parerea mea : Trabant 601
sau Fiat 500 |
ok sorry atunci, bine macar k ai restrans posibilitatile eliminand varianta englezeasca.. atunci sa fie italieneasca? inclin spre fiat, cum a zis si skmadtm, dar nu ma pricep la vekituri k sa zic si modelul :oops:
|
merg si eu pe fiat!!!
|
1 Attachment(s)
sa va pun si eu la incercare!
|
e foarte simplu!
imi pare rau k nu am o poza mai mare! astept raspunsuri |
Si nea Ion...
|
Bogdane fara suparare regula jocului e urmatoarea ! cel care ghiceste poza e urmatorul si atunci pune si el alta poza ! Pana atunci nu pune nimeni poza ! Deci in concluzie trebuie sa asteptam sa ghicim masina pusa de Vis-a Vis :wink:
|
Si masina pusa de tine bogdane e honda civic :wink:
|
!hint
Italia, marca incepe cu \"A\" |
Alfa Romeo Giulietta? :roll: :oops:
|
autobianchi :!:
|
Bravo NikeFF ai dreptate am gasit-o si eu :)
|
Nike, baga.
|
1 Attachment(s)
weee :lol:
:arrow: |
Re:
Quote:
|
dap.. v-am jignit, este? :lol:
|
nea Ioane .... .... :chainsaw:
|
Avand in vedere ca TNG- este plecat puneti unul din voi o poza ! De preferabil tot NikeFF ca tot el a pus-o si pe ultima! :wink: Daca nu puneti o sa pun eu una :twisted:
|
1 Attachment(s)
Poza :arrow:
|
golf.. da nu mai stiu sigur 3 sau 4 :oops:
|
nu, esti pe aproape oricum
|
atunci polo sa fie :lol:
|
nu , poate ca nu m-am exprimat eu bine .. erai aproape de stilul golf .. dar nu e golf
|
Io zic ca e Audi A3 sau Citroen Saxo :wink:
|
bv scama , a3 :wink:
|
1 Attachment(s)
Merci :wink: Deci pun urmatoarea poza nu?? :D Atunci sa fie :wink:
S-ar putea sa vi se para simpla da oricum mie mi-a placut mult poza asta :) |
alfa romeo.....un model ca a lui pitu sau ceva mai nou :wink:
|
Nope :wink: Seamana e rosie si e coupe deci seamana cu a lu pitu :lol: Da nu e ce ai zis tu :cry:
|
da..e un opel manta seria A...de prin '72 cred ..nu sunt sigur.
acum am vazut si eu topicul asta si am ramas putin surprins chiar de la inceput cand am vazut ca renault-ul \"laguna\" este de fapt un renault safrane.(nu am cum sa il confund pt ca am si eu unul:D)nu are cum sa fie laguna pt ca astea sunt mult mai mici..si daca ati intrat si pe site-ul de pe care au fost luate pozele scrie si acolo ca este un safrane...unde ai vazut t@z laguna??? |
mi-am cerut scuze frate ptr greseala ce vrei sa o mai fac o data si ptr tine..... :lol: asta e,mai greseste omul..... :wink:
|
alfa romeo?!?
|
sal,,, io is piciu care cica vrea sa afle mai multe despre 4 rotzi...
io zic, dar nu cred , aduce a ceva specific BMW anii 80,, cred sau un mustang(la fel , cred) farurile rotunde si faptu ca e coupe,,, |
sal,,, io is piciu care cica vrea sa afle mai multe despre 4 rotzi...
io zic, dar nu cred , aduce a ceva specific BMW anii 80,, cred sau un mustang(la fel , cred) farurile rotunde si faptu ca e coupe,,, |
hai Skmadtm!!!zii ceva daca e bine sau nu :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning