![]() |
Re: Discutii off-topic
barcaie,harcaie merge ma?
|
merge merge dar trebui sa mai umblu la el ca are foarte multi HP trebui sa mai dau jos din ei
|
asa sunt masinile astea cu multi HP intreaba-l pe SRU
|
Da si SRU are ceva caluti ce sa mai domne avem masini cel putin a mea care Harcaie barcaie tarcaie floscaie bocane si alte nimikuri dastea e masina domne
|
voi stiti mai bine este greu sa ia atatia cai man
|
SRU, sincer are cea mai puternica masina din toate cluburile din romania, cine are ceva de comentat demonstram cu acte in regula. Nadir a zis ca nu prea are ce sa-i faca, deoarece e prea puternica.:-)
|
pai din acest motiv nu il primesc astia la evenimentele organizate ca nu au grupa pt el.
este rau sa si masina prea puternica. |
=)))))
|
=)))))))
|
Frate boschet mie chiar imi pare rau ..dar sper ca vineri sa te facem sa te razgandesti , daca nu ...pleci inpachetat de acolo oricum :lol::lol: |
Hmmmmm..........la ambitia care o are nu stiu ce sa zic
|
Quote:
|
Quote:
Azi la tel dc nu mi-ai zis nimic? |
vineri o sa va zic la toti.
Kid-ule la tel nu ti-am zis ca tu ai probleme mult mai grave decat mine. ieri cand m-ai sunat nu uita unde erai. |
SI PENTRU CEI CARE SE GANDESC CA PLEC DIN CLUB(FMS) SA MA DUC LA UN ALT CLUB SE INSEALA AMRNIC SI NICI NU IMI FAC CLUB(DECAT IN CAZUL IN CARE NU MA VOR PRIMI LA EVENIMENTE CA NU FAC PARTE DINTR-UN CLUB ATUNCI IMI VOI FACE EU UN CLUB SI EU VOI FI SINGURUL MEMBRU).
|
Quote:
|
Daca esti gras :d
|
vezi pana la urma este si asta un avantaj
|
IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!!
IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! |
IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! INNAPOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
ma faceti sa ma simt prost(nu ca nu as fi).
a plecat un membru,noi ramanem prieteni in continuare ne vom vedea la evenimente cum ne-am vazut si pana acum o sa ne intalnim si seara prin oras(intamplator sau nu). in locul meu sunt sigur ca veti numi pe altcineva mult mai competent(aici vb. de asa zisa functie pe care o ocupam) sunt sigur ca sunt doritori mult mai competenti. clubul a pierdut un membru dar mebrii nu au pierdut un prieten. Fanatik-ul va avea un loc aparte in mine. ma mai repet inca odata:am plecat din orgoliu si mandrie am prea multe tone de asa ceva. asa sunt eu cine intelege,intelege cine nu ce pot face? |
Ai reusit sa vorbesti cu horia? :shock:
|
da am vb ieri cu el
|
Din cate observ eu nu prea intra lumea din FMS pe acest forum
|
ce rost are?
|
ete ca si eu intru aici :P boschet te vedem la 2 mai?
|
nu imi pare rau nu am sa fiu in tara plec sa sarbatoresc un 1mai muncitoresc pe alte meleagur. sorry dar la urmatoarele legale cu siguranta.
|
ba ce trist ce nervi imi faketi ai ma boschy de ce ..?
|
IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! INNAPOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! IL VREM PE BOSCHET!!! INNAPOI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Da-i o invitatie si poate vine ;)
|
Acum cred ca e cam tarziu
|
Quote:
|
kimi park aveai niste roti de vanzare le mai ai ?
|
Quote:
MOMO pe 16" 5x100 |
NE DA SI NOUA CINEVA FILMU FANATIK SAU E CONFIDENTIAL?
|
Quote:
Filmu trebuie comprimat pentru ca tine 9:30 si are 2Gb dimensiune.....deci nu prea merge uploadat aici .... Presupun ca imediat ce va vi redus in dimensiune va fi pus aici sau dat la fiecare in parte .... |
si io il vreau....horatiu poate nu il primesc si io
|
toti il vrem :))
|
da mey aveti rabdare ca o sal avem toti
Quote:
|
Mi a fost rusine 5 min e cazul sa imi fie mai mult?
Si apropo de masina am rugamintea sa ma contactati in cazul in care aveti un scaner pt a putea sa postez talonul pe forum asta ca sa nu mai existe dubii asupra cailor mei. multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning