![]() |
Re: Club Renault 5
in cazul asta am dat cam mult :).
m-am gandit ca o vopsitorie calumea face vreo 20 mil cu dezechipare, interiorul retapitat cu tot cu scaune si bancheta de ford mondeo fac si alea vreo 10 mil, niste jenti cu cauciuri noi cum sunt astea fac vreo 500 euro, etc...se aduna :). daca peste 1 an imi iau 1800 pe ea eu sunt multumit :). |
totusi recunosc ca nu arata chiar asa bine ca a ta elspa, cred ca ai luat-o cam sus ca pret dar sa nu-ti para rau arata super ;)
|
Deci am mers cu masina lu fratemiu un renault s5 gtd cu cauciucuri de 145/60/13 peste 180 km/h.....era acu de la kilometraj in jos... Cat era viteza reala, cam cat fura rotile?
|
2300 pe frumusetea aia e chiar prea bine mai ales daca si motorul arata si merge la fel de bine pe cum arata exteriorul!
|
da, ai dat bine 2300, eu stiu anuntul de pe autovit, unde omul cerea 2900 eur, de-aia am zis. eu personal am dat 1800e pe a mea, si sunt multumit pentru ca a fost ingrijita, se vede ca fostul proprietar a tinut la ea (a si facut mult mai multe decat restul proprietarilor la un loc). cu consumul e cam naspa, ca am 6.5 afara in conditii naspa si 11 in oras in mers nu linistit, dar nici stil liniuta... am observat ca de fiecare data cand plec masina lasa pata neagra la teava de esapament -> benzina nearsa... aici s-ar putea sa fie explicatia.
revenind la discutie, NU ai dat mult la cum arata si exterior si interior, poate e mult daca ne gandim ca e 1.1, dar la cati bani au fost bagati in ea ca sa arate asa, eu zic ca ai luat-o SUPER. ps: ai idee de pe ce masina au fost luate scaunele? nu de alta dar vin la fix in r5. |
Quote:
|
a mea are carb de dacie, ca ala vechi zice fostul proprietar ca ii consuma mult... oricum am mai scris cateva pagini in urma si mi s-a zis ca la 11 la suta cu carb de dacie am o problema:D. chestia e ca 2 zile inainte s-o iau am mers cu tipul respectiv si la un condus neagresiv, dar nici lent, se urnea acul ala de la rezervor incredibil de greu fata de cum imi scade mie. a doua zi de cand am luat-o am inecat-o, spre rusinea mea, si de-atunci numai probleme. bujiile sunt schimbate dar le-am pus la 0.8 cat le avea el inainte, mai toti imi zic insa sa le pun la 0.6 pe vremea asta. nu stiu de la ce poate sa fie, insa o sa o deschid weekendul asta sa vad cu taik-miu ce se poate face, ca imi ia enorm in oras fata de afara.
intre timp astea 3 zile care au mai ramas din sapt e pe mana lu taica-miu, cu plinul facut, sa vad cat de mult conteaza maniera de condus(el e mai putin nervos la volan), dupa care carbul o sa fie prima grija ps: pot sa ajung pe la vechiul proprietar sa iau carbul ei original care e in perfecta stare, ce ziceti se merita sa fac un drum pentru el? |
"ELSPA"
Eu am dat 2300 euro pe masina, e mult ? Ai luat-o bine ,arata super. |
Quote:
a fost masina la un "mesrias" de electrician....ca nu`mi injcarca.......si mi`a facut el o improvizatie.........si la cum incarca mai avea oleak si bubuia bateria........pute`ai sa sudezi la ea.........si atunci am facut 10 km si s`a topit instalatia:oops: :sad: |
1 Attachment(s)
asa NU ar trebui sa arate o instalatie electrica, poate doar daca a fost facuta de un cizmar...:???:
|
hohoooo, deci am avut noroc ca am luat-o de la un electrician si totul e la locul lui, ba chiar mai bine decat atat.
|
imi spunea tipul ca-mi da si instalatie de gpl, bine ca nu am vrut-o ca poate acum va scriam de pe luna..:sad:
|
Quote:
vb cu proprietaru........is yo interesat de instalatia de GPL :D .............vb cu el si intreba`l in ce bani o da.......astept rasouns:-P |
nu-ti recomand, era cam improvizata, membranele rascoapte... si mai multe...
am sa-l intreb totusi |
4 Attachment(s)
Quote:
|
se mai aude ceva de club Renault 5 ??? intalniri, cum devenim membrii, chiar ma tenteaza ideea :D
|
baieti am o mica intrebare, cutia de viteze de pe renault 21 motor de 1.7 se potriveste la r5 1.4 benzina???
|
Quote:
|
Quote:
|
pai exact asta ma intereseaza, sa se potriveasca la shuruburi. am gasit una la un pret destul de bun zic eu. mai am cutia de pus, radiatorul si intercoolerul si crek in ianuarie bolidul va vedea strada:D multumesc frumos MYU
|
trebuie sa muti bolturile de centrare pe bloc pt ca se afla in alta pozitie la r21
|
multumesc frumos baieti:D sper sa iasa ceva mishto din buburuza asta! revin in curand cu nishte poze. apropos, ash avea nevoie de o pereche de semnalizari, un set de fetze de portiere si un spoiler , are careva vreo sursa???
|
salut!sunt nou in acest club si sper sa ma acceptati!Eu am un renault 5 fost campus actualmente cu elemente G-Kat si motor 1.4 cu injectie.Am si vreau sa dau mai multe piese d R5.De exemplu:set de 4 usi complete;bord complet;un motor de 1.4;4 jante de tabla pe 13;stopuri;doua bari(fata-spate).
|
Quote:
ce fel de bari sunt... poate pui si poze ? |
Tinand cont ca e inca destul de frumos afara, poate ne vedem in WE pe sambata dupamasa ?
pareri opinii ? :) p.s. s-ar putea sa vina si tm8bnz nush sigur dc mai e in buc |
la stopuri ma inscriu eu:D
|
un carburator de 1.1, si un filtru de aer???
|
piese
am fost azi pe la service-ul de care v-am spus si m-am interesat de pompa de frana spate dreapta, mi-au gasit-o in stocul lor :drunk: dupa referinta... daca aveti nevoie de ceva piese si se gasesc, pastram legatura, posibil si comanda
|
Unde gasesc un carburator pentru 1.1 dar cu soc automat ? solex ar fi perfect.
Prin 92 am avut un renault 18 din 87 pe carburatie si mi-a adus cineva atunci de la turci un carb solex care avea soc automat...dar acum nu stiu unde sa caut. |
o intrebare pentru ce`i cu motor de 1.4 pe carburator......intrebarea suna cam asa:Cat aveti la ora la 2500rot/min si la 3000rot/min intr`a 5-a
|
E cam greu de zis..., depinde cum schimbi vitezele...
Probabil 90-100... O sa incerc si eu sa vad de curiozitate..., nu am urmarit niciodata asta... Dar de ce te intereseaza? |
Quote:
sa vad si eu cam cu ce viteza mere la 3000 rot/min.......ca me nu`mi mere kilometrajul.......e pe senzori.........si nu gasesc.......cand faci proba imi zici si mie:lol: |
ar trebui sa ai cam 115 km/h la 3000rpm
|
2500 rpm - mie imi afiseaza 85km/h deci real undeva pe la 95 km/h
3000 rpm - mie imi afiseaza 105km/h deci real undeva la 115-120km/h renault 5 gts 1400cmc 53kW - motor c2j |
Salutare!
Am si eu o problema cu cablul de ambreiaj de la R5 meu. E a doua oara in 3 luni cand se rupe exact de la pedala. Arata de parca e taiat. Si e schimbat la service. Stie cineva care e problema? Sau ce ar trebui sa faca cel care-l schimba? In rest, sunt foarte multumit de R5 meu, si o sa postez si poze cu el mai incolo. Multumesc |
Quote:
probabil ca agata pe undeva sau e prea strans...vezi si u |
Merci!
Ma gandeam ca agata pe undeva, dar ma gandeam ca poate stie cineva unde ar putea sa se agate. Avand in vedere ca nu ma pricep sa-l schimb sa fi stiut ce-i spun celui care mi-l schimba la ce sa fie atent. |
Ce tipuri de motor exista?
Vreau sa-mi iau si eu un r5 :D si am gasit unul din 3usi la 1600cmc pe motorina la pretul de 500euro! As dori sa stiu ce tipuri de motor exista? Si ce variante de masinutze (alpine,campus,etc.)! Multumesc anticipat si sper sa intru si eu in clubul vostru cat mai curand
P.S.: se merita la 500euro? mentionez ca tablaraia si motorul sunt f.f.f.bune! In interior e un pic de munca, dar... pasionatii fac orice efort! |
era mai multe pagini inapoi un tabel postat de yknot parca cu tipuri de super5, motorizari, si alte detalii... vezi daca vrei super5 sau renault5, desi din cate imi aduc aminte 1.6 e diesel si e doar pe super5.
Vezi ca in general un diesel ingrijit (asta stiu pentru ca mi-am luat-o de curand si am tot cautat) nu prea iei fara 1500euro. Ai grija. Bafta la achizitionat si mergi neaparat cu ea la un mecanic, vezi daca are rugina, daca a fost lovita rau/rasturnata etc. etc. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning