![]() |
Re: Club ESPERO
Il schimbi...cu unul de opel 2.0 150 CP...vezi tu ! Daca vrei intr-adevar sa faci o investitie costisitoare si de efect...Motorul se merita cel mai mult! Depinde ce vrei tu de la masina ta!
|
tu de ce nu il schimbi pe la tau?
|
1.Ca nu am bani =))
2.Doar ce i-am facut motorul. 3. Nu vreau sa mai modific APROAPE nimic :D. Decat niste jante si xenon (very soon).;) |
:lol:...nu schimb motorul de pe ea,deoarece urmeaza 2.0 espero,iar pe aceasta o las lui tata:rolleyes2..
|
1 Attachment(s)
pt toti posesori de espero:D poate va ajuta la ceva...
|
Quote:
|
Quote:
|
banzay...degetele tale...adevar tasteaza..mersi mult:-)
|
Salut, am nevoie de cateva sfaturi din partea celor care si-au modificat luminile bordului, am demontat toate butoanele, bordul, comanda de la aeroterma sa schimb toate becurile, le-am schimbat si cand am pus bordul inapoi nu se alimenteaza cu curentul necesar, am masurat si pe mufele de conectare la bord am decat 5V in loc de 12V cat ar trebui normal, butoanele nu le-am montat oare daca nu am pus toate butoanele nu s-a inchis circuitul sa imi dea tensinea normala ?
|
vorbeste cu tziolik...te ajuta el...si pe mine ma ajutat...
|
Stii cumva unde il pot gasi ? M-am uitat pe aici dar nu prea il gasesc....
Merci. |
- Quote:
Quote:
|
Multumesc mult pt ajutor baieti....;)
|
3 Attachment(s)
DRIFT ING..:lol:
|
Te cam urcasei pe ăla īn prima poză...:rolleyes2
Semnul ăla ce īncepător e la mişto sau tu faci drifturi ca īncepător pe unde mai sunt şi oameni ? mă rog...īncerci |
Quote:
daca tot te lauzi de ce nu faci pe asfalt??? si in loc sa scoti praf la demaraj sa scoti fum din cauciucuri??? a, si inca ceva... a doua poza cred ca e facutacu masina oprita, pentru ca nu vad urmele franarii... :shock: |
1 Attachment(s)
da sigur..se putea...:rolleyes2..dap eram sa l iau p baiat pe deasupra...deoarece vroia sa faca poze din fata masinii:lol:....masina era oprita..omule nu vezi ca era pamant pe acolo??de unde vrei frane pe asfalt?am o grama' de poze..dar acum nu stau sa le pun p toate..:rolleyes2,cat despre "drift ing"..incercam,nu?evoluam,ca doar na'..daca aveam ceva tractiune pe spata..alta disctractie:D.....aaa si cat despre fum din cauciucuri...mai bine ma joc cu frana de mana..si este mai fun..acum depinde de gusturile fiecaruia,si daca tot te umfli in pene,arata mi si mie te rog,ce faci tu cu masina ta,si dupaia critica ma tu pe mine,k?:x OOP'S AM SCRIS O GROAZA...:oops:
|
am vazut filmu pe youtube era sal omori pe ala...:)))esti incepator?
|
da...sunt..=))))),dar nu a fost vina mea8)...i9 am spus baiatului sa se dea..dar el a vrut din fata...:lol:,acum nu i mai trebuie...
|
Quote:
:))) ce amuzant esti... ma faci sa rad...! baiatu, eu nu am masina pentru drifturi sau mai stiu eu ce nebunii din astia, cum de altfel nici a ta nu e... Si in plus, prefer sa fac altceva cu banii pe care o sa ii dau pe cauciucuri sau ambreiaj, daca as face ca tine... In fine, daca tu crezi ca ai facut ceva util societatii e parerea ta... |
Si filmuletul: ATENTIE CONTINE CUVINTE SI EXPRESII VULGARE
Agonizant de aproape a trecut pe langa tip :) Si decat sa il criticam mai bine ii zicem sa nu mai faca si a 2-a oara ca cine stie ce iese... Trebuie sa fiu de acord cu Mike: Masinile care le avem nu sunt pt. curse! Chiar daca erau, cursele/drifturile nu se fac pe strada! https://www.youtube.com/watch?v=9lamM1apVw8 |
4 Attachment(s)
oricum relax...zona nu era circulata,doar carute,eram in varfu' muntelui,nu eram tampit sa fac in trafic,stiu ca nu este o masina ptr. asa ceva,dar daca imi place,sa mi pun pofta'n cui ca nu am BMW?te distrezi,ai app nimeni nu mai aduce ceva util societatii,cel putin moca:rolleyes2...asa ca,cauciucuri sa fie:-P
https://www.youtube.com/watch?v=sd0F1...eature=related |
Vārful muntelui, doar căruţe dar eu cred ca nu realizezi cāt de norocos eşti...
Că l-ai avertizat să nu stea acolo īţi garantez că nu ar īncălzi pe nimeni cu nimic īn cazul unui accident. Dacă era un pic mai in faţă şi nu apuca să se dea īnapoi şi din lovitură, cădea sub maşina ta ? Presupunānd că nu cauţi să oferi explicaţii conştiinţei tale, crezi că ai fi scăpat basma curată din asta ? după ce loveşti(vreau să mă rezum la lovit, refuzānd varianta cu lovituri la cap fie de maşină fie de vreun pietroi şi....) un om care...nu e pe partea carosbilă ? (din ce se vede īn film şi poze e pe marginea drumului). Nu te condamn pentru ceea ce faci, pentru că fiecare om are cāte o dambla pentru care face orice ca să şi-o satisfacă; ce mă deranjează īnsă la tine e atitudinea ta... ţi se pare foarte mişto ce era să faci şi rāzi de mama focului că era să-l iei pe ăla, ca sa nu mai zic şi de ce-ai scris pe youtube. Sper să nu o iei īn nume de rău, dacă o iei, e problema ta, eu nu asta īncerc să fac; eu īnerc doar să trag un semnal de alarmă, semnal care ar fi trebuit să-l tragi tu singur după īntāmplarea cu pricina. Spor la ce-ţi place ţie să faci dar CU MAI MULTĂ ATENŢIE :!: |
deci ai maxima dreptate,este foarte adevarat ce spui,a fost greseala mea ca l-am lasat sa stea acolo,nu neg,dar inafara acestui incident,nu eram toti nebuni sa trecem la intamplare,la reo 100m cred,aveam 2 baieti care stateau inainte si dupa curba,ca sa nu aveam surprize,in rest era foarte safe:rolleyes2
|
Eu am impresia ca nu aveti ce face :))
Daca tot ai pasiuni din astea, ai putea sa te inscrii la curse de masini, liniute sau drifturi. Acolo sunt sigur ca ai fi acoperit in caz ca dai peste careva care sta unde nu ii e locul... Mai multa atentie pe viitor! |
mersi omule;)
|
salutare ! am si eu o problema cu bordul ,si anume, de ceva vreme luminile de la unele ceasuri ,mai exact la indicatoarele de apa si benzina au intensitate foarte slaba.singurul lucru posibil la care ma gandesc e ca s-au ars p-acolo cateva becuri.apelez la voi pt ca nu cunosc procedura de demontare a bordului.daca cineva a facut lucrul aceste as fi recunoscator daca ma poate ajuta cu sfaturi sau indrumari sper un thread in care este explicat cum se demonteaza.multumesc si astept raspunsurile voastre :)
|
mah care sunteti mecanici sau le aveti cu motoarele....motorul e segmentat are tot schimbat...nu are pierderi de ulei...dar am mers 40 de km si am ramas fara ulei...e de la chiuloasa?...sau de la supape?e posibil ca chiuloasa sa fi bulit supapele?mia mancat prea mult ulei..aproape tot in 40 de km...
|
hmm... pai, in acest caz pare a fii baia sparta, pentru ca e pierderea mult prea mare intr-un timp asa scurt. Ori ce ar avea la motor, lipsa segmenti, semeringuri la supape duse, sau vreun semering la palier sau la axe mai dus nu ar pierde asa mult.... deci.. mai verifica.. Vezi ca atunci cand ai verificat ultima data uleiul sa nu fi fost masina inclinata..
a, si inca ceva.. ce vrei sa spui prin "e posibil ca chiuloasa sa fi bulit supapele?" :)) :D |
Quote:
|
folosesc castrol magnatec 10w40...
|
Si eu il sustin in afirmatii pe Mike-AER ! NU are cum sa curga in 40 km atata ulei!!!! Doar daca e baia sparta...Am mai vazut la unul cu supernova, i s-a spart baia exact pe faleza!!!
|
ms de sfaturi...ma duc iar la service la o verificare mai atenta...dar nu prea am timp in perioada asta...
|
si tu esti cu bacu?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
chiar nu imi poate da si mie cineva un pic de ajutor ? :-s |
Quote:
|
Quote:
Este vorba de vāscozitate, nicidecum de vreo contentraţie... johnsonxxl găseşti urme de ulei pe undeva la motor ? Dimineaţa ai ulei sub ea ? |
nu e nici o urma de ulei...e curat peste tot...si sub baie....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning