![]() |
:shock: :shock: :shock: asta da tuning .nu am cuvinte ,culoare belea de tot ,sunt curios care va gasii defecte la masina asta dupa pozele astea :wink:
|
2 Attachment(s)
AAAAAA...SI INKA CEVA....:)
UNA DIN MASINILE PARCATE IN FATZA LA OMV IN P. NEAMTZ...UN ADEVARAT KaMiKaze...DECAPOTABIL :lol: :lol: BELEA! |
se pare k moldoveni sunt mai tari k noi ( cei din cta) la tuning .
s`a vazut si pe 14 august . |
mijto masina :)
moldovenii au masinile lor si constantenii au masinile lor ... asa ca nu prea inteleg de ce ar fi mai tari ca noi |
Intr-adevar din cate vad si eu moldovenii au masini nu gluma !!! bravo lor da bine macar ca avem si noi in cta cu ce sa ne mandrim :D norok cu SAD-u si cu Ceres :D respect.. si tot respectu pt Andrey WRC care si-a facut masina cu mana lui .....
|
noi din cta avem cele mai tari mashini!!!!!!!!!!!lin privintza motoarelor le dam lectii la multzi din romania poate la tuning ext nu avem prea multe dar totushi sunt Andrei (ct-10-vrc) shi inca multzi altziii!!!!!!!!!!!!!!!
8) RESPECT TUTUROR!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) |
Re:
Quote:
Si cine este acest Andrei ct-10-vrc ???? As vrea sa il cunosc si eu, sa vad ce modificari are? |
nici io nu-l cunosc
e din MR?sau NSL? |
:lol::lol::lol::lol: baubau .... te`ai speriat :?: :))))
|
wrc ... :roll:
|
sal2all , are cineva nishte poze cu ZLH, e un golf 5 albastru tunat super
|
Re:
Quote:
A .... Scuze ... dai 2 !!! Ca e cu \"w\" nu cu \"v\" !!! |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Misto golfu ..lam vazut in portu tomis la expozite.........
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Care expozitie?
|
1 Attachment(s)
Cool!!!
|
park e mai marfa Octavia lui FRF... :roll: ..aia rosie..
|
Bullshit!!! BULLSHIT!!! Daca ala din spatele Octaviei e Oltcit cu faruri de Golf IV, imi dau demisia!!!
|
Re:
Quote:
|
Ala are tot botu' de Golf I. Eu vorbeam de cel din poza anterioara - care se vede pe fundal - cu faruri de Golf IV.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
are farurri de g4
|
Aham ala chiar are faruri de golf 4.....sta misto pe olcit
|
Intrebarea e unde lucrezi de-ti dai demisia???
Si arata k draq farurile alea pe oltcit... parerea mea... |
re
1 Attachment(s)
adica........ :shock: da?
|
:lol: :lol: :lol:
facusem si eu cateva poze de-astea, dar m-am gandit un pic inainte sa le pun... nu se stie cum vede vreun \"fericit\" proprietar o poza cu masina lui pusa de mine, si...masinuta mea e cam greu de confundat si....nici nu vreau sa ma gandesc :cry: |
Re:
Quote:
Si demisia mi-as da-o pentru ca sunt de aceeasi parere cu tine. Poate cu capota modelata pe contului farurilor ar arata mai bine (lucru de care ma indoiesc). |
Fratilor !!! vreau sa-mi aranjez masinile !!! se pricepe cineva? 2 bmw-uri : 635 CSi din `82 si 850i din `91 !!!!
|
Quote:
|
Cand se face si in Romania un \"Pimp my ride\"? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Re:
Quote:
eu de fapt ma gandeam ca o firma din domeniu' tuningului auto sa faca un concurs, o tragere la sorti si sa modifice masina castigatorului k romanu' nu prea are bani k sa faca masinile moca la oameni (asta se stie de mult), deci macar cate o masina pe an... I have very strange ideas at night :twisted: |
am vazut un logan verde inchis ... nu stu sg oricum e inchis la culoare jentzi si se aude super marfa rauu
|
lolek cumva unul cu bari modificate si fara numar pe fata?Am vazut si eu un golan la mine in fata liceului si arata frumos....dar se auze si mai frumos.bft
|
Re:
Quote:
|
da SMocKey ala ... marfa rau sunetu sincer mie unu mi`a placut mult si am vazut ca il si cam arde
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning