![]() |
Re: Propuneri!
that I trully agree :lol:
|
2 Attachment(s)
am mai facut si yo una...poate poate....
|
Voi chiar sunteti incorigibili. Vedeti ca vi se sterge mesaju' pe care il postati (degeaba) si, ca sa demonstrati ca voi sunteti smecheri si buni, postati din nou.
peter: cam ce e asa de extraordinar la poza aia ? |
Quote:
Un sfat tuturor celor ce cred ca au lucrari de Design Team uitati-va la Galeria celor ce sunt prezenti in Design Team. Pe urma uitati-va bine la lucrarea voastra si ganditi-va 2 secunde nu mai mult (sunt sigur ca in 2 sec iti dai seama de diferentze) Deci cei ce lucrati de 2 luni de zile si aveti 4 lucrari la activ sau mai multe nu va repeziti direct la Design Team incercati sa faceti lucrarile de challenge's de la concurs. Si inca ceva puteti cere sfaturi la Sectiunea Tutoriale & Help ! Succes in subcrierea la acest grup ! P.S. Daca o luati personal ca am eu ceva cu voi sau ceilalti foarte bine ... Ambitinoati-va si demonstrati-ne ca ne inselam.... |
kolegu ok man deci ne ignoratzi dar as vrea sa stiu si eu dak lucrarea mea e buna de design team sa stiu dak ma mai agit ms frumos
si peter acum nu k ma laud dar u nu prea ai facut nik in afar de brightness si lans flare atat eu barem am lucrat f mult la detalii sryy no offence dar.... pana la urma au dreptate si baietzii astia |
P.I.M.P. Boy: tu cred ca glumesti :lol: Ia compara lucrarea ta cu cele postate pe pagina aterioara si zi-mi, tu meriti sa intrii in DT ? EU ZIC DA!!!
|
da man thx dar sti cum e dak dadi decide k intru iti dai seama k as fi f bucuros dar...
|
2 Attachment(s)
prima mea incercare aici... maine plec la mare si am zis poate pe cand ma intorc o sa am o surpriza :lol:
|
2 Attachment(s)
mai pun si eu o lucrare ....
|
bine nu o sa mai postez niciodata aicia.
merci, |
PIMP mai bine o lasai cu 4 usi, carbonul de sub spoiler arata nasol, la fel si grila radiatorului.
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dadi ,dar de noi nimic?
mai uite o masina,poate te ajuta sa te hotarasti mai repede |
pufy ai stricat bunatate de masina:)) yo nu zic nimik din ce ai gresit... da uitete pe o pagina anterioara ce a facut pimp boy si a fost refuzat....... :))
|
xxdadixx pei si pana la urma sa inteleg k nu e buna lucrarea nu? in comparatzie cu altii .....
|
dadi, fa un challenge u contra pimp boy, alegeti o masina o faceti, si lasa publicu sa decida dak intra sau nu.....
Eu decid daca intra sau nu! Iau in considerare si sugestiile celor din team. |
Quote:
dadi zi macar daca am vreo sansa,daca mai are vreun rost sa postez....pls |
ca sa intri in team trebuie sa lucrezi f bine ;) nu sa fii activ ;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
n ustiu dc am facut bine ce am facut! e prima data cand postez aici!
|
Pufy sanse sunt destule. Mi-a placut cadillacul dar mai trebuie sa scoti ceva :). Incercati sa nu mai "preparati" masini modificate, efectul nu e acelasi ca si cand iei un "gunoi" de pe strada si il faci sa arate show.
|
ai citit oare postul meu dp pag anterioara in car te-am rugat sa te uiti la opelu ala uitat de mult ...
apropo ... asa ca fapt divers pe pag din urma ai editat postul lui maf in care ai scris : Quote:
|
2 Attachment(s)
Incerc si eu cu matahala ?? :D :D :D Aja ii zic eu VW Matahala :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
sal postez si eu cu toate k postez degeaba k masina mea nu e buna pt design team asta e poate va place ceva la ea
|
frumos frumos...8)
|
dadi
eu ???? nu mai am rabdare deloc |
Quote:
|
Quote:
|
asta ramane de vazut
dar totusi eu vreau sa fiu printre cei buni si am vazut ca cei buni sunt in team si vreau sa intru |
baietii astept si eu ceva un raspuns pt lucrarea mea
|
Quote:
|
intradevar..e mai slabuta mazda pe langa nissanul ala superb :shock: daca intrii in DT (si ar trebui sa intrii...k sunt multi intrati acum care sunt pe degeaba) ne pui pe toti in fund...keep it up ;)
|
Frate daca Mazda aia este slaba ... este slaba in comparatie cu o lucrare tot a lui .... Nu cred ca este mai slaba decat orice alta lucrare facut de un membru Virtual Tuning ... ce sa mai ne-a dat clasa la toti si nu intra in Design Team pt simplu fapt ca dadi are ceva impotriva celor ce tuneaza masini tunate .....
|
2 Attachment(s)
va propun si yo Focusul meu! Nu e cine stie ce dar ma laud cu el! ;)
|
1 Attachment(s)
ms frati mei va iubesc :)) uite am maif acut tot cu rx8 am schimbat peisajul si iam mai facut mici retushuri acum avetiz dreptate dadi hotaraste dar nu am stiuut k rx8 este o masina tunata :( hai sa vedetzi ce am facut am inceput sa postez si eu pe chop si cei de acolo au o parer f buna despre lucrarile mele
iar de nissan au spus k este f bun doar k jentzile trebuies schimbate dar in rest este lucrata in detaliu si alte amanunte As vrea sal provoc si eu pe Most Wanted la o masina astept un raspuns most wanted ms am si masina :D |
2 Attachment(s)
hmm un golf 5 astept com ceva pareri ..
totul este brush in afar de scaune si jentzi |
mai comm cineva aici la lucrarea asta??
|
ce comentarii astepti aici?incearca la comentarii lucrari k aici sunt doar propunerile pentru design team
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning