![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
Nu nu gandesc atat de mult sunt limitat de buget.
Am limitele mele dar vreau sa matur multe masini de strada cu mari pretentii. Am sa incerc sa progresez! |
eu stiam de un wrx modificat de easy street. are cam 740 hp si se misca excelent. dar seby cu munca lui cred eu ca poate face din sti-ul lui una din cele mai competitive masini (cel putin din romania, daca nu din lume)
|
sincer cred k sunt destui cei k mine care ar plati bai sa mearga cu mashnia ta...e shi asta o idee...100 de euro pe km...cu sigurantza cred k ai strange bani frumoshi....punem toata suflarea ban la ban satzi faci mashina...glumeam sper k nu am deranjat....oricum...sa fii sanatos k restu incet incet le rezolvi tu..numai bine
|
Pentru romania tinta nu e asa de grea, dar pentru toata lumea e imposibila.
Eu am totusi strategia mea, nu ma raportez la nimeni fac ce cred ca e bine cand pot indiferent de restul, nu fortez insa eu stiu ce insemna cel mai puternic wrx si nu am aceasta tinta, chiar daca as putea aceea nu mai e o masina care sa circule normal. |
chiar nu e tentanta ideea de cea mai pueternik..k s epoate rezolva nui problema asta....dar ceea ce cred k e cel mai important este felu in care performeaza mashina k un tot unitar...nu doar pe 402 metri sau doar in linie dreapta....e imbucurator sa shtii k ai pe cineva la tine in tzara care prepara o asemenea minunatzie la un asa nivel shi care e dispus sa mai shi comunice cu poporu'....deshi unii fac nazuri ptr k nu spui tot ce ai...dar probabil k nu shtiu k totul in ziua de azi costa bani...cu atat mai mult informatzia...cel mai important este sa ajungi satzi duci proiectul la bun sfarshtit....dehi crred k o asa mashnia este o gaura neagra ptr orice buzunar..shi treaba nu cred k sar termina vreodata...adik ar fi intotdeauna ceva de modificat la ea de imbunatatzit...subasnsable noi mai performante...in fine cred k ai o intreaga lista de modificari ce urmeaza sa le aplici....e o mashina tare nascuta din mainnile unuia care shtie ce face....shi cu sigurantza k ink nam vazut nik din ce poate ea cu adevarat...ashteptam cu sufletu la gura evolutzia acestei rachete...care din fericire mai shtie sa ia shi o curba....ai fost contactat de vreo publicatzie de specialitate din afara satzi expui mashina in revistele lor?...sau urmeaza sa apari...probabil k dupa ce vei ieshi la bataie cu ea in europa vei produce ceva senzatzie shi atunci vor face coada....wtf was that?....subaru from romania mother fuckers....
|
Atentie eu nu tintesc 402m, asta e o perceptie gresita.
masina mea este pregatita pt circuit si marea ei calitate este transmisia si trenul de rulare care-mi permit abordari de viraje cu g lateral f mare. |
Quote:
|
sper k nu sunt prea indraznetz k te intreb...dar cam ce mai ai de gand sai faci in perioada urmatoare de timp?....lucrezi la usurarea masei totale?...o carbonizezi?...este f intereseant de shtiut cam unde vrei sa ajungi cu ea....adik va sfarshi in a arata k un wrc?.. sau nu vrei sa renuntzi la lautura practik a masnii...ptr k personal cred k este o extensie cat se poate de corecta a personalitatzii tale...adik e low profile..la prima vedere mashnia nu zice shi nu promite nik nu sare in ochi nu e opulenta ...dar felu in care performeaza e unfucking beliveble.. cred k banii pe care iai pompat in mashnia asta te lasa shi pe tine cu gura cascata...sau nici nu eshti curios sa estimezi?...e socant presupun....obscen chiar...
|
Da sumele sunt mari dar pasiunea nu se masoara in bani, ai bagi nu ai te uti la altul. E simplu.
incva mai am de lucrat discret sub partea vizibila si cand termin asta o sa apelez la tehnologia de aviatie pentru usurare, doar putine piese or sa fie cumparate de pe piata in rest voi confectiona tot ce trebuie, multe care se vand sunt sa-ti ia banutul din buzunar si nu ajuta eficient. |
Quote:
|
Multumesc!
|
daca apelezi la aviatzie e clar....o sa fie racheta sol-sol
|
Quote:
|
Sunt sisteme si sisteme.
Pe timp depinde cum se face daca se ia in calcul reactia pilotului sau se scade. In mod normal spectacol se face fara celule. |
adik dak se ia in calcul reatcia pilotului...sau pe timp cum o fi....potzi termina pe locul 2..adik s atreci al 2lea linia de strat shi sa fii desemnat cashtigator fiindca ai scos un timp mai bun...deshi ai plecat mai prost shi ai trecut al 2lea linia de start .....sper k nu gresesc,,,,dar e aiurea asa...
|
Exact asa.
|
sebastian estimezi cumva cam la catzi cai sa ridicat mashina lu ono in ziua cursei?
|
Putin peste 700 cea ce e plauzibil si exista astfel de preparatori care din motorul de serie fac atat, oricum motorul de porsche e forjat de serie.
|
sper sa nu gresesc dar park tzin minte k ai spus k ai avut de facut o alegere grea inainte sa prepari subaru....spuneai k o alta obtziune ar fi porsche....k mashnia pe care ai fi dorit sa o prepari...dar ai invocat pretzul prea mare..probabil de achizitzie sau pretzul necesar prepararilor....dak gresesc imi cer scuze...
|
Ai retinut ad literam.
Asa am spus, insa si o Dacia daca o fac bine bate orice, totul depinde mult de buget. Oricum as vrea o americana la 2500cp de strada cu viteza de top peste 420. |
ai in tine spiritul corvette...sau eshti mai mult old school ''muscle car''
|
eu banuiesc un viper :)
|
k idee...shi yo ash vrea un matiz.....cu motor shi tractziune pe spate....de preferat un motor de viper bi-turbo cu care sa te provoc....a nebunie curata shtiu...dar am shi yo un vis....
|
Corvette e mai pe gustul mei si stau mai bine inauntru dar poate ca un motor de vyper e mic pt ce vreau eu.
|
e clar...cred k itzi plac mashnile americane care au facut istorie intrale liniutzelor shi au pus temelia intregii nebunii....shi sa aiba obligatoriu motor de ''tir''
|
E un punct de vedere.
Nu liniute nu acolo tintesc e vorba de placerea de a conduce un culu enorm , brutal si imediat. |
dar asa ceva ink nu exista nu ?....un street legal cu asa performantze....sau vrei sa fii pionier?....primu roman care a pus picioru pe luna cand a coborat din mashina....e o gluma sper ko iei k atare
|
ba da exista uitasem....in anglia park dak nu ma insel ceva de 2200bhp
|
un vauxhall victor....nebunie de mashina nu altceva...dar nu cred k ar fi pe gustul tau ptr k nu e practik...o fi ea street legal shi proprietarul sustzine k e mashnia de zi cu zi...doar la liniutze cred k face treaba excelenta in alta parte nu prea ash vedea'o....
|
Pt liniute nu trebuie sa ai 2000cp sa fi primul asa cum nici la K1 nu trebuie sa ai muschii de campion la culturism.
Am studiat si se poate, eu spun ce visez nu ce si cum o sa fac. |
mashina la momentu respectiv...deja poate sa concureze la drag in alte tzari!!...onestly...
ar fi o chestie sa apara acest Subaru` la King of Europe in Polonia!! Super marfa mashina Sebastian!!...spor la treaba in continuare...!!la mai multe victime...cele pe kre le doresti`:D |
Eu nu inteleg de ce se mai discuta subiectul cursei prin alte parti..si pe aici putin..daca dovezile sunt clare si faptul e consumat... :?
|
Quote:
Dar sunt masini strict pt liniutze... respect:!: |
adik sa treci al 2lea linia de strat shi sa fii desemnat cashtigator fiindca ai scos un timp mai bun...deshi ai plecat mai prost shi ai trecut al 2lea linia de start .....sper k nu gresesc,,,,dar e aiurea asa...[/QUOTE]
atentie ! faci o greseala ....da-mi voie sa-ti spun.....nu pleaca al doilea pt ca a plecat prost....pleaca al doliea pt ca i s-a dat startul ulterior....este vorba de cronometrari separate .stiu ca e mai spectaculos start simultan...insa eu asa am vazut la marea majoritate...dragstere....etc.... |
merci ptr completare aiurel...cunosc problema shi modul cum se da stratul...mam exprimat gresit sau incomplet....merci oricum...cat despre filmuletzul ala 2fast 2 real...il shtie toata lumea...dar alea nus mashni practice shi in afara de liniutze sunt hentz....sebastian vrea shi cauta functzionalitate deplina la o mashnia nu doar sa exceleze la un capitol...
asteptaem cu nerabdare urmatoarele legale sau nu....sa vedem cine se mai aliniaza la start cu sebastian |
asteptam si vom vedea . . . cine se mai aliniaza la start :D
|
Tot asteptam vesti de la un aspirant la locul 1 cu roti portocalii.
Ca valva au facut multi in jurul lui dar rezultate... Din august se bate lumea cu pumnul in piept. Sebastian ne spui ceva??? Baietii cu RS4 nu pregatesc nimic??? |
cu rs4 n-ai ce sa pregatesti sa te ridici la nivelul asta...poate doar rs4 modelul vechi cu ceva bani bagati in el...intre timp vine maftei si ii alinieaza pe toti...parerea mea
|
2 litri boxter....vs....v8 de 4,2...conform ultimilor calcule e mai bun...stock....iar preparate la acelashi nivel ar ramane acelashi raport...un rs4 stock pisa un sti....shi preparate dak ar fi nu sar schimba cashtigatorul....
|
Daca si cu Parca se plimbau in barca, Daca Parca nu era ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning