Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

marik44 14-10-10 20:17

Re: ProTuning Baia Mare

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 3726836)
TT-u e bine,sanatos,pe rotile lui, se bucura de noua caroserie din fibra,alearga mai tare acum. :lol:
Aveti oameni buni rabdare,ca atunci cand o sa fie 100% gata o sa posteze poze cu el,dar pana atunci nu mai apare nimic. Mai dureaza pana o sa-l finalizeze asa cum e in plan.
Aveti impresia ca a uitat sa puna poze? Sau voi nu aveti idee cum sa mai adaugati cate un post si veniti pe topicurile oamenilor si intrebati de masini.
Sau daca intrebati voi o sa termine masina mai repede ca sa va arate voua poze? Ce oameni. Pacat ca nu aveti nici o legatura cu tuning-ul dar postati si voi pe aici ca sa va aflati in treaba si sa va dati mari ca va bagati in seama cu lumea.

On topic: frumos Range-ul. L-am vazut in garaj cand era in stadiu de inceput, cu cateva matrite, dar nu credeam ca o sa iasa ceva asa de frumos dintr-un jeep. Aveam ceva retineri.
Roby, nu te apuci de un tir ceva? cred ca il scoti si pe ala cu ceva forme frumoase. :lol:

Tu crezi ca ma intereseaza cate post-uri am ? crezi ca ma dau mare la baieti ca am intrebat de audi ? Eu urmaresc acest proiect de anul trecut, asa ca nu mai comenta aiurea DA? nu te-am intrebat pe tine veziti de tigaile tale acolo si gata, te dai mare in vorbe ? eu cred ca esti prea frustrat si nu stii cum sa te iei in gura cu lumea, veziti de oalele tale si GATA

ce te dai mare aici ca ai vaz masina live si etc ? crezi ca intereseaza pe cineva ?:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

romi 14-10-10 22:47

frumos lucrat range roverul
da nu te supara ar trebui sa iti iei ceva ucenici sau angajati
totusi 5 luni pt 2 spoilere https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...a/page-33.html data la care l-ai adus
inteleg ca nu ai lucrat doar pe el dar eu unu prefer sa imi iau ceva gata facut decat sa astept atat

razvyrulz 14-10-10 23:02

Romi... nu te obliga nimeni sa astepti atat, nu ai de unde stii tu ca nu are Robi ajutoare, insa se fac kituri CUSTOM, sper ca intelegi insemnatatea cuvantului, totul se face de la ZERO. pentru kituri deja existente durata este foarte mica, de cateva zile, si pe langa lucrarile pe care le arata pe forum Robi, exista si multe alte reparatii pe care Robi nu le prezinta, fiindca aici arata doar realizarile MARETE.

Yackone 15-10-10 00:01

Quote:

Originally Posted by romi (Post 3728023)
totusi 5 luni pt 2 spoilere https://forum.4tuning.ro/609-exterioa...a/page-33.html data la care l-ai adus
inteleg ca nu ai lucrat doar pe el dar eu unu prefer sa imi iau ceva gata facut decat sa astept atat

Prietene iti propun un targ...Iti fac masina (poate gratis) daca tu vi si stai in genunchi cat lucrez, eu sau oricine altcineva care face modelare, pe masina ta... Iti garantez ca dupa cateva ore nu-ti mai trebuie tuning si comentarii de genul asta.

morpheusmaster 15-10-10 01:05

Uuuuooof TUAMNI! Cata minte va mai trebuie la unii? (exclus yacko &protuning) In rest...care mai de care mai dastept, unul mai deontolog ca altul...nu mai zic nimic.

Referitor la Range...e prea misto. Arata foarte ok iar daylighturile alea nici nu puteai fi mai bine ascunse, mascate (e de bine)...mia luat cam 2 secunde sa le zaresc.

Protuningule, lucrezi la un alt nivel. Tiai facut un obicei sa dai ora exacta in tuningul custom din Romania si abea astept sa'mi "curga balele" pe TT.

Numai de bine!

ObeLix 15-10-10 07:37

e usor sa comentezi ee mai greu sa lucrezi , eu unu nu inteleg de ce nu va vedeti voi de treaba si comentati la orice face omul ... atata timp cat clientul lui roby il asteapta , nu inteleg de ce tu nu ai rabdare ... .

frumos roby imi place mult rangeul ...

protuning 15-10-10 10:36

Quote:

sunt de acord cu tine ca e mult timp!si ca ar fii mai bine mai repede sa nu uitam ca si profitul este mai mic cu cat se prelungeste termenul,dar e un aspect pe care tu nu il vezi e vorba de profitul unei lucrari !
sa spunem ca tragem numai pe range il terminam in 2 luni fara sa lucrez la altceva (adica maruntisuri din care reusim sa complectam profitul, reparatii etc).astfel in doua luni am castigat 1500 euro,cea ce la prima vedere pare a fii o suma mare,de aici scazi doua luni chirie =400 eur,materiale 600eur si ramai sa zicem cu 500eur pe doua luni de zile fara sa-i fii dat angajatului un ban.sunt curios daca mai zici ca tu sau altcineva va face mai repede sa scoata profit mai mare.
concluzia este ca in romania tuningul se face pe bani marunti,in schimb pretentiile sunt maxime.
astept parereata despre ce ti-am scris din cate am inteles i-ti place lucrarea si asta pe mine ma multumeste. cu respect robert

FAST&FURIOUS 15-10-10 11:33

Quote:

Eu zic ca vorbesti in necunostiinta de cauza.
Baietii sunt foarte seriosi si se tin de termene, spun asta din propria experienta.
La momentul la care am lasat masina la ei, la sfarsit de martie 2008, au zis ca va fi gata in 3 sau maxim 4 saptamani.
La exact 3 saptamani, de ziua mea m-au sunat ca pot sa merg sa ridic masina.
Asa ca nu mai vorbi aiurea fara sa stii exact despre ce este vorba.
P.s.
Respecte maxime pentru Robi si echipa pe care o conduce.

morpheusmaster 16-10-10 01:02

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 3728787)
sunt de acord cu tine ca e mult timp!si ca ar fii mai bine mai repede sa nu uitam ca si profitul este mai mic cu cat se prelungeste termenul,dar e un aspect pe care tu nu il vezi e vorba de profitul unei lucrari !
sa spunem ca tragem numai pe range il terminam in 2 luni fara sa lucrez la altceva (adica maruntisuri din care reusim sa complectam profitul, reparatii etc).astfel in doua luni am castigat 1500 euro,cea ce la prima vedere pare a fii o suma mare,de aici scazi doua luni chirie =400 eur,materiale 600eur si ramai sa zicem cu 500eur pe doua luni de zile fara sa-i fii dat angajatului un ban.sunt curios daca mai zici ca tu sau altcineva va face mai repede sa scoata profit mai mare.
concluzia este ca in romania tuningul se face pe bani marunti,in schimb pretentiile sunt maxime.
astept parereata despre ce ti-am scris din cate am inteles i-ti place lucrarea si asta pe mine ma multumeste. cu respect robert

Nu cred ca era cazul sa te justifici (lui)...cine stie cunoaste iar cine nu ar trebui sa invete sa nu vb. aiurea.

alexufo 16-10-10 10:34

robi...ce e al tau e al tau
stiu si eu prin ce treci.. am si eu lucrari care au durat mult.. dar la sfarsit e satisfactia
pretentii...exact cum ai spus..maxime la bani cat de putini..
oricum range roveru iese pe drum... poti cumpara orice import..dar CUSTOM E CUSTOM!!!!!!!!!

ne mai auzim

barbosa 16-10-10 12:36

Frumos lucrat, bravo.

bofanel 17-10-10 20:45

frumoase lucrari pacat ca sunteti asa departe de provincie

romi 21-10-10 14:07

eu am zis de timp ca e mult
nu de lucrare,
am specificat ca "imi place cum a lucrat"si stiu ca lucreaza foarte bine pt ca sunt si la mine in oras cateva masini facute de el si arata bine si dupa 2-3 ani fara sa crape sau sa se deformeze fibra asta de sticla care din cate stiu eu se cam modifica la diferite temperaturi
in fine,mult succes in continuare si la cat mai multe realizari(in cel mai scurt timp posibil:D )

dumy$ 10-11-10 20:08

Quote:

Originally Posted by romi (Post 3745806)
eu am zis de timp ca e mult
nu de lucrare,
am specificat ca "imi place cum a lucrat"si stiu ca lucreaza foarte bine pt ca sunt si la mine in oras cateva masini facute de el si arata bine si dupa 2-3 ani fara sa crape sau sa se deformeze fibra asta de sticla care din cate stiu eu se cam modifica la diferite temperaturi
in fine,mult succes in continuare si la cat mai multe realizari(in cel mai scurt timp posibil:D )

salut robi.as vrea sa te intreb,tot tu proiectezi designul acelor bijuterii ???Dar oricum, esti SUPER INDEMINATIC.

bodyn 11-11-10 22:11

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 3722700)
azi am predat range roverul ,montat vopsit .in bara am montat un daylight custom fabricat de noi.nu am putut sa le dam drumu pt ca instalatia electrica nu a fost facuta, dar in curand revenim cu poze cu ele aprinse.in rest lasam pozele sa vorbeasca de lasine

Si in ce consta acest daylight?
Leduri obsev eu sau sunt module comandate din afara?

mishuBMW 03-12-10 09:37

foarte frumos a iesit range-ul!respect!

RADU DOM 22-12-10 19:02

3 Attachment(s)
BUNA!mai recunosti masina ?ProTuning Baia Mare

protuning 24-12-10 21:23

ProTuning va uraza craciun fericit si un an nou cat mai implinit!
Totodata vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in acest an. A fost cel mai dificil an de pana acuma .cu respect Robert

saab power 25-12-10 09:52

Salutare! Ma intereseaza o prelungire buza fata si un eleron pentru un SAAB 9-3SS, va ocupati si de asa ceva? Multumesc. Sarbatori frumoase si un an nou plin de impliniri!

AnDrEiCa 25-12-10 15:15

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 3924948)
ProTuning va uraza craciun fericit si un an nou cat mai implinit!
Totodata vreau sa multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in acest an. A fost cel mai dificil an de pana acuma .cu respect Robert

Mult succes in noul an!!

martinezmo 17-01-11 17:43

Salut! sunt posesorul unui audi cabriolet (B4) de care sunt destul de atasat; tocmai cand ma gandeam ca ar trebui sa-l vand am gasit intamplator pe net o fotografie care mi-a dat de gandit ca as putea sa-i redau frumusetea de odinioara. stiu ca exista de cumparat bara din fata exact ca in fotografie si am gasit chiar si pragurile laterale si bara din spate gata confectionate, farurile nu stiu inca de ce sunt dar aflu.
intrebare:
se poate face masina mea
http://www.martinez.ro/audicabrio.jpg
sa arate ca asta?
http://www.martinez.ro/cabriotuning.jpg
si cam la ce costuri crezi ca ar trebui sa ma astept?

ps. culoarea de acum a masinii mele este aproape ca la audiul tunat. :)

multumesc!

KillerINC 17-01-11 18:22

Ai ceva matrite pentru Fiat Bravo din 2000 ?

Bercea-B 02-02-11 10:36

ce se mai aude cu marele proiect TT?

Eugen_TL 02-02-11 16:43

Da chiar!
Roby esti ok? merge treaba? :)

Yackone 02-02-11 23:37

Stati linistiti...o sa apara atunci cand trebuie;)

romi 20-02-11 08:06

audi tt mai apare?
stiu ca o sa zica lumea ca is rautacios da totusi is 2 ani jumate de cand v-ati apucat de el...lol

protuning 20-02-11 11:55

Quote:

Originally Posted by romi (Post 4101804)
audi tt mai apare?
stiu ca o sa zica lumea ca is rautacios da totusi is 2 ani jumate de cand v-ati apucat de el...lol

de 9 luni nu mai este in atelierul meu!!!este intro alta etapa care este secreta deocamdata, dupa ce apare masina va fi usor de inteles ce se intampla.
momentan umblu in fiecare sapamana la el sa facem treburile sa mearga bine.
masina este gata in proportie de 98% mai e putin.

barbosa 20-02-11 12:15

Bravo!
Dar alte lucrari intre timp sa ne arati... ?! Eu unul sunt curios. :D

protuning 20-02-11 12:36

Quote:

Originally Posted by barbosa (Post 4102509)
Bravo!
Dar alte lucrari intre timp sa ne arati... ?! Eu unul sunt curios. :D

din pacate lucrari mari nu am reusit sa iau dupa range rover din cauza tt-lui, ba chiar am pierdut si cateva lucrari din cauza asta, e naspa momentan nebazam doar pe venituri din productie de serie de pe anumite produse,totul va revenii la normal doar dupa ce iese ttul.

mishuBMW 20-02-11 13:37

abia asteptam sa-l vedem odata.poate trec luni pe la tine daca esti la garaj.

DJ NICK R5 28-02-11 23:09

salut pentru astra g ceva bara fata spate sau eventual continuari ?daca poti sa-mi trimiti si mie un pret si model multumesc

kalugaru 06-03-11 14:37

1 Attachment(s)
Salut,am o rugaminte daca se poate,m-ar interesa o bara pe fata la un bmw e46 sedan ,in primul rand daca poti realiza bara asa cum e in poza ,si cat ma costa finisata pana in stadiul de vopsit,astept raspuns ms

protuning 08-03-11 22:32

Quote:

Originally Posted by kalugaru (Post 4146943)
Salut,am o rugaminte daca se poate,m-ar interesa o bara pe fata la un bmw e46 sedan ,in primul rand daca poti realiza bara asa cum e in poza ,si cat ma costa finisata pana in stadiul de vopsit,astept raspuns ms

am vb la tel detaliile, din pacate doar kituri intregi fabricam !

protuning 08-03-11 22:33

Quote:

Originally Posted by DJ NICK R5 (Post 4130969)
salut pentru astra g ceva bara fata spate sau eventual continuari ?daca poti sa-mi trimiti si mie un pret si model multumesc

pt astra nu avem nimic sorry

loloatevistul 17-03-11 19:06

Ceva,nimic?

danny125 23-03-11 19:11

1 Attachment(s)
Salut...m-ar interesa si pe mine 2 aripi fata pentru un Talbot Solara...nu e urgent...undeva pe la vara...sper sa nu rugineasca de tot si sa se mai poata face matrita :-P ...sau daca nu poti/vrei tu sa imi spui unde as putea sa le fac
Daca ai putea sa imi dai si un pret aproximativ

Mersi

Uite masina Attachment 1932181

Daca ne intelegem la pret poate si bara fata refacuta sau reparata ca numai eu stiu de cate ori am carpito :D (este din fibra de sticla)

sailor 04-04-11 18:17

Va salut !

Am dat mail pe adresele de yahoo...v-am adaugat in lista...nu prea mai stiu cum sa iau legatura cu dvs. in vederea unei colaborari....e vorba de achizitionarea unui Samurai si transformarea lui...in cum arata cel verde brotacel...intr-o reclama a dvs....in mailuri am explicat mai bine ce doresc...
Poate reusim sa stabilim o legatura pt o viitoare colaborare...O zi buna !
Radu

protuning 04-04-11 21:49

Quote:

Originally Posted by sailor (Post 4226931)
Va salut !

Am dat mail pe adresele de yahoo...v-am adaugat in lista...nu prea mai stiu cum sa iau legatura cu dvs. in vederea unei colaborari....e vorba de achizitionarea unui Samurai si transformarea lui...in cum arata cel verde brotacel...intr-o reclama a dvs....in mailuri am explicat mai bine ce doresc...
Poate reusim sa stabilim o legatura pt o viitoare colaborare...O zi buna !
Radu

sa rezolvat , tinem legatura !

barladi 17-04-11 14:19

Am vazut poze la avatar cu TT-ul vopsit. Nu ne incanti si pe noi cu pozele respective, la dimensiunile normale? :)

AnDrEiCa 17-04-11 21:28

Chiar,e gata TT-ul? Is foarte curios de ce a iesit din mana ta.:D

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning