![]() |
Re: Prezentati-va "bolizii" !
golf 1.4 2001
:D |
megane 1.6 16v
|
megane 1.6 16v 110 Hp?sau te-ai mai jucat tu un pic pe partea de resoftare? :)
|
resoftare foarte usor si filtru k&n urmeaza :D
|
sa il porti sanatos :) si sa te fereasca dumnezeu de incidente neplacute :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Some ol' pics i found :)
|
9 Attachment(s)
Poze noi ..... :D
|
@sedici'valve ....argumenteaza...
|
10 Attachment(s)
Salutare imi prezint si eu sportiva mea:
|
interesanta masina....
|
9 Attachment(s)
Ca si aceasta ,,planta,, din gradina japoneza care sa ofilit brusc la Delta Speedline Challenge - Editia a treia Tulcea
|
sad but .. true :)
|
Quote:
|
tare dacica
|
dacia logan nui tare?!
dacia logan nui tare?! [IMG]http://www.masini-modificate.******************/articole/Dacia-Logan/images/dacia-logan-pro-street-tuning03.JPG[/IMG] copiati linkul si a doua masinutza http://masini-modificate.***********...ameleon-p6.jpg |
nu merge linku-l !! mai incearca
|
face reclama la ceva si il sterge administratorul....
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
A cedat abmreaju.
De atunci pana acum sigur si-a luat altu. Numai fi suparat. Sper ca aceste poze o sa te faca mai bine. :D Bonus una cu a mea ( tuning cu zapada ) :lol: |
Frumos Bad-boy, finut ,nu prostii d'astea :)
|
Quote:
|
gtr, sa vin la tine sa imi fac si eu bad boy :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare tuturor pasionatilor de masini. Va prezint si eu masina mea, nu una iesita din tiparul marcilor deja cunoscute, ci o SKODA OCTAVIA TOUR "nascuta" in 2006. De-a lungul timpului au aparut si modificari ca:
- Geamuri negre - Sistem audio inlocuit in totalitate de Alpine - Xenon - Imitatie mahon in interior - Volan imbracat in piele - Nuca schimbatorului inlocuita cu una de Audi - Jantele de aliaj (cumparata cu jante de tabla si capace) - Etrierele vopsite cu rosu - Senzori parcare cu afisaj LCD in culoarea caroseriei si alte medificare pe care momentan nu mi le amintesc. Cum este normal, voi atasa si cateva poze pentru a va face o idee si pentru a afla si parerile voastre care imi vor fi poate de ajutor. |
2 Attachment(s)
Hello everyone. Imi voi prezenta pe scurt masina, urmand sa revin curand cu mai multe detalii.
Ea este Exo; Citroen C4 din 03/2009, achizitionata in 09/2009, motorizare 1.6i 122CP, care a primit pana acum urmatoarele modificari: -eleron tip VTS -folii Llumar -bandouri, manere, oglinzi vopsite in culoarea caroseriei -faruri Dectane cu angel eyes -jantele stock de 16'' vopsite gri carbon + etriere vopsite rosu -siglele fata-spate facute negru mat cu autocolant -antena schimbata cu una mai mica, de C8 (nu stiu daca se pune :D ) Urmeaza in curand: -arcuri Apex, o cobor cu 35mm -jante pe 18'', as opta pentru OZ Ultraleggera racing, dar va depinde de buget. -evacuare Borla -schimbat sistemul audio stock cu unul Pioneer -scaune Sparco plus altele. Am atasat 2 fotografii, insa nu sunt cele mai recente. Voi reveni cu un update foto. __________________ Cristina moderator www.clubc4.ro |
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc!
@vGaBy, da, toate modificarile de pana acum si cele ce vor urma reprezinta strict alegerea mea si dorinta mea de a le face. Si chiar ma chinui sa fac personal unele lucruri (spre exemplu colantarea). |
Quote:
PS: Daca vrei sa ii faci niste poze as putea sa te ajut :D |
Frumoasa masina....dar banuiesc ca nu stai prea mult prin Galati....ca eu nu am vazut masina niciodata :)
|
arata bine . sa o conduci sanatos
|
In primul rand, sunt fata, si in al doilea rand merg cu masina cat am nevoie, nu sunt genul sa fac 3 ture de oras asa de impresie.
|
DA, cum ziceau si baietii...frumoasa masina , sa o stapanesti sanatoasa :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In al doilea rand (si nu cel din urma) eu unu ma bucur sa vad o fata cu microbul in sange pe aici printr-e noi! |
bun venit pe forum Exosphere, frumoasa masina.
|
chiar e ok masina, dar nu stiu, poate noi mergem cu ochii inchisi pe strada si nu am vazut-o :))..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning