![]() |
re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing
deci cum e posibil masina cea mai puternica din expo sa stea in cel mai ascuns colt in timp ce masini rivale(nu e cazul sa specific despre ce masina e vb...se stie), dar invinse, sa stea in lumina reflectoarelor...:D :twisted:
|
Quote:
|
adevarul e ca si eu am cautat-o pur si simplu stiind ca e acolo.am iesit si apoi am intrat iar ca sa o gasesc.destul de ciudat locul destinat.
|
masina a fosdt prezentata in standul RADACINI care special a ales acea locatie pt a fi retrasa si mai linistita, iar eu am aduc masina cape un varf de lance al RacingCode care mai nou tuneaza masini in garantie cu garantia nealterata.
|
Cam aiurea asezata. Nu am avut loc de ea :lol:
Nice... very nice, mai ales "+750 WHP"! O-ntrebare pe care n-am apucat s-o pun la Bucuresti: ai mai mult de 750 cp, sau la cei de fabrica sunt adaugati 750 cp ? :D Hai... mai da di casa, ca doar ce-ai inceput! :-P |
Peste *** la roti!
|
:shock: :shock:
|
Quote:
fiecare trage concluzii...suspansul continua....oricum nu e elocvent cati cai are.....la el se intampla ceva la plecarea de pe loc...la transmisia puterii jos la asfalt....acolo el nu pierde ca altele.prbl ca e si din cauza cauciucurilor..pe care le-am admirat si la show. |
Asa este dar oricum ca sa fac spectacol la curse nu plec ff tare.
|
Quote:
|
oricum...cand e gata masina?
si in ca ceva? sebastian catre ce tinzi....pt ca in tara e clar.nu ai concurenti.serios pt ca ideea cum ca vrei o masina cu un cuplu enorm.....nu stiu....parca e cam putin.....nu vrei sa o arati in europa?sau nu crezi, din cunostintele tale ,ca momentan nu ar fi ceva spectaculos?noi credem ca da! succese! |
Eu fac masina in primul rand pentru placerea mea.
In al doilea rand sa se vada ca se poate si ca nu e cum cred unii ca doar afara umbla cainii cu covrigi in coada. Sa aratam ca in Romania se pot face masini bine atent studiate si lucrate nu pe bordura din spatele blocului cum ne acuza ei. Oricum ingamfarea asta ii costa zeci sute de metri. Concurenta pe plan extern e mare f mare, cred ca as putea sa ma situez onorabil dar nu pot da verdicte fara fapte, iar in ce priveste Romania cred ca nivelul este ridicat chiar daca nu e o densitate prea mare in zona de varf. Cred ca si in Romania sunt masini care forteaza concurenta care imi sufla in ceafa dar sper sa le fac fata. Nu am un tel stabilit, adica sa obtin o anume performanta ci doar imi fac treaba in limita bugetului. Mai fac cate ceva si daca fac corect cu o buna strategie or sa reasca s performantele. |
cam in cate sec faci 400m? am fost week asta in ungaria la o etapa de drag si am vazut cateva masini foarte tari.. multe audi de 10.5-11s si un civic vti de 11.5s :)
|
Suficient de putine sa pot sa-i bat.
Am si eu o invitatie la Szeged si poate o onorez cu o echipa tare din Romania. |
pai sa ne ttzinetzi la curent sa avetzi si galerie:)
|
Acum masina e in lucru si cu siguranta pe siteul legaracing o sa fie cineva care o sa anunte daca nu si aici.
|
pe 5 mai se anunta din nou o cursa tare in ungaria..
poate vi si tu cu echipa! tm o sa fie prezenta din nou. mai multe info despre cursa/curse pe www.dragracing.hu |
Este un pic in scurt insa sa vedem.
Pe 1 mai vrem sa facem la mare treaba frumoasa si in plus masina mea sufera noi modificari de crestere a puterii.Dureaza cel putin o luna daca nu doua. Sunt piese care se comanda special la dimensiunea pe care o doresc in fuctie de masuratori si tolerante. |
Cred ca este adevarat ce spui dar in vara asta am sa incerc sa aduc masina in tara pe perioada verii sa vedem ce masini ascund meleagurile natale. Daca este asa cum zici tu sa vedem ce poate Subaru in fata la un Pontiac GTO 6.O Biturbo.Desi nu cred ca in rom Subaru de acolo a ajuns la nivelul de performante de aici in privinta tuningului dar ma repet asteap aceasta confruntare daca este acceptata chiar si intr-un cadru organiazat de acolo
|
Asta este masina sper sa nu se [irada pana in tara
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si sincer chiar imi doresc sa-l mai vad pe sebi la treaba si am tot respectu pt ceea cea facut si face in continuare pt tuningu din romania . P.S Te bagi la mare cu masinuta sau doar organizezi? |
Aici ii dau dreptate lui rossi pt ca in mare parte a zis adevarul . . . Ar fi frumos sa vedem totusi o cursa intre Subaru vs Pontiac Gto :twisted:
|
am considerat k fiind putzin obraznik intzentzia lui ptr k nu e tocmai de bun simtz sa vii de peste ocean shi sa ai pretentzia sa te dai cu cel mai bun...o fi usa vs rom dar nici chiar asa...consider k fiind o atitudine nejustificata de superioritate shi de arogantza....e doar o parere...
ar fi interesant shi bine de shtiut din ce an este acest gto..asta binentzeles in conditziile in care se poate materializa prin ceva concret shi nu sunt doar nishte vorbe spuse asa de dragu a fi spuse shi menite sa puna putzin jar pe foc... ar fi ceva ff frumos sa vina cineva de afara cu pretentzii shi sai trimitem acasa cu coada intre picioare dar ptr asta trebuie lasate orgoliile la o parte din partea celor care au acces la acest nivel de performantze cu mashinile lor omu e binevenit dar cum ar fi normal shi moral fatza de concurentza sa confireme shi apoi sa emita pretentzii...cu sigurantza k sebastian nu-l va evita atat timp cat el exista shi va da rezultate....dar frumos e sa nu vb in numele lui shi sa ashteptam un raspuns din partea lui...desi cred k neam aprins degeaba...sincer nu prea cred k exista acest posibil concurent ci este doar o ''clona'' cred k este termenul folosit...eu nu pot decat sai tzin pumnii lui sebastian in munk pe care o depune la mashina lui shi nu pot decat sa sper k o sa iasa ceva care sa-l lase shi pe el cu gura cascata...k de concurentza nu mai vb;) ,,,numai bine la toata lumea |
eu ma bucur ca omul are tupeu.. cum ziceti voi.. si cred ca si sebastian pentru ca poate o sa aiba si el un adversar pe masura.. cu care sa se bata de la egal la egal.. ca pana acum ati vazut si voi care au fost rezultate curselor la care a participat sebastian .. si nu cred ca a provoca pe cineva se poate numi nesimtire.. atata timp.. cat cel care provoaca se tine de cuvant si vine sa se dea.. si cel mai mult din ce a scris WTX_SUA ma bucura faptul.. ca vrea ca intrecerea sa se desfasoare intr-un cadru legal.. oricum nu prea cred ca sebi va fi batut foarte usor..
apropo WTX_SUA.. cam cati cai are masina ta??? asa de curiozitate.. |
io zic ca unii dintre voi ori v-ati jucat prea mult nfs....ori are sebi multi purtatori de cuvant....dc sa nu asteptam sa vedem ce zice el....daca e sau nu de acord sau cel mai bine vom trai si vom vedea
|
Desigur ca orice provocare serioasa este de luat in sema.
Mie nu-mi place un lucru pentru unii care tot timpul tind sa plece capul in fata inaltei curti fie ea si America. De ce sa ne punem problema ca poate Romania nu s-a ridicat la nivelul unui roman plecat care traieste afara? Asta e nesimtire si nu suport, iar din astia care ma prvoca crezand ca ma cheama la o executie ... e clar ca se inseala. Am vazut multi oameni limitati in cunostinte si gandire care cred ca ei au mai mult si mai ales pentru ca sunt din germania, america. Africa... Pentru ca aceasta provocare sa fie luata in sema astept: -o confirmare care consta in anuntarea datei exacte sau a intervalului exact de sosire-sedere. -o confirmare prin fapte a vorbelor, adica intreceri cu cateva masini f rapide de la noi. Daca aceste doua conditi sunt indeplinite si persona cu care discut este un interlocutor ok nu asa cum am mai patit voi fi cu placere la start. Si nu uitati si eu sunt un fan al masinilor americane. |
Vad ca unii nu au prea multe cunostinte necesare despre masini sau ceva cunostinte generale sau o varsta la care sa conduca legal masina dar se lanseaza in comentarii, eu respect punctul de vedere venit din partea oricui atat timp cat este pertinent si are ceva argumente.
Maina o sa fie in tara in jurul datei de 1 Iulie deaorece in perioada aceea pot sa ajung acolo iar pentru cei care vor sa stie o putere aprox a masini le spun ca masina nu are prea multe lucruri in comun cu masina de serie pe care o stiti daca ati vazu-to cumva acolo sau in poze, la refer la partea mecanica sper ca se intelege:lol: |
scuze de offtopic.....sorry
|
As mai dori sa spun ca stiu in mare parte la ce nivel sunt Subaru de acolo si am aflat in mare ce aveam nevoie dar asa sa spun ca o comparatie sunt Subaru aici care ajung in jurul valorii de 900 sau 1000 cp sau poate o depasec cu mult acolo nu cred ca sa ajuns la performantele acestea dar ramane de vazut ce se va intampla.
As dori sa spun ca ii respect pe toti de acolo care investesc banii si pasiune in masini desi posibilitatile materiale nu le permit sa realizeze tot ceea ce isi doresc in anumite situatii. |
nu prea as vrea sa ma mai bag ca musca in lapte.. dar vreau sa-ti urez bun venit pe forum..
sper din tot sufletul ca aceasta cursa sa se desfasoare.. pentru ca multi l-au provocat pe sebastian.. dar putini au fost la start.. si nimeni nu l-a batut.. as vrea foarte mult sa vad aceasta cursa.. si referitor la masiniile din Romania.. sunt si la noi masini puternice.. chiar foarte puternice.. si daca vrei sa stii mai multe despre masina lui sebastian.. www. l e g a l r a c i n g .ro trebuie doar sa unesti literele.. salut |
eu cred ca e destul de impertinent..sa vii asa fara nici o dovada sa lansezi provocari.ok...ca sa ajungi nr 1 tre sa bati nr 3 nr 2....cum e la voi acolo in America la box....ca sa ajungi chalenger la titlu iti mai trebuie nishte meciuri.
revenind....stim...e plin de subaru-uri cu mii de cai...chiar zeci de mii...pe la toate semafoarele.ne lasi.... cat despre masina ta..daca credeam ca ai ceva de serie ,noi sau sebastian, crede-ne pe cuvant ca nici nu te lua nimeni in seama.daca tu crezi ca Sebastian mai are ceva de serie la Subaru......te inseli.era mai pertinent din partea ta si mai elegant...sa vii sa te prezinti...sa-ti prezinti masina si apoi sa lansezi o provocare.nu sunt avocatul nimenui si nici nu-mi permit sa vorbesc in numele lui Sebastian, insa asta e parerea mea . ps.a mai fost cineva care s-a autointitulat nr 1 si dupa o cursa s-a lasat de curse de drag si s-a apucat de raliu. |
Oricum multumesc pentru indicatie unde sa ma uit as vrea sa iti spun ca in tara am fost printre primi participanti la Legal Racing nu cred ced ca pe acea vreme stiai tu prea multe despre astea si despsre cursele dinainte de a fi acest cadru organizat ce erau in Bucuresti.:lol:
|
Quote:
am spus doar dupa mine trebuia sa te prezinti sa stie lumea cine esti ....daca Sebi ar veni acum in America s-ar duce direct la nr 1 la modul in care l-ai facut tu ce parerea ar face?aici toata lumea stie cine e..si ce masina are...despre tine tu esti singurul care afirmi ceva despre tine..cel putin pe siteul asta. succese si vrem sa va vedem la legale. ps.nu ai de unde sa stii tu daca am fost sau nu la anumite evenimente organizate intr-un mod sau altul. |
As dori sa spun ca nu ma consider mai bun decat cineva anume dar cred ca dupa ce se vor vedea unele lucruri acolo o sa isi schimbe parerea.
|
Quote:
|
As dori sa mai spun un lucru am citit in mare toate discutiile referitoare la Subaru si provocarile care sau lansat aici si am crezut ca exista putin respesc intre oameni de pe acest forum sau au o limita a bunului sint dar asta lasa mult de dorit si referior la ce sa spus la cei care au plecat din tara eu consider ca nu sunt lasi ca am plecat de acolo si ca nu sunt nici un sclav al sistemului in care traiesc am absolvit o facultate aici cu bursa ceea ce nu cred ca este la indemna oricui si cred ca nu am facut de rusine aici prin ceea ce am facut si realizat aici tara de unde provin si daca unii se simt frustrati de asta este numai problema lor ca nu reusesc sa faca mai mult acolo si se bat cu pumnu in piept ca fac ceva acolo.
In legatura cu performantele Subaru merita felicitat proprietaru am vazut ceva filme postate dar in leg cu unele afirmatii si declaratii pe care le-am vazut din partea lui nu vreau sa spun ceva sa jignesc pe cineva anume. Imi pare rau ca nu pot ajunge mai devreme acolo si in urma ceea ce am vazut postat aici am sa incerca sa mai conving 2 prieteni cu masini mult mai puternice decat a mea sa vina in tara in perioada care am mentionata sa vedem daca e asa cum se spune aici in privinta performantelor sau doar fabulatii. Nu am sa mai postez nimic aici pana ajnung acolo deoarece afirmatiile care se fac aici denota din partea multora o lipsa de respect si o minima educatie fata de persoanele cu care porti un dialog si incergi sa aduci unele argumente in favoarea ta. Eu cred ca am avut un comportament decent si nu am jignit pe nimeni cred ca smecheria asta de doi lei si vrajala ieftina isi are loc in alta parte sau umflatu in pene va salut si sper sa ne vedem cu bine acolo. |
Am uitat sa mentionez un lucru daca Subaru este sigur de victorie sunt gata sa fac un pariu pe masini care pierde pierde si masina aici se practica acest lucru chiar la tv sa vad daca sunt amatori.
|
man nu trebuie sa te aprinzi asa...lumea e mai suspicioasa cand aspiri direct la nr 1 fara o baza reala si cunoscuta.Vino cu masina in Ro animat de pasiune si performanta, demonstreaza ca esti om de caracter si te vei bucura de stima si admiratia noastra indiferent de rezultatele confruntarilor."By the way" nu ti e dor de o " sarmaluta cu mamaliguta" made in Romania? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning