![]() |
Re: 2FAST Customs Bucureşti
aveti pm
|
Salut, cat ma costa niste praguri de vectra b + prelungire bara fata + prelungire bara spate
|
4 Attachment(s)
salut baietii,
spuneti-mi si mie un pret la symbolul meu pentru urmatoarele (fara vopsit): -bara fata ca in foto atasat (leduri din laterale aduse de mine sau dc le puteti face voi spuneti-mi un pret si pt ele), cu exceptia grilei dintre faruri(calandru) ca o vreau ca in foto cu clio cu tipa pe el atasata. -bara spate vreau sa mai astupati din gaura de numar (sa ramana exact cat e nr si la fata cu cealalta parte a barii) + difuzor (in genul megane-ului alb) cu tips de toba pe mijloc (dreptunghiulara in genul celei de megane 3 rs) astept un raspuns cat mai repede. va multumesc!!! |
Quote:
|
7 Attachment(s)
buna ziua, care este pretul pentru a confectiona urmatoarele praguri pentru un opel kadett. sunt un fel de praguri subtiri facute doar pentru modelul gsi. eu nu sunt din bucuresti, sunt din jud hunedoara, se pot face fara a se lua masuri de pe masina? astept un raspuns . toate cele bune. catalin.
|
ai pm
|
4 Attachment(s)
Salut, vreau sa schimb bordul de la un dodge durango 2002 sa ii fac modificarile numai la mijloc cu ce este intre scaune, eu nu am cotiera am un loc pentru o persoana, fara schimbator, al meu este la volan si sa pastrez locul de la toate butoanele de comanda si sa pun un 2din in loc de cd player fara sa modific partea superioara cu cozorocul de la ceasurile originale, iar modificarile sa fie facute ca in poze numai sa il aplec un pic in fata sus sa intre 2din'ul, daca poti sa il faci cat ma costa aprox si cat dureaza in primul rand, dupa o sa fie din nou imbracat, merci.
|
8 Attachment(s)
ai pm
bara spate si praguri seat ibiza bara fata si spate ford cougar |
Salut. Pentru un polo 6n2 sa ii scot bandou din fata e lung de la cap la cap iar pe spate are 2 mai mici doar pe colturile la bara. Ma intereseaza un pret cu tot cu vopsit si cam cat dureaza
|
8 Attachment(s)
reparatie bara audi tt si bari opel astra
|
salut,trimite-mi te rog ceva poze cu praguri custom care sa le poti adapta pe o toyota celica!
Multumesc! |
baieti niste prize pt capota ...ceva modele ?si preturi.
|
aveti pm
|
Quote:
|
Execut tuning auto exterior sau interior.
Exterior: - bari custom(dupa poza sau schita) sau din modelele disponibile - bari clean - praguri - pleoape - bad boy look (cu fibra) - scoatere sigla din capota sau din grila sau portbagaj - prize de aer capota sau aripi - portbagaj clean si/sau cu bad boy look pe stopuri - usi clean(fara bandouri si manere) - aripi umflate - wide body kit Piese caroserie usoare pt. masini de raliu sau drag -usi -aripi -bari -plafon -capota -hayon Reparatii - reparatii bari auto facute din plastic sau fibra - reparatii barci, canoe etc - reparatii carene motociclete sau scutere Interior: - incinte subwoofer custom din mdf si/sau fibra - fete de usi modificate pt mai multe boxe sau pt boxe mai mari - suport ceasuri - suport display Contact: tel 0726188312 0766488921 YM: fast.customs mail: [email protected] |
sal. ce praguri ai sau poti face pt. a4b5 si cat costa si mai vreau sa te intreb cat costa prelungirea aia ce ai pus pe a4 ala verde...ms
|
ai pm
|
Salut , prelungire capota bad boy look , praguri , prelungire bara spate si spoiler de rs, pt clio 2 ??
|
2 Attachment(s)
imi poti face si mie astea pt un golf(si sa imi spui si niste preturi te rog)
capota,grila ,bara fata+buza si bara spate - |
Salut! Spune-mi si mie un pret si timpu ptr fiecare operatie:
- Prelungire capota,aripi fata + grila + refacuta bara unde a fost semnu "W" ( la fel ca in poza http://imageshack.us/photo/my-images...ict0049be.jpg/ ) - Astupare bandouri bara fata,spate - Hayon Clean + sistem de deschidere din interior - Buza hayon - Astupat manere 4x + sistemu de deschidere! - Daca poti sa-mi faci stopurile ca in poze http://tuninghost.ro/trantit-corespu...lf-4-r32-13227 ( ma refer la culoare ) Multumesc! |
salut vreau si eu un pret pt scoaterea bandourilor,usile de pe spate facute clean si repararea unui eleron...si inca ceva: la voi se poate scoate catalizatorul?
|
Quote:
spune-mi te rog ce masina ai si o poza cu spartura de la eleron ca sa-ti pot spune un pret |
15 Attachment(s)
cateva lucrari din ultima perioada
LOGAN bara fata clean plus modif grila plus lasata un pic mai jos si bad boy look VW POLO bad boy look capota si hayon clean plus bad boy look + pregatit si vopsit negru mat AUDI bad boy look si praguri plus vopsit integral |
4 Attachment(s)
bmw e36 bad boy look plus colantare(capota, plafon, portbagaj) carbon plus indreptat portbagaj
|
1 Attachment(s)
Salut Un bad boy pt Ford Focus 2001 si evazare aripi (toate 4) fara vopsit :) un pret te rog . bad boy-ul sa arate ca cel din poza !
|
Salut ! Ca si ceilalti as vrea un pret pt a modifica o bara spate de seat toledo 1m (o vreau dintr-o bucata,fara bandou si fara sa se vada trecerea de la spoiler la bara) cu tot cu vopsit ! Multumesc
|
salut Catalin,pt celica mea ce ai?
|
1 Attachment(s)
asta e bara
|
Quote:
|
Quote:
da-mi un link,te rog. |
1 Attachment(s)
salutare.o prelungire ca cea din poza pentru un focus 1 cat m-ar ajunge?
|
Un pret se poate pt prelungire capota + montat plasa la grila radiator + vopsit capota ?
|
Salut!
O bara fata si spate plus praguri pentru o laguna 2 grandtour cat ma ajunge? Mersi. |
2FAST Customs Bucureşti
salut!
cat costa badboy look la un logan? o modificare de bara fata? un porbagaj clean? multumesc! |
ai pm
|
1 Attachment(s)
salut. O prelungire ca cea din poza pe o bara de crx del sol se poate ? un pret aproximativ sid aca se poate face intr-o singura zi...
|
sal se poate face dar nu intr-o zi
|
5 Attachment(s)
toyota celica
bara fata si aripi modificate plus praguri plus reparat bara spate vopsitorie bara aripi praguri si montat plasa |
2 Attachment(s)
Salutare , am un VW Polo 6N2
As dorii un pret informativ momentan(fara vopsire) pentru : - prelungire capota / badboy - scos bandouri bara fata/spate , usi si acoperite spatiile ramase. - portbagaj clean(+sistemul de deschidere) + un mic "badboy" peste stopuri ( sa aduca un pic a stopuri de Golf Mk II,daca ma intelegi) ! Iti atasez si niste imagini sa iti faci o idee ! Multumesc anticipat |
ai pm
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning