![]() |
da spoff.Mai tre vopsita aripa
|
ca de obicei la fiecare accident blonda ramine cu aripa nevopsita
|
Asta cred ca e un semn sa n-o mai vopseasca... ca daca o vopseste iar o face pachet :)
|
Re:
Quote:
LoL ... si ce .. acum iar se duce sa isi cumpere un spray galben .. si vedem masina lu` blonda ( fara nici o suparare blondo ) cu 7 nuantze de galben pe ea :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu mai are nimeni filmuletze din port cu cielo alb CT-75-WYS
care avetzi va rog eu sa le puneti aici .. Faruk tu sigur mai ai filmuletze cu el....................... |
Re:
Quote:
cauta ... la Filme - > Constanta Filme | s`ar putea sa fie acolo |
Am cautat si acolo dar nu am gasit decat unul singur cu el
Ma gandeam ca o fi cineva pe aici care are filmuletze cu el ...trebuie sa aiba cineva |
Data 26 Ianuarie Ora 19 si putin ... tomis ... mai exact mega image ...
opel vectra .. ct - xx - csy ... pune frana la trecere ... in spate un gigant ... nervos .. franeaza .. ce folos .. intra in el .. accident ... opel vectra matiz ... dar .. nu s`a terminat aici ... de sus venea un cielo argintiu .... bazat pe franele care le are .. si si .. incredibil franeaza si .. si ... JBIFFF ... ii da una la matiz :) ... accident .... opel vectra <-matiz <- cielo ... si .. cat pe`aci ... .sa o puna si o berlina care .. spre fericirea shoferului a tras cu dintzii de asfalt si a franat .... super accident .. o sa atashez o poza maine seara :)) .. cu cielo ... am facut`o p fuga :)) |
mi`a zis cineva k m`a vazut la protv ... am crezut k a glumit dar .. azi de dimineatza ?! -->
Nimeni Altul: esti ? rhgteam: dap rhgteam: zii Nimeni Altul: ai fost in port ieri sau alataieri ? rhgteam: dah .. de cateva zile ma duk mereu Nimeni Altul: te dai acolo a ? rhgteam: ihimz rhgteam: d c ? Nimeni Altul: ca te`am vazut la Antena 1 Nimeni Altul: rhgteam: hahahahahahah rhgteam: cand draq ?!?!? Nimeni Altul: ieri Nimeni Altul: \"Tinerii constanteni au gasit un nou sport !\" Nimeni Altul: a arata un bmw .. un audi .. o scoda.. Nimeni Altul: si pe tine Nimeni Altul: da u stateai rhgteam: hahahahahhaah Nimeni Altul: Nimeni Altul: cred ca urma sa icepi o invarteala Nimeni Altul: rhgteam: e bine k stateam .. bine k nu m`a vazut mama ... cred Nimeni Altul: Nimeni Altul: eu m`am dus acum 1 sap .. doar ce se facuse pe acolo gheta si era de dimineata Nimeni Altul: si era full de masini Nimeni Altul: ai am inceput sa ma dau printre ele Nimeni Altul: si porma au inceput toti Nimeni Altul: Nimeni Altul: nu mai aveai loc Nimeni Altul: rhgteam: lewl Nimeni Altul: erau unii din bacau Nimeni Altul: cand au vazut sa vezi cum faceam Nimeni Altul: wowwwwwwww Nimeni Altul: rhgteam: hahahahaha rhgteam: io ma tot dau de cateva zile incoace rhgteam: si aseara m`am dat Nimeni Altul: e belea Nimeni Altul: pai cred ca de aseara Nimeni Altul: au filmat aia de la Antena Nimeni Altul: rhgteam: lewl i`m a f*cking STAR :) PUNE GURA P UN STAR :)) |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
de accidentul de la casa de cultura de aseara ce parera aveti ?a fost nasol de tot ,ce inseamna viteza si prostia facute cand nu isi au rostul
|
urmeaza sa se puna pozele si cu accidentul de aseara :))
|
ce shtitzi de baiatu cu polo ala roshu de la MR ... am inteles k si el a facut mashina pachet .. true ?!?!
|
Re:
Quote:
|
pe tipul cu polo rosu l-am vazut acum 4-5 zile, masina era ok....
|
needbrain, am postat in acelasi timp....sper ca soferul e ok :(
|
cred ca da...nu era nici o ambulanta pe acolo....oricum io am ajuns relativ rpd dupa ce s-a intamplat,ca inca mai era politia acolo
|
baiatul cu polo rusu,imi este prieten si din cate am auzit cik a taiat un bou linia continua si deaklo a inceput tot.
|
Re:
Quote:
|
nu am sa inteleg niciodata de ce unii confunda orasul cu pista de curse !!!
|
simplu.la 100km/h in afara localitatii parca zici ca esti melc pe cand in oras senzatia este cu totul alta mai ales daca stai pe banda alaturata masinilor parcate.incearca si mai vb.apoi vin figurile care le are fiecare il el ,mai ales atunci cand scaunul din dreapta se afla si o femeie.stii si tu cum este de fapt.totusi incearca faza cu viteza macar o data si vei vedea ca este alta senzatie,una super placuta ....pana la o limita
|
Si dak sare un copil dintre masini nici macar nu-l vezi si il faci terci si ajungi la beci in 3 secunde. Nu merci nu fac experiente cu viata mea sau a altora si nici cu femeia din dreapta. Dak im dai o parcare goala sau ceva in care sa nu pun in pericol viata nimanui imi iau femeia si ii arat acolo ce opturi stiu sa fac........ cu masina....... si dup-aia o pun si pe ea la opturi....... in masina !!!
|
re
urmeaza sa scot pozele din tel....2 accidente azi...un fiat din ala de taxi ..cu nustu ce ca era deja maturat pe acolo doar fiatu cu botu pe jos mai era alta masina nu se vedea ...si inca unu o dacia cu un opel astra g break rosu...dacia varza botul opelul usile si aripile strambe pe partea soferului ..zona..pe langa circulatie pe strada aia care vine din jos dinspre mare si taie bd mamaia si se duce in sus spre biserica si scoala aia din Chiliei poze pe seara :D
|
Re:
Quote:
De-ar gandii toti asa n-am mai fi una din primele tari la numarul de accidente rutiere cauzate de viteza si inconstienta din Europa. |
Re: re
3 Attachment(s)
Quote:
|
din ce in ce mai multi taximetristi fac accidente... :roll:
|
Re:
Quote:
daca ai nostrii angajeaza baieti cu permise de 5-6luni...nici nu se usuca plasticul de pe el ! |
hehe..ai dreptate... :wink:
|
re
Acum 20min max in km 4-5 vis'a'vis de reprezentanta Peugeot un audi A4 model dupa 2002 facut praf 2 stalpi de beton rupti...si soferul parca il resuscitau niste oameni nu am reusit poze...era plin de oameni si masini...plus ca erau cabluri de tensiune cazute pe sosea si nu am avut cum sa fac poze...o sa vedem la tv sigur
|
Pai daca a recut pe langa mine cu 200 /h cum dracu
eu am pus frana si am luat-o la stanga s-o las pe nevastamea la intersectie si el s-a dus .Am auzit o bubuitura..... |
Re:
Quote:
|
Accident serios aseara la casa de cultura din pacate! BMW`ul CT-26-DMX din prostia lui pe shoselele riscante de aseara a facut o cursa riscanta cu cineva , si a intrat intr-un prieten de al meu cu un tico gri CT-**-SHA , dupa care a ricoshat in alte 2-3 masini parcate! Am un sfat , oricat de shoferi suntem si cluburile in care suntem , hai sa fim atentzi si sa nu facem ca acest imbecil cu BMW`u care la 160 km a bagat in spital un tip de 19 ani care este posibil sa nu mai poata sa mearga , si sa dea dovada de o lashitate si mai mare a plecat pt putin timp de la locu accidentului si s`a intors rapid..! Degeaba au unii BMW cu sute de cai putere daca nu au ei \"bile\" sa manevreze asa putere! Sper sa fie un exemplu de acum sa participam la curse legale , cu toate ca stim bine ca nu ne putem abtzine si de la altele , dar macar sa nu fie in locuri chiar asa publice! Stim locurile unde se pot face asemenea lucruri , dar in aprox. centru constantzei sa faci asemenea cascadorii ... nu e bine! Pt Dragos CT-**-SHA va fi f greu avand in vedere ca e posibil sa nu poata sa mai mearga bine sau deloc ! Speram cu toti sa se faca bine! DMX ... nu am nimic cu tine, dar sper sa primesti ce tzii se cuvine!
|
am avzut si eu la tv si p tipu` cu sha il shtiu din vedece k venea si pe la mine prin cartier ady
|
apropos baiatu e la reanimare si face destul de grav ...
|
da stiu , am stat pana la 5 dim azi noapte acolo , o sa-l mai tzina ceva timp! Doamne ajuta! bine ca nu a murit!
|
Re:
Quote:
pai idiotii aia d la antena 1 au zis k a murit k l`au scos ashtia si statea pe jos si cica a murit ... cretini |
stii cum e cu presa , tre sa minta si ei ca sa aiba o paine buna
|
Absolut oribil ce s-a intamplat. Soferi ca tipu' cu BMWu' nu ar trebui lasati sa conduca fara supraveghetor :). Sper sa se faca bine SHA.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning