![]() |
Re: Top 100 Posturi TARI !
Quote:
|
Sunteti "invidiosi" pe om lasa ca va arat eu cum pun motor de m5 pe solenza mea ... si o sa va para rau dupa aia :)))))
Acum pe bune , am vazut logan turbo/compresor , un swap de 2.0 maxim merge , dar sa pui motor de evo si sa il duci la 800 de cai , sincer cred ca omul sa lovit la cap rau de tot ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Baiatul de 18 ani cu beemveu seria 5 face postul ăsta şi s-a terminat, e clar...
Amuzant, ce să zic, mie aşa mi se pare... Quote:
|
:lol:
Oricum, din momentul ăsta, ştii că nu mai ajungem la picioarele lui. A atins nemurirea. Extraordinare valori. :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu ce sa fac sa rad sau sa plang in ce hal s`a ajuns. Cica poate are cineva nevoie ... zici ca vinde 1 L de ulei de cutie ...
|
Foarte tare tipu': donez contra 15000euro fix... :???:
asta-i tare..... |
Probabil l-a lovit criza tare de tot. Şi eu mă gândeam cândva să donez un rinichi, dar în schimbul unei sume simbolice, principalul scop fiind acela de a salva pe cineva...
|
Daca donezi donezi, traficantii de organe vand.
|
Din ce in ce mai multi pe 4tuning :-)
https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...ml#post3441131 Quote:
|
Un post care m-a amuzat teribil :lol:
Quote:
|
De-ale lu' sageata:lol:
|
https://forum.4tuning.ro/307-discutii...ml#post2871339 ma rog nu e ( nu sunt ) asa tare(i) thread`ul (posturile), dar ma amuza cum a sarit baiatu cu pozele alea =)) "uite asa cum iti place tie" :)) penal
|
https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/4...ml#post3451042
Mai nou se formeaza si mlastini in motoare. |
|
Quote:
|
foarte posibil, mai ales acuma cu ploile astea :lol:
|
Quote:
|
In curand o sa apara si pe siteuri de vanzari auto optiunea, full fara.. si bifezi geamuri electrice, comenzi pe volan, etc :lol:
|
M-a distrat rau de tot:lol:
https://forum.4tuning.ro/219-masini-n...ml#post3490656 Quote:
|
sincer,cam are dreptate e urata cu spume masina,una doua ti-ai gasit tu sa il faci sa para cocalar :pissed::pissed:
|
Quote:
|
amphetamine, cred că aproape tot thread-ul ăla ar trebui pus aici, la câte fiţe am văzut pe acolo.
Tare aş vrea să văd unde locuiesc, cum locuiesc şi ce maşini conduc userii respectivi. La ce păreri am văzut pe acolo sigur locuiesc la Buckingham. |
Acest domn doreşte să audă o poză!
Quote:
|
Sa auda poza:lol: :lol::lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Attachment 1575235 |
Quote:
|
Interesant...
Quote:
|
Quote:
A scris fonetic. |
Pai eu cred ca "subufar" nu se scrie subufar...si cred ca "Paioner" nu se scrie Paioner.... la asta s-a referit..Pioneer, subwoofer.
|
Quote:
Clar postul ăsta nu avea ce să caute aici. Sunt alţii MULT MAI RĂU! |
Din ce zici tu, inteleg ca in loc sa scriem BBS am putea prea bine sa scriem si "bi bi es" si alte rahaturi de genul...totusi cat de prost sa fii sa nu scrii corect.
Cum ar fi sa scriu intr-un anunt "vand Volcsvagan sau Foltsvagan" sau mai stiu eu cum, pai cred ca toti care m-ar suna m-ar lua la misto. Pentru situaţiile când transmiterea unui text trebuie făcută literă cu literă (de exemplu în comunicaţii telefonice) se foloseşte o serie de cuvinte a căror iniţială este litera care trebuie transmisă, în mod similar cu Alfabetul fonetic NATO: A – Ana B – Butelie C – Constantin D – Dumitru E – Elena F – Florea G – Gras H – Haralambie I – Ion J – Jiu K – Kilogram L – Lazăr M – Maria N – Nicolae O – Olga P – Petre Q – Q R – Radu S – Sandu T – Tudor U – Udrea V – Vasile W – dublu V X – Xenia Y – I grec Z – zahăr |
|
:lol: magheru alea alea manele:lol:...cand era vorba de benzina:)
|
Quote:
Clar postul saptamanii. |
:D rad cu lacrimi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning