![]() |
Re: Masini de prin Botosani
Mustangul l-am vazut si eu. Si am mai vazut acum vreo 2-3 saptamani un Porsche Cayman S cabrio (nu e acelasi care a mai fost).
|
noo..asta nu e cabrio..u poate ai vazut porsche-ul lui Trestariu cand a cantat la festival:)
|
2 Attachment(s)
poze cu Mustang si M5:
|
tot un mustang mai este in drum spre suceava,la o casa de langa stationul ala......tot galben.....
|
Quote:
|
mie nu imi face poze nimeni ? :) data viitoare cand vin, o sa merg mai incet, poate nu se declanseaza aparatul :)
|
Quote:
|
Dar si Infiniti G35 ala e super tare:D..aprox 280 cp;)
|
Niste fotografii baieti nu faceti?Asa vorbim despre diverse masini care s-au perindat prin Botosani,dar nimeni nu are nici o monstra ceva.
|
Quote:
|
dak nu ma insel..acesta este Infiniti-ul de care suntemnoi mandri ca este la noi in oras,in BOTOSANI!:D..http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1
|
Deacuma daca e doar 10 k de euro ce are ?:) e o masina care are niste performante incredibile pe circuit si e destul de rara prin UE ,asa ca normal sa fim mandri .
|
am vazuto prin BT..in vizita sau defenitiv:-? http://honda.anunturi-auto.4tuning.r...00-394401.html
|
Quote:
Cum draq ?:D |
a mea e cea mai tare acum in bt :-D
|
Pai daca tot ai pomenit de o masina, pune si o poza;)
P.S.: Stiti Mitsu 3000GT-ul lu Telu? Aseara am avut si eu ocazia sa il studiez putin indeaproape, dar nu am avut cu ce sa fac o poza mai calumea. |
Quote:
|
Eu asa stiam, dar al cui e? La urechile mele asa a ajuns " "Ferrari-ul" ala e a lu Telu ":D Aseara era bumbex cu el, dar eu asa stiam.
|
Quote:
|
Am revenit pe seara cu informatii noi. Cand le-am zis la baieti ce ai zis tu, ca e a lu Bumbex, au sarit toti pe mine. Cativa din ei il cunosc personal pe Telu. HIH in special se intelege foarte bine cu el si el a sarit cel mai tare cand a auzit asta. El a si fost la Telu si a vazut masina. Eu am auzit de la mai multa lume ca e a lu Telu.
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
bmw care a participat la 4tuning days 2010
|
Quote:
|
Quote:
|
nu, dar e urat ca si atitudine vis a vis de ceilalti utilizatori ai forumului
|
eu nu ma supar,poti sa le mai pui inca o data,asta nu e masina pe care o vezi zi de zi..numai bine!
|
Quote:
am vazut destul de des masinia si drept sa spun is plictisit.... in modul ca am vazut`o de prea multe ori ............. masina e frumoasa ... ochioasa va salut |
Daca e facuta in Botosani atunci bravo pentru cei care au muncit la ea.
Daca e cumparata asa de afara bravo pentru aia de acolo ca noi nu suntem in stare,cel putin la nivel de Botosani trebuie sa treaca multa vreme pana se ajunge la asa ceva. |
Am vazut azi prin oras un Corvette negru cu numere de Italia.Cunoasteti proprietarul? :D
|
Da da. Il cheama Paul, dar nu il cunosc personal, ci doar prieteni de ai lui.
Stiam de ceva timp ca trebuie sa vina. Are motor de 6.0 din cate stiu. |
bt nu e cinestie ce dar e din bt :P
3 Attachment(s)
Ar prinde bine cateva intalniri in Botosani
|
2 Attachment(s)
Cam slabuta activitatea pe topic, au disparut masinile din oras? :)
|
Cam ai dreptate
felicitari imi place BMW tau e superb,este undea o pagina unde suntem numai cei din Botosani dar eu nu stiu unde si nici nu o gasesk |
Quote:
P.S.: Frumos BMW-ul! Intotdeauna il admir prin oras cand il vad. |
:((
vad ca nimeni nu mai vb pe aici :(( |
Discursuri prostesti nu ma intereseaza al cui e ma intereseaza ce are sub capota stie cineva sigur ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning