![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
inca nu stiu ce fac....o sa vedem:D |
1 Attachment(s)
fiti atent la zambetu lui dupa ce sparsasa vreo 2 seturi de caucioace
|
Quote:
Si-a luat o piatra de pe inima. :lol: |
1 Attachment(s)
Felicitari pentru rezultate :D;)
|
Quote:
ms de poza;) |
Quote:
|
fratelo, vreau doar sa iti zic, ma tot uitam sa imi cumpar si eu o pisicuta coupe, si intamplator in bazar4tuning am vazuto pe a ta, deci mai inspirat foarte mult cu masina, acum miam achizitionat si eu una ,o sa am mult de lucru cu ea pana ajung cu ea macar jumate cat arata a ta, si acum tot intamplator am gasit si topicul tau( sunt foarte fericit ca l-am gasit)vreau doar sa tii zik ca e superba masina, nu am vazut alt coupe mai frumos si bine aranjat decat al tau, ai grija de ea si ea de tine, iubitiva mult si nu o vinde, imi pare mie rau daca o vinzi, uite sa zicem ca o dai,dupa atata munca depusa cu ea,intamplator intri intr-o alimentara sa cumperi ceva, cand iesi afara tot intamplator si pers. la care o vinzi opreste sa isi ia tigari, oare ce senzatie ai avea sa o vezi langa tine si sa sti ca nu mai e a ta ?ca ai vandut-o ? (o sa incep si eu un thread cu a mea si modificari imediat dupa ce o inscriu).stima !!!
|
Quote:
oricum multumesc incaodata pt vorbele care le-ai spus...sincer chiar m-au atins la suflet....sper sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti faci masina cum iti doreste sufletul tau....toate cele bune sii...respectele mele... |
iti multumesc si eu pentru tot,tot din suflet miau plecat si mie vorbele, apropo daca reusesc sa o fac si eu cum miam propus, cand termin cu ea, fac cinste cu o sedinta foto cu amandoua, ar fi o onoare pentru mine :P numai bine !!
|
Quote:
|
lacrimii... balamuc... :omfg: ... cu dedicatie, sa se stieee... https://www.youtube.com/watch?v=jL772L76rtI
|
Quote:
|
raul,ce i-ai facut frate de nu mai zici nimic? nimic nou la matza?:D
|
hai Raul,uimeste'ne cu niste imbunatatiri!:D
|
BMW e36 coupe care sa nu dea cercuri nu am vazut pana acum.....doar pe acest topic !!!
BAAAAAAAAAAA AI PROMIS UN FILM CAND IA CERCURI =)))) DAI VIOLU CA NU MAI MERGE:)) |
Quote:
|
Quote:
|
16 Attachment(s)
pun cateva poze facute de mine calitate praf....dar merge....masina a primit alte proiectoare,buza spate ac schnitzer,xenon pe lunga,si rotile reconditionate total,buze polisate,suruburile la el,iar spitele vopsite la Standox la cuptor,cam atat la exterior,iar la interior masina a primit alt volan si un dvd player clarion touch screen si toate cele:))
o sa revin cu alte poze macar cu aparat si mai clare:D |
frumos,frumos....imi place ce vad...buza ac schnitzer e crima!
schimba doar butoanele de la geamuri pe negru;)...este doar o idee... sti u mai bine ce tre sa faci;) |
felicitari. super masina. te rog spune mi si mie se potriveste fara modificari volanul? daca poti spune mi si mie de unde l ai luat si cat tea dus cu capac cu tot. multumiri anticipate. felicitari inca o data pentru masina.
|
Quote:
|
Quote:
ne vedem prin oras....te pooop si te iubesc k in telenovele:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte tare, ce ai reusit sa'i faci :D. Imi place foarte mult masina ta ..
Numai bine ! |
Quote:
|
pune ma si tu o poza sa vad cum au iesit bestiile alea.... :D
|
Crima ce a iesit masina asta, mi-a placut de la inceput dar acuma e ... :shock::shock::shock::shock: comenzile de pe volan sunt functionale?Drumuri bune
|
pune butoanele de la geamuri negreee si o nuca de schimbator tot neagra ;) si e crima :D
|
deci arata bestial.deci e prea tare.fara cuvinte.spor in continuare la tunareala!Am ramas fara cuvinte!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
arata superb si foarte ingrijita ...daca ar mai avea si interior de M ar arata criminal ! :shock:
|
Quote:
|
hai k o stim cu totii, in arad nu este masina mai putzulita ca a ta...ai facut o treaba cu foarte mult bun gust...intorci capete pe strada...sincere felicitari :lol:
|
raul pisicu ca pisicu da ursu ce mai face? tot asa fum scoate?:twisted::twisted:
|
pisica neagra cu pachet jante si suspensie ...rupe tot bravo .
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning