Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00 (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8047-intalniri-fiecare-vineri-orele-20-00-a.html)

Vlad_BMW 29-10-06 19:33

Re: Intalnire in fiecare vineri...ora20...be there

Quote:

Originally Posted by Momy11 (Post 583224)
Iosia, platforma din fata sali "Antonio Alexe" , vineri 13 ora 20:00

eu zic ca acolo ar fi super ca si loc de intalnire/expozitie de masini tunate !! incepand de la ora 19 la 22 !! acolo ai avea loc si de cateva drifturi !! eu zic ca ar veni !!!!

valerutzz 29-10-06 19:37

Acela a fost un caz exceptional..
Plus ca nu poti face drifturi, totusi e parcare, e publica, nu e nush-ce loc parasit.. Plus ca ar avea de suferit clubul, in ochii autoritatilor..

Vlad_BMW 29-10-06 19:46

pai da atunci numai expoziti/intalniri a celor cu masini tunate !! si aja parcarea aia mai mult e goala ca nu prea parcheza nimeni!! eu zic ca locul acela ar fi super pentru intalniri/expoziti vinerea sau sambata !!

BIG_mafia 29-10-06 20:05

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 603528)
pai da atunci numai expoziti/intalniri a celor cu masini tunate !! si aja parcarea aia mai mult e goala ca nu prea parcheza nimeni!! eu zic ca locul acela ar fi super pentru intalniri/expoziti vinerea sau sambata !!

y ozik k parkarea din centru e cel mai bun k lok...si vineri ii si aglomerat...asa k lumea are posibiliatea satzi vada mashina...cea ce ii un lucru plakut :D sa fim serioshi dak ai mashina tunata...itzi place sa auzi "wai ce tare ii mashina aia "...la antonio alexe sigur nu ai parte de asa ceva :)

BIG_mafia 29-10-06 20:06

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 603528)

yo zik k parkarea din centru e cel mai bun lok...si vineri ii si aglomerat...asa k lumea are posibiliatea satzi vada mashina...cea ce ii un lucru plakut :D sa fim serioshi dak ai mashina tunata...itzi place sa auzi "wai ce tare ii mashina aia "...la antonio alexe sigur nu ai parte de asa ceva :)

Vlad_BMW 29-10-06 20:21

da si acolo ar fi locul ideal !!! eu aja stiam ca acolo se int deobicei baieti cu masini tunate din oradea !! oriudne ar fi eu tot vin numai sa fiu anuntzat si eu dak vrei sa vb mai multe despre masini si organizari de expoziti id-ul meu ii bama_boyy2

BIG_mafia 29-10-06 20:59

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 603577)
da si acolo ar fi locul ideal !!! eu aja stiam ca acolo se int deobicei baieti cu masini tunate din oradea !! oriudne ar fi eu tot vin numai sa fiu anuntzat si eu dak vrei sa vb mai multe despre masini si organizari de expoziti id-ul meu ii bama_boyy2

ajunge dak vii vineri la intalniri...akol afli tot ce ai nevoie :)

Vlad_BMW 29-10-06 21:17

vinerea vitoare se face intalnire ?? la ce ora ??? acolo in parcare in centru ??? tu cu ce masina te prezinti ?? sau ai ceav prieten care se precint cu masian si mergi cu el ??

B.v.L 30-10-06 00:31

:) nu vreau sa fiu rau acum .. vladutz_mitsubishi pe tine te`a lovit curentul tuning de cand ai user pe forum ?

Billy the Kid 30-10-06 00:32

Se tine intalnire si vinerea viitoare si in fiecare vineri la ora 20:00 in parcarea din centru

BIG_mafia 30-10-06 12:59

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 603655)
vinerea vitoare se face intalnire ?? la ce ora ??? acolo in parcare in centru ??? tu cu ce masina te prezinti ?? sau ai ceav prieten care se precint cu masian si mergi cu el ??

am multzi prieteni akolo care se prezinta cu mashini...yo din pakate nu am ink k din cate observi(se pare k nuh) nu am an ink 18 ani :):):) orikum intalnirile is vineri de la ora 8 :)

BH 07 MDF 30-10-06 14:57

Quote:

Originally Posted by B.v.L (Post 604000)
:) nu vreau sa fiu rau acum .. vladutz_mitsubishi pe tine te`a lovit curentul tuning de cand ai user pe forum ?

=)) =)) l'a luat valul ...

Doctore20 30-10-06 16:00

...val...? Tsunami eventual...(parca ai picat din pom....mai spune cate ceva de tine la "...sa ne cunoastem..." sa stim si noi cu cine vb...OK? te rog frumos...

Vlad_BMW 30-10-06 21:03

bine mai hai ca iti zic !! am 16 ani sunt din oradea cls 10 !! si totusi nu m-a luat nici valul si nici tsunami numa imi plac foarte mult masinile !!!si am pus si eu cateva intrebari despre intlniri/expozitii de masini tunate ;))

BH 07 MDF 30-10-06 21:21

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 605056)
bine mai hai ca iti zic !! am 16 ani sunt din oradea cls 10 !! si totusi nu m-a luat nici valul si nici tsunami numa imi plac foarte mult masinile !!!si am pus si eu cateva intrebari despre intlniri/expozitii de masini tunate ;))

unde eshti frate la shcoala ?:lol:

B.v.L 02-11-06 00:19

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 605072)
unde eshti frate la shcoala ?:lol:

nu mai veni cu intrebari de genu ca ingozesti omu .. poate crede ca o sa il cauti :) (sa discutati de tuning)

BIG_mafia 02-11-06 13:47

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 605056)

dak nu tea luat valul nu mai posta aiurea...totushi...

Dj_Sotty 04-11-06 22:47

tari is si copii astia!!! Fascinati de`a dreptu! Bravo ma!

B.v.L 10-11-06 03:09

Quote:

Originally Posted by Dj_Sotty (Post 610874)
tari is si copii astia!!! Fascinati de`a dreptu! Bravo ma!

:lol: si noi am fost odata tineri ..

Ciky 10-11-06 15:51

vai ce in varsta esti!

only_4dan 10-11-06 22:02

prezenta din seara asta a lasat de dorit....:sad:

horguemtuning 10-11-06 22:13

pai a venit frigul

margineanu ovidiu 10-11-06 22:14

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 618028)

atata timp cat noi vom fi si vom avea ce povesti,va fi ceva,chiar daca suntem putini:)

BH 07 MDF 11-11-06 01:04

Quote:

Originally Posted by only_4dan (Post 618028)

eu am avut balu la mine la liceu :D
promit ca datele viitoare nu mai lipsesc ...nici io nici aparatu foto :D

HoricutzWSR 11-11-06 09:49

mie chiar mi`o placut aseara,mi se pare ca a fost destul de multa lume,in ciuda frigului de afara :)

LAV77 11-11-06 10:05

Daaaaa....lume multa shi mashini putzine.....suuuupeeerrr.....:evil:

B.v.L 11-11-06 14:19

faceam o referire si la varsta lu` dj_sotty .. si el ii foarte batran :)

B.v.L 11-11-06 14:21

Quote:

Originally Posted by Ciky (Post 617536)
vai ce in varsta esti!

raspuns ...

only_4dan 11-11-06 20:59

Quote:

Originally Posted by LAV77 (Post 618356)
Daaaaa....lume multa shi mashini putzine.....suuuupeeerrr.....:evil:

yap!!!:sad:
cam asa este

dubmaniacks 12-11-06 14:26

pai da ... era frig ... dar totusi eram destui :P ahh pe mine nu m`ati recunoscut ... ceapa voastra :)))

BH-15-RIC 12-11-06 17:16

Mai baieti vedeti daca nu treceti mai des pe forumul WSR a-ti stii ca cel putin 7 masini sint in lucru asa ca pina pe la primavara nu prea se vor vedea !!!!!!!!!;)

LAV77 12-11-06 18:20

Asha da....daca se implica serios WSR in treaba asta cu intalnirea...la ce mashini am vazut eu ca au membrii....poate ieshi o treaba cu adevarat faina....nu am nimic impotriva sa fie multzi admiratori....dar atunci sa aiba ce vedea oamenii....

BH-15-RIC 12-11-06 19:06

Quote:

Originally Posted by LAV77 (Post 619856)
Asha da....daca se implica serios WSR in treaba asta cu intalnirea...la ce mashini am vazut eu ca au membrii....poate ieshi o treaba cu adevarat faina....nu am nimic impotriva sa fie multzi admiratori....dar atunci sa aiba ce vedea oamenii....

Deci pentru cei care nu stiu sau sint mai nou veniti aceasta intilnire a fost initiata de WSR mai de mult pentru a avea un loc unde sa ne intilnim si sa mai punem " tara la cale " !!!!!!!! si nu neaparat sa ne aratam masinile , caci alea se vad in oras aproape in fiecare zi sau la show-uri !!!!!
Ar fi bine LAV77 sa i-ti prezinti si tu masina pe http://********************/forum/index.php caci vorba aia ai ce !!!!;)

Vlad_BMW 16-11-06 17:58

deci.... care vine maine in centru la ora 8?:)???dak va fi ceva !!eu merg si dak va fi ceva o sa fac ceva poze si o sa le arat ;)

B.v.L 16-11-06 19:06

:) vladutz_mitsubishi oricum o sa se stranga baietii si o sa vezi acolo cine si cu ce merge :) daca o sa fii prezent ..

Vlad_BMW 16-11-06 19:10

o sa fiu 100% prezent fac niste poze si le postez aici !!! te prezinti cu ceva masina B.v.L ????

Vlad_BMW 17-11-06 20:53

9 Attachment(s)
poze facute azi in parcare si niste filmari !!! a fost klumea , pakt ca nu a prea fost spectatori !!!! dar au fost si putzine masini :( da mnoah o sa vedem data vitoare!!!

dubmaniacks 17-11-06 21:58

frumos ... :) dar sunetu ... vb d ela sine ;) keep it up Sandule ...

BIG_mafia 18-11-06 07:36

nu pot sa zik k au fost chiar asa putine mashini...deorece si vremea a fost destul de buna...pot sa zik k neam adunam catziva ;)

dubmaniacks 18-11-06 08:44

vinerea viitoare sa va vad ... cand vine JE cu golfu :D

All times are GMT +2. The time now is 01:47.

- Copyright 2026 4Tuning