Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   General - AUDI vs BMW - (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/79522-general-audi-vs-bmw.html)

CuzKo 27-06-08 16:14

Re: General - AUDI vs BMW -

318 are aceeasi cilindree cu 320... 1996 cmc (in acel tabel e gresit, nu am scanner sa va arat talonul unde scrie asta) difera nu softul ci turbina cu totul!

525d NU are acelasi motor cu 530d...

3.0d are 2926cmc
2.5d are 24.. nuj-cat..

m-am lovit recent de asta si deci nu vb in nec de cauza.

si 530d are acelasi motor cu 535d doar ca 535 e biturbo si trebuia diferentiat cumva la denumire!

bluey 27-06-08 16:30

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1615885)
pai a fost prima masina pe care s-a pus 3.0 biturbo diesel de la bmw de 272cp

ps pt tine : l-am ars cu golfu la mustata si dupa 400m m-a spulberat :D

cu 70cp extra si rwd si-a luat-o???
hmmm
de la vw....
daca la 402m erai cu 0,01 mm in fata lui nu mai conteaza dupa :D

MarcCorneliu 27-06-08 16:49

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1616523)
cu 70cp extra si rwd si-a luat-o???
hmmm
de la vw....
daca la 402m erai cu 0,01 mm in fata lui nu mai conteaza dupa :D

Foarte destept esti si tu...bravo.

bluey 27-06-08 16:54

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1616551)
Foarte destept esti si tu...bravo.

Pai da-mi detalii sa inteleg de ce ai vrut sa postezi.
Nu de alta dar sa radem si noi.
De ce sunt destept?
Un vw golf 1.9TDI a batut un BMW 535D.
Sau tu vroiai sa se intreaca la viteza maxima cu diferenta de 70cp intre ei?
Oricum cand ma fac mare o sa ma fac Zgaiba...
Cand ma fac foarte mare.
:D

xxdadixx 27-06-08 17:53

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1615593)
Nu stabilisem deja ca 2.0TDI =320D???
Stai ca acum am observat.
318D=320D doar ca e mai ieftin si are 20cp minus din soft.

E mai ieftin ca A4 cu 4000, consuma mult mai putin, accelereaza mai rapid deci nu e egal, 2.0TDI e sub 318d :lol:

- 318d are common rail generatia a 2-a, 1600 bari injectia, 2,5 bari turbo
- 320d are common rail generatia a 3-a cu injectie piezo-electrica la 1800 bari , 2.55 bari turbo
Turbo diferite.

aleks 27-06-08 17:55

e cumva empauar 2.0 tedei ?
hmmm, un baiat deosebit, care a rezolvat problema audi vs beemve facandu-le 2 in 1, ca la nessuri :lol:

zGb 27-06-08 18:02

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 1616562)
Pai da-mi detalii sa inteleg de ce ai vrut sa postezi.
Nu de alta dar sa radem si noi.
De ce sunt destept?
Un vw golf 1.9TDI a batut un BMW 535D.
Sau tu vroiai sa se intreaca la viteza maxima cu diferenta de 70cp intre ei?
Oricum cand ma fac mare o sa ma fac Zgaiba...
Cand ma fac foarte mare.
:D

nu erau ma 70cp...sau poate, ca atunci d-abia facusem masina inca nu aveam turbina hibrid si nici softul final...dar 535d e only automat, soferul a plecat cu frana si i-a iesit o plecare chiar foarte buna dar oricum masina e foarte grea...golful avea 1226kg el fara mine :lol: ... be careful what u wish ma frend :D mai ai de mancat 2-3 paini ca sa zic asa :twisted:

le : scuze de off pt initiatorul topicului chiar daca sunt 100000% convins ca nu se supara :lol: :lol: :lol:

alexGTI 27-06-08 19:07

xxxdadixxx nu stiu de unde iei tu datele tehnice, dar nu prea au treaba cu realitatea daca zici ca 318d face 2.0 tdi ...

xxdadixx 27-06-08 19:20

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1616853)
xxxdadixxx nu stiu de unde iei tu datele tehnice, dar nu prea au treaba cu realitatea daca zici ca 318d face 2.0 tdi ...

Le inventez ;)
Le-ai testat tu? Tabelul e scanat dintr-o revista de la noi sau ti se pare ca l-am desenat ? Ai tu masuratorile adevarate?
http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=161810
P.S. Daca tot ma citezi scrie-mi nickul corect, nu cred ca ai vrea sa mai adaug niste litere la nickul tau ;)

alexGTI 27-06-08 19:27

da am masuratorile adevarate

www.bmw.de

www.audi.de

direct de la sursa ;)

xxdadixx 27-06-08 19:46

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1616887)
da am masuratorile adevarate

www.bmw.de

www.audi.de

direct de la sursa ;)

Chiar te rog sa te convingi direct de la sursa :lol:, sunt aceleasi.

raduku 27-06-08 20:04

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 1615512)
daca tu chiar crezi ce-ai spus aici inseamna ca esti razna rau (totusi am incercat sa fiu foarte finut)

Si eu incerc sa fiu finut si va cer scuze ca v-am deranjat pupila cu postul meu.Ma retrag in liniste si va las ca poate aveti treaba.

lrazvani 27-06-08 21:34

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1615209)
sa nu mai aud ca dintre audi, bmw si mercedes, bmw-ul este scump la piese si la revizii. bmw-ul este foarte celebru pentru costurile reduse de intretinere. revizia la 25.000km, reviziile incluse in pretul masinii pe perioada garantiei pentru masinile noi. multe facilitati. daca ai de schimbat un far inseamna ca ai dat cu el de gard si nu e vina bmw-ului. asa incat in costurile de intretinere ale masinii nu sunt reflectate accidentele. cu ceva timp in urma vorbeam cu un manager zonal al unei mari fabrici din spania. om de altfel foarte bine platit. mi-a spus ca el va alege mereu bmw pentru el si familia lui deoarece pe un grafic de cheltuieli cu masina si cheltuieli de intretinere proiectat pe un timp de 3-5 ani, iese mai ieftin cu un seria 5 decat cu un a4, chiar daca plateste mai multi bani initial pe masina, reviziile la bmw sunt incluse in pret, schimburile de consumabile se fac de 2 ori mai rar decat la alte masini si in plus, la aceleasi performante bmw intotdeauna consuma cel mai putin. omul stia foarte bine despre ce vorbeste si eu tind sa-l cred

man ai seria 5 new shape ? inca nu te-ai apucat de sudat pe sub ea ?

T E N N Y - E 27-06-08 21:43

Quote:

Originally Posted by raduku (Post 1615265)
https://www.youtube.com/watch?v=p-3zhhJ8enc
Imi cer scuze daca supar fanii Audi,dar e o mare rusine sa te intreaca o masina de 20 de ani.:))
P.S Am votat BMW,normal.

nu cred ca-i vazut asta
inainte!https://www.youtube.com/watch?v=Q1hC_...eature=related asa arata Lancia care era la liniuta cu RS-ul

zarathustra 27-06-08 21:47

Quote:

Originally Posted by lrazvani (Post 1617097)
man ai seria 5 new shape ? inca nu te-ai apucat de sudat pe sub ea ?

nu man, am r8 ca tine ;)

_anaconda_ 28-06-08 01:15

nu stiu ce au vrut sa arate cu aia...dar dat fiind faptul ca pe un asfalt cum era cel de acolo, un RS4 face M3 pe 402 m, deduceti voi cum s-ar fi descurcat M3-ul vs Lancia...chiar e irelevant filmu ala

Oxide 28-06-08 02:48

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1617443)
nu stiu ce au vrut sa arate cu aia...dar dat fiind faptul ca pe un asfalt cum era cel de acolo, un RS4 face M3 pe 402 m, deduceti voi cum s-ar fi descurcat M3-ul vs Lancia...chiar e irelevant filmu ala

drag race @ 402 m : Mercedes C63AMG > BMW M3 E92 > Audi RS4 ;)

pe langa aceasta remarca , sustin ca filmuletul postat anterior ( Audi RS4 vs Lancia Delta Integrale ) e TOTAL irelevant !

alexGTI 28-06-08 03:36

Quote:

Originally Posted by Oxide (Post 1617517)
drag race @ 402 m : Mercedes C63AMG > BMW M3 E92 > Audi RS4 ;)

pe langa aceasta remarca , sustin ca filmuletul postat anterior ( Audi RS4 vs Lancia Delta Integrale ) e TOTAL irelevant !

RS4 B7 vs c63 AMG => castigator RS4
cursa desfasurata in romania

blazeyblaze 28-06-08 05:18

irelevant ;)
unde mai pui ca sunt si posesor de rs4 deci ar trebui sa ii sustin cauza

CuzKo 28-06-08 06:52

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1617544)

fara sa te superi pe mine... stii pe ce topic esti? realizezi ca esti offtopic?
ce ma deranjeaza e ca nu puteti discuta k-lumea pe subiect! pm...

MarcCorneliu 28-06-08 09:55

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1617544)

Si dupa cursa aia te ghidezi tu? :)) dupa o cursa intre amatori?

alexGTI 28-06-08 10:51

ca sa iti raspund la intrebare, da ma ghidez dupa o cursa intre amatori, pentru ca nimeni nu este pilot de curse (ma refer la cei care posteaza aici) si nici nu am avea un circuit unde sa testam aceste masini. asa ca sa ne rezumam la ce avem

aleks 28-06-08 11:02

hai sa nu ne certam intre noi, sa dezbatem chestiunea doar referindu-ne la fapte, nu la useri :)

flocea_ro_ab 28-06-08 11:28

pai audi e mai de lux ca bmw.. parerea.. mea

zarathustra 28-06-08 12:55

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1617754)
pai audi e mai de lux ca bmw.. parerea.. mea

asa este. si inca un lucru. daca as nu mi-as permite decat un logan nou sau alt rahat gen chevrolet, renault si alte masini din clasa economica si un bmw de 10 ani crede-ma ca nu mi-as lua logan. asa incat cei care au bmw si pun benzina de 5 lei cum scrii tu in semnatura, se plimba de 5 lei cu placere in loc sa se plimbe de 50 cu o masina care nu spune nimic. si daca tot lansezi atacuri de genul asta, scrie si tu ce masina ai sa stie lumea cu ce te plimbi tu de milioane

Cristy65 28-06-08 13:59

Quote:

Originally Posted by zarathustra (Post 1617865)
asa este. si inca un lucru. daca as nu mi-as permite decat un logan nou sau alt rahat gen chevrolet, renault si alte masini din clasa economica si un bmw de 10 ani crede-ma ca nu mi-as lua logan. asa incat cei care au bmw si pun benzina de 5 lei cum scrii tu in semnatura, se plimba de 5 lei cu placere in loc sa se plimbe de 50 cu o masina care nu spune nimic. si daca tot lansezi atacuri de genul asta, scrie si tu ce masina ai sa stie lumea cu ce te plimbi tu de milioane

si eu sunt de aceiasi parere.doar ca nu neaparat bmw(desi nu iese din calcul).

MarcCorneliu 28-06-08 13:59

Aici e ca o familie, se sterg reply`uri care is la subiect, da prostii de aberatii precum ceea ce zice alexGTI sau inca cativa nu se sterg. Topic fara nici un rost...

zarathustra 28-06-08 15:09

Quote:

Originally Posted by Cristy65 (Post 1617959)
si eu sunt de aceiasi parere.doar ca nu neaparat bmw(desi nu iese din calcul).

sigur ca nu neaparat bmw. sunt multi oameni innebuniti dupa o anume masina mai veche fie ea audi, mercedes, lancia, fiat, saab, chiar si porsche(sunt destul de multe optiuni viabile sub 10.000 euro). eu spre exemplu am boala porsche. cred ca daca as putea as cumpara fiecare model porsche din 1952 incoace. si as putea sa apreciez la fel de mult un 356 pentru ce reprezinta ca si monstrul carrera gt sau gt1

aleks 28-06-08 16:19

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1617960)
Aici e ca o familie, se sterg reply`uri care is la subiect, da prostii de aberatii precum ceea ce zice alexGTI sau inca cativa nu se sterg. Topic fara nici un rost...

am sters cearta dintre tine si alexgti, am sters un post de la tine si doua de la el, pentur ce te plangi?
ca bateti voi campii despre comparatii cu aro prin munti si alte sf-uri, imi pare rau, dar nu pot lasa posturile de genul ala.
scrie despre bmw si audi, vino cu date tehnice, experiente personale, etc, si lasa colegii de forum si ozn-urile in pace si n-o sa-ti mai sterga nimeni posturile.

vladdaman 01-07-08 17:53

la modelele de top aleg audi...sorry bmw i love ya but u're just not there yet, iar peste audi este categoric mercedes, personal am avut placerea de a incerca cateceva cu un mercedes sl55 amg si audi r8 e mic copil...si cu parere de rau pentru audi sau bmw trebuie sa zic ca mai exista si 65 amg care este one big bad mofo! sorry de offtopic...
bmw sunt pure driving pleasure cars, audi sunt day by day cars care pot fi puse si la treaba, audi sunt cam rigide pentru gusturile mele dar sunt better.

Ionut90 01-07-08 18:04

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 1623501)
la modelele de top aleg audi...sorry bmw i love ya but u're just not there yet, iar peste audi este categoric mercedes, personal am avut placerea de a incerca cateceva cu un mercedes sl55 amg si audi r8 e mic copil...si cu parere de rau pentru audi sau bmw trebuie sa zic ca mai exista si 65 amg care este one big bad mofo! sorry de offtopic...
bmw sunt pure driving pleasure cars, audi sunt day by day cars care pot fi puse si la treaba, audi sunt cam rigide pentru gusturile mele dar sunt better.

gusturile nu se descuta iar ca masina de zi cu zi nu prea ai dreptate pt ca si bmw poate fi masina de zi cu zi iti zic din experientza(bine acuma depinde si de modele).

alexGTI 01-07-08 19:30

http://videos.streetfire.net/video/A...-E-I_42696.htm

http://videos.streetfire.net/video/M...i-RS4_5171.htm

2-0 audi

si oare cand o sa se auda un bmw asa: https://youtube.com/watch?v=fPobOrXolos ?? :))

MarcCorneliu 01-07-08 19:58

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1623688)

Imi pare rau ca trebuie sa`ti dau reply la post,dar nu ma pot abtine sa iti spun cat de penibile "argumente" aduci tu, te reprezinta...astept noi "argumente" de ale tale.

Alex_55 01-07-08 23:05

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1623688)

esti penibil, alea sunt argumente ?? o masina preparata cu o masina stock :))

alexGTI 01-07-08 23:31

imi pare rau ... dar in primul clip ala cu acceleratia nu e nici o masina preparata ...

conditii din viata reala

https://www.youtube.com/watch?v=QZLFV...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=yMGjm...eature=related

e ciudat ca noul si minunatul m3 scoate 0-100 in 4,8 ... la fel ca rs4 vechi ;)

Alex_55 02-07-08 00:01

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1624223)
imi pare rau ... dar in primul clip ala cu acceleratia nu e nici o masina preparata ...

conditii din viata reala

https://www.youtube.com/watch?v=QZLFV...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=yMGjm...eature=related

e ciudat ca noul si minunatul m3 scoate 0-100 in 4,8 ... la fel ca rs4 vechi ;)

clar esti nebun !! :))

stii care sunt diferentele intre audi rs4 vechi si rs4 nou ? :D

0-200 km/h stii cine este in fata intre m3 si rs4 ?
s5 nu are nicio treaba cu m3-ul !!!

hai termina cu prostiile pe bune chiar nu are rost ca te faci de ras ! ;)
da-le draq de audi ca nu iti dau aia de mancare :)

aleks 02-07-08 10:32

da' va rog eu, nu va mai "alintati" unul pe altul asa, ca devine camp de bataie topicul, din nou, si nu e cazul...

alexGTI 02-07-08 16:42

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1624310)
clar esti nebun !! :))

stii care sunt diferentele intre audi rs4 vechi si rs4 nou ? :D

0-200 km/h stii cine este in fata intre m3 si rs4 ?
s5 nu are nicio treaba cu m3-ul !!!

hai termina cu prostiile pe bune chiar nu are rost ca te faci de ras ! ;)
da-le draq de audi ca nu iti dau aia de mancare :)

poate imi dau ;)

in linie dreapta m3 bate rs4

cand am spus rs4 vechi ma refeream la rs4 b7, pentru ca nu exista un rs4 pe platforma lui b8. m3 este pe platforma noului coupe.

si btw ... un test cu rs4 vs m3 limuzina ar fi mult mai relevant.

concurentul lui m3 coupe va fi rs5 coupe ...

oricum degeaba zici ca sunt penibile argumentele mele ... ca pana una alta ... voi n-ati adus nimic ;)

ESPinoza 02-07-08 17:11

tre sa zic si eu ca is extrem de penibile argumentele de pe aici , asta asa ca sa nu dau nici un nume,

alexGTI 02-07-08 17:37

asta e ... oricum un video face mai mult decat un simplu : bmw rullez ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning