Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

TZN 85 BUB 19-03-09 20:59

amortizoare intarite

:shock:daca auziti pe cineva ca vinde amortizoare intarite de matiz/tico la un pret rezonabil, sau eventual schimb cu cele stock + o diferenta din partea mea ... astept si eu un PM, :arrow:

Dr3adLorD 19-03-09 22:06

Re: Club MATIZ

Quote:

Originally Posted by codryna (Post 2164180)
Hello, sunt si eu noua pe aici....am vazut topicul despre Micul Gigant si m-am gandit sa ma alatur si eu voua...Am si eu o buburuza mica rosie de care sunt foarte incantata insa care din pacate a facut buba acum o luna insa au vindecat-o cei de la service in complicitate cu cei de la casco...acu ma asteapta sa imi recuperez permisul (sapt viitoare) si sa o conduc din nou....Intre timp m-am gandit sa ma alatur acestui club in speranta de a afla lucruri noi si de a-mi putea infrumuseta buburuza

bine ai venit! incepem sa avem din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos

Mustang 19-03-09 22:22

Saru'mana Codryna - bun venit!:flower:...
Hai ca se umple treaba cu Matizurile ...
Eu zic sa mai tragem o intalnire in curand.

Georgica, tie cand iti iese barzaunele din pestera? :p

Dr3adLorD 20-03-09 01:29

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2165673)
Saru'mana Codryna - bun venit!:flower:...
Hai ca se umple treaba cu Matizurile ...
Eu zic sa mai tragem o intalnire in curand.

Georgica, tie cand iti iese barzaunele din pestera? :p

sper sa o iau maine ca masinutza e gata de 2 zile dar baietii de la CASCO se misca mai greu cu actele si tre sa astept... deh doar traim in Romanica:-)

Mustang 20-03-09 06:56

Unde ai domne CASCO-ul ca la mine a fost cam asa treaba:
- am fost la sediu (Delta Addendum), mi s-au facut pozele, am scris un fel de proces verbal cum de am avut masina lovita... mi s-au dat la mana 3 foi: un fel de autorizatie de reparatie, gen cum iti dadea politia, constatarea cu avariile, un proces verbal pentru service-ul la care o duci.
- dupa o saptamana am fost programat la reparatii
- dupa 2 zile de la intrarea masinii la reparatii am avut-o inapoi...
Daca aia de la CASCO sunt asa puturosi, iti dau un numar de telefon sa vorbesti pentru CASCO, cand iti expira.

codryna 20-03-09 09:38

Multumesc pentru urarile de bun venit!:oops:

Saptamana viitoare merg sa imi recuperez buburuza si permisul de conducere si o sa ii fac atunci niste poze mai noi.

Insa pana una alta as vrea sa va pov si eu despre "aventura" mea cu cei de la service/casco.

Am lovit-o intr-o duminica seara si in urma acestui incident am avut pe partea dreapta aripa indoita, usa zgariata + puntea indoita(mai avea un pic si se rupea). Am fost la politie si acolo dupa ce mi-au luat permisul :oops: mi-au spus ca agentul constatator la care aveam eu casco + service-ul autorzat erau in aceiasi curte cu ei....Asa ca seara am lasat-o acolo in curte si am revenit a doua zi (lunea). Ma rog acte, declaratii, completari, copii xerox etc si am lasat-o acolo. Vinerea masina era gata reparata insa nu mi-o puteau da pt ca nu aveau acceptul final de la casco. Asa ca luni am sunat la directorul de la casco (ps: Am la FATA ASIGURARI polita) si-a dat acceptul asa ca martea aveam buburuza ca noua....sau asa credeam eu....pentru ca mi-au facut-o varza in interior, cica au igienizat-o da de fapt era un praf in ea de nu puteai sa respiri si pentru ca nu prea am pasageri in spate nu s-au uitat baietii pe care i-am trimis sa o ridice de la service ca usa.....nu se mai deschidea decat din interior....evident pe cei de la service ii durea undeva si ca daca am semnat de primire asta e....noroc cu tatal meu care a rez pb dar e asa o chestie de nesimtire.....:evil: In fine, sper sa nu mai am astfel de incidente....mai ales ca in vara vreau sa imi duc buburuza sa vada si ea Bulgaria....8)

Deocamdata doar aceste doua poze la am , facute in Septembrie 2008, cand am plecat in excursie prin tara, cred ca eram undeva intre Harghita si Borsec...A, si ca sa explic, intrucat nu cunosteam zona mi-am pus lamaia in geam in cazul in care ma ratacesc sau fac vreo manevra mai ilegala sa am o scuza (eu am permisul de cativa ani buni)8)

https://i302.photobucket.com/albums/n...5cb000fda3.jpg

https://i302.photobucket.com/albums/n...74af2ed545.jpg

coman razvan 20-03-09 10:17

Frumoasa povestioara! Sper sa nu mai patesti asa! :)
In legatura cu bubu, este ingrijita, ceea ce imi place! Asteptam pozele si sa iti faci si tu un thread la Masina mea! :)

aDytZa_1989 20-03-09 11:01

bine ai venit :wink: asteptam poze noi :D

Dr3adLorD 20-03-09 12:35

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2166225)
Unde ai domne CASCO-ul ca la mine a fost cam asa treaba:
- am fost la sediu (Delta Addendum), mi s-au facut pozele, am scris un fel de proces verbal cum de am avut masina lovita... mi s-au dat la mana 3 foi: un fel de autorizatie de reparatie, gen cum iti dadea politia, constatarea cu avariile, un proces verbal pentru service-ul la care o duci.
- dupa o saptamana am fost programat la reparatii
- dupa 2 zile de la intrarea masinii la reparatii am avut-o inapoi...
Daca aia de la CASCO sunt asa puturosi, iti dau un numar de telefon sa vorbesti pentru CASCO, cand iti expira.

astia de la ASIROM sunt niste jegosi si nu mai vreau sa am de a face cu ei(masina e gata de 3 zile si ei nu dau acceptul de plata si aia de la service nu-mi dau masina). sa-mi lasi neaparat un pm cu un nr. de tel. si toate datele. bafta

Mustang 20-03-09 12:44

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2167060)
astia de la ASIROM sunt niste jegosi si nu mai vreau sa am de a face cu ei(masina e gata de 3 zile si ei nu dau acceptul de plata si aia de la service nu-mi dau masina). sa-mi lasi neaparat un pm cu un nr. de tel. si toate datele. bafta

Cand ajung acasa de la munca iti dau toate detaliile.
Ca sa nu mai spun ca daca ai vreun accident (Doamne fereste!) si nu mai poti misca masina, suni la numarul x de telefon, ii spui seria de card (iti dau ei un card rosu) si ca ai avut accident cu ea. In maxim-MAXIM o ora sunt la fata locului si iti iau masina pe platforma.

@codryna... ar arata mai bine buburuza daca ai da chestiile alea de pe scaune. Parerea mea.

TZN 85 BUB 20-03-09 13:47

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2167091)
@codryna... ar arata mai bine buburuza daca ai da chestiile alea de pe scaune. Parerea mea.

si eu cred ca ar arata mai bine, dar banuiesc si sigur sunt foarte bune pentru spate, mai ales la un drum mai lung... si decat huse... mai bine astea practice :rolleyes2... zic si eu asa....

Mustang 20-03-09 15:32

Eu am huse... si e supertare si fara "masaj. Ma rog... parerea mea. Fixurile mele :)

gabi boldeanu 22-03-09 09:26

hai sa ne intalnim pana in festival,ca dupa aceea sa ne vedem si acolo

Manson 22-03-09 11:17

daca se face vreo intalnire ...anuntzati ca vin si eu cu mare placere

gabi boldeanu 22-03-09 20:47

Macar la festival sa ne vedem,daca nu ne intalnim

coman razvan 22-03-09 20:48

Si eu vin, 100%! ;) :) Abia astept sa ne vedem! Poate sambata...:(

gabi boldeanu 22-03-09 21:01

ce nu inteleg eu,pt ce se fac inscrieri?????:oops:

coman razvan 22-03-09 21:25

Nu se fac inscrieri pt nimic! :)) Vorbeam sa facem o mini-intalnire la Buc! :)

Mustang 22-03-09 21:32

Sambata la ora 16:00 o intrunire la Piata Constitutiei?
Ce ziceti? :D

coman razvan 22-03-09 21:34

Man, macar pe la 15, ca eu o sa fiu in Buc de pe la 7-8 dim, si pe la 17 vreau sa plec in bv...:(
Daca vreti...:(

Mustang 22-03-09 21:43

M-am gandit sa scape si lumea de la joburi daca e cazul...
Oricum, daca e o facem la 15.
Pentru mine nu e nicio problema.

coman razvan 22-03-09 21:50

Sa vedem ce mai zice lumea aici, si daca sunt mai multi la o ora, ne conformam! :(

gabi boldeanu 22-03-09 21:51

pe la 15 e ok sa mai vina si altii,

Mustang 23-03-09 06:52

Va anunt ca, in functie de cum este vremea la Pitesti, va pot anunta sigur pe joi daca e sa vin.
Dupa cum stiti, sambata este si cursa la Pitesti si exista micul "risc" sa aterizez pe acolo.

TZN 85 BUB 23-03-09 08:19

o sa fie greu.... mai bine ne gasim in perioada 10-12 la expo.... ca sa putem sa venim cu totii... parerea mea.... eu atunci ajung, daca e ceva.. vorbim, sa ne gasim sa stam " intr-un grup organizat" .

mitzy 23-03-09 23:55

ce ziceti de o intrunire mai ales acuma ca sa mai indreptat vremea ?:D

Mustang 24-03-09 06:56

mitzy... daca citeai mai atent(a), ai fi observat ca se pune problema de o intalnire sambata la ora 15:00 in Piata Constitutiei. ;)

coman razvan 24-03-09 09:07

Sambata pe 11 aprilie! Nu acum...:)

codryna 24-03-09 10:54

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 2167242)
si eu cred ca ar arata mai bine, dar banuiesc si sigur sunt foarte bune pentru spate, mai ales la un drum mai lung... si decat huse... mai bine astea practice :rolleyes2... zic si eu asa....

Nu am vrut huse pentru ca nu le suport iar chestiile alea de pe scaune sunt primite cadou si sunt f comode, mai ales ca eu fac foarte multe drumuri lungi...PS: merci pentru obs si daca are cineva o idee cu ce as putea sa le inlocuiesc e binevenita orice sugestie ;)

codryna 24-03-09 10:59

Apropo de intalnire, eu merg in week-endul asta sa imi recuperez buburuza deci incepand cu sapt viit sunt available pt intlanirile organizate de voi (asta cu conditia sa fiu prin buc)

Mustang 24-03-09 11:56

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2177792)
Sambata pe 11 aprilie! Nu acum...:)

Pai... n-ai zis nimic de data...
11 aprilie e in plin salon... eu stiu daca apucam sa ne vedem? :D

Deci, pentru matizarii din Bucuresti... vreti sa tragem o intalnire sambata sau o amanam pana pe 11 aprilie cand ne vedem direct la salon?

coman razvan 24-03-09 11:58

Scuze atunci! :( Poate ne vedem si pe 11, chiar vreau sa va cunosc personal! :(

Mustang 24-03-09 12:24

Eu zic ca o sa ne vedem.
Eu o sa fiu acolo... :)

coman razvan 24-03-09 12:42

Si eu! :) Cine se mai anunta? :)

Mustang 24-03-09 13:04

George vine sigur si el. :D
Eu sunt purtator de cuvant. :D

TZN 85 BUB 24-03-09 20:15

daca ne intalnim pe 11, in timpul 4tuning romexpo... raspund si eu la condica cand se face prezenta....

coman razvan 24-03-09 20:16

La 11? :( E aiurea la 11...

Mustang 24-03-09 20:55

Pe 11... data de 11...
Razvane... esti indragostit. RAU!

coman razvan 24-03-09 21:04

Aaa...scuze! Doar obosit! :lol:

Mustang 24-03-09 21:27

Si indragostit... stim ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:24.

- Copyright 2026 4Tuning