![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Pt ca nu am mai avut cauciucuri pe ele, erau la sarme...
Jantele le am nu le-am dat sunt pe balcon, cand imi cumpar gume, le pun dinou pe masina. |
15 Attachment(s)
Asadar, vin cu un mic update,
- o sesiune foto, printr-o zona destul de draguta, prin dealurile buzaului. - sper ca saptamana asta, spre inceput, sa finalizez capota cu ajutorul celor de la "MAN-ELE tiuning" - m-am decis sa vad sistemul audio care ill am pe masina. TOT! vand tot, inclusiv boxele OEM. Vreau as fac un sistem mai bun, si o sa ma axez in principal pe SQL, dar am sa fac in asa fel, incat subwooferul (da va fi doar unu de 15 de data asta) sa aibe puterea necesara, pentru a creea senzatii tari. Am sa pun detalii, imediat cum fac post-ul pe bazar. Acum va las sa va uitati la pozele facute :) Enjoy! |
vreu eu sistemu TOT TOT ":) zi`mi cand ne int sa il vad :lol:
|
masina asta arata bine chiar daca ii pui si jante pe 13:lol:..nu iti pui semnale negre??
|
Asadar cum am promis... detalii despre sistem, preturi and poze,
Subwooferele : https://forum.4tuning.ro/553-subwoofere-auto/96166-vand-2x-hifonics-brutus-bx-12sqd4.html Pret: 400ron bucata, 700ron daca se iau ambele 900ron ambele cu tot cu incinta. Amplificatorul : https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/96168-vand-amplificator-hifonics-titan-txi1508d.html Pret: 1100 ron Condensator : https://forum.4tuning.ro/554-amplificatoare-auto-and-stuff/96170-vand-condensator-1-5f-us-blasters.html Pret: 150ron Pret pachet complet: 2000ron (incinta, condensator, amplif si difuzoare) Motivul vanzarii, este cel precizat mai sus, vreau sa-mi schimb total sistemul, am in plan o configuratie, dar o sa dureze ceva timp, cateva luni bune, pana ill voi pune in practica. We will see :D |
Sa vedem planul :P
|
Quote:
|
daca aveam eu bani acum le luam ca intrau la fix la mine...si se potriveau mai la fix cu casetofonul..
Alpine ida X001,era la fix..:(( |
Oricum inca nu ma grabesc sa le dau, deci mai dureaza, am in plan sa ma apuc de masina de la anu. Pentru anu asta, cred ca am cam terminat.
Intr-un final am finisat capota, si a iesit foarte bine, sunt super multumit. A mai ramas sa facem si narile, care inca nu s-a gasit timp pentru ele. O sa revin cu poze, cand masina e intr-o stare cat de cat, spalata |
Am vandut subwooferele si incinta, si condensatorul... a mai ramas doar ampliful, mai doreste cineva?
|
azi trb sa mi ajunga toate jucarii...
ms mult razvane... pt toata "treaba si deranju" sa tot intalnesti oameni ca tine ... MS mult si ne vedem pe forum ... BAFTA on de nota 10 |
Salut, sa le stapanesti sanatos omule, si sa te distrezi cu ele....
:) |
Quote:
stai linistit ca are si alte fete!!! MI-a furat patura!!! =)) glumesc of course, e de treaba baiatu, doar sa nu te iei in gura cu el :D |
Quote:
|
@Raz6633 ,ai facut un BMW mijto , unu si mai mijto .... am si io niste intrebari :D
1) Cat ai dat pe ea cand ai cumparat-o (din germania sau de unde?:D) 2) Ai zis ca , consuma cam 14 litri (ENORM:((() in oras , si as vrea sa stiu cam ce salariu iti trebe pe luna ca sa nu simta buzunaru 14 litri in orash ..... si cam cat te costa o saptamana de condus cu ea .....:( |
Danny ai pm... iti explic totul.
|
multumesc razvane, nu ma asteptam :-P mare domn!
mi-am adus aminte de ea k azi chiar mi-o trebuia...sa imi tina de cald la spate pana stateam sub masina. uite-te pe threadu meu dak vrei sa vezi de ce...(no biggie) |
ehem, nu stiam ca e legal sa iti "comercializezi" thredul pe threadul unui alt frate de suferinta... tz tz tz mai alex mai, hai ca ma uit acum :P
|
Quote:
|
razvan te rog mult PM'ul pe care i l-ai dat lui Danny sa mi-l trimiti si mie :D si eu sunt la fel de curios dar n-am avut tupeul sa te intreb ... mersi anticipat
Cheers |
ai putea sa ne zici la toti dak nu te deranjeza k mai sunt shi altii curiosi :P
|
Ok in fine.... masina a fost 8500euro... (asta pentru ca a avut toate optiunile pe care le vedeti)... taxa a fost 1700euro... dar am primit inapoi 900euro datorita reducerii taxei pe 1 iulie 2008.
Ea consuma, la mers normal, 12%, si la mers sportiv 14%... eu de obicei fac plinul de benzina o data la 2 saptamanii, si alerg cam 500km cu un plin, facut o medie intre mers normal(nu batraneste) si sportiv... De oicei lunar alimentez in valoare de 4-500ron, dar daca ma distrez cu masina, plecari sportive, dat de-a latu... etc etc, mai pun un 150ron in plus... cam 650ron benzina.... (ma rog acum cu preturile astea a mai scazut acest total)... Intretinerea: de obicei consumabile ma duc cam 500ron... 6.5litri de ulei, si filtre... si ma mai costa 100-200ron manopera depinde unde o faci... |
Quote:
|
Nici eu nu ma uit la consum, nu m-a interesat cat consuma cand am luat-o... dar prima intrebare a multor oameni, (pe langa "cat ai dat pe ea?") este " cat consuma?"
Sincer, am 2 neajunsuri... la masina asta.... 1. Nu e coupe, 2. nu e 2,5 :( 325i Coupe are fi fost vis. |
lasa ca ne facem noi mari ... :twisted:
|
De ce coupe ?? Io prefer mai mult masinile cu 4 usi , ca daca e sa intre cineva in spate sa nu ma deranjeze pe mine .... io ziceaam ca masinile cu 2 sunt pt oameni zgarciti ca nu vor sa care si pe alti ... da tu nu esti zgarcit ca la cati bani bagi in ea ...:D
|
Quote:
|
Quote:
Asa, cu un coupe..." domne n-am loc... " la varsta noastra o masina trebuie sa aibe doar 2 locuri, pentru sofer si pentru prietena/iubita, sau iubitu (asta ca sa fim in perfecta legalitate)... bancheta din spate, pentru bagaje si/sau subwoofere, si portbagajul pentru bagaje si/sau subwoofere... In plus cu 2 in masina, ea trage infinit mai bine, decat cu 7, si unu pe plafon.... |
Pai aici ai dtreptate , da masina asta o sa o ti o viatza cand o sa ai 27 tot cu ea o sa te duci la mare.... si atunc o sa vrei sa ai 4 usi (bine ca le ai :D )
|
putini stiu ce fain ii sa te plimbi cu un coupe (e46 in cazul asta)..intradevar o masina cu 4 usi e mult mai practica dar un coupe nu e la tot coltu sincer :P nu vreau sa jignesc pe nimeni e doar o parere
|
eu unu vreau coupe ca sunt saturat de samsarii care au facut din e46...cea mai clasica masina..lafel ca si pisicile..
unde te uiti pe net sunt numai e46 sedan, toate cu M pack,full si kilometri putin..si cand te uiti la poze...e versiunea cea mai slaba la e46.. si preturile care sunt de la 5000 la 12 mi pentru un e46 sedan din 2000...99...98.. tie si frica sa ti mai cumperi.. in schimb coupeul...are alt aer...e mult mai sportiv pare mult mai scump, nu e pentru toate catogoriile de oameni..nu il vezi prin toate targurile si mai stiu eu ce...si inafara de asta , e KLAR mai frumos ca asta in 4 usi...cu usile alea asa lungi si fara rama..te face sa inebunesti :D |
Quote:
|
ca sa nu mai iei pe nimeni la mare ai mai multe variante :lol: tu oricum ai portbagaju plin de woofere si amplif deci bagajele stau in spate ... sau domne prietena mea e nebuna cu hainele ... si`a luat 6 trailere de haine n`am loc :lol: multe si multe ... si aia cea mai sigura ... domne nu vreau :))) tre doar sa ai imaginatie :P
|
O parere despre bmw e46 coupe, am auzit de la unii proprietari ca usa se va lasa cu timpul,in sensul rau se va lasa adik,nu se va mai inchide bn,este grea...dar in afara de problema asta e foarte ok masina COUPE este visul meu
E30,E34,Sau/siE46 dar e46 mai greu ca nu prea am eu banii de asa cva,in rest ce sa zic RRM este prea faina masinutza ingrijita tot...nu am cuvinte;) o masina pe gustul meu |
Mie de exemplu golf 3 coupe (cu doua usi ) , mi se pare tare hidos .... usa cat juma de masina si geamu spate mic rau .... la Calibra si la Bmw ii sta bine cu 2 usi ... si la astea sport ...
|
Bmw-ul sau calibra au alta aliura.... conteaza foarte mult cum este desenat coupe-ul in general..
|
Quote:
|
Aoleu ai zis de diesel, stai sa revina mosu sa vezi ce te urecheaza :))))
|
nu am zis diesel din cauza consumul ci din cauza cuplulul pe care il produce un straight six (mai exact 2993 cm³ ; 410 N·m) si din cauza ca ia ceva caluti numa din chip (fiind turbo)
|
In lumea noastra de lapte si benzina ai aparut tu cu lucifer pe motorina :)))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning