Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO 321 cp (fost 328i) - SV-08-LKN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/69153-e36-m3-evo-321-cp-328i-sv-08-lkn.html)

BMnWA 02-12-09 10:24

Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2854301)
abia astept sa vina zapada...:lol::lol:

cu ce gume treci iarna ? cred ca ajunege sa sufli pe acceleratie pe viraje sa mearga de-a latu :))

Red Celica 02-12-09 11:21

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2854596)
cu ce gume treci iarna ? cred ca ajunege sa sufli pe acceleratie pe viraje sa mearga de-a latu :))

am anvelope noi de iarna, dar nu cred ca ma tin toata iarna... daca ar fi numai zapada, ar fi o treaba, dar crezi ca pe asfalt ma pot abtine...??!!:lol::lol:

BMnWA 03-12-09 00:28

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2854749)
am anvelope noi de iarna, dar nu cred ca ma tin toata iarna... daca ar fi numai zapada, ar fi o treaba, dar crezi ca pe asfalt ma pot abtine...??!!:lol::lol:

nu se poate :)) ma refeream la dimensiune pe 15 16 17 ?

MARI_NSL 03-12-09 01:18

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2854262)
Antrenamente .........

vai ce loc e akolo :shock:

Red Celica 03-12-09 08:15

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2857261)
nu se poate :)) ma refeream la dimensiune pe 15 16 17 ?

aaa...am jante de aliaj pe 15' si pe alea am pus anvelopele de iarna...:lol::lol:

Red Celica 03-12-09 08:16

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 2857307)
vai ce loc e akolo :shock:

da... e OK.. e mult praf, dar daca mai mergem de cateva ori il curatam...:lol::lol:

Red Celica 04-12-09 12:20

Sunt tare mandru sa va anunt ca din nou numele meu apare langa cele ale celor mai buni drifteri din RO...:lol::lol:

https://www.4tuning.ro/tuning-4/eveni...ul-1-4796.html

Abia astept sa merg la bucuresti la filmare...

Razvan LKN

Ali_ump 04-12-09 13:28

Frumos ...asteptam continuarile...la episoade

bimmer3 04-12-09 15:01

m-ati innebunit cu locurile de antrenament..imi vine ca ma mut din buc..
in alta ordine de idei..am si eu o problema..:) , fiind bmw-ist convins (spre fanatic) ma atac cand laudati voi japonezele cum ca ar fi foarte `controlabile` la drift.
am si eu o rugaminte la tine pt ca am vazut ca iti place sa scrii pe forum si esti amabil cu raspunsurile, poti descrie te rog pe scurt diferente pe care le-ai simtit la drift intre E36, E30,S14 si S13..banuiesc ca te-ai dat cu toate.
ma refer la ce-ai simtit cand te-ai dat, nu date tehnice..etc..alea le stiu, dar experienta ta ma poate ajuta sa inteleg mai bine comportamentul modelelor amintite..merci mult si bafta in continuare, e f frumos ce faci tu, felicitari.

Red Celica 04-12-09 15:38

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 2861302)
m-ati innebunit cu locurile de antrenament..imi vine ca ma mut din buc..
in alta ordine de idei..am si eu o problema..:) , fiind bmw-ist convins (spre fanatic) ma atac cand laudati voi japonezele cum ca ar fi foarte `controlabile` la drift.
am si eu o rugaminte la tine pt ca am vazut ca iti place sa scrii pe forum si esti amabil cu raspunsurile, poti descrie te rog pe scurt diferente pe care le-ai simtit la drift intre E36, E30,S14 si S13..banuiesc ca te-ai dat cu toate.
ma refer la ce-ai simtit cand te-ai dat, nu date tehnice..etc..alea le stiu, dar experienta ta ma poate ajuta sa inteleg mai bine comportamentul modelelor amintite..merci mult si bafta in continuare, e f frumos ce faci tu, felicitari.

Salut,

Intr-adevar ai pus o intrebare foarte pertinenta...

M-am dat "de-a latu" cu toate masinile mentionate de tine:

1. S13 - la un veniment din Baia Mare - era un 2.4 aspirat si destul de prafuit.
- Nu am putut sa o pun de-a latu', nu avea frana de mana si motorul era foarte uzat + ca avea un volan foarte mic si daca cumva pleca de cur, nu o puteam controla - asa ca nu se pune
2. S14 - la BC - masina lui Dragos, care este absolut sanatoasa si in toate mintile; cu volan de drift, frana de mana hidraulica, suspensie, etc. M-am simtit de parca o cunosteam de o viata. Extrem de echilibrata, lag-ul nici nu se simtea, avea cuplu bun la orice turatie. M-am suit in ea si am inceput usor in treapta 1 sa fac cercuri mici, controlate. Masina este foarte echilibrata si oricat apesi gazul, tot timpul o ai sub control... ai rezerve din volan sa o tii sa nu faci spin. In doua - trei ture i-am dat 2 si am plecat in cerc foarte larg; cred ca aveam diametrul de minim 10-15 m... aceeasi senzatie: control absolut. Concluzia este ca masina este foarte ECHILIBRATA.
3. E30 - m-am dat la un eveniment din SV, chiar cu masina lui Sorin HAI. Motor V8, si tot tacamul de drift. Va mentionez ca dupa cateva incercari bune, am reusit sa controlez cat de cat masina... este extrem de usoara de spate, motorul e greu si se comporta ca un ciocan... atunci mi-am dat seama cat de profi e Sorin... Nu stiu daca e important de mentionat, ca atunci cand am condus masina lui HAI, aveam deja vreo 5 beri baute...:lol::lol:, poate si din cauza asta.
4. E36 - e masina mea... ce sa va zic, m-am obisnuit cu ea si ma descurc, dar cui am mai dat-o numai spin a facut... nu a facut nici un cerc controlat... bine nici nu erau cei mai tari drifteri...:lol::lol:

Bafta,

ocaruntu 05-12-09 07:34

bv razvane, spor la invarteala
astept sa facem si noi o floricica ceva :) si asa am pierdut evenimentele din vara asta, dar in toamna am rupt :D

Red Celica 10-12-09 09:06

aseara masina mea aprimit un kit de frana de mana hidraulica speciala pentru drift... acum imi dau seama cat m-am chinuit sezonul asta cu improvizatia pe care o aveam...:lol::lol:

O vorba inteleapta spunea: "O improvizatie bine facuta este un defect pe viata!!!" si cata dreptate avea cel ce a spus-o...!!!

Aseara nu ma mai puteam opri din testari... si eram cu rotile pe 17' cu 245 pe spate si anvelopele bune...:rolleyes2... cred ca am uzat 30% din ele in juma' de ora de teste... la 100 la ora pe drum drept tragi usor frana de mana si blocheaza instantaneu... un fum ce iesea din roti... este exect cum imi imaginam eu ca trebuie sa fie....

Tare's bucuros...:lol::lol:

zN3u 10-12-09 09:14

super treaba atunci.hai inapoi la munca si dupa iara teste sa fi sigur ca "merge bine" frana si sa te obisnuiesti cu ea

morpheusmaster 10-12-09 12:06

Congrat's my friend!!!

Red Celica 10-12-09 14:08

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2878271)
Congrat's my friend!!!

mercic...:lol::lol:

ME.Beast 10-12-09 14:29

Salut.
Imi place pisicuta ta, cui nu i-ar place?
Foarte frumoasa, facuta cu gust. Succes in continuare cu driftingul!
Salutari de la Craiova!

Red Celica 10-12-09 15:28

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 2878698)
Salut.
Imi place pisicuta ta, cui nu i-ar place?
Foarte frumoasa, facuta cu gust. Succes in continuare cu driftingul!
Salutari de la Craiova!

merci, tinere... salutari si spre Craiova...:lol:

syl_325 21-12-09 20:07

am si eu o intrebare,si scuze daca te pun sa repeti ceva ce deja ai zis,dar nu am avut timp sa urmaresc tot postul tau.stiu ca la frana de mana hidraulica renunti la franele de pe spate,acetea ramanand doar pe frana de mana.asa ai facut si tu??
daca nu poate imi zici si mie cum ai facut.am si eu o un e36,si as vrea sa il pregatesc putin pt drift.

Red Celica 22-12-09 08:35

Quote:

Originally Posted by syl_325 (Post 2911993)
am si eu o intrebare,si scuze daca te pun sa repeti ceva ce deja ai zis,dar nu am avut timp sa urmaresc tot postul tau.stiu ca la frana de mana hidraulica renunti la franele de pe spate,acetea ramanand doar pe frana de mana.asa ai facut si tu??
daca nu poate imi zici si mie cum ai facut.am si eu o un e36,si as vrea sa il pregatesc putin pt drift.

salut,

nu trebuie sa renunti la franele de spate. Cumperi un kit de frana de mana hidraulica speciala pentru drift, si nu trebuie decat sa treci conducta de frana care iese din ABS si merge la puntea spate, prin pompa de la frana de mana. In acel moment ai frana pe 4 roti la picior si doar pe spate la mana.

e simplu si foarte eficient. costa aprox 200 de euro.

Daca te intereseaza pot sa-ti dau un contact care aduce kituri de astea si care mi-a adus si mie.

Bafta,

Daca apuc, pun si cateve poze cu ea montata.

BMnWA 22-12-09 18:18

pune date de contact sa facem o legatura ca mi-ar placea si mie un kit..

syl_325 22-12-09 19:50

ms mult pt informatie.as vrea sa imi dai un nr,ceva de contact.dupa sarbatori o sa ma apuc si eu serios de trb.bafta in continuare cu proiectul si felicitari pt stadiul in care ai in ajuns in acest sport.

Red Celica 17-01-10 20:47

va salut in 2010....

dupa niste sarbatori in care mi-am batut joc de ficat splina, stomac si un concediu splendid in Austria, am revenit cu mare chef de treaba...

pentru ca imi era tare dor de niste power slide-uri, am raspuns invitatiei prietenilor mei din Piatra NT si am tras azi o fuga la ei pentru o sesiune de drift pe zapada (mai mult gheata) pe circuitul lor.
A fost tare fain, ne-am srans vreo 5 masini si am facut haos..

In cautarea filmarilor de acolo, am dat de cateva clipuri pe care nu le aveam si pe care vreau sa le impartasesc cu voi, asa ca un preambul la noul sezon:

1. https://www.youtube.com/watch?v=TctR-ejfnE8

2. https://www.youtube.com/watch?v=sQYDuWZLYY8

3. https://www.youtube.com/watch?v=SXSEBYQfy7s

Ii rog pe aceasta cale pe baietii care au fost azi la circuit la piatra NT si au filmat, sau pozat, sa imi dea cateva link-uri.

Bafta tuturor si ne vedem in CND.

Razvan LKN

ME.Beast 18-01-10 18:31

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2987062)
va salut in 2010....

dupa niste sarbatori in care mi-am batut joc de ficat splina, stomac si un concediu splendid in Austria, am revenit cu mare chef de treaba...

pentru ca imi era tare dor de niste power slide-uri, am raspuns invitatiei prietenilor mei din Piatra NT si am tras azi o fuga la ei pentru o sesiune de drift pe zapada (mai mult gheata) pe circuitul lor.
A fost tare fain, ne-am srans vreo 5 masini si am facut haos..

In cautarea filmarilor de acolo, am dat de cateva clipuri pe care nu le aveam si pe care vreau sa le impartasesc cu voi, asa ca un preambul la noul sezon:

1. https://www.youtube.com/watch?v=TctR-ejfnE8

2. https://www.youtube.com/watch?v=sQYDuWZLYY8

3. https://www.youtube.com/watch?v=SXSEBYQfy7s

Ii rog pe aceasta cale pe baietii care au fost azi la circuit la piatra NT si au filmat, sau pozat, sa imi dea cateva link-uri.

Bafta tuturor si ne vedem in CND.

Razvan LKN

Salut!
Toate filmuletele au ceva aparte, dar al 2-lea mai exact mi se pare cel mai reusit! Bravo, si succes in continuare! De ce sa avem un "Ken Block al Sucevei" cand avem Razvan LKN din Suceava!? :twisted:

Red Celica 18-01-10 18:54

Quote:

Originally Posted by ME.Beast (Post 2990086)
Salut!
Toate filmuletele au ceva aparte, dar al 2-lea mai exact mi se pare cel mai reusit! Bravo, si succes in continuare! De ce sa avem un "Ken Block al Sucevei" cand avem Razvan LKN din Suceava!? :twisted:

merci tinere...:lol:

Dar comentariile de pe fundal ti-au placut???
Mie mi se par criminale... glumeti baimarenii, nu?

Bafta,

Razvan LKN

miler21 20-01-10 20:19

Ca deobicei Razvane jos palaria !!!
Esti un TALENT !!!
BAFTA si anul asta sa castigi cat mai multe etape !!! Abia astept evenimentele de la Suceava sa merg in dreapta cu tine asta bineinteles daca ma iei ca anul trecut cand am mers la taxidrift la toate evenimentele din SV cu tine :D
BAFTA !!!
Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2990189)
merci tinere...:lol:

Dar comentariile de pe fundal ti-au placut???
Mie mi se par criminale... glumeti baimarenii, nu?

Bafta,

Razvan LKN

Am ras jumate de ora de comentariile celor de la BaiaMare de pe fundal :D si apropo eu nu cred k ii cereai nr de telefon sotiei tale 8)
BAFTA

Red Celica 21-01-10 08:23

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 2997509)
Ca deobicei Razvane jos palaria !!!
Esti un TALENT !!!
BAFTA si anul asta sa castigi cat mai multe etape !!! Abia astept evenimentele de la Suceava sa merg in dreapta cu tine asta bineinteles daca ma iei ca anul trecut cand am mers la taxidrift la toate evenimentele din SV cu tine :D
BAFTA !!!

merci,

eu sper sa facem 4 evenimente la SV in vara asta... sa vedem cum stam cu timpul pentru ca va fi un sezon foarte aglomerat...

Sper sa reusim.
Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 2997550)
Am ras jumate de ora de comentariile celor de la BaiaMare de pe fundal :D si apropo eu nu cred k ii cereai nr de telefon sotiei tale 8)
BAFTA

ce-i drept ca nu-i ceream nr de tel, dar m-am bucurat ca publicul nu si-a dat seama ca "domnisoara" a mai facut numarul asta si au crezut ca e ceva spontan cu o tanara din public...:lol:

RapJustin 21-01-10 14:39

5 Attachment(s)
Salut Razvan. Scuze de intarziere dar abia acum am reusit sa ma apuc de fotografiile cu masina ta, de Duminica de la Piatra Neamt. Sper sa iti palca:) pt restul da'mi un buzz pe mess si ti le trimit:)

Red Celica 21-01-10 15:05

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 2999680)
Salut Razvan. Scuze de intarziere dar abia acum am reusit sa ma apuc de fotografiile cu masina ta, de Duminica de la Piatra Neamt. Sper sa iti palca:) pt restul da'mi un buzz pe mess si ti le trimit:)

merci de poze... sunt super faine, la fel capoate pozele pe care le faci tu... un adevarat pasionat.

felicitari.

Razvan LKN

RapJustin 21-01-10 16:10

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 2999763)
merci de poze... sunt super faine, la fel capoate pozele pe care le faci tu... un adevarat pasionat.

felicitari.

Razvan LKN

Merci de aprecieri:) Ma bucur ca iti plac fotografiile. Daca le vrei si pe celalte, care nu le-am editat da'mi un buzz pe mess si ti le dau:)

miler21 21-01-10 19:41

Razvane dar o data aproximativa cu primul event din SUCEAVA imi poti oferi ? ( macar luna ), k abia astept :D
BAFTA !!! :D

Red Celica 22-01-10 00:06

Quote:

Originally Posted by miler21 (Post 3000748)
Razvane dar o data aproximativa cu primul event din SUCEAVA imi poti oferi ? ( macar luna ), k abia astept :D
BAFTA !!! :D

nu e oficial dar e 2,3 aprilie..

nu mai spune la nimeni :D

miler21 22-01-10 14:36

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3001830)
nu e oficial dar e 2,3 aprilie..

nu mai spune la nimeni :D

Ms moolt raman dator cu o bere :drunk: ! nu mai spun la nimeni :D
BAFTA !!!

eqilibruee 23-01-10 00:15

bossule, crima masina dar incerca ceva cu farurile alea..plm parca nu se incadreaza in peisaj! bafta!

Red Celica 23-01-10 17:44

Quote:

Originally Posted by eqilibruee (Post 3005026)
bossule, crima masina dar incerca ceva cu farurile alea..plm parca nu se incadreaza in peisaj! bafta!

merci,

nu am sa fac nimic cu farurile, pentru ca imi plac foarte mult si se potrivvesc perfect in peisaj...

Bafta,

Razvan LKN

eqilibruee 23-01-10 22:50

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3007105)
merci,

nu am sa fac nimic cu farurile, pentru ca imi plac foarte mult si se potrivvesc perfect in peisaj...

Bafta,

Razvan LKN

aici e vb de gusturi! bafta!

no limits design 24-01-10 08:55

salut.felicitari pentru masinuta,pentru faptul ca te implici si organizezi evenimente si in SV si felicitari pentru modul in care controlezi masina.

P.S.:am fost intr-un week-end acasa la bunici acum vreo luna parca(la campulung moldovenesc).....si erai in oras,te-am blitat dar nah ...nu cred ca ma stii(am o pisica sedan SV 09 DKP)

Red Celica 24-01-10 20:45

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by eqilibruee (Post 3008118)
aici e vb de gusturi! bafta!

asa arata masina cum 2 ani cand am luat-o...

parerea mea e ca arata mai bine acum... oricum nu poate suferii comparatie... atunci era o masina de familie extra dotata si puternica... acum e o masina de drift...dar oricum e mai faina acum... era pacat sa nu profit de potentialul ei si sa o tin de strada....

Razvan LKN

morpheusmaster 24-01-10 21:29

Hai ca mia placut ultimul tau post Razvane! hehehe :)) Raman fanul tau si pe 2010! Sa ai noroc MAXIM! K paharul cu talent deja a dat pe langa, pu nu fi diochi :))

P.S. Ce urata era masina ta cand nu era de drift :) e mai frumoasa acum ;)

eqilibruee 24-01-10 21:58

Quote:

Originally Posted by Red Celica (Post 3011095)
asa arata masina cum 2 ani cand am luat-o...

parerea mea e ca arata mai bine acum... oricum nu poate suferii comparatie... atunci era o masina de familie extra dotata si puternica... acum e o masina de drift...dar oricum e mai faina acum... era pacat sa nu profit de potentialul ei si sa o tin de strada....

Razvan LKN

nu contest asta.. eu vb strict de faruri , in rest masina am zis e superba! 8)

MiTzA- 24-01-10 23:12

tocmai am terminat de citit tot topicul....probabil astazi ( e trecut de 12, deci e luni :P ), voi scrie la lucrare la fizica ce faci tu cu masina :))

frumoasa masina, frumoasa evolutie si foarte frumos ce faci tu cu ea :P

numai bine, asfalt uscat si la cat mai multe premii :P

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning