![]() |
Re: Noi si masinile noastre
1 Attachment(s)
sall baieti...sunt nou ,am un Ford Focus ...tot caut sa-i cumpar niste jante,dar nu prea am gasit ceva mai finut.Sarbatori fericite !
|
1 Attachment(s)
:D si inca o poza...
|
Quote:
ia legatura cu el |
4 Attachment(s)
salut baieti...am sa pun si eu cateva poze cu bestia mea:lol:
|
2 Attachment(s)
rabla mea,in zilele bune...si in cele mai putin bune(pentru ea :D )
|
bun venit julaikos ;)
|
bine v-am gasit,am tot cetit p'aciulea dar n-am indraznit sa dau buzna :D
|
3 Attachment(s)
Cateva poze cu masina... si cateva detalii:
Citroen C4 1.6 110cp An fabricatie: 2007 |
motor ? cai putere? :P
|
2 Attachment(s)
salut .....o poza cu mine si cu masina mea ..:D:D:D:D
P.S. Masina nu mai este asa....mai jos la semnatura se poate vedea :D:D:D |
1.6 110 cai:)
|
am uitat de asa zisele detalii, am uitat! am editat postul!
PS: Bine Sufletzel, prima poza nu e facuta de tine! :chew: |
aaaaa , nu man , eram doar curios , chiar nu stiam ce motorizare are C4 in general , nu o lua ca pe o atentionare. bafta
|
Quote:
|
sall to all
am un ford probe 150 de cp, care il mai alerg prin oras o sa incerc sa pun maine si pozele. Astept sa fac si eu o liniuta sa vad ce poate masina dar momentan am testat-o doar in trafic |
Dar mai interesant ar fi sa nu o spui in gura mare
|
Credema ca e greu sa nu te abti sa apesi pedala de acceleratie senzatia pe care ti-o da e superba.
|
Quote:
Senzatia pe care ti-o da e una placuta, superba poti spune ca atunci cand mergi cu o masina de vreo 300-400 sau mai mult.Si da avem , si am avut masini de genul asta in Ploiesti (masini modificate care au plecat de la 200 cp stoc) :shock::shock::shock: |
2 Attachment(s)
Am mers si am avut cu Audi A8 quattro de 4.2 L 300 de cp, 1996,inscris cumparat, credema nu e o masina sport, limuzina da, consum da, nu are tata petromu sau omv dar nu iti da nici o senzatie ca nu simti viteza.
Dar am ajuns la concluzia ca nu conteaza cati cp are o masina mai conteaza si greutatea, aspectul exterior si poate torque la roata. Nu zic ca masina mea are toate astea am vazut masini mai frumoase in ploiesti, mult mai frumoase dar vreau usor sa o imbunatatesc. In fine asta e parerea mea. |
Ai perfecta dreptate in ce ai spus mai sus.
Masina ta a fost facauta sa fie sport , rezistenta la aer mai mica decat la o berlina sport, posibil sa fie si ushoara dar nu cred ca e foarte mult.Fordurile de obicei sunt destul de grele. Deobicei in masinile noi nu prea simti puterea masinii. Bafta in continuare la tuning si nu mai vorbi despre curse / liniute pe un forum public :) |
Mersi mult.
Astept sa ne vedem prin pl. Alex |
pe langa 850i de la bmw,probe-ul este printre putinele masini care le-as dori sa fie ale mele,si asta fara sa ma cac pe mine,dar imi place la nebunie masina
mai este una in romanesti care tot imi face cu ochiu,tot albastru dar mai inchis...faina masina s-o stapanesti sanatos ;) |
5 Attachment(s)
Aici cateva poze cu masina.
|
8 Attachment(s)
Aici poze si cu mine si cu masina.
|
Quote:
|
o luasem dupa noi de la masina pana in cetate...ca pe noi ne-a vazut mai sarmani cu loganu si nu ne-a lasat sa urcam pana sus nea politaiu,acolo urcau doar X5,GL si alte dalea grele...noi astia mai sarmani eram pietoni:)))))
|
Quote:
|
cetatea rasnov:D
|
Quote:
|
bzn -ule, poze cu tine, nu si cu fundul lu ana!
|
din greseala:)))...acu ce sa fac...dar nu putem zice nimik ca apar si eu in poza:):P
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
salutare tuturor...cateva poze cu mn si cu masina...Renault megane 1,6 8v 90hp...deocamdata doar atat...dar modificarile continua...
|
NSL? curios
|
4 Attachment(s)
ALB-ule, mi-ai dat odata flash-uri la sala, dar sincer, sa mor' daca te cunosc :P
Anyway, this is me, and this is my car :) P.S. The red car, e my ex "girl" :P |
intr-o permanenta modificare
10 Attachment(s)
cu mine nu pun poze ca sunt ingrijorator de urat. despre masina vorbim altadada, mai am cate ceva de facut la ea cand se termina cu zapada...
|
hehe, bun venit :-)
nu e nevoie sa pui poze cu tine, te stim :p |
Re: intr-o permanenta modificare
Quote:
O cafelutza, o biscuite... :) Bine ai venit Claudiu! |
De parca eu nu va stiu... Merci! Sper sa va si cunosc. Nu de alta dar cred ca e singura "chestie" misto care se intampla in Ploiesti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning