![]() |
Re: My KYS !!
daca e munca lui dc sa nu puna ? si atat timp cat propietarul nu are nimic de obiectat va rog sa fiti on topic . bv domnu daa ai nevoie de ajutor sa ne anunti ca bem si noi o cola cu tine.
|
1 Attachment(s)
Era mai interesant ceva gen ...
|
Parerea mea e ca ar trebui sa acoperi si acolo deasupra semnalului ca se vede cam aiurea ... ai putea face ceva ca-n poza cu loganul de la BWc ..
|
In primul rand aia e o amarata de pleoapa iar la mine e prelungita capota - vorbim de 2 lucruri total diferite .
|
bravo sefu , a iesit bine , baga`i vopsea.
si hai sa vedem cum facem cu grilele. |
Quote:
|
E cam tarziu pentru prelungit aripa peste far, trebuie refacut bagboy-ul + vopsite si aripile, alti bani, alta cheltuiala :) Se pot face multe, dar costa :)
|
in principiu e destul de ok asa cum arata acum, deci felicitari
vrei sa te felicit pe toate forumurile ? :)) |
1 Attachment(s)
Tassoni, ceva de genu zici tu? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
e usor de mazgalit pe o poza tot felu de modificari, dar putini dintre voi stiti ce implica. farul spre exteriorul masinii are o muchie care il ridica pan la nivelul aripii, ceea ce face destul de complicata prelungirea aripii peste far apoi coborarea pana la nivelul capotei.
si pe deasupra, nu se mai pot scoate farurile de pe masina (decat cu demontarea aripilor) la pleoapele de pe pagina anterioara e usor, ca sunt separate si de capota si de aripa. |
una- alta ...
http://www.peteava.ro/video/material/45522 |
Quote:
|
Nu e greu de facut pentru ca legi firele de la la leduri cu firele de la boxe
|
eu zic ca arata foarte bine asa.
bara de mcv de unde si cat? |
de la un user de pe celalalt site care nu mai avea fonduri ptr revopsire..ble bla - 150 ron ! :)
|
1 Attachment(s)
Uite o idee...ar da mai bine zic eu.
|
Mersi Cosmin ptr VT. Posibil sa adopt acest stil dar doar cand voi fi nevoit sa revopsesc masina integral... :)
|
ar fi chiar marfa, am vazut o pisicuta neagra cu nr de BG fara manere la usi si era chiar tare ;) chiar pe acolo prin zona obor doar ca si aceasta modificare implica o cheltuiala destul de majora ...
|
Daca te-ai fii uitat mai atent, ai mai fii vazut inca 3433 de Dacii 1310 cu manere astupate..
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
new updates
- vopsit capota - vopsit usa stanga spate ( aveam zgarieturi urate pe ea ) - achizitonat grila de jos bara MCV - originala Dacia - achizitionat suporti proiectoare - originali Dacia... |
Frumos facut cu gust.Bv
|
suportii de proiectoare dupa bara cealalta nu mergeau pe asta??
pe astea cat ai dat? frumoasa capota bravo |
a iesit frumoasa rau capota,succesurii;)
|
multumesc ptr aprecieri :)
Suportii nu se potrivesc de la bara normala ...parca vreo 46 ron.. |
Bravo a iesit super:-)
|
Am si eu o intrebare se observa diferenta la culoare usa fata de restul masinii?
|
mersi spark.:)
Dupa ce ii voi face baie voi vedea. Mi se pare ca nu se vede mare diferenta... |
Belisimo :D
|
1 Attachment(s)
singurul lucru de reprosat ... ca liniile capotei nu se continua cu cele de la bara ... adica ... sper sa intelegeti la ce ma refer ...
|
stiu asta..i-am zis celui care mi-a inisat sa "piarda" acele linii dar nu s-a ocupat...! asta e..
|
Oricum e foarte tare facuta masina.respect ;)
|
17 Attachment(s)
multumesc! sper sa nu va stresez cu pozele...dar am unele noi cu masina spalata si grila montata!
- ma bucura ca, in urma vopsirii usii stanga spate, nu se mai vede asa mare diferenta intre usa stanga fata si restul masinii . |
Cat de bine poate sa arate:D Felicitari!
|
Ce ne mai stresezi tu cu pozele :lol:
Ti-am zis parerea mea de badboy pe mess... nu o mai zic si aici, ca s-a discutat deja destul pe seama asta. Oricum, a iesit cum a iesit, dar bine ca a iesit. :) Imi place ca, invie VT-ul :D Keep it clean! ;) Roata spate, daca ai scoate-o un pic mai inafara, si daca ar fi un pic mai pe burta masina, ar arata super. :) Arata bine oricum, felicitari ;) Pentru efort, bani si nervi pierduti, s-a meritat zic eu. :) |
KYS-ule,te-am vazut azi in tineretului cu baietii de la Logan club si sincer masina ta mi s-a parut cea mai tunata ;)
|
A iesit ceva foarte frumos numai ca ar da bine bara vopsita in culoarea masinii si pusa palsa in locul grilei si a fagurelui.Succes!
|
1 Attachment(s)
mersi tassoni! bara, inainte de a fi vopsita va suferi mici modificari :) De aceea se amana putin vopsirea ei...
Usor usor..sper sa o finalizez ... - intre timp mi-am vopsit si sprituitoarele de parbriz la culoarea masinii PS. Plasa nu mai pun - au deja prea multi ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning