![]() |
Re: B 28 N U T
bv caine super masina !!! toata lumea intoarcea capul dupa ea la munte pana am ajuns !! si cand am ajuns a avut cativa fanii ! cu respect Remus .
|
bravo...super tare masina imi pare rau tare ca nam ajuns si eu la brasov..:(
|
Superb exemplar:)
|
Quote:
va multumesc pt comlimente;):oops: |
Super misto pozele caine :D E belea masina
|
:sad:Mai lipseste un cazan din pozele astea , Nu a tinut cu mine de data asta .
|
Respectul meu pentru masina, proprietarul este si el un om de nota 10 ...
Daca ai sti cat de frumos se vede masina din fata ... ce tinuta de drum are ... foarte tare .. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
pai daia i-am pus plugul ala in fata;),sa fie mai tipatoare la ochi:-P Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva realizabil:D
sa speram in curand;) |
Quote:
|
Quote:
momentan trebui o mica investitie pe spate,trebui demontata puntea schimbate racordele si bucsile de la mijloc."de la atatea frane de mana,cred ca sunt pachet,si sa ma simt eu bine le schimb" vreau sa intaresc amortizoarele spate si sa dau jos inaltatoarele de cauciuc.am puse mici inaltatoare de cauciuc.si le dau jos,sa fie putin mai lasata,macar sa matur calumea strada:-P |
Sa intaresti si suspensia daca vrei sa mai iei oameni in spate si bagaje :D
|
Quote:
intaresc spatele mai mult pt a nu atinge buza de la janta in aripa;) |
Pai acolo era pericolu.. pana sa dai cu rezervoru pe jos mai era :)
|
meserie !!!..auzi..rotile dupa spate nu stau cam ciudat..am impresia ca rotile spate fac stanga-dreapta :D
|
Quote:
nu fac stanga dreapta si sper nici pe viitor sa nu faca:-) |
2 Attachment(s)
Masina arata foarte bine; mai ales contrastul dintre culoarea gentilor si a masinii.
Poate ai mai putea lucra putin la aspectul partii din spate. Eu ti-as recomanda un fel de "eleron" in partea de sus a lunetei (gen Bmw)-ca in poze. Attachment 917828 Attachment 917827 |
Quote:
|
16 Attachment(s)
frumoasa si bestia:Dla spalat
|
Dacia, oricum, atrage mai multe priviri. Cu masini noi si scumpe lumea e oarecum obisnuita. Cred ca imi dai dreptate.......
|
Quote:
cand cu dacia intorc cam multe persoane capul dupa mine:-) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
upload
|
arata super cu jantele..cred ca daca-i tragi o vopsea, iese :shock:
ai fost cumva azi in herastrau cu bmw-ul ? dece nu te chinui si tu putin sa ridici usa din fata 2 cm mai sus ?:lol: |
Daca mai pui multe poze cu ursul incep sa ma indragostesc:) Cea mai frumoasa dacie dupa parerea mea si ingrijita;) se vede ca ai pus suflet! sa iti iasa tot ce ti-ai propus pe viitor! Numai bine!
|
Quote:
nu am fost. o sa o ridic io;) Quote:
|
Quote:
Bafta NUT-ule!... |
Ce bine ies pozele cu masini in fata casei unde locuiesc :)) Miroase a dacii si cred ca de aia :))
|
Quote:
|
Arata bestial cu jantele astea, mai ales in realitate cand ne-am intalnit la Brasov
Sensibila alarma mai ai numa cu un deget daca o atingi incepe sa sune Semnalele laterale de pe aripi de la ce masina provin ? Mai ai de gand sa o vinzi ? |
Quote:
da,ca o pustoaica daia mica cu basini tipa:lol:,are toanele ei. semnalele laterale sunt luate de la un magazin de piese din targ,sunt universale;) de vandut,si da si nu.vad eu;) |
e *** sa o vinzi...stai cuminte..
o duci la vopsit si o sa iasa super marfa...motor pe injectie ai... daca o vinzi asa nu stiu daca iei 1500 ..ptr k totusi arata cam dezortonat pe afara :D am vazut o dacie super din 2001 pe injectie cu 1000 euro. |
Quote:
|
am o mica intrebare...de unde ai cumparat prelungirea la spoilerul fatza?
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoase jantele,dar masina trebuie vopsita si aranjata ;) bafta !
|
Imi place ce ai realizat dintr.o simpla dacie care a ajuns sa atraga destule priviri!!Nu atingi deloc cu bara fata?Bafta la cat mai multe modificari!
PS:i.ar cam trebui si o vopsea in totalitate!! |
Super masina!
As vrea sa te intreb ceva: Cat ai dat pe acea prelungire de bora?Si din ce material este facuta. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:27. |
- Copyright 2026 4Tuning