![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
nu sunt chiar atat de pretentiiosi... singura chestie ii ca trebuie sa ii cureti ridurile in fiecare zi si daca ai femela cand naste trebuie avut grija....in est nu e pretentios ..si oricat de fioros ar parea ii f afectiv:D
|
eu stiam ca au probleme cu respiratia plm..si ridurile... ca in rest e un caine normal...
|
am si eu un motan pe la 8-9 kg........momentan nu gasesc pozele cu el prin calc...dar mai caut :)
|
1 Attachment(s)
E de casa dar venise in vizita la garaj :D
|
am si eu un fel de gradina zoo logica un pitbul de ala pasnic nu kiler dog, 3pisici una birmana ,una persana , si una maidaneza asta e preferata mea , iepurele nu-l mai mentionez ca crapat saptamana trecuta , si una bucata copil face 2ani acum in oct asta e cel mai salbatic :)))
stati sa invat sa pun poze si ma afisez cu ele |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Stiu ca nu e cine stie ce caine sau o matza pufoasa,dar...asta e porcu meu de guineea:D l am primit acum 4 ani de la prietenul meu...e longeviv tipu:lol:
|
10 Attachment(s)
Avem:
Sheitan (Riesenschnauzer) -12ani - Capitan (de fapt cred ca a fost om in vietile anterioare) - titrat(cu diplome), intelept tot timpul dar agresiv, clontos, luptator atunci cind trebuie si, deopotriva, mofturos si infumurat atunci cind nu trebuie. LooKha (Maine-Coon) - 3 ani - Secund (supermotan simpatic si molicios in curte si in casa, adevarat macho) Tosca (Pisica europeana) - cam 8 ani - Sef de echipaj (initial clandestina, a fost acceptata in echipaj si a urcat cu repeziciune treptele ierarhice datorita calitatilor deosebite: furt calificat din hrana ciinelui, tors ca la un DbDrag, superchargedalintacioasa, obliterarea tuturor vietatilor sub 100 g: sobolani, soareci, sopirle, fluturi, carabusi si cine mai stie ce) Cleo (Pisicuta europeana) - 1,5 ani - Matelot (tot fosta clandestina, are "acte" fiind "protejata" de mama ei, Tosca, in rest o neajutorataaa). Pui de Cleo+LooKha - 5 buc. a 3 saptamini (extra). Suier (comunitar) - 3,5 luni - (full clandestin - luat de la pubela, la fel ca si Simi, Bruna si Rosa care, cu exceptia lui Simi (pierdut recent cu Parvoviroza), dupa o "croaziera" de citeva luni cu scopul "punerii pe roate" isi va gasi un stapin bun). Am sa pun si poze, dupa ce le prepar. |
Quote:
|
Quote:
vai cat de tare e......scump......muah !!! |
Quote:
|
si nush d c sunt sg dk il cumparai u nu`l iubeai asa de tare???gresesc cumva??? :P ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
.......un:D :D :D ........poza mai jos!!!!!
|
2 Attachment(s)
Am si eu 2 pisici, care desi nu sunt de rasa,sunt febletea mea! Ele sunt Fifi si Tomitza. :grin: In poza e doar Tomy...Fifi fiind mai rusinoasa :oops:
Pe urma mai am si una bucata cutu...un drac pe 4 labe...un labrador pe nume Cioky...evident de la ciocolata. |
6 Attachment(s)
Mi-am permis sa mai pun cateva poze... din vremea cand la mine in curte era un adevarat Zoo, fiindca aveam...5 caini.
Am vrut sa-i pastrez pe toti, dar m-am rezumat doar la Cioky...care face prostii cat pentru inca 100 :-D |
2 Attachment(s)
Un dilau de caine, mai exact catzea. O cheama Cara si e mai mult decat smechera ;)
|
3 Attachment(s)
NU e caine dar se comporta ca un caine:evil: (in tot deauna mi-am dorit un caine dar stand la bloc....spatiu mic..sti voi)asa ca am una bucata pisica pe numele ei MITZI ce se comporta ca un caine(toti tovarasii mei au fost muscati de pisica:twisted:
|
4 Attachment(s)
sa pun si eu niste poze cu "pisik" mea....
It's name is Ares :-) |
4 Attachment(s)
si ameu...:D:D
|
Quote:
Superb :shock: cat de simpatici sunt rottweilerii cand sunt mici :D |
Vai..ce dulce e in ultima poza.
Adorabil! |
2 Attachment(s)
Il chema "Cutzu'" :lol: Acum, ca are 7 ani si ceva, il cheama "Caine".
PS: nu va uitati la posteru' ala din stanga sus; poza nu e facuta la mine acasa :-P |
Foarte dragut.Ares e un amstaf? Nu prea le am cu rasele cainilor dar imi plac.
In ultima poza a lui Ar 88 xxl iti vine sal papi :P sweet. |
Quote:
Foarte simpatic rottweilerul!!! |
1 Attachment(s)
O poza mai veche cu fostul meu caine ... se uita in departari ...
Foarte ganditor :-) |
eu am un Labrador negru....femela MOONLIGHT ARTA asa o cheama...am vrut rottweiler(sau cum se scrie)dar daca stau cu a batrana in casa normal ca nu a vrut....imi iau eu cand ma fac mare :D...
|
Edyyyyyyyyy vreaaau si eu un pui din pisicii aia!SUNT SUPEEER!
Am si eu o pisica Europeana neagra toata!Super desteapta!Ii place sa se dea`n poze si sa`mi foloseasca tastatura!Mi`a rost cablul de 4 mousi si 2 tastaturi!Am fost nevoit sa`mi iau boxe wireless....ca am ramas fara un sistem! |
Un filmuletz superb cu niste catelushi adorabili.
Enjoy! http://www.myvideo.de/watch/508234 |
1 Attachment(s)
O pisica pasionata de comp :-D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Uitatzi si pozele cu "dulaul" meu :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eh..asta e...n-om fi toti originali si de la scoli de dresaj! ;-)
|
Quote:
ESTE labrador daca in PEDIGREE-ul lui este specificat asta,daca parintii,bunicii,etc au fost deasemenea labrador (eventual arbitrati de juriu international). Daca nu, este in cel mai bun caz METIS de labrador. Si aici nu ma refer la cazul in spetza ci la modul general. Si daca nu-i rasa pura nu inseamna ca nu poate fi un caracter deosebit,un caine iubitor si loial, cu inteligentza peste medie;)...fiecare ne iubim animalele pentru ca snt ale noastre in primul rand,nu pentru ca ar fi rasate sau nu. Numai bine, |
Pacat ca nu am scanner sa pun Pedigree-ul.
Oricum, e bebelu meu scump si drag...indiferent de parerile voastre stiintifico-experte in ceea ce priveste veterinara. |
Quote:
A fi sau a nu fi rasa pura, nu tine de pedigree ... poate sa nu aiba pedigree si sa fie rasa pura ... :rolleyes2 Oricum e superb orice ar fi :D |
Quote:
Dari,te cred tati,nu a contestat nimeni existenta actelor cainelui tau, ci asa cum am scris mai sus,era ceva la modul general >vis-a-vis de competentza unui medic veterinal in a aprecia trasaturile specifice unui exemplar pur apartinand unei anumite rase. Numai bine, |
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning