Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Ce animale de casa aveti? (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/653-animale-casa-aveti.html)

BULLDOG 08-10-06 20:52

Re: Ce animale de casa aveti?

nu sunt chiar atat de pretentiiosi... singura chestie ii ca trebuie sa ii cureti ridurile in fiecare zi si daca ai femela cand naste trebuie avut grija....in est nu e pretentios ..si oricat de fioros ar parea ii f afectiv:D

Eugen_TL 08-10-06 22:31

eu stiam ca au probleme cu respiratia plm..si ridurile... ca in rest e un caine normal...

Bicuss 08-10-06 22:56

am si eu un motan pe la 8-9 kg........momentan nu gasesc pozele cu el prin calc...dar mai caut :)

WRT-SHARK 09-10-06 00:53

1 Attachment(s)
E de casa dar venise in vizita la garaj :D

jenel 11-10-06 15:45

am si eu un fel de gradina zoo logica un pitbul de ala pasnic nu kiler dog, 3pisici una birmana ,una persana , si una maidaneza asta e preferata mea , iepurele nu-l mai mentionez ca crapat saptamana trecuta , si una bucata copil face 2ani acum in oct asta e cel mai salbatic :)))
stati sa invat sa pun poze si ma afisez cu ele

Gabi 11-10-06 16:56

Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 579841)
E de casa dar venise in vizita la garaj :D

Cre'ca i se pusese pata pe fotograf, de-a scos limba la el :lol:

pheerya 12-10-06 11:35

2 Attachment(s)
Stiu ca nu e cine stie ce caine sau o matza pufoasa,dar...asta e porcu meu de guineea:D l am primit acum 4 ani de la prietenul meu...e longeviv tipu:lol:

corraptor_evo 12-10-06 11:57

10 Attachment(s)
Avem:
Sheitan (Riesenschnauzer) -12ani - Capitan (de fapt cred ca a fost om in vietile anterioare) - titrat(cu diplome), intelept tot timpul dar agresiv, clontos, luptator atunci cind trebuie si, deopotriva, mofturos si infumurat atunci cind nu trebuie.

LooKha (Maine-Coon) - 3 ani - Secund (supermotan simpatic si molicios in curte si in casa, adevarat macho)

Tosca (Pisica europeana) - cam 8 ani - Sef de echipaj (initial clandestina, a fost acceptata in echipaj si a urcat cu repeziciune treptele ierarhice datorita calitatilor deosebite: furt calificat din hrana ciinelui, tors ca la un DbDrag, superchargedalintacioasa, obliterarea tuturor vietatilor sub 100 g: sobolani, soareci, sopirle, fluturi, carabusi si cine mai stie ce)

Cleo (Pisicuta europeana) - 1,5 ani - Matelot (tot fosta clandestina, are "acte" fiind "protejata" de mama ei, Tosca, in rest o neajutorataaa).

Pui de Cleo+LooKha - 5 buc. a 3 saptamini (extra).

Suier (comunitar) - 3,5 luni - (full clandestin - luat de la pubela, la fel ca si Simi, Bruna si Rosa care, cu exceptia lui Simi (pierdut recent cu Parvoviroza), dupa o "croaziera" de citeva luni cu scopul "punerii pe roate" isi va gasi un stapin bun).

Am sa pun si poze, dupa ce le prepar.

pheerya 12-10-06 11:59

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 583539)
Avem:
Sheitan (Riesenschnauzer) -12ani - Capitan (de fapt cred ca a fost om in vietile anterioare) - titrat(cu diplome), intelept tot timpul dar agresiv, clontos, luptator atunci cind trebuie si, deopotriva, mofturos si infumurat atunci cind nu trebuie.

LooKha (Maine-Coon) - 3 ani - Secund (supermotan simpatic si molicios in curte si in casa, adevarat macho)

Tosca (Pisica europeana) - cam 8 ani - Sef de echipaj (initial clandestina, a fost acceptata in echipaj si a urcat cu repeziciune treptele ierarhice datorita calitatilor deosebite: furt calificat din hrana ciinelui, tors ca la un DbDrag, superchargedalintacioasa, obliterarea tuturor vietatilor sub 100 g: sobolani, soareci, sopirle, fluturi, carabusi si cine mai stie ce)

Cleo (Pisicuta europeana) - 1,5 ani - Matelot (tot fosta clandestina, are "acte" fiind "protejata" de mama ei, Tosca, in rest o neajutorataaa).

Pui de Cleo+LooKha - 5 buc. a 3 saptamini (extra).

Suier (comunitar) - 3,5 luni - (full clandestin - luat de la pubela, la fel ca si Simi, Bruna si Rosa care, cu exceptia lui Simi (pierdut recent cu Parvoviroza), dupa o "croaziera" de citeva luni cu scopul "punerii pe roate" isi va gasi un stapin bun).

Am sa pun si poze, dupa ce le prepar.

o familie intreaga...sa ti traiasca:-)

Sasha_z 12-10-06 15:35

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 583526)
Stiu ca nu e cine stie ce caine sau o matza pufoasa,dar...asta e porcu meu de guineea:D l am primit acum 4 ani de la prietenul meu...e longeviv tipu:lol:

vai cat de tare e......scump......muah !!!

pheerya 12-10-06 21:45

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 583752)
vai cat de tare e......scump......muah !!!

mersi...oricum e puiu' meu blanos si l iubesc:D

Sasha_z 12-10-06 22:06

si nush d c sunt sg dk il cumparai u nu`l iubeai asa de tare???gresesc cumva??? :P ;)

pheerya 12-10-06 22:12

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 584124)
si nush d c sunt sg dk il cumparai u nu`l iubeai asa de tare???gresesc cumva??? :P ;)

pai cam dap...pt ca mie imi plac animalele si oricum ar fii fost l as fii iubit...daca ar fii fost invers, l as fii dat. dar e mic si depinde in totalitate de mine...:-)

danutSZY 13-10-06 22:22

1 Attachment(s)
.......un:D :D :D ........poza mai jos!!!!!

Dari 14-10-06 15:40

2 Attachment(s)
Am si eu 2 pisici, care desi nu sunt de rasa,sunt febletea mea! Ele sunt Fifi si Tomitza. :grin: In poza e doar Tomy...Fifi fiind mai rusinoasa :oops:
Pe urma mai am si una bucata cutu...un drac pe 4 labe...un labrador pe nume Cioky...evident de la ciocolata.

Dari 14-10-06 15:52

6 Attachment(s)
Mi-am permis sa mai pun cateva poze... din vremea cand la mine in curte era un adevarat Zoo, fiindca aveam...5 caini.
Am vrut sa-i pastrez pe toti, dar m-am rezumat doar la Cioky...care face prostii cat pentru inca 100 :-D

sNap7 14-10-06 16:03

2 Attachment(s)
Un dilau de caine, mai exact catzea. O cheama Cara si e mai mult decat smechera ;)

spgbuc 07-11-06 23:45

3 Attachment(s)
NU e caine dar se comporta ca un caine:evil: (in tot deauna mi-am dorit un caine dar stand la bloc....spatiu mic..sti voi)asa ca am una bucata pisica pe numele ei MITZI ce se comporta ca un caine(toti tovarasii mei au fost muscati de pisica:twisted:

Cabbano 08-11-06 20:12

4 Attachment(s)
sa pun si eu niste poze cu "pisik" mea....
It's name is Ares :-)

BmwRacer_ 09-11-06 14:33

4 Attachment(s)
si ameu...:D:D

SFW 09-11-06 16:08

Quote:

Originally Posted by AR_88_XXL (Post 616056)
si ameu...:D:D

Superb :shock: cat de simpatici sunt rottweilerii cand sunt mici :D

Dari 10-11-06 13:04

Vai..ce dulce e in ultima poza.
Adorabil!

Gabi 10-11-06 13:10

2 Attachment(s)
Il chema "Cutzu'" :lol: Acum, ca are 7 ani si ceva, il cheama "Caine".

PS: nu va uitati la posteru' ala din stanga sus; poza nu e facuta la mine acasa :-P

Snoopy 11-11-06 18:10

Foarte dragut.Ares e un amstaf? Nu prea le am cu rasele cainilor dar imi plac.
In ultima poza a lui Ar 88 xxl iti vine sal papi :P sweet.

Cabbano 11-11-06 20:04

Quote:

Originally Posted by Snoopy (Post 618832)
Foarte dragut.Ares e un amstaf? Nu prea le am cu rasele cainilor dar imi plac.
In ultima poza a lui Ar 88 xxl iti vine sal papi :P sweet.

Nu,Ares e un pit-bull si are 5 ani si ceva...:-)
Foarte simpatic rottweilerul!!!

Dari 22-11-06 14:51

1 Attachment(s)
O poza mai veche cu fostul meu caine ... se uita in departari ...
Foarte ganditor :-)

OctaviaRS 01-12-06 10:54

eu am un Labrador negru....femela MOONLIGHT ARTA asa o cheama...am vrut rottweiler(sau cum se scrie)dar daca stau cu a batrana in casa normal ca nu a vrut....imi iau eu cand ma fac mare :D...

CRyS` 10-12-06 13:20

Edyyyyyyyyy vreaaau si eu un pui din pisicii aia!SUNT SUPEEER!

Am si eu o pisica Europeana neagra toata!Super desteapta!Ii place sa se dea`n poze si sa`mi foloseasca tastatura!Mi`a rost cablul de 4 mousi si 2 tastaturi!Am fost nevoit sa`mi iau boxe wireless....ca am ramas fara un sistem!

Dari 27-12-06 17:56

Un filmuletz superb cu niste catelushi adorabili.
Enjoy! http://www.myvideo.de/watch/508234

Dari 02-01-07 11:23

1 Attachment(s)
O pisica pasionata de comp :-D

Aaronnel^ 10-01-07 10:34

Quote:

Originally Posted by OctaviaRS (Post 644133)
eu am un Labrador negru....femela MOONLIGHT ARTA asa o cheama...am vrut rottweiler(sau cum se scrie)dar daca stau cu a batrana in casa normal ca nu a vrut....imi iau eu cand ma fac mare :D...

Frumos Labradorul ... eu am un Labrador negru mascul .. are 2 ani :) o sa pun diseara poze cu el .. cine stie poate o punem de o combinatie intre ei :)))

Aaronnel^ 10-01-07 17:53

3 Attachment(s)
Uitatzi si pozele cu "dulaul" meu :))

Aaronnel^ 10-01-07 17:56

Quote:

Originally Posted by Dari (Post 585616)
Mi-am permis sa mai pun cateva poze... din vremea cand la mine in curte era un adevarat Zoo, fiindca aveam...5 caini.
Am vrut sa-i pastrez pe toti, dar m-am rezumat doar la Cioky...care face prostii cat pentru inca 100 :-D

Dar Cioky nu e Labrador original original, pentru ca nu ar trebui sa aiba atata alb pe nas si pe piept..

Dari 10-01-07 18:48

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 692559)
Dar Cioky nu e Labrador original original, pentru ca nu ar trebui sa aiba atata alb pe nas si pe piept..

Eh...daca nenea veterinar a scris in carnetel LABRADOR...banuiesc ca e cam...labrador ;-)

Aaronnel^ 10-01-07 21:03

Quote:

Originally Posted by Dari (Post 692643)
Eh...daca nenea veterinar a scris in carnetel LABRADOR...banuiesc ca e cam...labrador ;-)

Ahap e aproape labrador ;) crede-ma k nu e labrador 100% pentru ca stiu de la al meu ... l`am luat de la Scoala de Dresaj a Politiei Sibiu si al meu are 2 firishoare de par albe pe par .. si i`am intrebat p`aia .. si mi`au zis ca asa au toti labradori .. sa nu`mi fac probleme ca nu e original... dar cu dita mai dunga ;)) :)) nu e ;) oricum e adorabil

Dari 11-01-07 11:17

Eh..asta e...n-om fi toti originali si de la scoli de dresaj! ;-)

lascarica 11-01-07 13:51

Quote:

Originally Posted by Dari (Post 692643)

Daca nenea vet-ul a scris acolo labrador...poti sa banuiesti ce vrei ,insa e absolut irelevant...putea sa scrie si bmw...era la fel de lamurita problema.
ESTE labrador daca in PEDIGREE-ul lui este specificat asta,daca parintii,bunicii,etc au fost deasemenea labrador (eventual arbitrati de juriu international). Daca nu, este in cel mai bun caz METIS de labrador. Si aici nu ma refer la cazul in spetza ci la modul general.
Si daca nu-i rasa pura nu inseamna ca nu poate fi un caracter deosebit,un caine iubitor si loial, cu inteligentza peste medie;)...fiecare ne iubim animalele pentru ca snt ale noastre in primul rand,nu pentru ca ar fi rasate sau nu.
Numai bine,

Dari 11-01-07 14:16

Pacat ca nu am scanner sa pun Pedigree-ul.
Oricum, e bebelu meu scump si drag...indiferent de parerile voastre stiintifico-experte in ceea ce priveste veterinara.

SFW 11-01-07 14:19

Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 693885)
Daca nenea vet-ul a scris acolo labrador...poti sa banuiesti ce vrei ,insa e absolut irelevant...putea sa scrie si bmw...era la fel de lamurita problema.
ESTE labrador daca in PEDIGREE-ul lui este specificat asta,daca parintii,bunicii,etc au fost deasemenea labrador (eventual arbitrati de juriu international). Daca nu, este in cel mai bun caz METIS de labrador. Si aici nu ma refer la cazul in spetza ci la modul general.
Si daca nu-i rasa pura nu inseamna ca nu poate fi un caracter deosebit,un caine iubitor si loial, cu inteligentza peste medie;)...fiecare ne iubim animalele pentru ca snt ale noastre in primul rand,nu pentru ca ar fi rasate sau nu.
Numai bine,

A fi sau a nu fi rasa pura, nu tine de pedigree ... poate sa nu aiba pedigree si sa fie rasa pura ... :rolleyes2

Oricum e superb orice ar fi :D

lascarica 11-01-07 17:12

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 693935)
A fi sau a nu fi rasa pura, nu tine de pedigree ... poate sa nu aiba pedigree si sa fie rasa pura ... :rolleyes2

Oricum e superb orice ar fi :D

Si in cazul aratat de tine...cine spune daca este sau nu rasa pura?!...jura proprietarul cu mana pe biblie ca a vazut pedigree-urile ambilor parinti?!....sau mergi cu el la veterinar si ala e in masura sa spuna...nu?!...sau nu?!...SFW, cred ca-i mai bine sa te abtii de la a face afirmatii doar de dragu' utilizarii tastaturii....... este o pura ratacire afirmatia ta...sau in cel mai bun caz un posibil adevar dar ipotetic vorbind...si nu-i cazul:)

Dari,te cred tati,nu a contestat nimeni existenta actelor cainelui tau, ci asa cum am scris mai sus,era ceva la modul general >vis-a-vis de competentza unui medic veterinal in a aprecia trasaturile specifice unui exemplar pur apartinand unei anumite rase.

Numai bine,

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning