![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
sint toate foarte frumoase mai ales renault 12 si 8 sint bestiale ...inca nu am reusit sa achizitionez vreo una!! tot la mai multe......!!!!!!!!!!!!!!si respect pentru carti!!!!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Multumesc de apreciere! :) Cartile din prima poza nu mai sunt...s-a umplut de machete acum! :) Cam asa arata acum ... :)
|
frumos garajul dar in curind va trebui sa sapi........la subteran! cunosc problema cu cartile . singurele ce mai rezista putin expuse, sint cele rare si de colectie! .......restul in pod in cutii speciale anti-soarece...hihhihii
prioritate au momentan masinile , dar in curind (seful)din orice casa ma muta cu tot cu ele in birou.........dar vom lupta , pe baricade....hihihihihi |
18 Attachment(s)
SUBARU New Age IMPREZA WRX STI, 1/18, AutoArt Detalii interior: - interior + portbagaj mochetate - scaune imbracate in material textil - pedale foarte detaliate - centuri de siguranta complete - tapiserie pe interiorul usilor Exterior: - vopsea de foarte buna calitate - toate inscriptile perfect lizibile - discuri de frana si etriere detaliate - evacuare inscriptionata STI - suspensii (teoretic) foarte realistice - motor detaliat Restul se vede in poze! p.s. Multumesc ancalex! |
Misto :D..te astept la o liniuta la Craiova
|
nice :D
|
foarte bine realizat modelul ... il am si eu si sunt foarte multumit, felicitari pentru achizitie !
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Schimbam putin "tema"!
Am primit azi de la rusky o remorca 1/43, si m-am gandit sa o leg dupa ceva! Asa ca am facut un carlig la G-Classe si am pus remorca dupa el! Functioneaza perfect ... :) |
Este cararama, nu?...remorca:)
|
Nu scrie absolut nimic pe ea! :) Dar din cate am inteles, este de la un Ford Transit (Cararama cred) ... :)
|
Super tare Subaru,isi merita toti banii!Cat despre cum vine remorca dupa G-Classe....superb!
|
Da, intr-adevar isi merita toti banii Subaru! :)
Vine super remorca, da! Multumesc! :-P |
misto remorca!bravo man!:D
|
G class...superb:X
ca sa nu fac alt post...: oricum pe asta sa il pastrezi ...g classurile sunt superbe in general;)si nu cred ca le gasesti asa usor si ca machete |
Quote:
Quote:
p.s. Este Hongwell :-P |
fain rau subaru!
imi place mult interiorul (scaunele stil stofa, pedalele...) dar si masina in general... cat despre G-Klasse ii sta bine cu remorca si da, se gaseste foarte greu! eu am unul la scara 1/12 :-P din 1991 cu telecomanda, servodirectie si 2 viteze |
4 Attachment(s)
Cleaning session ... si cu ocazia asta si poze de grup cu toata gasca! :oops:
|
wow.. frumoasa colectie..!
un adevarat fan rally!;) |
Super;) in vitrina nu par asa multe. Imi plac mult cele de raliu. Ma bate gandul si pe mine sa imi cumpar cateva. Frumoase;)
|
39 modele.....felicitari,bafta la colectionat;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut Razvane,
Ai o colectie nemaipomenita ,tot frumos aranjat la locul lui. Succes in continuare! |
Multumesc man! Ma bucur ca iti place colectia!
Succes si tie! :-P |
Sunt foarte frumoase machetele tale,vad ca ai si poze mai speciale cu ele,unele chiar am crezut ca sunt modele 1/1 ..
Spor la colectionat :) !!! |
Multumesc! Ma bucur ca iti place colectia mea! In curand se vor mai adauga 2 modele wrc ... :twisted:
|
Abia astept sa-ti vad cele doua noi modele WRC!
|
Sper in maxim 2 saptamani sa le am! Vin de departe! :(
|
11 Attachment(s)
ALFA ROMEO 2300 MONZA (1934), 1/18, Bburago Italia - era vai de capul ei : imbacsita cu praf, murdara, lipsea un geam, numere nu avea ... imi pare rau ca nu i-am facut o poza inainte ... :sad: - am desfacut-o integral (o groaza de piese), am spalat-o si iata ce a iesit ... :oops: |
frumoasa tare.. nu stiam ca si tie iti plac astea clasice
|
Quote:
fff frumoasa. Mi-ar place si mie una, asa la scara 1/1 ;) |
Quote:
Quote:
|
E frumoasa.
|
Foarte frumos, imi place ca ai rabdare si timp sa te ocupi de ele:-)
|
Quote:
Quote:
|
frumoasa foc !:yikes:
|
9 Attachment(s)
A primit in sfarsit si Subaru stickere (Revell) ... mie imi place cum a iesit! Arata mai "WRC" acum ... :twisted:
p.s. multumesc Blue Macca |
Foarte frumos Subaru!
Este un AUTOart asa ca este fara cusur! (fiind si un model mai vechi:-/) |
Arata foarte bine asa.Imi place ambele.De unde o ai?
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning