Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Leutzu_ 03-07-06 03:26

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

moama....pe ce statie le-ai testat? Sau mai bine zis ce statie vei folosii pt ele?

quick_5hifter 03-07-06 15:51

1 Attachment(s)
in filmulet apare un singur subwoofer, pentru ca sursa de calculator pe care am folosit-o avea 250w si nu facea fata la ambele amplificatoare concomitent

pentru fiecare dintre cele 2 subwoofere voi folosi cate un amplificator jbl gto 301.1 (~300 w rms la 2 ohmi) - acelasi amplificator a fost folosit si la "filmari" :lol: (vezi foto)

am vrut sa le vand, dar cred ca le mai tin o perioada, pentru ca vad ca nu intra in protectie la 2 bobine, deci sunt stabile in 2 ohmi si misca subwooferele destul de energic (sursa audio era placa de sunet a unui pc, deci se pot calibra mai bine din dvd-ul meu)

pana cand fac rost de bani sa-mi iau un deep cycle, voi folosi un singur amplificator pe subwoofer si nu-l voi monta nici pe cel de medii/inalte (gto 75.2), ci voi folosi doar 4 canale amplificate ale dvd-ului, sau poate chiar 5 daca mai fac rost de un difuzor fara pereche (daca are cineva ceva..pls contact me)

topser 03-07-06 16:53

a iesit de la vopsit ? :D

quick_5hifter 03-07-06 22:21

inca nu
dar mai e putin :rolleyes2
oricum va fi alb simplu, dar am comandat albul cel mai pur de la volkswagen...m-au costat 570 ron 2 litri de vopsea plus toate cele necesare

B-69-TAU 03-07-06 22:28

alex te sincronizezi cu mine? scoatem odata fiarele din garaj?:lol::lol:
mai am si eu 4 zile, tu?

Psycho 03-07-06 22:37

io o scot maine :D .. a ema e abea la inceput .. urmeaza :) ... dar cu timpu .. pana la anu sper sa fac si eu ceva din ea de la 0

quick_5hifter 03-07-06 22:40

si eu tot vreo 4 zile mai am, si cu siguranta nu mai umblu cu hyundai-ul, cu toate ca nu prea am frane la tico, iar aripile se cam ating de cauciucuri....pana rezolv totul, o sa am mai multa grija...problema cu apa se rezolva imediat dupa ce am luat masina de la vopsit, deci mai scap de o grija...
chestia e ca e cam greu cu banii; noroc ca m-a sponsorizat mama cu vopseaua, insa restul trebuie sa le fac singur - am ajuns sa dau la vanzare toate statiile si toate boxele, pentru ca nu mi-am achitat integral subwooferele...dar m-am razgandit, mai fac putin greva foamei :lol: pana la urma ce rost are sa mananc azi, ca maine oricum o sa-mi fie din nou foame....nu?

quick_5hifter 05-07-06 23:38

7 Attachment(s)
azi am fost iar in "studio", unde am mai frecat un pic la bara de spate
maine intra masina in bataia pistolului (de vopsit)
poze de azi:

quick_5hifter 06-07-06 00:14

2 Attachment(s)
PS: i-am luat amortizoare pe spate, pe gaz, Monroe...urmeaza si pe fata aceeasi marca, si mai am in vedere in scurt timp achizitionarea unor discuri de frana Brembo si a unor placute de frana Ferodo..preturile la toate astea ajung la ~9 milioane, la care se mai adauga montajul....sa speram ca va merita investitia :D

Leutzu_ 06-07-06 12:52

quick, amortizoare monroe pe fata am si eu si pot sa iti spun ca dupa 30k km nu mai sunt la fel de tari cum erau...cele de pe spate sunt excelente.

quick_5hifter 07-07-06 15:00

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
quick, amortizoare monroe pe fata am si eu si pot sa iti spun ca dupa 30k km nu mai sunt la fel de tari cum erau...cele de pe spate sunt excelente.

30k km suna bine...asta inseamna cel putin un an sa circul cu ea in conditii decente
oricum inca n-am renuntat la ideea cu coborarea garzii la sol...vad eu cum fac
azi e gata vopseaua, maine o scot de-acolo :peace: si merg cu ea la mecanic pentru racire...si o sa-ncep sa-i montez si o parte din instalatia audio

B-83-DAC 07-07-06 17:04

quick_5hifter sper ca pana pe data de 26 o sa fie gata masina. Ca atunci se pare ca o sa ajung si eu pe la mare, inca nu e stabilit exact, dar sper sa ajung. Poate facem si noi o mica intalnire la o bere fara alcool :))

topser 07-07-06 22:10

6 Attachment(s)
Hmmmm..maine o sa aveti ceva poze mai de calitate...

CT99WUW 08-07-06 22:44

7 Attachment(s)
CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta....voi ce ziceti?

B-69-TAU 08-07-06 22:46

yupiiiiiiiii de cand astept momentul asta yupiiiiii
gata am motiv sa vin cu tau la constanta, alex vin vin gata, apuca-te de alea ca vin la mare! bravo alex, bine tu....

quick_5hifter 09-07-06 02:39

-Robert, ti-am zis care e problema cu alea, sa speram ca se rezolva cat mai repede ;) ; cand vii la mare sa ma anunti si pe mine, sa opresc bani de un JB, ceva :lol: (FARA ALCOOL!)

-luni pun poze si cu bara spate vopsita, poate chiar montata (pragurile nu sunt gata, am ceva de modificat la ele)
-instalatia audio mai asteapta cateva zile
-azi s-au mai rezolvat cateva dintre problemele de sub capota, dar mai raman cateva...pot circula cu masina, dar in conditii "indecente" (flintstone style :cry: - for driving it, just push it 10 feet...backwards :rolleyes2 and by the way, i can cook IN my radiator, i can boil eggs in my expansion vase...and of course, the cherry on top of the cake: i MUST use an anchor to stop the vehicle :chainsaw: )
-acum realizez ca mi-am luat degeaba amortizoare pe spate, pentru ca subwooferele cu incinte si amplificatoare au pe putin 70 kg :shock: si mai voiam sa antifonez si portbagajul...:sad:

-ca estetica, mie imi place cum a iesit masina, si culoarea mi se pare frumoasa si ea....dar cel mai mult mi-as dori sa-mi vad masina prin ochii altora, pentru ca eu sunt subiectiv, evident, deci asta n-o sa se intample niciodata (sa o vad "obiectiv").

in fine...to be continued :lol:

Leutzu_ 10-07-06 02:37

e grava ma ce iti faci atatea problema :D

c3-mad 10-07-06 03:08

unu din putinele Tico din ro care arata klumea ..ar fi frumos daca nu iai pun eleron deloc ..si nu ai umpleo cu tot felu de nebunii ..adica sa no incarci prea tare :D ..bafta in continuare!

topser 10-07-06 08:25

1 Attachment(s)
Cucuuuuuu....bauuuuu

frozzen 10-07-06 12:25

prea tare!!! asta da pasiune !! Respect!

Opportunity 10-07-06 13:24

weehaaaa. frumos frumos.. pacat ca nu te-am vazut prin ct :)

sandrin 10-07-06 17:08

cel mai tare tico !! bravo ... sper sa te vad prin oras .. :)

catarsis 10-07-06 21:14

super tare ! felicitari ! esti de admirat pt faptul ca ai facut totul din pasiune si sunt convins ca a trebuit sa faci si anumite sacrifici pentru a-ti realiza visul dar in final sunt convins ca a meritat totul ! bv !

quick_5hifter 11-07-06 21:47

multumesc, multumesc!
-catarsis, ai nimerit-o, am facut o gramada de sacrificii ca sa termin cu vopsitul si cu o parte din electric - azi am terminat de reparat alternatorul si electromotorul, care nu mai faceau ceea ce trebuiau sa faca (alti bani, alta distractie: piese scumpe, manopera la ora...)
-amortizoarele nici nu le-am montat inca, am niste probleme cu cele vechi (s-au intepenit pe surub)
-acum cateva zile am rezolvat cu instalatia de racire, inclusiv shokul care e actionat prin temperatura apei; inca se incalzeste apa destul de repede, dar se va rezolva
-azi am pus dvd-ul si boxele ovale, dar numai de proba, ca am dat peste alta problema: baietii care mi-au rezolvat electromotorul si alternatorul m-au lasat fara faruri si pozitii :cry: (maine confectionez niste distantiere pentru montarea ovalelor pe usi, fara sa tai din fetze, iar sambata voi monta si instalatia de geamuri electrice fatza)
-totusi cred ca am un scurt-circuit pe undeva :rolleyes2
-in curand ma apuc de confectionarea farurilor cu bulbi, sper sa reusesc :!:
-prin oras am circulat, dar nu prea mult, doar asa, intre 2 service-uri :lol: poate de-asta nu m-ati vazut inca (si mi-e si putin frica, pana schimb amortzitoarele)
-de meritat vom vedea daca a meritat intr-adevar :rolleyes2

catarsis 11-07-06 22:06

Yo zic ca o sa merite in final tinand cont ca ai si cred ca vei si pe viitor cel mai tare TICO din Ro si nu cred ca exagerez deloc iar ca sa-ti dai seama de complexitatea lucrarii si de volumul muncii depuse trebuie sa citesti post-ul de la prima pagina pana la ultima pt a-ti da seama de unde ai plecat si unde ai ajuns ! sper sa -ti montezi noile amortizoare si sa rezolvi si cu instalatia de racire cat despre interior sunt convins co sa fie super ! bv

pesteimputit 11-07-06 23:55

nea daca vrei am pentru tine ceva ce sigur nu mai are nici un alt TICO din lume.
Galeria de admisie + cele 3 carburatoare de motocicleta care le aveam eu pe tico.

Te anunt ca e MULT de reglat la ele si e chinu dracu dar merita si numai pt sunetul care il avea masina cu ele

cauta in topicul meu mai vechi si gasesti tu acolo :D

daca te intereseaza da-mi un pm si vedem ce si cum

quick_5hifter 12-07-06 00:07

2 Attachment(s)
-multzam! si eu sper sa rezolv totul cat mai repede, la interior cel putin am foarte mult de munca si de investit, totul e terminat, mocheta prea uzata, scaune arse de tigara, bord gaurit de fostul proprietar....nici nu stiu de unde sa incep, dar vad eu, probabil cu scaunele (vreau sa le incorporez tetierele si sa schimb tapiteria de pe ele)
-cel mai grav, trebuie sa renunt la folie, ca altfel asta e primul motiv pentru care imi pot pierde talonul, iar prin renuntarea la folie expun prea mult tot ce vreau sa pun in portbagaj (se vede in poza de mai jos) si cu tot cu alarma aia, raman fara ele in maxim o saptamana, chiar si la mine in parcare ->o sa pun folie omologata macar pe spate, dar mai dureaza pana atunci
-o mare problema e si cu farurile pe care vreau sa le confectionez, cred ca n-a mai facut nimeni asa ceva, dar teoretic e posibil...vreau sa folosesc lupa+oglinda de skoda octavia RS, doar cele de pe faza scurta/lunga (nu stiu sigur, dar e lupa cea mai mare de la acel far, ca sunt cate 2), pe becurile bifazice de la tico (model h4) - oricum nu pot circula cu farurile vechi, pentru ca deja capota astupa o parte din ele, iar nea'militianu' de-abia asteapta...
-tot in farurile astea vreau sa incorporez si semnalizarile care odinioara se aflau in bara, si de asemenea si pozitiile (sa iasa ceva de genul farurilor de volkswagen golf IV, dar nu ca forma, ci ca mod de asezare...)
-pun poze pe masura ce lucrez la ele, deocamdata se pot vedea lupele+oglinzile intr-una dintre poze.

quick_5hifter 12-07-06 00:10

Quote:

Originally Posted by pesteimputit
nea daca vrei am pentru tine ceva ce sigur nu mai are nici un alt TICO din lume.
Galeria de admisie + cele 3 carburatoare de motocicleta care le aveam eu pe tico.

Te anunt ca e MULT de reglat la ele si e chinu dracu dar merita si numai pt sunetul care il avea masina cu ele

cauta in topicul meu mai vechi si gasesti tu acolo :D

daca te intereseaza da-mi un pm si vedem ce si cum

peste, am postat concomitent...m-ar interesa chestiile astea, avand in vedere ca singurele 2 motoare compatibile (cat de cat) cu tico, nu se gasesc la noi :cry:

X-Ray-Eyes 12-07-06 02:13

BRAVO !!!!
De abia astept sa vad cum se face luneta tzandari de la bass !!!
:)
P.S. 1 : Unde's Pragurile ???
P.S. 2 : Ce mecla are mosu' ala din ultima poza ... cum se uita el mirat la capota ... :)

dexter_20 12-07-06 09:59

Quote:

Originally Posted by frozzen
prea tare!!! asta da pasiune !! Respect!

Si eu sunt de aceeasi parere.

quick_5hifter 12-07-06 19:27

Multzam Andrei! La fel si celorlalti!
2. Mosul din poza este unul dintre putinii posesori ai unui tico dotat cu cutie automata, dar cu siguranta nu e el prea pasionat de modificari exterioare :-)
1. Pragurile sunt date jos momentan, nu sunt hotarat daca sa le modific pe cele vechi pentru a veni bine in continuarea aripilor, sau daca sa fac altele, mai simple, de la zero

Fratilor, de ce nu mi-ati atras atentia ca e oribila capota???? eu de-abia azi am realizat, de aproape nu e asa urata, dar de la departare zici ca e o bucata de poliester lipita pe capota...
Inainte de praguri si alte alea, asta am de gand, sa modific de urgenta capota (cred ca o voi folosi pe cea de rezerva, pentru ca asta are deja o problema la prindere)

Ma poate ajuta cineva cu un virtual paint? daca da, selectati una dintre pozele de pe topic, una mai din lateral, si taiati-i partea de sus a capotei pe care am umflat-o, astfel incat marginea dinspre parbriz a capotei sa fie la acelasi nivel toata, si treptat sa se mareasca "umflatura" aia pe care am adaugat-o. multumesc mult, raman dator pentru asta, daca iese bine ;)

quick_5hifter 13-07-06 02:19

Eh...lasati ca le fac asa cum m-am obisnuit, adica printez poza cu mult gamma si completez cu pixul...
Azi am montat amortizoarele spate, masina e mult mai stabila...tot azi am rezolvat si cu farurile, pozitiile si stopurile pe frana, si am montat celelalte difuzoare, care sunt cu incinte cu tot (provizoriu, ca nu pot pune amplificatoarele si subwooferele pana nu schimb acumulatorul cu unul deep-cycle, ceea ce mai dureaza).
Franele si-au mai revenit, dar pe spate nu am frane deloc..si totusi se opreste bine :lol:
Maine seara pun poze cu bara spate vopsita si montata
In curand incep sa modific capota sau sa fac alta, mi s-a pus pata si n-o pot lasa asa :rolleyes2

frozzen 13-07-06 09:25

cu capota sper sa prind eu un espero din craiova sa ii trag o poza! ptr ca eu am fost impresionat de cum a facut capota;) sper sa il prind sa ii trag o poza ca sa vezi si tu poate poate iti faci o idee!

quick_5hifter 13-07-06 13:36

ok, orice sugestie e foarte binevenita, dar daca e vorba doar de priza de aer, nu ma ajuta cu nimic, ca eu n-am nici un motiv sa gauresc capota si nici nu vreau sa-i pun priza doar de decor => pentru asta avem destui amatori prin oras :rolleyes2

Most_Wanted 13-07-06 14:38

de unde pasiunea pt tico ....dece tico si nu alata masina ? ....

Laure2fast 13-07-06 16:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by frozzen
cu capota sper sa prind eu un espero din craiova sa ii trag o poza! ptr ca eu am fost impresionat de cum a facut capota;) sper sa il prind sa ii trag o poza ca sa vezi si tu poate poate iti faci o idee!

probabil ca de asta zici u..

frozzen 13-07-06 17:46

da de asta ziceam...era misto daca era si o poza de aproape....e frumos ascunsa priza de aer!..oricum interesanta continuitatea spre oglinzi.

quick_5hifter 13-07-06 23:57

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
de unde pasiunea pt tico ....dece tico si nu alata masina ? ....

-pai nu prea am de ales :lol:
-mai am o masina, dar nu vreau s-o stric cu ale mele...e in leasing si arata bine asa cum e....tico nu sunt prea multe modificate la exterior, si mi s-a pus pata intr-o zi sa vad ce pot sa fac din el.
-la partea din fata sunt dezamagit, mi s-a parut mult mai frumos decat e in realitate, de aceea, cum dau iar de niste bani, incep STAGE 2 (bara fata si capota) pana atunci m-am hotarat: ii fac praguri noi, de la zero
-azi am lucrat toata ziua la instalatia de geamuri electrice si am reusit sa-i dau de cap, in sensul ca am gasit firele si am fixat si cotierele :twisted:
-am montat si bara spate pe masina, proaspat vopsita:

topser 14-07-06 08:30

a iesit super misto bara spate ! congrats ! cat despre capota , mie chiar imi place !

Opportunity 14-07-06 09:10

alexe..cred ca ai mai multa rasina decat apa in tine :D mie imi place..

All times are GMT +2. The time now is 17:05.

- Copyright 2026 4Tuning