![]() |
Re: De unde cumparam machete si cat costa?
Mai intai ..... aduce in Romania ???
Daca da uite niste chestii chiar misto!!! ;) diorama 1/24 Acura HW 1/18 Ultima e din aceea misto,Import Tuner style. :-P Site-ul nu are cine stie ce superbitati. La o cautare rapida astea mi-au sarit in ochi. :-) |
acura asta am vazut-o la o benzinarie din iasi...era kit....nu e cine stie ce dar e faina;)pretul era 120
|
Aia era sigur Muscle Machines. Nu te mai arunca sa zici. Daca nu stii destul nu te arunca. Acel model este din colectia HW 100% ce nu se face ca si kit.
|
Un Lamborghini Gallardo/Reventon made by Bburago 1/24 sau 1/18 stie cineva unde gasesc?
Adica sa merg la sigur... |
la sigur la Petrom V.....gallardo superleggerra si reverton-50 buc.....asta e pretul la botosani....bafta;)
|
Benzinarii, supermarketuri. La Carrefour era plin de Reventon ultima data cand am fost...pretul era vreo 50 de lei parca.
|
E un reventon 1/18 pe okazii la 1 leu!
|
la un shelby gt500, m-as baga si eu :D: (toywonders)
|
8 Attachment(s)
Azi dimineata m-am intors de la Londra, unde n-am putut rata vizita la magazinul de jucarii Hamley`s.Un magazin cu 4 etaje plin cu jucarii.Din pacate nu am gasit ce am vrut, iar cele care erau interesante erau scumpe.
Exemplu:Ford Focus WRC 1:32-Stobart cu figurina pilot copilot in masina era 35 de lire.Machetele 1:18 erau tot 35-33 de lire. La alt magazin, Harrods, am vazut un Lamborghini 1:18 la 1500 de lire.De ce atat de scump?...Pt ca toata masina era invelita cu cristale Swarovski. |
scumpe cu spume...170 de lei:D...
cam ce firme erau la banii astia? |
de unde pot cumpara o masina citroen xantia si cat costa?
|
avand in vedere ca treaba cu comanda de pe toywonders s-a cam "ofilit".. si nici nu era de pe continentul nostru eu propun sa facem o comanda de pe ModelCarWorld.. mai ales ca au si reduceri acum :dribble:.. m-am documentat si am aflat ca transportul e in jur de 7 euro (pana in germania-italia si alte tari) dar din pacate 25 euro pentru romania.. in limita a 20kg ( incap vreo doua machete).. eu cred ca ar fi o idee cat de cat buna mai ales acum, cand preturile au scazut considerabil.. deci.. mai sunt doritori?
|
2 machete la 20 kg? :)
|
Quote:
|
Aha, am inteles! Soory! :)
Stii ce nu gasesc eu, preturile! Sau sunt eu prea obosit? :( De exemplu la asta -> Land Rover - Range Rover Sport von Auto Art in 1:18 (nu se poate copia link direct :() Este prima la Neuheiten & Nachrichten ... :) LE: am descoperit, tebuie sa intru la Katalog! :) |
Quote:
|
Eu ma uit la Solido cu 12 - 14 euro! :) Cum se poate face comanda? :)
|
iti faci cont.. pui in cos produsele si finalizezi comanda.. dar inca mai am ceva dubii.. trebuie sa ma lamuresc.. nu stiu sigur inca daca banii trebuie dati inainte de comanda sau cand ajung produsele.. ma documentez si iti spun... ;)
|
Mamma mia... Golf 1 GTI 1/24 la 10 euro... super preturi la super machete... face cineva comanda??
|
O sa fac eu 100%, dar intai vreau sa aflu si eu cum e cu banii! :)
p.s. Sunt si 1/18 la 10 euro (Citroen C2 WRC, Solido de exemplu :shock:) Chiar te rog daca poti sa aflii domnul graffik4life! :) |
Quote:
p.s: razvan, inca astept raspuns de la cineva sa vad cum e cu banii;)..cum aflu postez aici si vedem ce si cum |
Ok, multumesc mult! Eu vreo vreo 4 sau 5 machete cred ... :-P! O macheta 1/18 cam 1.5 - 2 kg are! Deci este ok! Pana la 25 de kg, mai e ... :lol:
Daca e cu plata in avans ... sper sa nu fie teapa! :( |
Quote:
|
Eu habar nu am cum se procedeaza cu paypal ... :(
Mode of payment 1)Direct debit Enter your bank details (account number, Bank Identifier Code, name of bank) and we shall withdraw the invoice amount from your bank account. The product is sent to you within 2 business days after receipt of order. Your account will be charged at the same time. 2)Credit card You may pay using Visa card, Master card or Euro card. The credit card transaction will begin once you have completed your order. Your data will be sent over a secure SSL connection. The product is sent to you within 2 business days after receipt of order. The order will be cancelled if credit card authorization was not executed properly. 3)Payment in advance The models are now reserved for you. You transfer the amount invoiced to our account and we send the models immediately after the receipt of your payment. 4)PayPal :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Deci care este cea mai indicata metoda? :???: |
paypal reprezinta plata cu cardul,in avans..nici eu nu stiu prea bine ca nu am experienta in domeniu..
oricum eu sper ca sa primesc un raspuns (unul in favoarea noastra bineinteles:-P) si dupa concluzionam L.E: Banuiesc ca cea mai buna metoda ar fi cea cu cardul de credit.. dar nu garantez:???::???: L.E 2 : Ok razvan, vorbeste si tu cu Razak, vad si eu ce raspuns primesc, vedem cati doritori se mai strang si poate concretizam ceva:D |
O sa vorbesc maine cu Razak, sa ne dea un sfat! :)
|
Platiti cu paypal.. cred ca asa e cel mai ok. Pana acum eu numai asa am platit pe net si nu am avut vreo problema. ;)
|
Ce inseamna mai exact paypal? Poti sa explici mai pe indelete te rog?
|
Cred ca va puteti elucida cu ajutorul site-ului oficial! ;)
aici |
Mersi DS de ajutor, intre timp am aflat si eu raspuns la modul de plata..acesta fiind reprezentat de plata in avans (contravaloarea produselor + transport)
|
baieti daca rezolvati ceva ma bag si eu ...
|
me too.....;)
|
bun bun.. deja 58)
|
Daca ati reusit sa cumparati de pe site fara sa luati tzeapa, apoi sa ziceti aici pe forum si mie. Nu de alta,dar am vazut acolo un Enzo 1/43 IXO si tare il vreau
|
Acum incercam si noi ... sincer eu nu m-as arunca decat la 1-2 machete pt inceput 1/24 sau 1/18 sa vedem care este treaba ... daca totul e ok vom lua mai multe probabil ...
|
corect.....pe mine ma intereseaza un golf 1,coswort si un gt500 toate la 1.24
|
Darius, stai la coada pt Golf 1 ;):lol:.
|
cu cea mai mare placere:lol:
|
Re: Machete Citroen vazute la o expozitie
1 Attachment(s)
Stie cinva undeva as gasi asa ceva de cumparat(sau cel putin un E30)? Poza am gasit-o pe net, fara specificatii(marca producatoare, dimensiune-presupun 1/18 ).
|
Am vorbit cu Promo despre modalitatile de plata! A zis ca DIRECT DEBIT este cel mai indicat! Se iau banii direct de pe card la comandarea produselor! Iti vine confirmarea comenzii pe mail si coletul ajunge undeva la 2 saptamani dupa confirmarea comenzi! Coletul se pune la 2 zile dupa ce se de comanda! Deci, ce facem? Ma gandeam sa rugam pe cineva care a mai comandat (de ex. Promo, daca vrea) si noi sa ii platim lui in avans sau cum zice el! Ce zileti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning