![]() |
Re: Dacia RFG
9 Attachment(s)
Vă salut pe toţi băieţi ! Uitaţi cum vreau eu să arate Dacia 1300 din 1982 BR 17 RFG ! Şi cularea ei să fie un alb 10 ! ;) :D
|
Nu prea mai am timp de masina asa ca topic inchis pana ma voi apuca de ea....oricum nu are rost sa tin topicul deschis aiurea sa isi dea cu parerea "cunoscatorii"
|
Topic Inchis .
|
Şi la cerere, redeschis :)
|
10 Attachment(s)
Cateva poze cu ce sa mai intamplat la masina....(si cu mascota)
Multumesc aleks.... P.S. masina a fost facuta de mine+niste prieteni in intregime(smilgheruit,chituit,finisat,vopsit)-astept carcoteli cum se obisnuieste |
si ce bine ii sta asa cu jantele astea pe ea.
cine ii e surioara sport de langa din ultima poza ? |
O prefer pe a ta în locul ăleia argintii.
Măcar a ta arată decent şi normal. |
si cu vopseaua mi-ai luat-o inainte.. nu ma mai joc:(( bag shutu.. o fac in primavara.. ca si asa e prea frig...
wa.. arata ok avand in vedere ca e "home made".. usile fatza parca nu-s ale ei.. au linia mediana cam jos... sau e poza devina?:-/ ...da.. parca-i nui RFG-UL fara capota aia:-? si fa-i dracu ceva la nr ala:)) |
masina arata foarte bine asa cum este ea :) ..... , dar mi-ar place sa vad folie pe ea ....si barile cred ca ar da mai bine negre .... sau complet cromate cu tot cu jante .... la fel polishate ....
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Per total sunt si eu multumit dar se putea si mai bine....avand cont ca nu sunt vopsitor de meserie ma multumesc si asa.... |
A iesit bine masina,felicitari.Ai putea pune niste poze sa o vedem si din spate iar cand ai bani ai putea schimba numarul fata.Bafta
|
1 Attachment(s)
Asta este singura poza din spate....cu banii mai greu acum dar pe viitor o sa fie si ala schimbat sau macar indreptat...multumesc de aprecieri
|
Tia iesit bine pentru un vopsitor amantor :D
|
Destul de bine cu toate ca se putea mult mai bine asta daca aveam un pistol si un compresor mai bun....
|
bravo;) a iesit bine;)
|
Multumesc AYG.....urmeaza polish si sper sa mai rectific din defecte....
|
tinand cont in ce conditii s-a desfasurat toata actiunea....a iesit foarte bine!te felicit pt ce ai facut!succes in continuare!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Salutare! Avand in vedere ca ai facut-o tu in garaj masina per total arata chiar bine pot sa zic,bine ca cel mai bine iti dai seama in realitate dar oricum....felicitari pt.munca depusa la ea si bafta in continuare cu proiectul;)
|
va multumesc baieti ca imi apreciati si incurajati munca...chiar nu ma gandeam ca o sa aibe atatea reactii pozitive....real are defecte(sunt amator ce naiba)dar eu zic ca le rezolv la polish :D
|
Incearca sa dai mai multa atentie detaliilor.
Spor la treaba in continuare! |
Quote:
2 legat de vopsit se putea mult mai bine. Ai garaj si ai fi putut sa demontezi geamurile, manerele de la usi, ornamentele nichelate de la stergatoare etc sa vezi ce e pe acolo mai ales ca nu e prima data cand o vopsesti |
1 chiar asa aveam si de gand(oricum multumesc de sfat)
2 stiu Vali ca se putea mai bine dar pana una alta ma multumesc si cu atat....la mine in garaj nu e loc sa te misti.....masina a fost vopsita la un prieten in garaj care este mult mai incapator ca al meu...oricum am in plan (asta mi-a venit aseara in minte) la anu sa o mai vopsesc odata....de data asta dat tot jos dupa ea si as vrea sa fac eu o nuanta de crem mai speciala ca sa zic asa....totodata sper sa imi iau un compresor deoarece asta cu care am vopsit nu a fost al meu si nici nu era cine stie ce si pistolul care oricat am incercat sa il reglez nu intindea cum trebuie vopseaua si stropea un pic....(vreau sa imi iau si un pistol bun si o sa reiau la anu totul de la capat) Ingerasu' stiu ca trebuie mai multa atentie la detalii dar pana una alta lasam asa ca a venit vremea friguroasa... |
10 Attachment(s)
De sezon.....
|
10 Attachment(s)
Pregatiri de primavara ... :lol:
|
Quote:
|
Quote:
robert... ce iai facut? da si tu detalii. |
Quote:
Quote:
|
19 Attachment(s)
Ce chiulasă, ce Gigi Marga...s-a dus vremea.....Acum i s-a trantit un motor de 1.6...pffff:lol:
|
Multumesc pentru poze man....hai ca a fost frumos azi...si munca dar si caterinca...:D:lol:
|
1 Attachment(s)
pa la urma a avut dreptate crc, motorul e facut 1.6 din bloc cu palier mic.
acolo unde e incercuit lovea bielele in bloc. iai mai adus si tu imbunatatiri?\ volanta, chiuloasa? |
Ala nu e bloc cu palier mic....Nu i-am adus nici o imbunatatire(nu volanta,nu chiulasa)....placa,discul si volanta sunt de 180....nu le-am mai pus pe alea de 200...;)
|
Quote:
vino in seara asta prin port. |
8 Attachment(s)
Sneak preview:
|
a iesit bine:> sa o vedem complet:D spor la trb >:D<
|
1 Attachment(s)
Nu era mai frumos daca demontai captatoarele de aer si vopseai si grila de la calorifer?
Cheers! |
Quote:
Oricum interesanta culoare:-P |
Cred ca omu a dorit sa scurteze perioada necesara repunerii pieselor pe masina :))
|
Quote:
|
Interesanta culoarea. Se aseamana cumva cu a mea, cu particulele alea mari de metal din ea.Trebuia sa dai jos captatoarele de aer, nu tine vopseaua pe ele...
Sub cheder ai verificat daca ai rugina? Lucrurile astea se pot remedia usor, oricum. Bafta , masina arata din ce in ce mai bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:21. |
- Copyright 2026 4Tuning