![]() |
Re: kitch tuning din bacau
1 Attachment(s)
intr-o dupamiaza, zilele trecute in fata blocului meu era parcata o "frumusete" de masina foarte furioasa si foarte "zgomotoasa".
Venita parca dintr-un film de actiune in care Rambo trage si distruge tot ceea ce exista, aceasta "capodopera" a scapat "putin" de furia lu Rambo:pistoles: :2gun: :chainsaw: :bat: . (probabil ca nu mai avea gloante, nici grenade si nici lansator de rachete) |
asta sta parcata la Narcisa ...exact in fata postei....:D
Dar nu avea bara aia spate cand am vazut-o eu ultima oara....:rolleyes2 si doar pe gata avea .....o "bara"???....;) PS:Mertan tii minte in sambata aia de pasti cand am luat-o prin Izvoare, ca era dacia asta si vroia sa se tina dupa noi?? Ei bine asta era....si il si cunosc pe proprietar....;) baiatu e de treaba....are niste idei...si inca mai experimenteaza.... PPS:Asa ca sa nu va mirati daca apare o autohtona misto facuta....mai incolo...cine stie...:rolleyes2 |
ala are plasa de tzantzari,prinsa pe spoiler?????
daca omul experimentea nu e rau dar cred ca mai ieftin e 1m de plasa de Al decat 1m patrat de plasa de tzantzari. oricum daca omul are vointa asta nu inseamna ca tre sa aibe ci GUST |
waaaaaaaahahahahahahah! wwwaaaaaahahahahaaaahahahahhaahha! :lol: :lol: :lol: :lol:
Atat pot sa zic despre Dacie, mai ales ca am vazut-o si in realitate :lol: |
Quote:
nush stiu voi ce intelgeti prin faptul ca experimenteaza ( nu vreau sa par carcotas) dar cand pui ditami spoileru facut si cu prosc gust si super aiurea parca lar fi facut din pamant cand a plouat ultima oara asa de rau arata si mai vine si f urat la ce so fi gandit asta nu pot sa imi dau seama ce e drept este ca e unicat mai ales la vopsea:) :) :)) mai cand te apuci de ceva te mai uiti pe vreun site daca vezi ca nu te duce mintea la asa ceva si dupa aia vezi ce si cum dar fiecare cu parerea lui nu ? |
Experimenteaza..am uitat ...sa spun CICA!!!
|
Nu se poate asa ceva...rad si acum cand ma uit :) :) :) :)
|
Quote:
aham .. daca si asa zici ca il cunosti zii si lui sa intre pe forum sa vada care e treaba sa numai rada lumea de masina lui |
el n-are treaba cu netu....
|
2 Attachment(s)
ia...un kitch:rolleyes2 :twisted:
ps: Da a mea a fost....:twisted: ii ziceam FARASHU...;) ! |
Quote:
"farashu" vine de la forma spoilerului fata...cred. inca ceva, te plateau astia de la drumuri poduri iarna ca facei o parte din munca lor,sau vroiau ca sa arunci si cu nisip? |
cu zapada da ..:rolleyes2 ...cu nisip nu prea.....:lol:
|
auuuuu
spoilerul ala de pe limuzina aia alba, tip 1300, mi-a afectat iremediabil vederea :D:D:D:D e jaleeeee |
tata cred ca omu cu dacia e culegator shi spoilerul ala ascunde o adevarata mashinarie de cules prostia
oare ce o fii fost in capu lui cand shia montat ditai mai spoilerul |
filme cu f&f , pun pariu :D:D:D
|
omfg ce bombe :O dacia aia e chiar "mortala" :)))
|
Hmm...Am mai vazut eu ceva,pacat ca nu am reusit sa-i fac poza...Era un Logan alb,de NT,cu putin styling extern destul de reusit,dar pe portbagaj,avea ceva interesant...Stema de VW si TDI !!! Eu nu ii inteleg pe cei care pun embleme de alta marca pe masina lor...Am sa pun si eu la masina mea stema de Logan...Ca asa e moda....... :???: :lol:
|
am vazu tsi eu dacia aia alba..... vreaus a va spun ca e penalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. mai are 1 cm si da cu bara aia de pamant.... mi-am facut cruce... e sub orice critica.
|
3 Attachment(s)
a mai fost pusa poza... de remarcat, ca are 4 prezoane... nu are manere pe portierele spate... tuning ce mama naibii.
|
auuuuu
2 randuri de praguri, spoiler din tabla(presupun) stopuri la 50 de ron din targ, faruri de aro 10 (cred eu) semnale fatza de nova, cuibar :D de oua pe capota made in vitan tunnning ce mai, om inventiv da' in drectia gresita :) |
e intr-adevar inventiv...eu zic ca, daca ar fi dat un ochi pe aici ar fi fost altceva. se vede ca a fost ceva "elaborat" dar limitat la un anumit nivel de informatie. mie imi plac urechiushele de pe cupola si farurile
|
Quote:
azi am vazut tigra asta dar chiar era pe la tzara undeva intre vatra dornei si coada lacului |
era la el ACASA cu sigurantza acolo la tzara :D
|
1 Attachment(s)
cine e taranul cu rabla asta de tot il vad prin bacau??!!! mars mai la tara!!!! :shock: :oops:
|
chiar ca da ... kitch total :shock: :shock:
|
ba da laguna aia e chiar frumoasa .. e pusa la vrajeala nu ?!
|
Quote:
:lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
ne face cu nervii, de aia e pusa aici urla invidia-n noi :lol::lol::lol: |
recunosc ca aici e locul meu!!!:shock: :shock:
|
hai hai, nu-ti forta norocul :D:D:D
|
5 Attachment(s)
pozele nu sunt din bacau... dar sunt socante... no comment
|
Hai ca nush cum sa ii spun altfel...e gretzos:D
|
:shock: :shock: :shock:
|
mai asta e madmax.... porsche reloaded... stergator pe luneta... deci e ceva de vis... si inca ceva... farurile sunt de motocicleta... aaa... mai bine zis, omu o avut o dacie si un oltcit, si leo imperecheat.
|
da asta trebuie pusa la cel mai reusit kitsch
da cate modificari are el facute ..te doare capu ...pana si aripile lea decupat |
Masina aia arata ca o ganganie:shock: ..Parca e facuta ca sa sperie lumea:???: Oare ce-o fii in capu' la unii?!
|
cea mai oribila masina ce am vazuto in viata mea....
|
da tre sa recunoaste cea mai reushita mashina pt kitch tuning care am vazuto in viata mea
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning