![]() |
Re: Identitati membri
trickz nu la tine ca nu ai fost nici o data un baiat cu un bmw rosu .silviu.. poti vb cu el si te ia el
|
sunt si eu 'nou'.......:))) ma numesc mircea am 18 ani si imi place masina mea :))))) CRAZY DRIVERS RULLLZZZZZZZZZZZZZ
|
Quote:
|
bine ai venit mircea, sa fie intr-un ceas bun ;)
|
si traiasca Margareta :lol: :lol: ...
|
cine-i margareta, rebel_boy?
|
Quote:
|
si sa stiti ca o face posta ... :)
|
Salutare, sa ma prezint si eu:
Nume: Catalin. Nick: Catalin01. Varsta: 22. Oras:Galati/oras pe care l-am "adoptat" din cauza prietenei:Iasi. Masina: Peugeot 307. Telefon: 0745.050.125. |
bun venit catalin, sa fie intr-un ceas bun ;)
|
salut
nume:vLLLad Botosani Masina: espero. id yahoo: vladutz_leo:D |
welcome to the club vlllad
|
|
Quote:
|
miam dat seama ca inca nu miam trecut datele pe aici.....oricum....acum leash fi actualizat
nume: Rusu Robert Nick:Robertzelr Varsta:17 Orash: Bucureshti Masina: Urmeaza(am in gand un Golf 3 frumushel;) sau daca nu opel astra 1.7 DTI a lu' taticu' Telefon:0747782979 |
salut la toti. desi sunt de ceva timp in Cd inca nu m-am prezentat
nume: Budriga Ovidiu Ionut Varsta: 20 oras: trecut Vatra Dornei, prezent Bucuresti(Dr. taberei) Masina: trecut Peugeot 307, viitor inca nu se stie telefon 0744750937 si 0727683279 |
2 Attachment(s)
Y YD [email protected] masina TOYOYA CELICA 4WD TURBO CARLOS SAINZ LIMITED EDITION no 4303-5000 CAROSERIE ST 185 MOTOR 3S GTE 208 CP
Si O Poza ..... Doua........... |
welcome to the club... si sper sa pui bazele unei filiale crazy drivers acolo la tine in brasov ;) take care
|
cute car.........welcome
|
1 Attachment(s)
salutare. vreau si eu sa intru in club... am bagat si un join...astept un accept ....pana atunci :
nume : dani vasrta : 23 porecla : bubu id: ciuhureanu_d masina : matizZz oras : galati apropo... un sticker de unde gasesc.. ca un nr il scot ca l-am gasit pr forum. multam si toate cele bune de la galati |
haha...hai noroc :)...CiRiNeL...student in Iasi...golf 4 dar nu mai sta mult la mine...urmeaza frantuzul :)) asta pt cei care nu ma cunosc..in rest ne cam stim :)
|
Vladimir, Suceava, student @ vanzari, masina: M.P. mk. I.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning