![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
Ar fi o idee, dar pe 18-20 aug este biker`s party-ul din iasi :joy: :rockon: :dance: :chuckel: :wave:
|
Si crezi ca eu ma incadrez la Biker class?
Ar fi interesanta faza cu moldova. Chiar m-ar tenta. Tu ce parere iti dai Aleks? |
simcer, nu suna rau, mai ales ca moldovenii sunt competenti tare in ce priveste modificarea masinilor...
doar ca nu ma risc sa-mi duc masina acolo, nush, am eu reticentele mele... |
Cam asta este si problema mea. Si pe mine nu prea ma incanta exact acelasi lucru.
|
nu mi-e de masina neaparat, ca am casco, da' de ce sa fac eu filme de actiune pe acolo cand pot sta linistit acasa?
desi sincer mi-ar placea sa vad live ceea ce doar am auzit din povestirile altora, adica masini facute cu simt de raspundere |
Si eu cred ca va este mult mai bine acasa... Ascultatzi o persoana care a fost acolo...:D :D :D
|
si eu am fost de vreo cateva ori, de asta si ziceam...
evident, nu cu masina mea, k acum ma plimbam cu trenul :D |
Salut nu mai intra nimeni pe suceava va vb ? ce mai fac baietii din club nu am mai venit de mult pe la intalniri dar sper ca sambata viitoare sa pot veni
|
Pai pana pe 1 septembrie am cam fost in concediu. Sper ca de pe 1 sa incepem in forta.
BAFTA. |
Salut stefan,,, imi dau si eu ghipsu jos maine si sper sa sa pot conduce vin sambata cu noua achizitie
|
a little surprize? :)
|
Nu,, am fost cu masina acum doua luni cand neam intalnit eram mai putini.. .inainte sami rup vreascu,, golf 4 1 9 tdi 101 cai apropo caut sai pun cip daca stie cineva de incredere si un pret
|
am vazut de vazare A 3-UL lui huzi de de ce il vinde? urmeaza ceva mai tare ?
|
2 Attachment(s)
a fost chestia de un pariu .... si l-am castigat .... nou ... adaug poze cu masina .... Care o veti vedea cand termin si restul ... surprize ..
Good luck crazy drivers ... |
A iesit beton unde ai tunato ? si ce model de jante sunt alea care le ai?
|
Ti-as spune eu firma unde a facut tuningul, dar il las pe el sa spuna :)
|
model unicat de jante ... :) uite ca nea nicu stie unde e firma....]www.vtuning.ro[/url]
|
mah heparu.... dak ti-ai tuna aja majina si ti-ai face si un cip tuning la motor.... ma jur ca ar muri toti de ciuda.... arata super fain vtuningu :) felicitari lu shumi ca el ti l-a facut :) :P
|
OK mam prins oricum ar iesi ceva fain
|
Quote:
Din pacate nu el l-a facut .... TNG power ... |
Maine intalnire tot la ODN la 17.30??
|
Important pentrii membrii Crazy Drivers Suceava
Ieri a fost facuta prima intalnire dupa scurta vacanta pe care filiala Suceava a luat-o. Desi am fost vreo 10 nu s-a stat mult din anumite motive. printre discutiile avute s-a sa se faca o lista cu membrii care inca mai sunt sau care vor sa mai fie in Crazy Drivers Suceava; de aceea rog ca sambata viitoare toti membrii din sv sa fie prezenti la intalnire pentru a putea fi trecuti pe lista. In caz ca unii au uitat intalnirea este sambata la ODN la ora 17:30.
|
Re: Important pentrii membrii Crazy Drivers Suceava
Quote:
|
pai sunt care nu prea mai dau pe la intalniri.... apoi vad ca 2 pers au plekt din club :( si de aceea am hotarat sa vdm c si cum ...
|
na eu vacanta .... probleme...accident... dar acuma sambata ... vin ....
|
aha sigur vin toti... E cam jalinca situatia cu intalnirile de la ODN. Sau poate Multi au plecat din club si nu stim noi? Ar trebui intrebat fiecare om in parte daca mai vrea sa fie membru sau nu. Daca vor atunci sa vina si ei la intalniri !!!
|
Aceeasi situatie in fiecare sambata ! NE intalnim maxim 10 persoane si alea greu, degeaba se scrie, se anunta, se avertizeaza etc ca tot putini suntem la intalniri! Sper sa ia Stefan atitudine si sa nu mai fie atatia absenti!
|
las ca vine Stefan din vacanta si sper sa fak el cva.... nush dc dar multi.... fff multi membrii lipsesc de la intalniri... cei care sunt prezenti sunt eu, St3FaN, ybg (a lipsit 2 sapt cat a fost racit si a plekt in vacanta), cristi, alex, potos, nitro, hellboy, andrei, robertzel si cam atat... nsh c e de facut? dak s-a retras cineva makr sa zica aja de bun simt.. ma baieti m-am retras (asa cum au facut-o tnd si shumi din bt).... oricum sper sa ramana valabila chestia pe care a zis-o stefan... sa facem din nou 1 lista cu cei care sunt in club.... inteleg a fost vacanta... a fost una alta dar makr juma de ora vino sa vezi ce e acolo, ca de acu nu se mai plateste cotizatie...
|
multi s-au inscris doar de dragul de a fii intr-un club auto, nu din placere! Fiecare poate avea pb..ii intelegem, nu`i nimic, dar sa vina o data la 3 luni si atunci 1 min sau deloc...si cand ii intrebi daca mai sunt in club..ei zic ca da. Trebuie refacuta lista parerea mea si de vazut ce si cum, sa reparam tot ca doar...CrazyDrivers ruullzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sorry k intervin , dar cred k trebuie relansat acest club !!! aici in bucuresti abea am inceput sa ne miscam si devine din ce in ce mai bine :D si pt o relansare in forta , propun in primul rand sa modificam site'ul ala neaparat...pt k el este practic marca noastra...lumea vede pe masini crazydrivers.net si intra acolo si dak vede ceva frumos o sa fie atras si in felul asta avem potentiali noi membri...asta e parerea mea..:evil_laug
|
59AFA ideea cu siteu e buna... dar exista si nijte probleme... noi in sv eram destul de multi... din acei 20-25 de membrii care veneam la intalniri am ajuns sa fim 10 maxim... pe unii in inteleg (stefan care e plecat din tara).... dar sunt unii pe care nu i-am mai vazut de la inceputu vacantei...
|
Quote:
|
aa..si dupa toate astea inchiriem un barulet si dam un mare party Crazy Drivers ... punem pozele pe net , lumea vede atmosfera din club si uite asa facem rost de membri noi :D uite ce politik de marketing am :)))
|
de spus e f usor, mai greu de fascut..de organizat..ca asta e totul..ORGANIZAREA. RElansare...nu stiu daca e cuvantul potrivit, trb doar facute niste schimbari...
|
Quote:
AFA ideile tale sunt bune insa au mai fost tentative si inainte dar nu a iesit cum ar fi vrut multi. Ideea cu intalnire Crazy Drivers care sa se lase cu un party e ffff buna, numai ca e mult de disc, trebuie vazut cand ar putea cam toti membrii.... Credeti ca ar fi sanse sa putem face ceva de genu asta pana la sfarsitul anului ?....haideti sa discutam despre asta pe cafenea! |
atentie mare, anunt foarte important:
intalnire genrala a tuturor membrilor crazy drivers, din toate filialele, la iasi, pe 22 octombrie, cu ocazia intalnirii membrilor 4tuning va astept acolo, va pupa tata :lol::lol::lol: |
ar trebuii sa avem si noi parte de show-uri...distractie, muzica..sa ne distram si noi putin, ca parca e mult prea monoton..lumea e plictisita..sictirita...trebuie 2 palme pt a trezii lumea la viata si sa incepem sa facem ceva ca timpul trece....si se duce repede!
|
Quote:
|
Si eu voi fi acolo, Fritz tocmai a confirmat ca va veni, Andrei banui ca vine, plus restul baietilor din Suceava care pot. Probabil si Red Celica va fi cu noi.
|
eu nu stiu daca pot veni ... sunt 500.... de km ... vreau sa va fac un anuntz ca suceava - crazy drivers ... la cluj ... o fost destul de important ... la dbdrag eu locul 2 ... fritz pe acolo andrei tot ... over si el ... deci na ii destul de bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning