![]() |
in prima runda de poze sunt masini de masini :lol: :lol:
in a 2a runda de poze : -la masina din a2a poza , daca ii dai un picior ii cad toate plasticele alea :lol: :lol: -rechinul ala chiar este reusit :lol: pacat de cornul ala din spate ca daca nu ar fi el ar fi iesit super (parerea mea) -faza cu oglinzile este chiar mortala , oricum masina arata super :shock: -kadeturile sunt marfa :lol: |
daca l`as prinde pe ala care a stricat focusul.. :chainsaw: :bat:
|
ihim.. sa-i rupi mouse-ul... ca e facut pe comp
|
Mondeo ar fi marfa cu eleron in loc de coada chiar daca ar mai strica din tema cu animalu' (ce-o fi, caine, rechin) macar trebuia sa ii puna cate una in fiecare parte si un eleron intre ele :D
|
Re:
Quote:
|
ce ar fi fain la mondeo?
is de tot cacatu toate.... se potrivesc cu topicu... |
Astia cre'k se intrec care are cea mai de cacat masina!
|
rusii aia sau ce masa sunt cu lazile lor au intrat ca si tataee in hall of fame. :lol:
dar ala cu lada albastra a sarit deja calul e criminal. :yikes: sa pui burlanul de la soba sau streasina :?: am trait sa o vad si pe asta. :pistoles: |
salut
am si eu o lada pe la care am vrut sa fac ceva la caterinca .... dar astea.... :shock: frate ce imaginatie diabolica a facut asa ceva ... oare merge cu ea pe strada :lol:
|
1 Attachment(s)
kitch sau nebuneala ???
|
Quote:
|
hahah iti dai seama k asta nu ramane in zapada .. sau cum te`oi simtzi cand te calka unu d`asta :)
|
Re:
Quote:
|
e mult prea exagerata frate aia...........dar daca lui ii place... jos palaria
|
Eu cred ca sunt puse la vrajeala !
Sau, daca nu inseamna ca e nebun ! |
Sunt exagerate rau rotile. Oare cum e cand face pana :?: 8)
|
Pe cuvant, da parca sunt roti de tractor !!! :lol:
|
la orice masina daca pui roti exagerat de mari incepe si sare pe sosea ca tractorul.
arata ca o trasura :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
sunt mai mari ca rotile de fata de la camioane :) :D :) :D :lol: kiar ca parca e \"car cu boi\" :P |
acum o sa zica unii ca sunt rasist dar arata chiar ca o masina de cioroi sau tigani. :bat:
negrii astia si-ar pune crom cat incape si pe masini ca si lanturile si zgarzile de la gat.sunt ceva neamuri cu mustaciosi burtosi de la noi. |
Re:
1 Attachment(s)
KITCH????Eu cred ca da.
|
kitch facut pe comp :D
|
Escalade-ul ala este trucat, ca exista jante si de 50 de inci, dar nu si gume pentru ele... :wink:
|
cel mai tare ar fii asa aiba si niste frane de alea imense..cat jantele :))
|
daca ar avea si discurile pe masura sigur sar putea ridica pe rotile din fata daca ar vrea :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
pwuah... ce monstruozitate de evacuare la audi :lol:
da' ce ziceti de asta? |
Re:
Quote:
Sau nu la mine te refereai??? :D |
nu am studiato pre bine si de altfel nici nu are o rezolutie buna.
la prima vedere pare trucata dar daca e reala ala chiar a fost un fun audi.ma rog unul de ala dus de acasa. :lol: honda e penala,a stricat omul masina cu pragurile alea de tramvai :cry: :cry: |
e panarama rau honda aia, ii mai lipsea un eleron din ala de agatat rufe si gata KITCHU complet :lol:
|
Re:
Quote:
|
si daca scrii BOSS ? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
poate is mai prosti astia |
|
Re:
Quote:
Are dreptate....acum nu stiu daca nike-urile au aparut din 71....ca eu nu am fost atent..... |
HUMMER H3T CONCEPT VEHICLE SPECIFICATIONS
General Body/chassis structure: body on frame; steel body panels Suspension Front: torsion bar with SLA Rear: 5-link with coil over shocks/springs Wheels: 19\" x 8.5\" Tires: 285/65R19 Tire brand: Nike-inspired BF Goodrich Brakes: disc with 15\"-diameter rotors, 6-piston calipers ---------------------------------------------------------- Interior: Seating for two Nike-inspired materials throughout Nike backpacks integrated to seatbacks Cast rubber floor Portable MP3 player/radio ........ ---------------------------------------------------------- Daca as avea una d-asta nu mi-ar fi rusine cu stema Nike pe ea :wink: In rest... nici eu nu stiu ce intelege romanul prin sigla Nike pe masina! |
Re:
Quote:
|
Nu va suparati voi cei care aveti Nike pe masina, dar eu unul cred ca masinile cu embleme de \"adidasi\" merita calcate in picioare;
poate exagerez putin, dar ganditi-va ca acel taran cu nike spune ca are masina sport in timp ce cara cu ea cartofi (si asa ajunge undeva departe... Zeita Victoriei cum ii spunem noi); Daca mai merge si in 3 pistoane, zice ca are masina supra-alimentata si fuge de rupe; daca il intrebi cati cai are, spune 1300 nestiind ca asta e capacitatea motorului :lol: Scuze daca o iau prea in ras, dar asa e in general |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning