Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO) (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5733-foto-masini-tunate-suceava-exlusivitate-foto.html)

costelus vento 25-05-09 17:45

Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)

ms pt. pont si pt. sinceritate......;)

Bogdan-sbt 16-07-09 17:15

Frumusica masina

Red Celica 22-07-09 12:02

Nu uitati ca va asteptam pe 25-26.07 la Iulius mall Suceava la Tuning Show II

https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...e-suceava.html

olariumarius 03-10-09 12:22

3 Attachment(s)
............

KAmikazee2005 03-10-09 13:04

Frumos rau vento!! oare a cui o fi? oricum am vazut ca cica ar fi de vanzare :( ;)) oricum felicitari proprietarului ;)) marius esti un fel de paparazzi? :)

AdiVFour 03-10-09 16:45

4 Attachment(s)
Si o Vectra A ..era timpul sa apara:P va prezint ceva poze si cu masina mea;)

KAmikazee2005 04-10-09 10:41

Quote:

Originally Posted by AdiVFour (Post 2689283)
Si o Vectra A ..era timpul sa apara:P va prezint ceva poze si cu masina mea;)

Si unde e tuningu??? :))

miscaistyle 05-10-09 15:03

frumos vento ar fi si mai frumos daca ar fi vr6

AdiVFour 06-10-09 09:02

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2690972)
Si unde e tuningu??? :))

Tuning..mai degraba reprezinta pt mine bun gust respectand linia masinii cu accesorii care dau bine pe ea..si nu impodobite ca bradul de craciun..nu vreau sa bat apropo pt nimeni..dar fiekre isi face masina dupa gustul lui..si eu am facut-o dupa al meu.numai bine!

maf 08-10-09 14:43

sunt de acord cu kamikazee, anume ca, frate, si in oraselu meu, iti arat omu de 40 de ani cu pleoape, alte triple si eleron + bara spate schimbata, dar nu se arunca sa zica, ca e tuning.... momentan e bine, mai modifica...... suspensie sport... motor de gsi cv....

andutzu85 09-10-09 09:09

Quote:

Originally Posted by maf (Post 2703076)
sunt de acord cu kamikazee, anume ca, frate, si in oraselu meu, iti arat omu de 40 de ani cu pleoape, alte triple si eleron + bara spate schimbata, dar nu se arunca sa zica, ca e tuning.... momentan e bine, mai modifica...... suspensie sport... motor de gsi cv....

mie personal imi place foarte mult vectruta asta...e cea mai ingrijita si frumoasa...nu stiu ce aveti cu omul...fiecare are propriile lui gusturi....mai pune si poze cu interiorul adi...si cu muzica...jante...toba...folie.....intradevar...o suspensie sport ar face-o sa artate mult mai bine...dar la drumurile noastre:sad::sad::sad:...bafta adi!!!!

KAmikazee2005 09-10-09 09:43

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 2705026)
mie personal imi place foarte mult vectruta asta...e cea mai ingrijita si frumoasa...nu stiu ce aveti cu omul...fiecare are propriile lui gusturi....mai pune si poze cu interiorul adi...si cu muzica...jante...toba...folie.....intradevar...o suspensie sport ar face-o sa artate mult mai bine...dar la drumurile noastre:sad::sad::sad:...bafta adi!!!!

Nu are nimeni si nik cu omu :)) vectra e ingrijita intradevar... dar nush unde e tuningu? jante toba si folie reprezinta tuning?? dak pt voi da... at.. oki ;)

andutzu85 09-10-09 10:03

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2705098)
Nu are nimeni si nik cu omu :)) vectra e ingrijita intradevar... dar nush unde e tuningu? jante toba si folie reprezinta tuning?? dak pt voi da... at.. oki ;)

nu reprezinta tuning...dar fata de alte cazane care le-am vazut....arata foarte foarte bine...la asta ma refeream...si tuningul asta e de ma multe feluri(depinde de fondurile de care dispui)...tuning discret...simplu....extrem....etc!!!

AdiVFour 09-10-09 10:11

Nu am zis k am cea mai tunata Vectra oameni buni...si nici nu vreau sa am.sunt fericit k am o Vectra A frumoasa(putine pe drum) si cu putine accesorii pe ea..dar care au facut-o sa arate cum imi place mie...si nu a fost chiar asa de usor si ieftin. nu cum spui u kamikazee..jante si folie;))dar deh...oameni si oameni.si pe viitor ..ma bate gandul la suspensie(cu toate k nus ce ma fac knd tre sa merg la tara..) si scaune sport...iar visez la un c20let pe ea;) numai bine si va blitzez

SV-05-YBG 10-10-09 11:27

Pai spor la treaba si poate ne vedem pe drum sau prin Humor.

Enigmatic 05-02-10 12:30

dute maa :)) ozk ai zarit o masina:twisted::oops::-P:!::idea:

Quote:

Originally Posted by PoToS (Post 1081860)
in timp ce ma plimbam pe strazile sucevei am zarit o masina...

A_LEXUS.TUN 05-02-10 12:41

Baieti stiti cum e?...
Va zic eu.. daca nu ai trecut de macar 5-8sute de euro investiti.. poti sa zici doar atat.. masina mea e putin diferita de altele din oras care sunt aceeasi marca :)

A_LEXUS.TUN 05-02-10 12:43

inca ceva.. sper sa nu te simti ofensat YBG .. dar o masina tuning nu prea isi are locul pe drumurile de tara :)

maf 05-02-10 12:58

Quote:

Originally Posted by A_LEXUS.TUN (Post 3053247)
inca ceva.. sper sa nu te simti ofensat YBG .. dar o masina tuning nu prea isi are locul pe drumurile de tara :)

??? what? :)))))

apropo ....... nu mai sunt masini ?

Low_Ridah 07-02-10 17:51

Gata cu tuningul ...nu auzi , nu ai ce face cu masinile tunate la noi , pe drumurile de tara ...si il aprob . Toate Spoileratele nerusinate la care proprietarii nici macar nu siau pus umila intrebare : " oare faptul ca am dat o caruta de bani pentru cateva tone de fibra , ma face sa cred ca oribilitatea asta de masina chiar arata bine ? sau .... " . deci ...inainte sa va puneti un spoiler, bara fata , tampon cum vreti sa ii ziceti , ganditiva ca este un KIT AERODINAMIC si nu o chestie care siar dori sa arate mai bine pe masina si la care se uita pitipoanecele . Toate au rolul lor pe o masina .
Tuningul incearca sa imite frumusetea masinilor de curse , iar masinile de curse incearca sa parcurga o distanta cat mai repede posibil ....

Deci Stefane ...nu mai baga Supra pe drumul ala de "tara" la Humor ...puneti si tu un motor decent pe masina aia....un 1.9 TDi ....1.4TDi ...sau vreun 2.5Tdi ....am auzit ca sunt chiar bune inainte sa faci 10000 km :)) Ce mama masii ...toti fraierii au acum 3.0 Turbo ...nu are rost ... ;))

maf 07-02-10 22:36

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 3061586)
Gata cu tuningul .... ;))

Hai cu beculetele(gen becuri rosii pe pozitii fata), hai cu sisteme audio puternice(sa se auda in exclusivitate noua melodie a lui nicu... sau florin :) ) , hai cu un kit sport batut in cuie si cu un sticker (care te face sa mergi mai rapid, un NIKE pe luneta sau un TURBO SPORT pe un diesel) :))

Nu incarca nimeni poze? :-<
..... Lexus ... bine ai zis .... :-"

massimo 18-02-10 17:03

5 Attachment(s)
BMW 535D,307H.P. SP-LINE BODY KIT

maf 18-02-10 18:31

in sfarsit :D

felicitari, sa o stapanesti sanatos ...

KAmikazee2005 18-02-10 23:29

Quote:

Originally Posted by massimo (Post 3099708)
BMW 535D,307H.P. SP-LINE BODY KIT

Frumoasa masina... Felicitari si sa n vdm la cat mai multe evenimente ;)) :)

costelus 85 23-02-10 20:18

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 3101241)
Frumoasa masina... Felicitari si sa n vdm la cat mai multe evenimente ;)) :)

frumos dar e loc de mai bine

Low_Ridah 24-02-10 10:24

Poate este ...numai sa nu fie galbena ;))

macoveiciuc gabriel 06-04-10 10:52

7 Attachment(s)
si eu pe aici !pt comentari si istoricul masinii clik pe linkul de la semnatura:-)

maf 06-04-10 10:57

bine ca ai urcat si poza cu mine :)) imi faci reclama =)) .... eu stii ca te felicit zi de zi pt ce ai facut pe ea pana acum..... mai trebuie sa ii schimbi ceva ;)

GanZZo 07-04-10 08:30

----------------
Off Topic
----------------

Sâmbătă 10 aprilie 2010 Va avea loc etapa a II-a din CUPA „AUTO GREEN CLUB” BOTOŞANI. Concursul de viteză pe circuit se desfăşoară în sistem contra cronometru pe traseul autodromului Auto Green Club situat in comuna Stauceni la 7 km de Botosani.

Se vor efectua 2 manşe cronometrate, timpii cumulaţi vor duce la constituirea clasamentului.
Traseul are lungimea de 2,6 km.
Startul furat, nerespectarea traseului, nerespectarea indicaţiilor organizatorului sau al oficialilor, duce la excluderea din concurs.
Eventualele contestaţii sau neinţelegeri apărute în timpul desfăşurării concursului se vor depune în scris la secretariatul concursului până la festivitatea de premiere.

Se vor alcătuii 3 categorii de premiere:

1.amatori până la 1600 cmc
2.amatori peste 1600 cmc.
3.licenţiaţi

Intre orele 09.00 – 11.30 va asteptam pentru inscrieri, verificări tehnice şi antrenamente.

Acest concurs se adreseaza tuturor amatorilor de automobilism. Va asteptam !!!

Mai multe detalii pe http://www.autogreenclub.ro

maf 07-04-10 10:07

1 Attachment(s)
inca o poza cu un mic detaliu ...

no limits design 07-04-10 16:48

scoate scrisul ala cu golf si o sa arate si mai bine

maf 07-04-10 23:22

sigla a fost data jos si data cu vopsea neagra mat, o sa fac o alta poza zilele astea sa vezi cum da :P ......toate cele bune

macoveiciuc gabriel 08-04-10 21:25

mersi maf esti un scump

cipriannnnn 16-04-10 15:24

a vazut careva un fiat punto cabriolete ?lam vazut vara trecuta prima oara "frumusel" cica e unul din de peaici

cipriannnnn 16-04-10 15:25

poze ceva?cineva

macoveiciuc gabriel 16-04-10 18:50

2 Attachment(s)
hai ca pun eu 2

no limits design 01-05-10 23:22

arata mai bine asa.....bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning