![]() |
Re: Accidente Baia Mare
azi am m-a lovit un pic unul,veneam de la negresti-oas,mai aveam 2-3 masini in fata au pus frana cam brusca am pus si eu si am auzit frane puternice din spate,un vw transporter m-a lovit un pic din fericire nu s-a intamplat nimic la masina :D,am scapat.
|
salut, azi pe la ora 18:00 am plecat pana in Ilba la un prieten ... inainte sa urcam dura toata lumea ne blitzuia.... drumu gheata pe dura, cand ajungem aproape sus, pe stanga un clio cu 2 usi se vedea ca tocmai fusese pus inapoi pe roti, cred ca a fost rasturnat pe partea soferului, inca 10m, pe dreapta un focus tras pe dreapta, cu avariile puse (nu am vzt daca e lovit sau ba) iar pe stanga o dacie break cu spatele facut praf... peste 20 de minute ma intorc din Ilba, iar sus pe dura Logau de 70.000euro, iar pe drum, pe la mijlocu pentii o duba iar in spatele ei infipt un a4 sau un a6, model 2004,2005. Era lovita bine ... era crepat si parbrizu, airbagul pasager l'am vazut sarit, caschetarii dirijau acolo circulatia si jos inca un logan de 70.000 de euro de veghe.
URAT ... am circulat pe urma pe zona tepes si e ghetus si pe acolo. |
e intr-adevar urit.
dar nebunia e doar pina pe la ileanda. in rest e uscat, pina la bucuresti. aveti mare grija si sarbatori frumoase. |
Maine am de facut un drum pana in Sapanta si chiar nu situ pe unde sa merg.Pe Gutin am inteles ca e zapada,plus ca a inghetat deja,pe la Cavnic la fel,ma gandeam sa merg pe la Negresti Oas ,prin pasul Huta.Nu am cauciucuri foarte bune desi dunt de iarna si asta imi da de gandit pe unde sa ma duc
|
gutinul e curat. iti spun eu sigur!!!
|
merci,sa speram ca ii si maine pe la amiaza cand ma duc,daca e ok ma duc pe acolo ca e si mai scurt
|
Quote:
|
Eu acuma am intrat in casa, din oras vin. Dura era curat, nici o masina intoarsa. S-or mai fi potolit. M-am distrat putin prin oras pe gheatza.
Trebe avut mare grija ca mai toate strazile is cu polei. |
ieri am vazut vreo 3 platforme prin oras,cu masini lovite pe ele,si toate din spate...o platforma era langa vulcanizarea aia de langa drumul aeroportului,un logan MCV ...cu nailoane in spate...saracu...soche...faine lumini rosii ai pe casa;)
|
ms ms :lol: le-am luat in ton cu masina , vreau sa-mi iau si becuri de pozitie rosii ;)
|
numa take care sa nu isi achizitioneze militia una bucata certificat de masina rosie:)))see ya'
|
Quote:
|
Acu' 10 minute parcam masina in spatele blocului cand aud pe bulevard(Decebal) o frana si pe urma o izbitura puternica, plec in bulevard, un Leon galben cu nr de bucuresti a derapat sau ce'a facut si a sarit de pe drum cu partea dreapta in copac din ce am vazut, nu stiu ce damage'uri are, am vzt doar airbag'urile copertina de pe dreapta iesite.
|
am vazut si eu acum. masina nu e atinsa exterior. are doar airbagurile sarite. e baiatul cu leonul galben BMU la numar sau ceva de genu asta. cred ca are ceva la roata drapta spate cu care a lovit bordura. noroc ca nu a lovit si copacul...
|
tocmai acum am trecut si eu pe acolo si atunci au pus-o pe platforma de la ACR. Pacat de masina
|
Yup... l-am vazut si eu prin oras... Oricum a avut viteza mare zic eu incat a reusit sa faca ce a facut.
|
:) M`a sunat imediat. Am vazut si eu masina, povestea nu o impartasesc fara acordul lui. Sa speram ca n`are probleme la punte, dar are 2 jante rupte, o aripa si`o usa indoita ... 2 airbag`uri sarite (impact lateral).
@ Razvy : N`a apucat sa dea in copac |
nu cred ca era nevoie de viteza. era ceva lunecus pe jos!
|
Quote:
|
Gume de vara + un factor? Care poate fi neadaptarea vitezei la conditiile drumului sau lipsa de experienta la volan?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma bucur ca nu a apucat sa dea de copac...
|
Quote:
Am putea`o numi lipsa de concentrare, atentie, alegere gresita. Decat sa criticam persoana, mai bine o sustinem ... totusi e o pierdere, si omu` e suparat. O vorba buna face foarte mult in astfel de situatii. |
Ma ascultati voi de mine ca nu zic nebunii :)
Viteza e de vina si dupa cum zice si TRX o maneta trasa cand nu trebuia... Carosabilul in oras aseara era bun ca si eu m-am plimbat ca nebunu si n-am avut nici o treaba. De unde gheatza ca n-a nins, n-a plouat. De la bun inceput mi-am dat seama ca omu avea viteza prea mare. Din moment ce a tras si frana de mana e clar. Sa fie sanatos si data viitoare sa aiba grija. Sper ca are Casco, ca de e ceva cu puntea o sa-l usuce de bani si cred ca sti si tu TRX cati bani intra intr-un Leon... |
Quote:
|
Quote:
|
poi de ce nu apelezi la alternative, TRX? este casco...
|
Quote:
|
Quote:
Later edit: Ai PM, Adi! |
de la cine ai casco? ca eu am franciza 100E la cei de la generali! ce e peste 100 E dauna repara ei ce e sub platesc eu
|
Si eu am avut la generali anu trecut cu 680 euro/an dar pt 2-ua reparatii ( schimbat usa dreapta fata, vopsit usa spate apoi schimbat oglidna dreapta si parbriz) mi s-a ridicat in al 2-lea an la 1021 euro/an. Tot 100 aveam si eu franshiza... Am trecut anul asta la Alianz. Am preferat sa platesc in jur de 800 euro decat 1000+.
Sfatul meu. Ce e reparatie usoara bagati pe RCA ca nu te costa nimic nici pe tine nici pe shoferu respectiv. Poti pune pe oricine (inafara de cei din familie) sa zica "ba tata am derapat si a zburat o piatra in parbriz". Casco e pt daune grave gen reparatii de bani multi nu de cateva milioane/zeci de milioane. Zed - Drumu e alb de la sarea ce a fost aruncata si nu de la precipitatii. Si eu am trecut aseara prin zona respectiva si nici pomeneala de patinat si am cauciucuri all-season. P.S. TRX, la anu schimba firma de asigurari :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Nu e din nfs dar nu zice nimeni ca daca u nu te-ai baga cu frana de mana cu un leon el sa nu se bage, e treaba lui, riscul lui, urmarile lui, atata timp cat are frana de mana masina si e si in stare ok nu vad ce-l impiedica sa nu o foloseasca:D daca el se simte in stare. Distractiile oricand se platesc asa ca-i doresc un an nou mult mai bun decat sfarsitul acesta de an ;)
|
da da bordura s ar putea sa l impiedice...bine ca nu a fost mai grav, bine ca nu au fost pietoni biciclisti in zona sa vada leon nfs in derapaj
|
parerea mea ... masina lui, banii lui, el a lovit'o, el o repara, nu trebuie judecat omu'...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning