Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

VG30DETT 17-04-08 23:23

Re: Accidente Baia Mare

oricine are permis de conducere e sofer problema e.1/categoria celor care folosesc masinile parintilor iar cind ies in trafic nu numai ca nu au experienta dar mai fac si pe grozavi.2/cei ce au vindut o bucata de pamant si pe bani primiti s-au luat o masina si nu prea sunt in stare sa o controleze lipsindu-le experienta. 3/vechi batrini comunisti.4/spaima soselelor adica ceei ce nu sa scris nici o lege(taximetristi).Am citit undeva ca nu se pot numi soferi cu experienta doar dupa ce ai parcurs minim 300.000 km adica ca ai trecut prin toate situatile din trafic.Sper ca nu am jicnit pe careva.:?:

tuner_cata_05 18-04-08 00:28

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1490616)
oricine are permis de conducere e sofer problema e.1/categoria celor care folosesc masinile parintilor iar cind ies in trafic nu numai ca nu au experienta dar mai fac si pe grozavi.2/cei ce au vindut o bucata de pamant si pe bani primiti s-au luat o masina si nu prea sunt in stare sa o controleze lipsindu-le experienta. 3/vechi batrini comunisti.4/spaima soselelor adica ceei ce nu sa scris nici o lege(taximetristi).Am citit undeva ca nu se pot numi soferi cu experienta doar dupa ce ai parcurs minim 300.000 km adica ca ai trecut prin toate situatile din trafic.Sper ca nu am jicnit pe careva.:?:

Angi ai uitat s-a spui si de soferii de pe autobuse...care sunt ,,regii soselelor,,(nu toti...mai sunt si exceptii dar o mare parte dintr-e ei...ma abtin :raving: )
;););)

mosky 18-04-08 12:12

Quote:

4/spaima soselelor adica ceei ce nu sa scris nici o lege(taximetristi)

aici se incadreaza si unele preafericite conducatoare posesoare de permis auto.

cipricipri 18-04-08 13:09

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Ai uitat sa ii mentionezi si pe cei care au muncit din greu sa isi ia o amarata de masina si care poate nu fac pe grozavii ca nu isi "permit" pentru ca e mai usor sa iti vina totul pe "tava" dacat sa muncesti din greu pentru asa ceva ,ca doar e normal sa nu pretuiesti un lucru care iti "cade din cer" ! Sper si eu ca nu am jignit pe careva ! Si nu stiu ce au toti cu taximetristii ? E mare problema ca ei se baga,se grabesc si nu mai stiu ce? Tu poate te plimbi cu masina da el traieste din asta !
Quote:

Originally Posted by Adrian BM (Post 1491198)
aici se incadreaza si unele preafericite conducatoare posesoare de permis auto.

Daca te referi la taximetriste da-mi voie sa te contrazic pentru ca majoritatea conduc poate mult mai bine decat tine si multi altii ! No offence !8)

mosky 18-04-08 18:48

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 1491251)
Daca te referi la taximetriste da-mi voie sa te contrazic pentru ca majoritatea conduc poate mult mai bine decat tine si multi altii ! No offence !8)

stiu ca conduc bine , am vazut femei care conduc autobuz si autotren dar de multe ori aparentzele inseala .

GODLESS 19-04-08 02:50

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 1491251)
Si nu stiu ce au toti cu taximetristii ? E mare problema ca ei se baga,se grabesc si nu mai stiu ce? Tu poate te plimbi cu masina da el traieste din asta !

Tu ori esti taximetrist si te crezi mare sofer ,ori nu ai habar cum se circula in oras la amiaza in centru (unde stau taximetristi ciorchin)... Si da e mare problema ca se baga si ca se grabesc ...pentru ca din cauza lor mor oameni si se sparg masini (accidente nu furt)... si daca tot traiesc din asta ei sunt mai presus de lege de nu le respecta ? Cine ia pus sa se faca taximetristi ? sau nu-i duce capul sa faca altceva ... marog ,un permis se ia si cu 8 clase si daca se intampla sa-i apostrofezi risti sa te trezesti si cu masina sparta si cu ochii unflati ca la ei functioneaza efectul de turma (de boi) ... Si daca vrei sa te convingi te iau in masina intr-o zi de ex. o vineri pe la ora 14 cand mai si ploua si te fac o tura prin oras sa vezi cam ce fac taximetristii pe care-i lauzi tu asa de mult ... saraci de ei ...

Mai introduc in categoria de soferi indisciplinati :
-agentii (nu toti)
-curierii (nu toti)
-distribuitori de marfa (nu toti)

in general cei la care firma la care lucreaza nu a pus in spatele masinii un nr de telefon unde poti sa-i reclami daca nu sunt disciplinati in trafic ...

P.S. Am generalizat la faza cu taximetristi ca sa intelegi cum sta treaba cu ~80% din ei, dar exista si taximetristi, oameni cumsecade si care respecta regulile ,problema e ca sunt din ce in ce mai putini ...

bogo4all 19-04-08 11:09

Pai daca nu ma insel cipri e taximetrist :), da nu cred ca asta conteaza, daca esti taximetrist poti fi si disciplinat. Si in mare e cam adevarat ce spune godless.

MephistoBM 19-04-08 13:08

1 Attachment(s)
si apoi sa nu plangi knd vezi asa ceva :shock: :D:D

cipricipri 19-04-08 14:19

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1492345)
Tu ori esti taximetrist si te crezi mare sofer ,ori nu ai habar cum se circula in oras la amiaza in centru (unde stau taximetristi ciorchin)... Si da e mare problema ca se baga si ca se grabesc ...pentru ca din cauza lor mor oameni si se sparg masini (accidente nu furt)... si daca tot traiesc din asta ei sunt mai presus de lege de nu le respecta ? Cine ia pus sa se faca taximetristi ? sau nu-i duce capul sa faca altceva ... marog ,un permis se ia si cu 8 clase si daca se intampla sa-i apostrofezi risti sa te trezesti si cu masina sparta si cu ochii unflati ca la ei functioneaza efectul de turma (de boi) ... Si daca vrei sa te convingi te iau in masina intr-o zi de ex. o vineri pe la ora 14 cand mai si ploua si te fac o tura prin oras sa vezi cam ce fac taximetristii pe care-i lauzi tu asa de mult ... saraci de ei ...

-agentii (nu toti)
-curierii (nu toti)

in general cei la care firma la care lucreaza nu a pus in spatele masinii un nr de telefon unde poti sa-i reclami daca nu sunt disciplinati in trafic ...

P.S. Am generalizat la faza cu taximetristi ca sa intelegi cum sta treaba cu ~80% din ei, dar exista si taximetristi, oameni cumsecade si care respecta regulile ,problema e ca sunt din ce in ce mai putini ...

Da sunt si taximetrist si nu ma cred asa mare sofer si crede-ma ca am habar de cum se circula in oras si daca ai face taximetrie o zi poate ti-ai schimba parerea ,dar e mai usor sa vorbesti !
Si referitor la accidente nu cred ca taximetristii fac cele mai multe accidente crede-ma ! Hai ca nu mai am chef de povesti aiurea !:blahblah::blahblah:

M I V E C 19-04-08 14:36

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1492345)

-agentii (nu toti)
-curierii (nu toti)

da da da, taximetria este o meserie de viitor, si mai ales castigurile sunt imense. poti sa castigi si 200 ron pe usor. dar din care trebe sa dai vreo 50-60 ron la proprietarul masinii la care tu lucrezi ca sluga, dupa care trebe sa bagi combustibil de vreo 50 - 70 ron ca doar masina nu merge numai cu manele, mai bagi vreo 2 cafele, un pachet de tigari si ramai cu bani de un covrig la sfarsitul zilei.
dar intradevar TAXImetristi sunt niste soferi desavarsiti, 10 minute conduc dupa care 50 minute stau in statie si conduc la rece. Asa dar nu voi taximetristi sunteti buni soferi, ci restul participantilor la trafic carora le este mila si greata de voi.

GODLESS 19-04-08 14:51

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 1492882)
Da sunt si taximetrist si nu ma cred asa mare sofer

Nici nu ai dece !!!

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1492906)
dar intradevar TAXImetristi sunt niste soferi desavarsiti, 10 minute conduc dupa care 50 minute stau in statie si conduc la rece.

Good point !

MephistoBM 19-04-08 15:04

RMB, mi-a placut cum ti-ai parcat furia rosie:twisted: aseara in fatza la oaza italiana :D:peace::peace::peace:. trebuia sa o pui langa mini-uri :twisted::twisted::twisted:

Keisuke 19-04-08 15:20

acolo are biroul la hotel ;)

soaarecu 19-04-08 15:25

[QUOTE=MephistoBM;1492953]RMB, mi-a placut cum ti-ai parcat furia rosie:twisted: aseara in fatza la oaza italiana :D:peace::peace::peace:. trebuia sa o pui langa mini-uri :twisted::twisted::twisted:[/QUOT

tot timpul asa isi parcheaza masina....si in legatura cu taximetristii mai sunt si oameni de treaba printre ei....si pana la urma suntem oameni si toti gresim si accidente se intampla tot timpul

M I V E C 19-04-08 15:26

poi acolo este locul meu de parcare. am audiente in fiecare seara de la 19 pana la 22. daca vrei iti fac programare la cabinetul meu.

MephistoBM 19-04-08 15:29

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1492982)
poi acolo este locul meu de parcare. am audiente in fiecare seara de la 19 pana la 22. daca vrei iti fac programare la cabinetul meu.

:)) cabinet de psihologie? :)) cat ii sedinta? :)) :D:D:D

M I V E C 19-04-08 15:39

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 1492989)
:)) cabinet de psihologie? :)) cat ii sedinta? :)) :D:D:D

No-NO. este vorba despre M.I S.A si GURU. daca vrei sa devii membru iti trimit pe mail cererea. Oricum, multi de pe aceste form sunt membrii si acolo. ne mai trebuie inca 2 persoane sa facem o spirala mai micutza. daca vrei si poti, Poti sa vii cu o fata de exemplu. ? !

3SGE 19-04-08 16:13

Cam asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=fd8a6BJT2cc .....
...spirale, guru, chestii, e greu de povestit :twisted:

cipricipri 19-04-08 18:10

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1492906)
da da da, taximetria este o meserie de viitor, si mai ales castigurile sunt imense. poti sa castigi si 200 ron pe usor. dar din care trebe sa dai vreo 50-60 ron la proprietarul masinii la care tu lucrezi ca sluga, dupa care trebe sa bagi combustibil de vreo 50 - 70 ron ca doar masina nu merge numai cu manele, mai bagi vreo 2 cafele, un pachet de tigari si ramai cu bani de un covrig la sfarsitul zilei.
dar intradevar TAXImetristi sunt niste soferi desavarsiti, 10 minute conduc dupa care 50 minute stau in statie si conduc la rece. Asa dar nu voi taximetristi sunteti buni soferi, ci restul participantilor la trafic carora le este mila si greata de voi.

:evil_laug:lol:...:clap:

M I V E C 19-04-08 23:21

Cipricipri, sper sa nu o iei ca pe ceva personal. Mai ales ca nu ne cunoastriem, asa dar spor la TAXImetrie

VG30DETT 19-04-08 23:45

[QUOTE=soaarecu;1492980]
Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 1492953)
RMB, mi-a placut cum ti-ai parcat furia rosie:twisted: aseara in fatza la oaza italiana :D:peace::peace::peace:. trebuia sa o pui langa mini-uri :twisted::twisted::twisted:[/QUOT

tot timpul asa isi parcheaza masina....si in legatura cu taximetristii mai sunt si oameni de treaba printre ei....si pana la urma suntem oameni si toti gresim si accidente se intampla tot timpul

da ai dreptate nu toti taximetristi sunt naspa dar in cite taxiuri am fost eu si am obiceiul sa stau pe bancheta din spate cam de fiecare data mi sa facut rau de la felul de a conduce ba accelereaza ba frineaza brusc nu le inteleg felul de a conduce totusi au persoane in masina nu animale..............

zed13 20-04-08 04:22

sa nu mai vorbim de faptul ca semnalizatoarele pe taxiuri is puse numai de ornament:!:ca nu le prea folosesc

IonutzMFF 20-04-08 19:34

A'ti uitat repertoriul de manele care suna asa tare in urechi si cand ii rogi (unii) sa dea mai incet se uita la tine ca si cum n'ai avea cultura generala daca nu sti cine e Salam sau Parizer sau Slanina

MephistoBM 20-04-08 23:04

:twisted::twisted::twisted:RMB, l-ai facut azi pe deac cu seria 6-ele? :)) ca te-am vazut in jurul orei 18 pe la sincai cum te luai dupa el :))

cipricipri 20-04-08 23:07

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1493819)
A'ti uitat repertoriul de manele care suna asa tare in urechi si cand ii rogi (unii) sa dea mai incet se uita la tine ca si cum n'ai avea cultura generala daca nu sti cine e Salam sau Parizer sau Slanina

:lol::lol: Imi pare rau ca avetzi o asa parere despre taximetristi !Da noh poate aveti si dreptate dar nu in totalitate !

bogdan350cid 21-04-08 02:36

cine a sters threadul cu peste 250 cp lounge sper ca are masina cu 250+cp si nu s a bagat numai asa :lol:...come on man..lasa un loc unde pot discuta cei care stiu despre ce vorbesc fara sa se bage copilasi

IonutzMFF 21-04-08 07:23

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1494500)
cine a sters threadul cu peste 250 cp lounge sper ca are masina cu 250+cp si nu s a bagat numai asa :lol:...come on man..lasa un loc unde pot discuta cei care stiu despre ce vorbesc fara sa se bage copilasi

Nu'si avea rostul acel thread .... Eu nu am masina de 250 cai (inca) , organizez liniute , am un magazin tuning , conduc un club de cursanti ...eu nu aveam voie sa postez??? Nu te supara dar mi se parea o discriminare

Quote:

Imi pare rau ca avetzi o asa parere despre taximetristi !Da noh poate aveti si dreptate dar nu in totalitate !
eee...nu era vorba de tine iti dai seama , tu esti de'al nostru ...e vorba doar de un anumit procent din numarul de taximetristi

Dany.bilan628 21-04-08 12:03

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1493797)
sa nu mai vorbim de faptul ca semnalizatoarele pe taxiuri is puse numai de ornament:!:ca nu le prea folosesc

aici trebuie sa fiu de acord cu tine...

bogdan350cid 21-04-08 18:24

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1494561)
Nu'si avea rostul acel thread .... Eu nu am masina de 250 cai (inca) , organizez liniute , am un magazin tuning , conduc un club de cursanti ...eu nu aveam voie sa postez??? Nu te supara dar mi se parea o discriminare

poi ce rost au liniute daca nu ai cu ce sa te dai....ce liniute s alea..?!!! tuning optic sa inteleg? ar trebui sa fie un coltisor de forum unde intra si discuta doar cine chiar are despre ce si stie ce vorbeste....ca doar e forum cu masini nu cu si despre poze cu masini si ce a citit fiecare despre masini, nu? ca ala deja e forum de povesti si povestiri. Eu sunt de parere ca daca conduci masina de 100 cp nu poti sa ti dai cu parerea cum merge un evo o sau un subaru etc, pt ca nu stii cum ar trebui sa mearga o masina de fapt

IonutzMFF 21-04-08 19:43

Frate ..oricine are dreptul la liniute...fie ca e de 75 cai fie ca e de 1000 ...si elementele optice tot tuning se numesc. Te rog nu te baga sa fi tu mare ''scula'' aici pe forum ...

adriano9 21-04-08 19:50

toata lumea se leaga de taximetristi,dar cand vrei un taxi stai frumos ca mielu la taiat si astepti si nici nu mai zici nimik,ca ai nevoie de el si dupa ce te dai jos,il injuri ca nu a schimbat muzica.
RMB stai linistit ca se castiga din taxi.

zed13 21-04-08 20:49

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1495491)
poi ce rost au liniute daca nu ai cu ce sa te dai....ce liniute s alea..?!!! tuning optic sa inteleg? ar trebui sa fie un coltisor de forum unde intra si discuta doar cine chiar are despre ce si stie ce vorbeste....ca doar e forum cu masini nu cu si despre poze cu masini si ce a citit fiecare despre masini, nu? ca ala deja e forum de povesti si povestiri. Eu sunt de parere ca daca conduci masina de 100 cp nu poti sa ti dai cu parerea cum merge un evo o sau un subaru etc, pt ca nu stii cum ar trebui sa mearga o masina de fapt

deci daca am un suv de 250 cp am dreptul sa scriu pe thread-ul ala? vreau sa zic ca degeaba faci thread de 250+ pt ca tot dai de oameni care aburesc si is habarnisti chiar daca au au masini puternice...sunt si oameni care nu isi permit o asemenea masina dar tot sunt pasionati de tuning si chiar sunt cunoscatori...

GODLESS 21-04-08 21:24

Io chiar nu va inteleg ce aveti cu thread-ul omului ... daca omul a vurt sa-l faca ce ? la cate thread-uri inutile sunt pe forumul asta mai conta unul (daca era inutil !) in + tot aici pe forum mai exista thread-uri speciale (dedicate) unde nu prea au ce cauta "apaludistii" pt ca ori is prind urechile ori intra moderatorul si le sterge posturile ...
Deci @bogdan350cid fa tu thread-ul 250+ cp inapoi si vei vedea ce iese iar @IonutzMFF si restul ce crede ca nu se incadreaza la 250+, se poate face un thread 0-250 cp sa nu fie lumea frustrata si discriminata ... si se impaca si capra si varza ...

IonutzMFF 21-04-08 21:44

Nici eu nu inteleg ce doriti sa faceti voi ... @GODLESS tu ai masina de 250 chiar peste ti'e usor de spus ...dar eu ca ma zbat pentru un show la care cu siguranta veti veni toti si 100% o sa va placa...m'as simti exclus ... Si asa nu suntem asa multi pasionati de curse in oras..tu aprobi sa se formeze un grupulet ..Fie cum vreti , eu raman cu baietii mei din club ...macar au pasiunea in sange ...fie ca au 1.9 tdi sau ceva mai puternic

VG30DETT 21-04-08 22:23

1.9 tdi -cu acest motor mi-ar fi rusine sa spun ca sunt pasionat de tuning./:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

GODLESS 21-04-08 22:41

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1495819)
Nici eu nu inteleg ce doriti sa faceti voi ... @GODLESS tu ai masina de 250 chiar peste ti'e usor de spus ...dar eu ca ma zbat pentru un show la care cu siguranta veti veni toti si 100% o sa va placa...m'as simti exclus ... Si asa nu suntem asa multi pasionati de curse in oras..tu aprobi sa se formeze un grupulet ..Fie cum vreti , eu raman cu baietii mei din club ...macar au pasiunea in sange ...fie ca au 1.9 tdi sau ceva mai puternic

Nu ai fost deloc atent la ce am scris eu ... Eu am vorbit la persoana a doua singular (tu) si nu la persoana intai plural (noi)... nu m-am inclus in 250+ dar cu toate astea ,omul e liber sa faca ce thread vrea, fara sa fim carcotasi si ,sa zicem (adica si eu) ca ,e inutil sau ca ,nu stiu mai ce ... cenzura a murit demult(cel putin asa incerc sa ma mint) ... Grupulete o sa existe chiar daca vrem chiar daca nu vrem. pt ca nu toti avem aceleasi dorinte si aspiratii, nu putem fi toti la fel, chiar daca exista aceeasi pasiune ...

P.S.: Masina mea are 204 cp deci nici eu nu ma incadrez ...:D

bogo4all 21-04-08 23:01

Poi cum zici u, asa o sa-si deschida fiecare user de pe forum un thread cam cu ce vrea el si o sa se discute in zeci de parti ce se poate discuta intr-unul singur si godless stai linistit ca nu sterg doar eu posturile. Nu iau eu partea la nimeni si chiar nu ma intereseaza ce discutii purtati, dar nu ma mir de ce romanu nu e civilizat. Plus de asta, e rau k tineti seama de ce masina are user-ul cand purtati o discutie, k sunt tineri care n-au permis si cunosc poate mult mai multe decat noi, astia cu carton.

GODLESS 21-04-08 23:20

Quote:

Originally Posted by bogo4all (Post 1495936)
Poi cum zici u, asa o sa-si deschida fiecare user de pe forum un thread cam cu ce vrea el si o sa se discute in zeci de parti ce se poate discuta intr-unul singur si godless stai linistit ca nu sterg doar eu posturile. Nu iau eu partea la nimeni si chiar nu ma intereseaza ce discutii purtati, dar nu ma mir de ce romanu nu e civilizat. Plus de asta, e rau k tineti seama de ce masina are user-ul cand purtati o discutie, k sunt tineri care n-au permis si cunosc poate mult mai multe decat noi, astia cu carton.

Pai logic ca va deschide un thread cu ce vrea el si cu ce il intereseaza (asta daca nu mai este deschis acelas lucru pe undeva ) .regulamentul nu interzice asta ...
Stiu ca nu esti singurul care face curatenie ...
"Nu iau eu partea la nimeni si chiar nu ma intereseaza ce discutii purtati, dar nu ma mir de ce romanu nu e civilizat." in fraza asta chiar nu inteleg ce ai vrut sa zici ...

Eu inteleg ce vrei sa zici tu, la faza cu tinerii fara permis ... dar nici nu poti sa vorbesti de gustul unei inghetate si tu sa nu fi mancat in viata ta una ,sa discuti despre ce ai citit in reviste si ce ai vazut in reclame sau ce ti-au zis alti despre gustul ei ...

bogo4all 21-04-08 23:28

Da man, clar ca nu e normal sa vorbesti de ceva ce nu sti, dar si tu poti sa iubesti ceva ce nu poti avea si exemple sunt cu carul. Oricum e interesant fenomenul asta cu tinerii din ziua de azi, dar poate ei sunt viitorul.

MephistoBM 21-04-08 23:35

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1495877)
1.9 tdi -cu acest motor mi-ar fi rusine sa spun ca sunt pasionat de tuning./:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

fara suparare, am citit ieri intr-o revista un tip cu un VW Polo de 1.9 TDI care a scos din el in jur de 250 HP... :D no offence... :-) (si nu arata masina rau nici in exterior:-))

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning