![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
pana la pitesti trebuie sa gasesc eu o capota... |
Quote:
pana la urma te-ai mai dat cu Kompresor-ul pe Aeroport ? ca eu atunci plecam si nu am mai apucat sa vad |
1 Attachment(s)
Eu stiu ca s`au dat...dar pe putini metri ca nu mai era loc...
Acuma...Flipper tre` sa ne spui cine a castigat :P |
8 Attachment(s)
asa cum am promis , pozele
|
M-am dat de 2 ori si l-am batut tot de atatea ori. Am cam ras la Craiova, deoarece am auzit niste povesti despre masina mea de m-a luat capul, nu de alta dar masina nu e o racheta supersonica, ci are 201 hp scosi pe dyno. Deci, fratilor nu mai dati cu presupusul inainte sa intrebati, sau aveti impresia ca dintr-un soft pe aspirat iti iei 50 cp? Este foarte adevarat ca am muncit la masina asta si are modificari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa inflorim. Nu pot spune ca am habar despre modificari indeajuns de mult ca sa ma dau destept, dar pot spune ca ce am modificat la masina a fost facut destul de bine.
|
masina a facut 3 teste Dyno la MasterTuner, eu am fost de fata
Testul #1 (cu charger electric) - 194hp Testul #2 (fara charger electric) - 201hp Testul #3 (cu Nos) - 268hp oricum....horica ai bagat o gramada de bani in motor si ai castigat 9 cai :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
volanul slabut ...doar 10-15 :) dar stickerul cu NIKE de pe spate da de la 30 de cai in sus ... sa nu mai vorbim de cele cu BORLA , SPARCO , SKUNK , NOS , etc , despre care se stie ca dau peste 50 de cai FIECARE :)) |
Quote:
|
Quote:
vine si maroo :D:D:D:D... poate apari si tu:) |
Eu ti-am mai zis tie:Filtru de Buzau iti da 10 cai,frate :))
|
Quote:
|
Quote:
REPET "sa nu omiti ziua de duminica...unde vor avea loc arogante mari d tot ... vine si maroo ... poate apari si tu " |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina a intrat la umflat de aripi si anulat de bandouri, bara fata trebuie reparata la un colt deoarece la sibiu intr-o benzinarie un micut catel a muscat din ea.....o fi crezut ca-i os.:-)
|
Pai caini pe ce au boala pe pisici? a ros si el putin din pisicuta 8)
|
Quote:
|
Dar duminicile ii plac masinii tale????
ia sa vedem daca o sa ii placa duminica asta:D |
4 Attachment(s)
cateva poze de la mine de la legale Pitesti 28-03-2009 :twisted:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
E de curse? :-P
|
Ce mai râde Horică în ultimile 2 poze :lol:,a şi mersi frumos Horia pentru ăiaaa ,super băiat ,mare om mare caracter ;) !
|
pana la urma ai apucat sa folosesti nx-u? :D
p.s. eu sunt baiatu ala care a venit la tine si te`a intrebat cati cai ai cu si fara nos :-P hai ca iti amintesti :)) |
frumos foc pisoiul tau, ieri cand veneam de la facultate (poli) am mers in spatele tau pana la apaca :) simteam vibratiile de la evacuare la mine in podea :)) ce voiam sa te intreb, ai cumva axe sport?
Bafta in continuare cu masina! |
hahahhaa....horia , dacia aia galbena te provocase cu spatele:)))))...asa ai ajuns ma:))) glm.....
|
Mdea!!!:D:D
|
O luam in ordine.....nu m-am dat cu NX, nici axe sport nu am, iar in legatura cu dacia....sincer mi-era frica de asta nu m-am pus la linia de start langa ea. RZW-ule stai tati linistit.
|
Quote:
|
al dreacu...nu ai vrut sa te dai cu a4 ala...dar nici nu ai putut sa mio faci de 1 apr :P:P:P:P...fratili tau a tinut minte de anu trecut cand am alergat ca bou pana p 1 mai....aiurea de altfel
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mht ul la reanimare 8)
|
Asa este, MHT-ul momentan este tras pe dreapta, motorul este desfacut, masina a intrat in procesul de refacere ca sa zic asa. Voi revenii cu poze pentru a fi urmarite etapele de revigorare. Apropos, am serpi de M3 si evacuare completa inox diametrul 70 de vanzare.
|
Quote:
Surprizeeeeeee?:rolleyes2 |
Pregateste o fasitoare daia.....8)8)8) nimic important :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
Si ce o sa creasca vara asta 8)
|
Quote:
Oricand cu drag si interes, un telefon inainte si nu ratam ocazia...cunoashtetzi deja!;) |
1 Attachment(s)
a scos motoru ca sa aiba bani sa iasa de la puscarie :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning