![]() |
am zis aproape toti (cu exceptia ta si a inca1,2pers.) ... dar restu uitate si tu sa vezi :idea:
|
masina mea??? pls
|
Re:
Quote:
nu-mi spui tu mie sa-ti fac masina am , ai inteles ? nu ma obligi tu pe mine ( noi ) sa iti facem masina ma , clar ? o facem cand vrem noi , daca vrem noi , ai inteles bai kkciosule ? extraordinar .. a ajuns un .... sa ma oblige sa-i tunez masina, nu vreau , si nici ca mai pupi masina tunata de baieti pe aici .. hai .. \"find another way home\" clar ? pa |
Re:
Quote:
ca daca le fac toti la comanda iese o pla .. uite madskilzu ti-a facut-o la 4 dimineatza .. chill .. husa husa cum zice blowwind |
ok
am inteles! gata stau potolit si voi lasa \"geniile\" sa lucreze chiar nu va grabiti va rog |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
clio tuning spate :D
pareri |
Re:
Quote:
m-am apucat si eu de aprtea din fata, da calitatea pozei nu e prea buna si e cam greu sa faci ceva fara sa se vada ca e prelucrat...dar inca incerc |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Clio spate by KNOX |
2 Attachment(s)
hop si eu, golfuletz le stie deja
|
buna!
buna!
eu am un opel corsa b in 4 portiere din 1995...si as dori sa mi-l modific. ma poate ajuta cineva? daca da...as dori sa putem conversa pe yahoo messenger...pt eu am niste idei dar pina nu vad nu sunt convins.. :D . i.d yahoo msg:albert_md2004 multumesc f mult! |
Re: buna!
Quote:
poza sa fie clara si pe zi facuta poza :D |
nu stiu cum sa pun poza pe forum.....nici nu am poza cu masina mea...am gasit unele pe net ...link-urile:
1. din lateral www.opelfreundeheavensgate.de/.../ corsastory.htm 2.din fata http://www.oc-gelsenkirchen.de/bilde.../rene/h1rr.jpg 3 din spate http://www.forum-auto.com/uploads/20...02336_rear.jpg as vrea sa-i modific spatele ceva in genul noului seat toledo...sau renault megane 2 bicorpe..sau daca aveti voi vreo alta idee mai radicala despre aspectul spatelui astept idei. fata si lateralele ..cum vreti voi...cit mai extrem posibil daca se poate..cit mai late si cit mai joase..cu aripile cit mai iesite in evidenta va multumesc ! |
sorry dar s-a hotarat sa nu mai lucram pe poze luate de pe net(diferite site-uri)
oricum pozele care sunt pe site-ul ala sunt de rezolutie f mica,nu pre` iese treaba k-lumea. fa si tu rost de un aparat foto digital si baga niste poze la masina ta. Numa` bine ! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
mie-mi place!
mie-mi place...multumesc mult celui care s-a chinuit pe ea...si pt mine... :D
va astept pe voi....taiati-mi sau poate nu elanul... |
se poate?
2 Attachment(s)
se poate face ceva dintr-o bucata de carton(un trabant)?cine are chef si timp poa' sa incerce sa-l modifice...cit de extrem vrea muschiul mintii lui...multam fain! :D
|
3 Attachment(s)
Am si eu o masina. Sa imi faceti si mie tuning da sa nu faceti kitch. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Totusi as fi vrut sa arate mai mult a Dacie decat a Clio :!: :!: :!: :!: :!: :!:
|
Re:
Quote:
wtf is that....shi dec e asjea transparenta :roll: |
n-am fost destul de clar ?
decat membrii Design Team au dreptul de a tuna masinile membrilor 4tuning care cer acest lucru, cei care le vor face ... la misto / slabe / nasoale etc. vor platii ... ptr chestia asta .. cei care le vor face intradevar super .. iar cel care a venit cu cererea va fi multumit , eh cel in cauza nu va avea de castigat ;) clar ? la treaba |
cartonul meu?
de bucata mea de carton...nu are nimeni timp?.. :( ...glumesc!..deja am primit ce voiam trabi-ul e optional..
|
Re: cartonul meu?
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
hmmm....kam aiurea unghiu....stii....totusi..a cui e masina???k e din start kitch......chestiile alea de plastic de pe bari..cica crom....emblema de dacie mare cat juma de masina,bara din spate e una singura...masina nu e taxi si nici nu e a-2a k sa fie pe post de portbagaj.....deci nu isi are rostul,jentzile de 1300...phoai...e jeep,dunga neagra de pe nervura usilor+aripi,2 antene,pleaope facute cu schotch sau ce o fi....ma rog...varianta mea e un pic de tot mai buna.....sper...
|
multumesc mult!
multumesc mult pt traby...chiar imi place cum arata...
dar poti sa te joci un pic si cu poza cartonului din lateral? merci mult anticipat! |
Nu conteza a cui e masina. Multumesc pentru TUNINGUL facut. :idea: :arrow:
|
Re: multumesc mult!
Quote:
|
Re:
Quote:
|
stiu ca nu e f buna calitatea....dar asta e singura poza pe care am gasit-o cu un trabant vazut din lateral...oricum merci mult pt intentie!..poate gasesti tu una mai buna...
|
:) santos ma bati ;) tare tuningul lui madskillz... insa am si eu o intrebare:
sa modificati fara sa schimbati culoarea masinii nu se poate? ca poate omul are planuri mari dar nu cred c-or sa-i ajunga banii si pt vopsea :) orkim ara bine dacia. marfa maddskillz |
loool....mie nu prea imi place.....ma bucur dak tu consideri k e macar dragutza....
|
e dacie GSi 16V ce vrei mai mult de la ea :)
|
3 Attachment(s)
sa iasa o balena ucigasa din asta ;)
dau o bere in arad |
pozele au rezolutie mica.nu iese treaba k-lumea asa.
fa niste poze cu rez mai mare si din unghiuri mai bune :wink: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
mersi arata superb mai ales farurile imi plac :D
gracias |
Salutare !
Cine poate sa imi deseneze si mie fantasTICO-ul ? va pun mai multe poze alegeti voi care e cea mai buna ! Thx in advance ! https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=38926 si mai vedeti voi de p-acia ce poze va plac : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0 |
vai mama .. cei cu pragu shi spoilerele alea ? shi culoare aia tzipatoare :shock:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning