![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
sincer? .....sincer am ramas dezamagit....nu stiu cum a fost pana acuma la restul intalnirilor pentru ca eu am participat prima data la intalnire in Baia Mare. Am ajuns la 11 punct in parcare si eram vreo 10-12 masini, pana la 11:20 ati mai venit si restul, s-a mai stat inca max 15 min si apoi cand povesteam cu unul din baieti pentru ca avem aceleaasi masini, vad ca toata lumea se agita si in 30 de sec jumatate din masini pleaca, iar restul erau in curs de aliniere sa iasa din parcare. pana si tipul cu care povesteam, cand a vazut ca lumea pleaca, a fugit catre masina si cred ca am ramas printre ultimii in parcare si am plecat. nu stiu daca ati mai facut intalniri sau cum le-ati facut dar noi la Cluj, cei din clubul mk2, cand ne adunam, suntem vreo 15 golfisti macar si stam 1 ora cel putin timp in care povestim, mare parte din povesti despre masinile noastre, si ne ajutam cu un sfat cei care suntem avizati. e aiurea sa o taiem dintr-o data fara sa stim toti ce vom face, plus ca din ce vad ca s-a mai discutat, s-a mers la peco unde nici macar nu ati incaput toti din ce am inteles. parerea mea ca nu asa se face intr-un club, unde eu consider ca suntem toti egali.....jumate afara in frig, jumate inauntru la cald? mi se pare aiurea....in ianuarie am stat si noi cu golfurile 2 ore in frig dar nu am plecat asa neanuntat. cine o sa sara acuma ca, ma trezesc sa comentez, e treaba lui, e parerea mea si cred ca toti care facem parte din forum putem sa ne spunem parerea.
sper sa iasa data viitoare mai bine.....eu pana atunci ma "antrenez" la Cluj cu baietii cu golfurile. numai bine! ps: daca tot e intalnire, cred ca mai bine am povesti chestii legate de scopul intalnirii noastre, adica masina. nu vreau sa vb prostii, dar cred ca prea putin s-a povestit ceva legat de masini. poate gresesc, dar nu am spus ca nu s-a, ci ca prea putin. |
Sa speram ca data viitoare va fi mai ok, si daca se merge la ceai, sa fie ceai pt. toti, nu ceai pt. un sfert si frig pt. restu:D.
|
nu vreau sa fiu acid sau sa para ca, critic prea mult dar, na.....asta a fost parerea mea dupa aseara. numai bine
|
ceaiul trebuia sa il aduca Soche. :D sper ca ai numarat cati am fost sa sti pentru data viitoare :))) :twisted:
|
mie mi sa parut chiar ok ca noh nu am avut loc acolo in OMV partea a doua speram ca data viitoare sa gasim un local ceva unde sa avem toti loc...
PS ai zis ceva de club ti se pare ca cineva a fost intrun club ai vazut acolo NO SPEED LIMIT etc ceva...cativa cred ca fac parte din ceva atata tot,sper ca nu am zis ceva gresit...data viitoarea o sa ne organizam din timp si o sa vb unde am putea sa mergem dupa ce ne plictisim... |
Oricate intalniri s`ar face , tot de o bisericuta va fi intotdeauna , pentru ca nu se poate altfel ...
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar ca am fost multi a fost fain nush daca am mai fost atata de multi :D
|
data viitoare va fi mai bine :lol::lol:
|
Quote:
|
asa e cum zice Keisuke...pe viitor o sa fie mult mai bine,o sa fim mai organizati,o sa fim mai atenti si totul o sa fie bine...:-)
|
Gasim un local unde sa incapem toti , sa ii ascultam pe ''cei batrani'' cum ne povestesc de inceputurile curselor si tuning'ului in baia mare ...se stiu ei ...ti'e mare mare dragul :)
Deci vinerea viitoare nu ne mai vedem la practiker ci alegem un local din timp , rezervam cate mese trebuie si ne vedem acolo |
si asta ii o idee...eu as zice la hanu dealu florilor...parcare mare restaurant acolo mese multe :))...numa noh umpic mai repede ca nush cum ii programu acolo...ce ziceti?...aveti voi o idee mai buna?
|
sau la cabana Pintea, sus pe Gutinu. :lol:
|
eu zic sa inchiriem sala de conferinte de la biblioteca :twisted: :D
|
Quote:
|
Quote:
|
sau la placinta creatza pe mesteacan...?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Si, s`a decis lumea asupra locului ? :-??
|
prognoza meteo e cam urata... ploaie :( ...
|
mergem la GoldPlazza ;)) am auzit ca e gata ;))))))))
|
PRIN 2010 POATE....
|
Quote:
bine ... atatea detalii ;)) |
Ne dam cu utilaleje prin fundatie :)))
|
se lasa cu intalnire si week-ul asta?
|
Quote:
|
apoi ne intalnim mai repede de vreti si cand veniti acas sal prideti pe moshu de barba daca vreti sau apucati noh....ce ziceti iese ceva pe maine sau nu?
|
:lol: la mine a venit azi mosu :lol: Dimineata am primit bani de un plin :D
|
Quote:
|
Quote:
:D |
Sincer? La motoru meu daca circul in limite normale o luna jumate ma tine sigur :lol:
de obiei bag de 50 lei si ma tine cam 20 de zile. Plinu fiind peste 1 melon juma deci... va dati si voi seama :lol: |
Quote:
|
:)) Iar deviata de la subiect ... Facem o mini intalnire diseara ? :) Si daca da , pe unde? :)
|
Aha ti-ai scos Leu de la service sa inteleg ? :lol:
|
deci cred ca nimic pe deseara?
|
Nimeni, nimic?:???:
|
Quote: