![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
|
Frumos reportaj;);):)
|
Ms, ms. :D
Mihaitza, vreau si pozele pe care le-ai facut tu. :D Asta iti e si id-ul d mes? |
Daca mai sunt poze,pune-le Ariana si aici...;)
Felicitari ptr reportaj... |
Ms, va pup :*.
|
3 Attachment(s)
Hai k le pun si aici.
Ma prind si mi-ar prinde bine ambele masini... :)) |
..nah..intr-un final!!!!:D
Sunt reusite!Care a fost problema????;) |
Asta e topicul tipe la volan sau tipe langa masini ?
|
LoL =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
...in seara asta esti tare vizual D-le....:D :D :D
dar,cum am mai zis NU mai pun nici o poza!!!!Nici cu tricou ud nici fara!!!:D Si nici macar la volan!Ca dupa aia,numai pozele comentati!Sic! Aici e vb d "tipe la volan"....nu poze cu tipe la volan!!!!Dar oricum,ms ptr idei...daca ma apuc sa-mi fac asa un album,te caut ptr sugestii,ok????:D :D :D :D |
Las ca daca se va realiza acel Show in toamna trebuie sa propunem un punct in program "concrus cu tricouri ude" poate vor fi doritoare , adica hai sa incepe sa le recrutam din timp sa avem din ce alege sa gasim puncte de atractie maxime pentru baietii!
|
Quote:
|
Quote:
ca daca vad gagicile ca se baga lumea la tricouri ude...atunci se vor baga si ele.... :oops: :oops: :oops: :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
Daca se renteaza eu ma bag la tricouri ude :D :D :)). Altfel nu! =))
Si mah taticam, daca ma lasa careva, eu ma urc si in, si pe masina... ;) :)) Kiar sub, acuma nu.... ;) |
P.S. Si mai tre sa fiu si intr-o zi buna, nu ca in pozele de sus cand aveam o dispozitie si o moaca de "milioane" din cauza unor controlori idioti.
|
Ariana - daca vrei sub masina eu te las la noi jos in groapa la atelier :-) , cat despre premii la fete cu tricouri ude tre vorbit cu totii din organizare sa vedem ce se aloca din buget
|
Ce de oferte!!!!:D :D :D Dar chiar a zis fata k sub masina NU vrea...:D
Vali,si eu cred k premiile vor fi mai convingatoare,decit una k mine p-acolo!!! :-P |
Quote:
|
Quote:
Trixi...un exemplu viu e totdeauna mai convingator si mai incitant la distractie, decat ce vezi la Tv, sau auzi la microfon. ;) |
...ms mult...:oops:
...si in legatura cu udatu',doar atat pot sa zic....k nu scapi nici tu!!!!:D :D :D Promit!!!! |
nah...o sa duc vineri galeata cu apa;)
sa va balaciti...:lol: |
Trixi, eu bag de seama ca baietii vor sa faca baie :)) :D !
|
las ca facem tombola cu pusti din acelea cu apa apoi va jucati pana puteti !
|
nu cu pusti...ci direkt cu furtunu :D
|
:D :D :D ..alooo,mai potoliti-va!!!
|
am eu 2flacoane de apa mai caldutza prin masina mereu, asta ca sa nu raceasca fetele
deci vineri...water fight...with girls!!! |
Quote:
|
Quote:
:oops: :oops: :oops: lasam fetele la volan... ;) |
deci serios dak fak 18 simi rezolv mashina o las pe ariana la volan :)
|
...asa..vali,tot timpul e DOMN!!:D macar el se gindeste la sanatatea noastra,si si-a oferit flacoanele preferate ptr o cauza nobila!baieti,ar fi cazul sa invatati de la el...cata nesimtire!!!!cu furtunul????????????sunt revoltata...:D :D :D
|
ooooops my bad :D ce era o ideea chiar faina in a 6a ne stropeam cu furtunu de la vointza aia da experientza :D :D :D
|
Quote:
sunt in masina 'in caz de', si le schimb tot la 2zile...tot in caz 'de' :lol: sa aduc mai multe flacoane?:):):):) :lol: :lol: :lol: |
...in caz d nevoie exista optiunea "apa minerala"...care vine cu presiune,dupa putina agitare prin dopul doar putin desfacut...metoda testata si re-testata d mine in escape :D :D :D
..dar am o mica problema...asa "uda" cine mai lasa la volan???? |
Quote:
EU!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops: e vorba despre altfel de 'nevoie' :lol: |
ba ce chef am deschis aici cu apa:):):):):) dar e valabila pe tricou alb !!!!!asta e o regula!!sa se vada si umfle sfarcurile alea!!!!!!!!asa e baietii?????????:):)
|
...nu vreau sa te dezamagesc..dar tricoul alb nu garanteaza nimik...:D :D :D si daca facem acum vineri show,ce ramine p septembrie????
|
Quote:
in septembrie ne bagam si noi....sa va 'udam'...pe/sub/peste/langa masini... :oops: :lol: :lol: :oops: |
Cred k mai am eu pistol cu apa:):):)dak vreti vi-l imprumut!!!!;):)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning