![]() |
Re: skoda meeting
da , ar fi o idee buna ..
|
Ma bag si eu fratilor....Bucuresti!!!FABIA 1.4-16V sper sa o repar pana atunci :D
|
nu se mai aude nimic de intalnire ? ar fi interesant daca am putea sa ne intalnim la mare :)
|
sa vedem cand organizam intalnirea de vara acum;)
|
daca faceti la mare pot sa vin si eu , binenteles daca ma primiti :oops:
|
cand mai faceti o intalnire? Vreau sa vin si eu acum cu skodita mea
|
edy, central stuey...cei care am organizat prima data intalnirea skoda e timpul sa facem inca o intalnire...ce ziceti?
|
ar cam trebui al3xavier.Sa vb toata lumea si sa ne vedem la o intalnire
|
hai ca vedem cum facem sa vedem ce zic si ceilalti poate pe la sfarsitul lunii ne intalnim
|
Quote:
|
ar fi fain sa stabilim intalnirea de asa natura incat sa ai si tu gata masina...
in caz ca restul nu sunt de acord..te iau eu! asa ca propune o data sigura si sa vedem cine este si cine nu este de acord! |
eu zic sa vb aici si sa propuna toata lumea o data sa fie bine pt toti.Toti sa avem masinile gata. sa votam o data buna
|
Ca sa inainteze cu ceva concret discutia, mai intai sa vedem in ce oras va fi intalnirea. Apoi saptamana/zi/locatie/ora.
Poate in iunie ca se mai elibereaza lumea... |
sa fie undeva bine pt toti.Poate pe la mare?Prin Bucuresti? Brasov? Sa cadem de comun acord.Votam ceva?
|
oameni buni eu zic sa ramana tot bucurestiul ati vazut si la ultima intalnire au putut sa vina mai multi oameni datorita locatiei insa data o vom stabili de comun acord ora tot in jur de 14 a fost destul de accesibila pentru toti;) haideti sa vedem cine mai posteaza aici si stabilim intre timp vb si cu baietii de pe skoda-club;)
|
eu sunt de acord cu tine central sa ramana ora 14 dar mai ramane sa stabilim si ziua cand sa o facem?
|
eu nu pot veni dar central are f mare dreptate.nicaieri indiferent oriunde sar face nu vor veni mai multi decat in bucuresti.asa zic si eu bucurestiul este cel mai bun lok
|
atunci eu zic sa o facem in bucuresti. Mai ramane sa stabilim ziua si locul cand o facem
|
Locul o sa fie tot Piata Constitutiei daca mai are cineva alte propuneri il rog sa posteze alte locatii
|
Parcare din mamaia :))
|
ok hai uite cum facem ANUNT OFICIAL!!!!
Propun ca pe data de 24.MAI.2008 sau 1.IUNIE.2008 sa organizam intalnirea in Piata Constitutiei din Bucuresti, ora 14:00. Care are alte opinii sa le expuna aici! |
Quote:
propun 31.05 sau alta data...exemplu 8.06... sa vedem si alte propuneri! ;) |
pe 31 sunt eu plecat:( ok facem in prima sambata din iunie e bine asa?
|
De ce neaparat ora 14:00, asa in mijlocul zilei? Nu se poate mai de dimineata (un 11-12 cred ca este rezonabil), sau mai pe dupa-amiaza, 17-18 (ca tot e lumina acum)?
|
si eu sunt de parere cu central sa o facem in prima sambata din iunie adica pe 7 iunie.O ora exacta cred ca merge si 14. Nu stiu exact ramane sa o mai discutam ora. Spuneti si voi o parere.
|
Quote:
|
si atunci cand ramane SIGUR ca o facem si la ce ora?
|
deoacamdata 7 iunie 2008 ora 14.00 Piata Constitutiei
acum sa vedem cati pot/vor si cati nu pot/vor... |
aveti dreptate ca in bucuresti s-ar strange cei mai multi dar cred ca ar trebui sa incercam si o alta locatie...undeva la iarba verde sau chiar in bucuresti dar intr-o parcare mai ferita de aglomeratie....
|
Quote:
In cazul in care va fi pe 7 este posibil sa vin insa voi sta putin pentru ca pe 9 dimineata voi avea un examen important. Sa zicem ca voi incerca sa iau o pauza de relaxare. Din pacate mare lucru (nou) nu o sa am ce arata, as veni mai mult ca sa ne cunoastem, proiectele de modificari Fabia sunt in stand-by fiind re-prioritizat un proiect mai vechi, insa mai de efect. |
deci ramane sa ne vedem pe 7 iunie in piata?
|
de ce nu organizati ceva in afara bucurestiului????? de ce mereu in bucuresti??? in agitatia aia???
|
Quote:
|
De ce nu la mare ? In iunie sunt inca accesibile preturile.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ar iesi ceva super tare! |
sa ne vedem la munte e bine. Si la mare dar trebuie sa cadem de comun accord toti ca sa iasa bine. stabilim ceva si vedem ce o sa iasa. Sa nu ne vedem in buc si sa venim doar 10 ins.
|
Quote:
conteaza parerea voastra acum |
Central eu unu vin in orice locatie.Sper sa mai vina lume ca sa fim mai multi.Dar cred ca tot in buc or sa vina mai multi.Si aici o sa stabilim daca mergem intr-un weekend la mare sau la munte mai multe masini.Eu zic ca ar fi super sa mergem toti in coloana. Nu?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning