![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
|
razvan, las-o balta k uni oameni nu stiu (si nu-i condamn) ce inseamna reguli, distractie, si racing. pt uni dintre ei chiar nu are nici o importanta si pe demo cam asa e (intr-un fel...) sunt 3 tipuri de omanei pasionati de masini. oameni pasionati de curse, de drift, si de drag. logic, din moment ce driftul si drag-u domina serverele si mentalitatile si moda hai sa-i zic :)) ei vor opta p drift/drag. pe serverele de S2 domina racing-ul...dar pt ei ink nu-i ceva normal.
deci mai pe scurt ... cine nu vrea sa accepte ideea si tot crede k pe prodrive' racing team demo server trebuie sa se faca liniutze si invarteli sa mearga frumos pe forumuri si sa comenteze k pe server nu mai au ce cauta :) -respect pt cei care respecta |
1 Attachment(s)
i'am explicat eu p mess... :-P si cred ca a reusit... :???:
- - - - - . de asta uitasem... XRT... new wheels... 19inch... +niste VT................. stiu, stiu... pragu... nu a iesit bine :d :rolleyes2 |
Quote:
|
deci sunt fff suparat:( acum 5 min am luat ban de la maretti j jamar ca am intrat pe servar(lfs romania dr!ft server) de 2 ori am luat disconnect j cand am intrebat dc? mi-au dat ban fara sa imi raspunda... totusi... (nici nu apucasem sa plec din pits)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Razvan - Pare bine k iti place :P
Gimi - zi numele exact... si scot BAN'u :P |
|
Masina aia e o gluma... inafara de o liniutza altceva nu poti sa faci cu ea. Abia dak poti un grip... dar cu Slick, si fara presiune
|
gresheshti....itzi dau tweak-ul meu sa vezi....k se poate....prea se poate :)
|
Quote:
|
cum ai pus jantele oxide ?
ca am si eu un tweak dar nu permite modificare jantei..decat sa o maresc. |
1 Attachment(s)
Fresh
P.S. In fiecare zi voi incerca sa ma apropii cat mai mult. |
1 Attachment(s)
Muahahahaha....un nou record :D
ce-mi place e ca franele parca nu exista la viteza asta =)) |
Quote:
A j inca ceva... cum facetzi rost de jentzi?:(:| imi trebuie lincetza?:( |
1 Attachment(s)
Gimi - /unban Gimi... vezi dak merge...
TopSer - ia vezi... :lol: :lol: :lol: 97097439573947943753454395874654765347866454353454 34397539457 km/h |
Hahah =)) andrey , nu te mai juca atata cu photoshopu ca dauneaza...
dak tu ai prins atata eu iti dau tico`u meu... In puii mei , nici macar presiunea de la turbo nu e ridicata, e la 0 ... asa ca mergi blat drq ca te faci de bahaua p`aici...=)) ps...si la iesire de la pits ? =))=)) |
Live for Speed
3 Attachment(s)
Am lasat presiunea... k sa te prinzi si tu :P :)) 8) ...
-.-.-.-.-.-.-.-.- -.-.-.-.-.-.-.-.- -.-.-.-.-.-.-.-.- |
ms andrey da tot nu mi-ai raspuns la intrebare de unde ai jentzi?:D
|
1 Attachment(s)
BeSpoke... veveve dot lfsromania dot lx dot com slesh forum si gasesti p'acolo....
Salut... |
Oxide... provocarea inca e valabila.. astept un raspuns. ;)
|
Quote:
daca iau 999 in bord fara photoshop ce faci(chiar cu presiune 0 k il fa aspirat :P )? :)) si daca mai iau pe deasupra si fara tweak ? (cu bf1 am luat 999,daca ma chinui un pic cred eu ca reusesc si cu xrt) ps:nu in aer. |
fara tweak ?? hahhahaaha =)))) in cadere libera poate.. ;)
|
am vaz pe net cu xrt 999.deocamdata am prins doar 756.mai am ceva de munca.si nu in cadere libera,ti-am zis....toate rotile pe pamant.
anyway...offtopic :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca sa nu fiu off :arrow: |
gata ..acum aveti toti ceasurile de bord rosu cu alb :D :D :D
|
1 Attachment(s)
Skillzule... mai facut curios... :-P
+1 |
1 Attachment(s)
Quote:
+1 |
4 Attachment(s)
Smoke... Smoke... Smoke.... :???:
|
Quote:
max 315/20 k sa fie la linie ;) (pe 17 arata super bine,chiar 18 daca vrei neaparat,dar 19 sunt deja pimpin' pe masina asta) ps:eu am ceasurile "bleu ciel"(whatever,culoarea cerului) si ace portocalii :-P |
... Nu mi se par chiar asa mari :D... si imi place cum arata asa mai scoase'n afara decat caroseria... MERSI DE SFAT ;)...
|
7 Attachment(s)
In celalalt post nu am putut Uploada... :???:
|
1 Attachment(s)
100% nu photoshop ;) ...... era pe liber pt ca daca o lasam in viteza incepea sa se rasuceasca pe acolo :lol:
Si benzina dupa 15 sec nu mai era cu rezervoru' full :-) |
Quote:
edit: acu am vz dupa fum... ca ai o roata care inca se invarte(chiar si la pct mort) traiasca diferentialu deschis |
6 Attachment(s)
vio[s] - stelist? :lol:
ultima tura pe ziua de azi :-) |
1 Attachment(s)
900 km/h...NO PHOTOSHOP!!!8) REAL 100%
|
Quote:
|
hmm....suntetzi prea tari....999....hmm....zeilor...ma plec in fatza voastra
@gata cu caterinca c mama dreq e aja 'senzatzional'?mai shi juktzi nu facetzi numai poze...numai pozele sunt de RAndrey....NUMAI POZELE!;) |
Quote:
|
hai mah...lasati baietii sasi faca treaba:P acu nu e moarte daca fac si ei poze....dar randrey team, eu personal va rog nu mai postati atatea milioane de poze....puneti si voi cele mai bune 3-4 poze intr'un post....mersi;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning