![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
10 Attachment(s)
Noah.....yo m-am mai prezentat odata dar fara nici o poza sau ceva de genu......Asta sunt eu pentru inceput>>>>Crys....SALONTA>>>>>>>>>>:twisted:
|
bai ZEU-ule...mai da si tu din cap cand trece lumea pe langa tine:)
|
Te cunosc????? Chiar is curios cine esti......Ce masina ai???? NR????
|
***atye pita...is blaj ma... BH 99 NEW...pejo` 206 gri...
amu zi ca nu ma stii...:):) Editare: Daca vrei un sticker 4tuning...sa imi zici, ca mai am cateva. |
Noah hai sa-ti vad jafu' :D ;)
|
las' ca il vad io pe a tau in fiecare zi...acolo langa Peco la blocuri:):)
|
Sandu???? Ce-i nou ''tati''?????
|
AHA.....da tu iesi cu masina?????
|
nu...deloc...numa pana in oras am fo` si amu`
:):):) ideea e ca ti'am vazut masina. de ce o vinzi? de'abia ai terminat'o... |
Quote:
|
da taci amu...io incerc sa il cunosc pe omu ista`...nu vezi?:)
ca mi'e tare lene sa ma duc pana la el... Tu care mai esti Oxide? te-ai prezentat pe aci? ai semnat condica? sa mor io de imi pica fisa... |
Quote:
|
mah oxide da smecher eshti :D
|
Quote:
|
hahaha pai tre sa ne cunoashtem ma gandesk k de aia ii topiku nuh? da nu te cunosk...sau da?!stii dupa multe beri uit lucruri :)
|
Bha valib....cumperi masina???? :)
|
De curiozitate ai putea sa vii sa o vezi mai ValiB......una singura mai e in salonta care ma face la shprint....Opel Vectra din 94.....150CP
|
o sa ma duc sa o vad...daca mi-o dai la o tura:):):):):)
vedem vedem...cand te prind prin oras te'oi opri... vrei sticker 4tuning? Later edit: Nu cumpar masina...ca nu ma atrage. Io termin curand oltcitu`...si vedem atunci sprinturi;) |
Bha....ai sticker?????...unde ne intalnim????? zi repede k merg:shock:
|
da, mai am vreo 5buc.
cand ma scoti la un suc...iti dau sticker:):):) stai ma...hou...ca io vreau o tura cu masina!ce te tot aburesc aci?:) io ma duc pana la arad amu...asa ca ramane pe weekend. |
Scrie t rog un sms sau suna-ma 0742.684.452......Mersi migule!!!!!
|
vali dute ma , ai pe olcit motoru ala de MURCIELAGO nu ? :) sprinturi dute amu ca nici in oradea nu o sa mai fie careva sa comenteze; ))
|
;) pe olcit n'am nimic...
pe oltcit am un boxer de 1,1 deocamdata...cu 16.000km reali, motor complet refacut, 40km de rodaj.;) Soros...azi te-oi suna sa iti dau stickeru ala...:) |
Valib ia hai tu si fa o demonstratie live. Sa te cunoastem, nu de alta :D.
|
demonstratie live...cu ce?
sau cum? |
Pai ai zis: " pe oltcit am un boxer de 1,1 deocamdata...cu 16.000km reali, motor complet refacut, 40km de rodaj."
In loc sa zici atatea, arata. |
ma ajuti sa il vopsesc?
asa ma enerveaza locurile greu accesibile, si deja mirosul de benzina imi e imbibat in maini...spatele ma doare mereu, degetele imi sunt zdrelite...:( asa e cand vrei sa faci cu mainile tale...sa stii ca e facut cum trebuie:) o sa arat...toate la timpul lor:) Ah...motorul e in garaj...sa ii fac o poza?:lol: |
DA :D
Voi astia daca si care aveti cu ce sa faceti poze, nu mai intrebati va rod,dak sa faceti sau ba ;) |
Quote:
|
Buna baietzi!.....ma cheama Dan,da' fac cat 3:SIHAStru capitan de plai aruncat in groapa cu lei:p...iubesc masinile(japoneze in special) dar deocamdata(roman fiind) mi-am luat(cu grele eforturi financiare!) o.....SUPERNOVAAAAAAAAAA:p,careia vreau sa-i arat ca o indragesc!(stiti voi cum)
|
Quote:
Te rog sa pui o poza cu tine si cu masinutza ta...la topicul cu Poze...cu noi:) (e undeva mai jos in lista de topicuri). cum o indragesti ?:shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: |
Quote:
|
Neatzaaaaa lume.....8)
E prima oara cand "dau" pe aici asa ca....sa ma prezint.... Mihai Maries aka Doctore20...aprox 20 de ani....posesor carnet B cu destul de multi km pt varsta mea...detin un Peugeot 405 DEOCAMDATA STOCK dar...nu va ramane asa....lucrez in domeniul auto ca reprezentant vanzari la o firma franceza...pasiunea pentru automobile vine din frageda "pruncie" cand la 5 ani detineam un cart cu pedale si cu care am facut primii mei km la "volan" daca pot spune asa..au urmat cursuri de kart si tot asa pana am reusit sa imi obtin permisul de conducere....la mine a conduce e un stil de viata.....e o evadare din monotonie asa ca....atata timp cat voi conduce voi trai.....sper ca imi veti da sansa sa ma ridic la standardele impuse de voi si sper ca impreuna sa dam o noua definitie...."rotii care se invarte..." |
Oooo draghe, ce prezentare faina.. Felicitari omu`.. In sfarsit ai ajuns pe aici.. bine ai venit !
Just for the note, e cel mai bun prieten al meu :> |
Quote:
|
Bine ai venit,doctore!:D Te asteptam vineri in parcare!
|
Salut sant un baiat din Marghita am 17 ani.Am un hobby pe care iub foarte mult aia ie masinile modificate!!!!
|
Salut sant din marghita am 17 ani si am o hobby pe care o iub foarte tare asta este masinile modificate!!!
|
Cum pot sa pun poza langa nickul meu?helpp
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/29-coltul-incepatorului.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning