![]() |
Re: Machete stock!
10 Attachment(s)
pun si eu o serie de poze cu o alta masina foarte foarte veche si care arata destul de rau! o am de peste 10ani si a stat bine pitita intr-un sertar in pat...si uitasem de ea!!! am gasit-o si m-am speriat!!!!
se intituleaza: PORSCHE 911 GT1 Fabricant: Anson Scara: 1/18 Productie: 1995 Proprietate: 1997 Scuzati tiganiile alea de pe spate...eram mai atunci si m-am gandit eu sa repar ce au stricat altii...macheta e luata din targ din Germania si era cam stricata...o roata rupta, oglinzile si eleronul lipsa! |
Quote:
|
reme...fao bucati spalo bine ...dak poti vopsesteo...si fao sa arate k noua...k e super masina :d
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ferrari
F50 1995 Burago 1/24 |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Dodge Viper RT/10
Burago 1/24 revopsit |
Quote:
|
Quote:
@alzisor - arata destul de bine viper-ul! |
Nu e asa de bine detaliat in comparatie cu F50-u de la Bburago...In schimb, pot sa pun un Viper la bataie...
|
10 Attachment(s)
Snapy, pune viperul dar sa fie tot 1:24
Si uite ca revin si eu cu ceva nou:D "Giugiaro design" Prima Speedster Scara:1:18 Producator:Bburago (nou :cry: ) Pret: Am primit-o cadou:lol: :arrow: (34.00€) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Pozele...Nu imi mai ziceti de calitatea lor ca stiu.. ::sad: :sad:
|
|
9 Attachment(s)
BMW 850i
Maisto 1/24 interior slab finisat....cred ca o sa-i fac ceva tuning :lol: |
marfa machetele!!! nu dai 850i-ul?
|
nu vand nici una dintre ele ca o sa imi para rau pe urma :-)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
My little R32... :D
|
cam neclare pozele, dar in fine...masina e super!
|
io am un ford focus wrc. o sa pun poze curand...
|
Quote:
si arata super bine.. i just love...that color :D |
15 Attachment(s)
Mos Craciun = Renault 8 Gordini Rally (1/18, Solido :peace: ) si Lamborghini Murcielago (1/24, Welly:workout: )
|
:lol: ..Ce rapid ai fost :lol: ...bine ca le ai pe amandoua :D
Sa le stapanesti sanatos :roll: :D |
Quote:
|
Quote:
|
mie imi place mai mult dacia din ultima poza ..e misto rau ! ;)
|
Unde as putea gasi astfel de modele la scara 1/43 (ma refer la Dacia 1300)
|
dacia 1300 este numai 1/18 :(
|
Quote:
|
si eu vreau :(( :(( :((
unde gasesc?? :D si scuze nam stiut... |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Salutari
Abia acum am auzit de acest topic, la recomandarea lui godless,si va prezint si eu machetele mele. incep cu cele 1/18 si apoi cu cele 1/24... am o gramada si 1/43 dar nu cred ca merita mentionate..... ok 1/18 Lamborghini Diablo (burago) Porsche carrera GT (maisto) Ferrari 288 GTO (burago kit) Corvette C5 convertible (burago) Corvette C2 (maisto) |
imi place foarte mult 288 gto`ul ...ai grija de ele ;)
|
20 Attachment(s)
urmeaza cele 1/24
aici lista e un pic mai lunga... Dodge Charger R/T 1969 (maisto) Apline A110 (Burago) Una din preferatele mele Shelby Cobra 427 (burago) Lancia Delta S4 (burago) Porsche 911 1997 (burago) Mustang GT 2006 (maisto) Viper GTS (burago kit) Chrysler ME four twelve (maisto) Bugatti EB110 (burago) Mercedes CLK GTR (maisto) Lamborghini Countach 1988 (burago) Lamborghini Murcielago (burago) Ferrari F50 1995 (burago) Ferrari F40 (burago KIT) Ferrari 348 TB (burago) Ferrari Testarossa (burago) Corvette C1 1957 (burago) Corvette C4 1987 (Majorette) Corvette C5 (Burago) Corvette C5 Z06 (maisto) Subaru Impreza 2006 WRC (burago) |
Andrei..ce sa zic..GTO-ul e formidabil...am si eu C5-ul 1:18 ca al tau :-P dar fara jumate din scaune :( .app nu le vinzi? :lol: glumesc;)
Foarte frumoasa colectia ta. De fapt pentru mine e super pe putin spus pentru ca sunt aproape toate Bburago :D Bafta;) |
Quote:
Fain topicul,de vindut nu vind dar schimburi.... se poate discuta.... imi lipseste din colectie corvette C3 si Corvette ZR-1.... Zr-1 am cumparat unu de pe ebay,dar inca nu a ajuns.... si e 1/43 dar f detaliat.... o sa pun poza cind(sau daca) ajunge. |
9 Attachment(s)
Mai vin si yo cu niste cateva poze:
Bugatti Atlantic 1936 Producator: Bburago Scala: 1:24 |
Andrei, nu vinzi sau dai la schimb nicio macheta? In special ferrari ma intereseaza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning