![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
nu se poate, parca sunt poze :). prea tare. bafta in continuare.
|
o singura kestie ai gresit la blackzilla ;) ...curbura aripii spate trebuia facuta mai jos. la nicio masina aripile nu sunt pe aceeasi linie ;)). in rest ce sa zic, dementiala.
|
Si eu am observat faptul ca aripile nu-s pe aceeasi linie si mi se pare ciudat, adica,,,, cand desenez ceva, mai ales din profil, fara sa ma inspir puternic dintr-o poza sau fara sa o bibilesc sa arate chiar ca acolo, am mereu tendinta sa fac aripile pe aceeasi linie, asa par mai bine asezate.
blu'? Ce anume a facut sa-ti pice pata pe masina asta?:D un test drive neasteptat? Pentru ca nu am mai vazut sa faci un A2 cu o masina si dupa diferite "ilustratii" cu ea. |
2 Attachment(s)
Quote:
desenul avea curbura prea mare (la perspectiva fata) asa ca am incercat sa o retusez cu PS; ce.a iesit, observati si voi. asta este :D Quote:
Quote:
Quote:
rotile au diametrul relativ egal iar aripile nu sunt inaltate diferit; totusi am gresit la 'linia mijlocie' a masinii (care ar trebui sa fie mai inclinata) iar lumina de pe capota parca 'ridica' botul... si cu asta, mi.am incheiat pledoaria. Quote:
nu aripa spate e mai sus decat cea fata, ci masina in sine are o foarte mica inclinatie. testdrive, as vrea eu; abia am vazut.o de vreo 2-3 ori prin oras o sa va dati voi seama pe parcurs cum sta treaba. iar pozele pentru astazi sunt: - blueprint (perspectiva laterala cu inaltimea aripilor subliniata) - interior |
Interiorul asta e prea frumos. Bravo!
|
Da! Foarte frumos!
Blu', sa ne faci toate detalile, maine ne desenezi diferitele jante, poimaine motoarele... si sa urmeze sistemele de franare/suspensie... :-P |
3 Attachment(s)
cristi, sa le zici asta designerilor de la BMW :D
evo... pretentios mai esti :P in continuare... va las pe voi sa ghiciti ce masina e :D |
mortale/.........:| am ramas fara cuvinte:|
|
Pretentios? Bine mah... Le faci in ce ordine vrei tu... daca vrei sa incepi cu farurile, apoi asa sa fie! Faci maine restul :rolleyes2
:lol: [Totusi, raman uimit de fineta desenelor... se simte ca lucrezi cu drag la balena asta] |
Quote:
ps: mai are multe detalii masina asta? tot pui, tot pui:P |
desenul al doilea cu farul e bmw concept cs asa-i? :>
|
Frumos blue.Ce zici?...Nu facem si nou un "battle" asa friendly pe tema BMW Gran Coupé ??...da cu mai multe schite si cu detalii si bla bla......si termenul limita e cand terminam amandoi.Asa just 4 fun.Cand ai timp si tu si eu.
|
Quote:
Multumesc pentru desene, mie mi se pare foarte reusite. |
1 Attachment(s)
poti sa imi desenezi si mie un peugeot 307 restilizat te rog frumos,nu ma supar daca ma refuzi
|
Eu cred ca este un BMW X6 dupa spate si dupa faruri :D
Am dreptate? |
Eu cred ca este noua Seria 7 ;)
|
Da se poate si Seria 7, seamana mai mult ca si X6, acum am observat :D
|
Eu sincer nu vad nici o asemanare cu x6 dar daca zici tu asa o fi:lol:
|
Pai in prima poza farul din farul din fata e ca la x6, i-ar spatele mi se parea asa mai scurt putin ca si la x6, dar am cautat dupa accea ceva poze pe google si mai bine seamana cu seria 7 cum zice Andre1
|
Este noul BMW seria 5 GT:-P
|
Sa mor io...sigur nu-i Mercedes ma? ca mie asa mi se pare :lol:. De 10 desene incoace Andrei doar seria 7 face si voi batman, batman. Absolut nici o asemanare cu seria 5 GT sau cu X6. La ics sase faruri si stopuri total diferite, mai alungite, mai subtiri, iar la 5GT linia superioara a farului nu este curbata ci dreapta, iar linia inferioara a stopurilor nu are acea "coborare" in exterior, ci "urca" direct. www.netcarshow.com (sper sa nu se considere reclama sau ceva:rolleyes2) cand aveti nelamuriri, decat sa vorbiti aiurea...
|
bmw 750 Li..nicio asemanare cu x6..sau pentru tine toate bmw-urile sunt la fel? :))
|
Eu cand am vazut prima oara poza puteam sa pariez ca-i E30...:lol:.
Na, gata cu off-topicu` ca se supara Andrei pe noi(de Teo nu ne intereseaza:lol:). |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
of gata ca prea multa vorba strica... adevarul e ca trebuie sa mai vin si eu cu ceva nou: BMW M3 E36 GTR. |
Belea emu'. :D Am si eu una exact la fel cu exceptia culorii (e rosie). :p 1/24, nu ?
|
ce fain ti-o iesit bmw-ul :X
|
foarte "urat" blue :* , felicitari
|
1 Attachment(s)
continuam cu franceji :D
renault clio... |
Quote:
|
Pare putin cam bombata de la capota incolo, spatele fiind mai jos la un Clio. Dar compenseaza cu hasura. Felicitari.
P.S: ce zice baietii, nu e cumva Fluence? :lol::lol: |
1 Attachment(s)
nu cobi mai, ne trezim ca de fapt e... volvo :lol:
oricum... inca un desen terminat... *(peste care e pus un efect subtil de PS) (cu o varianta 'in lucru' la distanta de cateva pagini anterioare) |
Quote:
|
tare clio :X...si e de PH :X:X:X ...faci o treaba buna rau cu creionul in mana ....bafta la mai multe
|
Quote:
Felicitari blu' Hasura e chiar "incredibile" keep it up! |
dap...chiar e fosta mea masina :)) ce surpriza s`o vad tocmai aici
|
5 Attachment(s)
aceasta este poza de referinta pentru Clio...
in continuare, R33'ul lui Tengu :D schita, markere si mult Photoshop |
Quote:
chiar ma intrebam de ce nu mai apari cu niciun desen dar stiam ca inveti pentru bac (succes si bafta) imi place prima de pe randul al doilea modificata in ps |
frate esti inegalabil...chiar desenezi ireprosabil. bafta in continuare:D
|
vai dor mi`e de masina aia :)) o vreau inapoooi!!!
on: superb sky`u, dar rotile din spate puteau fi amplasate putin mai in spate si era perfecta, da` oricum, impactul vizual e extraordinar |
Foarte frumos R33-ul, da foarte bine cu neon glow, in vreo saptamana termin si eu F40-ul,.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning