![]() |
Re: Masinile din ARAD
Quote:
|
Quote:
|
:):) eu inca nu l-am vazut sper ca o sa vad in curand
|
Quote:
|
Ati vazut Cadilac Escalade acel alb perlat si cu jentile cromate cu xenoane e superb l-am vazut de multe ori am mai vazut si Cadilac Escalade negru cu un geam spart inmatriculat in germania si am avzut acum 4 saptamani un Ford jeep foarte inalt inmatriculat in Texas cu jenti f mari e frumos si acela :D pacat ca nu am avut telefonu la indemana ca ii afceam poze :D
|
Ala alb e ok. A fost a undei "vedete". E Cadillac Escalade EXT, culoarea o prinde bine, pimp car.
|
"daca nu fizz atunci cine?" :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dacia din Arad
|
Quote:
|
Stiu de mult masina...zilnic e parcata langa piata miorita...galeria e frumoasa:D,are suspensie sport..ma mir ca nu au zburat inca oalele.
Este in Arad o dacie tot 1300 albastra da cu 1.8 16v aia arata si bine si trage si grav:D |
dacie 1.6? hm...cand schimb caseta de directie la batranul taunus poate rezolvam o intalnire....:) pe me nu ma intere dk pierd sau castig
|
pai nici sa nu te intere :) ca nui orice 1.6 :"> mai bine sa fi pregatit moral pt cei mai rau :)
|
mai este una alba (nu are nimic facut la ea, e si destul de veche si nici nui prea ingrijita, sleper ca la carte) a parcat odata peste drum de unde stateam si mia cazut fata cand iam auzit bov-u, ala cand mo vazut io si dat otara si cand iam vazut flame pe toba mam intors in drumul meu
Nu provocati daca naveti ceva turbat (o dacie are ceva kile sub tona !! sau mai vazut minuni) zic eu, nu cunosc personajul |
Quote:
S-a mai vobit mai sus de o dacie albastra care i-arai puternica...cica i-o nu am vazuto pe strazi sau inca nu e gata ? |
nu mai, este o dacie berlina alba (nu vroiam sa super pe cineva dai coaja rau)
si are motor turbo , si nu are modificat nimic (genti tabla, tot stoc ) in afara de o toba prin care vezi si pistoanele cat e de mica, si sa vazut si in mers, e super turbata, iar cea albastra daca nu ma insel e din nadlac |
1 Attachment(s)
Stie careva masina asta?..am auzit ca ii 1.6 DIESEL,unii zic ca fuge foare bine dieselu asta...poate are ceva cip de la Rabanne,sau poate i-a pus turbina de 2,5 transporter...
:D |
Quote:
|
Quote:
|
salutare la toti..e primul meu post aici. nu e pe aici proprietarul unui Passat Variant negru cu numar XXX ? super finut e..am vrut odata sa alerg dupa el sa`l intreb una alta :))
|
Quote:
|
oricum eu zic ca ar merita niste poze pe aici.. noaptea chiar arata bine(doar atunci am vazut`o)..are folie dar nu din aia hidoasa de zici ca is vopsite geamurile...e destul de light cred ca 21%, jenti care se potrivesc cu masina (nu mai retin exact cred ca erau two tone), playere in tetiere...si o chestie care mi`a placut...cred ca a inlocuit becurile din interior cu unele albastre...sau avea pus cv neon albastru (destul de slab) in masina...era facuta cu gust oricum :P mai multe nu am apucat sa vad dar cam acolo aspira acuma si passatu` meu :lol:
|
Quote:
V-Dub Polo 9n3 | H&R | DogTuning | Llumar | Whistler | HID Xe 6500k | Keskin (vara) | Capace (iarna) and the best is still to come.. |
|
iarna sta pe 14", vara pe 16" :"> o sa fie doar stylingul de masina, fara modificari extreme (tobe, admisie, nu intra la extreme :)) ) :)
|
Quote:
|
mai sti? :)) la grupa de 75 cai :">
|
Eu l-am vazut pe cel a lui Alex. :) O sa fie frumos...si o sa mearga foarte tare ;)
|
Quote:
|
Va fi drift spec, nu liniute
|
Quote:
Andrey.. se mai poate demonta spoileru' ?:shock: |
Quote:
pai de ce? ok..atunci si drift....da sincer asa m-as fi bucurat sa ne intalnim la legale :-) |
da, la prima groapa se demonteaza toata
|
eu nu zic ca nu merge fain, eu zic ca tot chitu ala, in caz de ceva, face poc.
|
Quote:
|
Masina rosie de langa nissan ce marca este?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: