Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km) (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48532-top-speed-indicat-bord-dacia-posibile-erori-limita-km.html)

El3ctr0n 22-02-09 14:24

re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)

da de unde ti-ai dat seama ca nu am ce sa ii fac cu nici o masina din semnatura...
imi e de ajuns aia de 90 de cai...
iar despre exprimare...de nervi...
si mai usor cu jignirile... stiu ca din tastatura ,singur in fata calculatorului...atunci cand simti ca esti "on top of the world" poti spune multe....
dar pe care nu le poti sustine fata in fata....
eu inteleg ca omu e cu tine in club , dar asta nu iti da dreptul sa ma calci pe mine in picioare, pentru un copil aiurit...
uitate si tu prin posturile mele un pic...sa vezi ca au fost colegi si chiar prieteni din nsl care au mai scos galuste dinastea. NU le-am tinut partea...ba chiar le-am atras atentia...
in ultimul rand... sincer nu am vrut sa supar pe nimeni, nici macar pe tipul cu bolidul...
am cerut niste poze...si un filmuletz ceva...ca sa ne lamureasca. daca era cum zicea el...avea felicitarile mele si ale tuturor care citesc acest thread

RobertRFG 22-02-09 14:36

la 35 de ani ti se pare copil :lol::lol::lol:
unii vorbesc ca sa nu taca,mai intai intereseaza-te ce poate masina si apoi chinuite sa tastezi si tu doua vorbe...

viorel 77 22-02-09 14:43

1 Attachment(s)
asta este masina

Ja_Rule 22-02-09 15:01

1 Attachment(s)
nu stiu de ce te`ai simtit calcat in picioare ... nu asta a fost intentia .. uite un filmulet cu YLI, ca sa nu fi suparat pe noi ;)

adrian_YLI 22-02-09 17:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by El3ctr0n (Post 2089814)
ai, pe dreacu....ia pune ma tu poze cu msina ...cu motoru...sa vedem si noi 1.8 ala...da si niste detalii despre cu cutie...
cate ture avea cu a 4 la 205.....17.000:))
bai baieti bagatziva bai mintile in cap..
e o vorba...decat sa taci si sa pari prost...mai bine vorbesti si inlaturi orice indoiala...asa ai facut tu...

sal El3ctr0n pot sa spun ca pe dracu il am daca vrei
si stii ceva chiar am vrut sa postez masina si ceva filmulete daca nu ma credeti dar nu mai are rost ca nu stiti sa vorbiti
mai intereseaza-te si ai sa vezi
cutie de 21 motor 1.8 16 valve si 136 stock
si inca ceva, fa si tu socoteala ce viteza am la 65oo de rpm, in fiecare treapta
daca nu ma crezi ne intalnim si mergi cu mine pe autostrada si punem un pariu daca te tine
eu am baiat aproape de varsta ta nu cred ca poti vb asa "bai baieti bagativa mintile in cap''

B-81-TAF 22-02-09 17:49

Quote:

ai, pe dreacu....ia pune ma tu poze cu msina ...cu motoru...sa vedem si noi 1.8 ala...da si niste detalii despre cu cutie...
e o vorba...decat sa taci si sa pari prost...mai bine vorbesti si inlaturi orice indoiala...asa ai facut tu...

de unde pana unde iti permiti tu sa jignesti in halu asta ma? invata intai sa vorbesti si pe urma sa deschizi gura. te incadrezi perfect in vorba spusa de tine... pacat ca s-a umplut forumul de persoane ca tine.

adrian_YLI 22-02-09 17:58

Quote:

Originally Posted by El3ctr0n (Post 2089965)
da de unde ti-ai dat seama ca nu am ce sa ii fac cu nici o masina din semnatura...
imi e de ajuns aia de 90 de cai...
iar despre exprimare...de nervi...
si mai usor cu jignirile... stiu ca din tastatura ,singur in fata calculatorului...atunci cand simti ca esti "on top of the world" poti spune multe....
dar pe care nu le poti sustine fata in fata....
eu inteleg ca omu e cu tine in club , dar asta nu iti da dreptul sa ma calci pe mine in picioare, pentru un copil aiurit...
uitate si tu prin posturile mele un pic...sa vezi ca au fost colegi si chiar prieteni din nsl care au mai scos galuste dinastea. NU le-am tinut partea...ba chiar le-am atras atentia...
in ultimul rand... sincer nu am vrut sa supar pe nimeni, nici macar pe tipul cu bolidul...
am cerut niste poze...si un filmuletz ceva...ca sa ne lamureasca. daca era cum zicea el...avea felicitarile mele si ale tuturor care citesc acest thread

tinere El3ctr0on cine a jignit prima data si cine vb mai intai din spatele calculatorului
nu am nevoie de aprecierile tale
eu mi-am postat viteza cu masina ca de aceea se numeste top speed dacia nu sa ma cert cu unu sau mai multi oameni
eu apreciez munca unui om indiferent daca a facut bine sau nu

morcov_ssl 22-02-09 19:27

Quote:

prietene daca avea cumva un renault clio model din 94 sau un renault 19 cu acelasi motor tot asa luai foc? iti spun eu ca nu mai aveai nimic de comentat pt ca stiai ca e o masina capabila... dar vezi ca in ultima perioada daciile astea parlite au cam inceput sa dea nana la bavarezele astea cu care te mandresti tu.... nu te mai grabi si nu mai lua fioc asa repede fara sa te documentezi...... din cauza cutiei foarte lungi viteza a 5a e cam inutila la viteza maxima deoarece pierde cuplu foarte mult si in loc sa ii creasca ii scade viteza maxima

speddy B_58_EAM 24-02-09 14:56

1.4 cmc 4 trepte imediat dupa refacerea motorului 140-150km/h la 4000 d ture dupa care l-am dat p ulei sa defectat sonda sh acum sta sh asteapta transplantu

ozn_yakuza 28-02-09 21:06

eu cu fosta dacie a mea DB 16 NZO cu 1.4 cu dublu corp olcit,cutie in 4,filtru conic K&N,bujii noi(nu imi mai aduc aminte firma dar parca erau romanesti),benzina de 99+ (galbena la pompa),usurata 162 kg cantarita pe cantar industrial,coborata 3 cm garda la sol,2 persoane in ea de 77 kg si 73 kg,toba finala inlocuita cu teava directa,cauciucuri de 175/60/13 la 2.4 atmosfere, 23 l benzina in rezervor,pe autostrada ,vara,dimineata la 7 si ceva 8,pe autostrada bucuresti pitesti,pe sensul de mers spre pitesti:145km si ma distram ca atunci cand o tineam constant la 140 si acceleram se auzea filtru cum grohaia si se infigea bine de tot dar tremura volanul si fiind un volan sport mic tremura cam rau si nu m-am mai dus dar eu cred ca macar 160 ma duceam............

Relu_GTT 28-02-09 21:28

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 2108401)
eu cu fosta dacie a mea DB 16 NZO cu 1.4 cu dublu corp olcit,cutie in 4,filtru conic K&N,bujii noi(nu imi mai aduc aminte firma dar parca erau romanesti),benzina de 99+ (galbena la pompa),usurata 162 kg cantarita pe cantar industrial,coborata 3 cm garda la sol,2 persoane in ea de 77 kg si 73 kg,toba finala inlocuita cu teava directa,cauciucuri de 175/60/13 la 2.4 atmosfere, 23 l benzina in rezervor,pe autostrada ,vara,dimineata la 7 si ceva 8,pe autostrada bucuresti pitesti,pe sensul de mers spre pitesti:145km si ma distram ca atunci cand o tineam constant la 140 si acceleram se auzea filtru cum grohaia si se infigea bine de tot dar tremura volanul si fiind un volan sport mic tremura cam rau si nu m-am mai dus dar eu cred ca macar 160 ma duceam............

La 160 nu aveai cum sa ajungi
Din ce ai usurat 162 de kg?

khael1001 28-02-09 21:55

Si pe cat faci pariu k s-ar fi putut duce 160. Si daca vrei iti demonstrez 160 cu 1.3 pe gps :shock:

Relu_GTT 28-02-09 22:49

Quote:

Originally Posted by khael1001 (Post 2108519)
Si pe cat faci pariu k s-ar fi putut duce 160. Si daca vrei iti demonstrez 160 cu 1.3 pe gps :shock:

Demonstreaza...

Dodo_998 28-02-09 23:38

fratimiu s-a dus cu o dacie din 95 sau 97, nu mai tin minte , exact 165. nu va zic decat ca halea in jur de 35%.

khael1001 01-03-09 08:20

Dodo nu haleste 35 la suta si relu daca vii prin bucuresti iti demonstrez si nu te mai mira ce nova ta nu se duce 160 cu motor de 1.4.Ce crezi k 1.3 nu ajunge usor la 75 cp eu sunt sigur k da.Daca aveti rabdare sa montez la loc cutia si carburatoarele( 2 sapt) o sa mai fac poza la gps iar.Si nu am zis k toate daciile ajung la 160 cred k nuj daca sunt vreo 10 care cu motoarele lor ajung acolo.

fiderzen 01-03-09 11:54

cu carburatorul carfil monocorp nu ajungi!...cu alt carburator (dublucorp, sau 2 carb dublucorp) cu siguranta faci ceasul din bord ... cu carfilul mai mult de 155 pe ceas nu s-a dus!...cu 38/38 sincron a facut tot ceasul dacia mea!....acum sunt sigur ca il face mult mai usor (viteza reala e doar cu 10kmh mai mica pe gps fata de vitezometru) ;)

khael1001 01-03-09 12:13

Da corect asa k nu mai ziceti k nu se poate eu am 2 carfil monocorp unu langa altul iar cu chiuloasa si bielele din motor se duce desutl de usor 160 sa nu mai zic k ma ia lumea la misto.Cei care nu m-au crezut sau convins cand au mers cu mine.
Vezi aici dar e vechi k nu mai postez nimik din ce fac doar arat pe viu cand mai merg pe la intruniri.https://forum.4tuning.ro/306-zona-tehnica-dacia/71414-ajutor-modifica-motorul-1289-cm.html.
Apropo fiderzen p unde iesi poate mai aflam vreo informatie utila

Dodo_998 01-03-09 12:57

khael1001 - nu faceam referire la vreun post de-al tau,sau sa fac misto. ce-am spus, este adevarat. 165 pe dn1 (asta acum vreo 5 ani cred) si intr-adevar halea in jur de 35% si avea ceva modificari, nu stiu sa va zic ce. o zi buna

khael1001 01-03-09 13:27

Nu m-am suparat dodo stai linistit numai k mi sa parut foarte mult de asta am zis da nu zic k nu e adevarat k se poate mai ales daca avea verticale pe motor se prea poate daca nu sunt reglate cum trebuie .Stiu k ele se duc in 20 normal

Relu_GTT 01-03-09 13:37

Quote:

Originally Posted by khael1001 (Post 2109041)
Dodo nu haleste 35 la suta si relu daca vii prin bucuresti iti demonstrez si nu te mai mira ce nova ta nu se duce 160 cu motor de 1.4.Ce crezi k 1.3 nu ajunge usor la 75 cp eu sunt sigur k da.Daca aveti rabdare sa montez la loc cutia si carburatoarele( 2 sapt) o sa mai fac poza la gps iar.Si nu am zis k toate daciile ajung la 160 cred k nuj daca sunt vreo 10 care cu motoarele lor ajung acolo.

Nu ai specificat ca ai carburator dublu am crezut ca ai 1.3 normal in cazul asta mai mult de 140 nu s-ar fi dus
Si supernova mea se duce la 165 sigur poate si mai mult nu am incercat

Dodo_998 01-03-09 14:26

m-am dus eu cu supernova pe a2 170+1,2,3 km. eram singur :)

Bogyciu 01-03-09 14:56

1 Attachment(s)
Tot o Supernova, pe un drum cu capcane la tot pasul si gume 195/45/15... Promit ca revin cu poze cu acul in capatul dreapta jos :D

fiderzen 01-03-09 19:33

offtopic! ::D khael1001...nu prea ies....rar ies vinerea la carol...rar...poate odata cu caldura sa ies is eu mai des :lol:

khael1001 01-03-09 20:54

Daca mai iesi la carol da-mi si mie un pm k sa vin si eu k nu am mai fost de ceva timp pacolo

Zizoo 10-04-09 12:59

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 1975953)
asta-i vrajeala p fata:) io cu un logan 1.6 stock....al dracu daca a vrut sa treaca de 175km/h 2insi in masina...jumate de rezervor:)
pedala la fund...:) si u ne zici k i-ai dat 205la cazanu ala:))))))

bag de seama ca aici numai masini sunt deja loganurile sunt cazane ce amuzant :))

crazyfornova 10-04-09 13:02

da ce o fi loganu ...?? mertan amg?? seria 7...?? Q7 :rolleyes2

Zizoo 10-04-09 13:04

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2227161)
da ce o fi loganu ...?? mertan amg?? seria 7...?? Q7 :rolleyes2

este o utilitara se pare ca tu ai amg :)

crazyfornova 10-04-09 17:40

sa stii;)

Paco4golf 10-04-09 18:06

ba vorbiti aici de viteze care nici BMW de 1.6 nu atinge si atingeti voi cu dacie nova de 1.4.

am si eu o dacie 1310 dintraia , am 50 de cai pe ea dar cand pun in spate remorca incarcata cu 700 de ponei nu sta nimeni in fata mea.

ba voi sunteti patetici cu dacile.nu va insult pt ca si eu am o dacie din 85,am pus motor de renaul in ea.e bunicica dacia dar va mintiti intre voi.

crazyfornova 10-04-09 18:09

bine...nea' asta cu golfu:) de dacii avem bani dalea avem...bravo noua :!:
parca vad k a ta e tractor...=))

Paco4golf 10-04-09 18:26

1 Attachment(s)
ce sa spun daca tu crezi ca e tractor mie nu mie rusine cu el.tu crezi ca eu am avut bani de golf din prima clipa?iti spun sincer nu te inseli.Si pe mine nu ma deranjeaza deloc treaba ca ati pus top speed pt ca sa oricine sa poata scrie viteza cu care a mers,dar uni exagereaza.El e online pe forum si cand il vezi in viata reala are 16 ani.infine voi stiti cum va mintiti,nu aveti nimik de castigat.

skoda boy 10-04-09 18:55

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2227659)
ce sa spun daca tu crezi ca e tractor mie nu mie rusine cu el.tu crezi ca eu am avut bani de golf din prima clipa?iti spun sincer nu te inseli.Si pe mine nu ma deranjeaza deloc treaba ca ati pus top speed pt ca sa oricine sa poata scrie viteza cu care a mers,dar uni exagereaza.El e online pe forum si cand il vezi in viata reala are 16 ani.infine voi stiti cum va mintiti,nu aveti nimik de castigat.

Problema stii care e ? Ca multora dintre noi nu le vine sa creada ca o "cazatura " de supernova poate sa atinga 170...Intrebarea e urmatoarea : ai mers vreodata cu supernova?Bafta

crazyfornova 10-04-09 21:23

ai foarte mare dreptate skoda boy ;):D

bogdyMND 10-04-09 21:35

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2227628)
ba vorbiti aici de viteze care nici BMW de 1.6 nu atinge si atingeti voi cu dacie nova de 1.4.

am si eu o dacie 1310 dintraia , am 50 de cai pe ea dar cand pun in spate remorca incarcata cu 700 de ponei nu sta nimeni in fata mea.

ba voi sunteti patetici cu dacile.nu va insult pt ca si eu am o dacie din 85,am pus motor de renaul in ea.e bunicica dacia dar va mintiti intre voi.

Asa zici de bmw-u ala de 1.6 de parca ar fi batut vreun record de viteza.
Cica "ba voi sunteti patetici cu dacile.nu va insult". Nici tu nu sti ce vb.
Unde ai pus motoru ala in dacie? Pe bancheta din spate?
Hai sa-ti spun ceva, esti patetic tu cu golfu, da nu te insult.

Dodo_998 10-04-09 22:33

Cine nu crede ca SuperNova ia 170+ am eu filmare facuta de mine pe a2

Paco4golf 10-04-09 23:52

am zis ca dupa ce leg remorca.dar ce treaba ai tu ? nu vam insultat dar voi mergeti cu dacile mai mult decat merg alti cu bmw-urile.ala cu motor de 1.4 prinde mai mult decat cel cu motor de 2.0.ce are nos?hai ma lasama cu din astea,e drep ca dacile sincer sunt bune si nu sunt scumpe piesele la ele,dar iar iti spun ca nu sunt facut nici pentru viteza.am vazut din posturile voastre ca ala are biturbo si din alea.hai ca va las sa va credeti unu altuia minciunile.bafta si ma scuzati ca m-am bagat in acest thear.

crazyfornova 10-04-09 23:55

eu zic sa te abtii de la comentarii :lol:

EVenelinno 11-04-09 15:03

Paco4golf daca te miri de nova si supernova...nu are rost o mai introducem pe solenza in discutie..(190 km/h+)

Ja_Rule 12-04-09 08:59

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 2228384)
am zis ca dupa ce leg remorca.dar ce treaba ai tu ? nu vam insultat dar voi mergeti cu dacile mai mult decat merg alti cu bmw-urile.ala cu motor de 1.4 prinde mai mult decat cel cu motor de 2.0.ce are nos?hai ma lasama cu din astea,e drep ca dacile sincer sunt bune si nu sunt scumpe piesele la ele,dar iar iti spun ca nu sunt facut nici pentru viteza.am vazut din posturile voastre ca ala are biturbo si din alea.hai ca va las sa va credeti unu altuia minciunile.bafta si ma scuzati ca m-am bagat in acest thear.

In primul rând iti trebuiesc câteva lectii de gramatică a limbii române, cea ce`ti lipseste, este "-", care in limbaj gramatical se numeste cratimă.. in al 2`lea rând, eu personal sunt convins că tu la cei 19 ani care`i ai, esti cu adevarat un cunoscător al automobilelor, iar cu "biturbo si din alea" m`ai lăsat fără cuvinte, nu`mi aduc aminte să fi văzut vre`un post in care se spune de biturbo pe dacie ...

P.S.: trăiască mami si tati pentru golfu` ala

Paco4golf 12-04-09 16:49

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2230604)
In primul rând iti trebuiesc câteva lectii de gramatică a limbii române, cea ce`ti lipseste, este "-", care in limbaj gramatical se numeste cratimă.. in al 2`lea rând, eu personal sunt convins că tu la cei 19 ani care`i ai, esti cu adevarat un cunoscător al automobilelor, iar cu "biturbo si din alea" m`ai lăsat fără cuvinte, nu`mi aduc aminte să fi văzut vre`un post in care se spune de biturbo pe dacie ...

P.S.: trăiască mami si tati pentru golfu` ala

tu da,tu esti ala care are 13 facultati,no coment,sunt repetent,dar aici nu e vorba de romana.recunosc ca ma bate limba romana.si apropo uitate la primele posturi.Si 2 la mana eu nu vam jignit doar mi-am dat cu parerea.mersi.sal

All times are GMT +2. The time now is 22:41.

- Copyright 2026 4Tuning